واقعا گرافیک بازی عین واقعیت هست
من که شاخ دراوردم عکسای این بازی رو دیدم:18:
بی صبرانه منتظر این بازی هستم
فقط میخوام ببینم که سایت های معروف به این بازی چه نمره ای میدن.
Printable View
واقعا گرافیک بازی عین واقعیت هست
من که شاخ دراوردم عکسای این بازی رو دیدم:18:
بی صبرانه منتظر این بازی هستم
فقط میخوام ببینم که سایت های معروف به این بازی چه نمره ای میدن.
بازی قراره کی منتشر بشه؟
یکی از دوستان لینک دانلود بازی رو گذاشته:31:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=436679
د منم همون رو دیدم کنجکاو شدم
جالبه
حالا کی میاد؟ زود یا هنوز کلی وقت مونده؟
خوب... امان از دست این جماعت روس که تو دستکاری کردن بازیها استاد بوده!
نسخه ایی به نام Crysis 2 پخش شده که در حقیقت همون بازی Crysis اصلیه. با این تفاوت که:
- هوش مصنوعی جدیدی رو می بینیم. مثلا اینکه در صورت شلیک به دشمنها اونها واکنشهای جدید تری مثل خوابیدن رو زمین پریدن به این ور و اون ور رو انجام میدن البته از شلیک کردن هم غافل نمیمونن. اگه مهمات اسلحه شون تموم بشه اسلحشون رو تعویض میکنن. در بین سرباز های کره ایی مورد مضحک هم پیدا میشه! مثلا دشمن کنترلش رو از دست میده و میفته رو زمین یا سر میخوره. سرباز ها می تونن به صورت گروهی حمله کنند...
- حالت اسلو موشن هم اضافه شده.
- افکت های برخورد گلوله ها با سطح آب تغییر کرده.
- دو اسلحه جدید UMP 45 و SIG 226 اضافه شده.
- تعداد وسایل نقلیه هم زیاد شده. امکان سوار شدن به VTOL و هلی کوپتر هم هست.
فکر کنم سه ماهه اول 2011باشه تو مجله خوندم....
منبع این کارت های گرافیکی کجا هستن؟!نقل قول:
2560*1600 با 5770؟!!!
-----------------------------------
بازی در اوایل فروردین عرضه می شه....
گفتم5770به بالا وگرنه مارک هایی هم هستن که بتونن با5770ساپورت کنن.نقل قول:
منبع این کارت های گرافیکی کجا هستن؟!
2560*1600 با 5770؟!!!
سلام بر همگی
من شنیدم که بازی تو پاییز امسال منتشر میشه. اگه کسی تاریخ دقیق رو میدونه بی زحمت بگه.
با تشکر.
دوست عزیز شما دو پست بالاتر رو اگه میخوندین در مورد تاریخ انتشار بازی صحبت شده
نقل قول:
بازی در اوایل فروردین عرضه می شه....
سلام
یه ویدئو از بازی منتشر شده که مربوط Eurogamer Expo 2010 است. ویدئو با دوربین فیلم برداری شده و واسه همین کیفیتش همچی خوب نیست ولی بهتر از هیچیه دیگه:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=yRTkAUq1ups&feature=player_embedded
ممنون مسعود جان
مال PCیه یا 360 ؟
نوشته که PC ولی توش علامت Y و X و این دکمه ها دیده میشه!!نقل قول:
ممنون مسعود جان
مال PCیه یا 360 ؟
ولی در کل تو VG247 هم به اسم ویدئوی PC گذاشته شده همین
بابا کلا اینا ملتو سر کار گذاشتن :31:
یه تریلر درست و حسابی هنوز نیومده که مخصوص پی سی باشه!
باکس شات بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.tothegame.com/res/game/9558/boxshot_uk_large.jpg
کد:http://www.tothegame.com/res/game/9560/boxshot_uk_large.jpg
کد:http://www.tothegame.com/res/game/9559/boxshot_uk_large.jpg
کرایسیس معمولا بالاترین گرافیک رو داره و وقتی میاد دیگه تا نسخه بعدیش گرافیک بازیها دیگه از کرایسیس بیشتر نمیشن (به جز Metro) واسه همین معیار خوبی برای خرید سیستم و قطعات هست ولی بدبختی اینه که اینا الان حداقل یه دمو هم واسه منتشر نمی کنن , ملت دستشون بیاد چی بگیرن چی نگیرن واقعا علت چیه تریلر pc رو پخش نمی کنن ؟؟ ممکنه دو حالت داشته باشه : یا اونقدر خفن هست که ممکنی کنسولیارو ناراحت کنه (البته بازم زیاد ربطی نداره کنسولی میگیره دیگه خیالی نیست واسش که گرافیکش چقدر فرق می کنه به قول بکسشون گیم پلی و فلان ...) یا اونقدر گند زده که همون پخش نشه بهتره ! (اینم احتمالش خیلی کمه) .... حداقل یه بنچمارک هم خودشون پخش نمی کنن :19: ...... والا تا موقعی که مولتی پلتفرم نشده بود ما این فیلم هارو با کرایسیس نداشتیم ....
واقعآ خیلی سخته بخوایم تصور کنیم گرافیک کرایسیس 2 از نسخه یکش کمتر و ضعیفتره!:13:
ولی اگر هم قرار باشه مقتضیات گذر زمان رو در نظر بگیریم گرافیکش خیلی باید بالا و قویتر از یکش باشه و گمون نکنم هر سیستمی توان اجرای اینو داشته باشه...
گرافیکش بالطبع از نسخه یکش که بهتر خواهد بود...درش شکی نیس.ولی نکته ای که اینجا مهمه و کرایتک هم باید خیلی بهش توجه کنه اینه که اینبار باید بازی بیرون بده که مثه دفعه قبلی نشه که با بهترین کارت گرافیک بازار هم باز به سختی روی بهترین حالت اجرا میشد...... .
ساخت یه بازی با گرافیک محشر ولی گرافیک غیر بهینه و معقول چندان جالب نیس......... .مهم اینه که یه گرافیک خارق العاده روی اکثر سیستمهای قوی جواب بده..... .
سلامنقل قول:
دوست من سوال شما یک جواب محتمل داره و اون اینکه اکثر شرکتای بازی سازی با سازندگان کارت گرافیک دستشون تو یک کاسه است و ساپورت میشن تا 1. بازیهای با گرافیک سنگین + بهینه نشده بسازند تا هم اسمس در کنند و هم فروش کارت گرافیک بالا بره
2- اگه همه الان بفمند گراقیک کرایسیس 2 با وجود بالا بودن بهینه شده دیگه نمیرن سراغ کارت جدید و این یعنی کاهش فروش . پس تا آخرین لحظه اعلام نمیکنند وگرنه یکی مثل شما و من اگه بدونیم بازی را کارت گرافیکمون اجرا میکنه که نمیریم کارت جدید بگیریم !!!!
Crysis 2's UI as an example of a good 3D UI
بله همینطوری در حال وب گردی بودیم که در سایت anandtech به مقاله ای بر خوردم که مربوط به تکنولوژی ها nvidia بود که در مورد نمایشگاه یا کنفرانس NVIDIA GTC 2010 بود ... البته توضیح دیگه ای که داده بودند ظاهرا اینه که این بازی قراره HUD برای حالت 3d هم داشته باشند که پلیرهای نسخه های 3d هم از HUD بازی لذت ببرن ... ولی ظاهرا HUD سه بعدی اصلا حالت جالبی در هنگام 2d بازی کردن نداره و یه جورایی خیلی فاجعس ...
کد:http://www.anandtech.com/show/3972/nvidia-gtc-2010-wrapup/4
مجید جان این خیلی قدیمیه که بابا......... .
نسخه pc مطمینا وضعش خیلی بهتر از اینا خواهد بود........ .اخیرا تو e expo هم خیلی ها که هر دونسخه کنسول و pc رو بازی کرده بودن از کیفیت پایینتر کنسول نسبت به pc (البته بیشتر افت فریم و پارگی تصویر وaa و اینا) نالیده بودن...... .
کلا بیرون دادن نسخه کنشولی این بازی بیشتر واسه فروش و گرنه تو همین کنسول killzone2 و البته 3 گرافیک شاخصتر و البته بهتری نسبت به تمامی بازیهای اول شخص (حتی crysis )
آخه این چه گرافیکیه....!باز حتمآ کارت گرافیک همه ملت کم میارن جلو قدرت crysis 2نقل قول:
ظاهرا تنها عکس از نسخه PC !؟!؟!
چمدنم والا این کنفرانس nvidia بعد از همه ی اون جریانات بوده , قاعدتا این عکس باید جدید باشه ... بعضا دیدم که مثلا بچه ها (گیمرهای معمول) فکر می کنن مثلا یه بازی مولتی پلتفرم تو کنسول حتما با بالاترین گرافیکش عرضه میشه ! که خودت هم بهتر می دونی که تقریبا میشه گفت همچین چیزی درست نیست (حداقل از نظر فنی که با عقل جور در نمیاد) .... حالا که این کرایسیس بهترین گرافیک میشه یا نه بازم معلوم نیست :27: اینجور که بوش میاد ظاهرا اصلا از dx11 استفاده نکردن تو بازی .. تمام قابلیت هایی که تا به امروز نشون دادن همش واسه dx9 هم هست !نقل قول:
حالا این استفاده از کدوم dx شاید به نظر کلی و عمومی شاید زیاد مهم نباشه چون اکثر بازیهای روز همچنان دارن dx9 (و OpenGL2 برای PS3) منتشر میشن و همچنان میبینیم که این api تمومی نداره (نمونه هاش GOW , UNCHARTED , GT , GeOW , Killzone و...) حتی همین ME2 , COD هم به اینها اضافه کنید , همه ی اینها Dx9 بودن ولی سازنده تا جایی که تونسته بود از قابلیت ها استفاده کرده بود و اکثرا هم گرافیک های زیبایی داشتن ... در هر صورت با این وضعیتی من میبینم ظاهرا سیستم هایی که warhead رو راحت اجرا کردن این هم راحت اجرا خواهند کرد .. چون ظاهرا از افکت های سنگین dx11 خبری نیست !
البته این بازی های اختصاصی PS سونی و کلا تمام بازی های PS3 از Directx استفاده نمیکنن و از نسخه بهبود یافته 1.0 OPEN GL استفاده میکنن چون Directx متعلق به مایکروسافت هست ....نقل قول:
دقیقا نکته خوبی رو اشاره کردین .. آره سیستم کلا بازی های سونی اکثرا رو Opengl هست ولی خوب هم رده dx9 فکر کنم همین opengl 1 , 2 بودن .. تقریبا opengl 3 همزمان با dx10 و opengl 4 هم اخیرا همرده dx11 منتشر شده ... انشاا... که دیگه نسل بعدی بره رو 4 :46:نقل قول:
NEW PIC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کم کم داره به time shift شباهت پیدا میکنه :27:
خدا ازشون نگذره چه دوران خوبی داشتیم با نسخه اولیش
سلام
تا زمان کامل ریلیز بازی هیچ نظر خاصی نمیشه داد. باور کنید همینم میاد و تمام کارت گرافیکا کم میارن. به نظر من که محیط ها تو این شات هایی که دوستان گذاشتن عالیه . ( البته منظورم از عالی یعنی همون تو مایه های شماره های قبلی بلکن بهتر).
خوب ویدیوی جدید از نسخه بتای مولتی پلیر بازی برای x360 بیرون اومده که واقعا زیباس...از لحاظ گرافیک که خوبه و از لحاظ گیم پلی هم جالب به نظر میرسه:
کد:http://translate.google.bs/translate?hl=de&sl=de&tl=en&u=http://www.videogameszone.de/Crysis-2-Xbox360-232046/News/Crysis-2-Erstes-Gameplay-Video-aus-der-Multiplayer-Beta-fuer-Xbox-360-erschienen-795240/
البته اینم بگم که برای مشاهده ویدیو به gpn نیاز دارید دوستان........ .
قابل توجه دوستان عزیز!!!
شرکت پخش بازی های خمار کن گرافیکی تقدیم می کند
برای خرید پستی Crysis 2 در روز پخش این بازی به قیمت 2000 تومن + 700000 تومن خرید کارت گرافیک مدل 5970 به وجه شرکت جیب خالی کن گیمر بریزید تا بازی را با گرافیک بسیار بالا و حداکثر سرعت 0 فریم بر ثانیه بازی کنید
شعار ما این است:
بازی کریسیس بگیر......... توی خماریش بمیر
:46:
حاجی سری 6000 هم اومده ها: دینقل قول:
قابل توجه دوستان عزیز!!!
شرکت پخش بازی های خمار کن گرافیکی تقدیم می کند
برای خرید پستی Crysis 2 در روز پخش این بازی به قیمت 2000 تومن + 700000 تومن خرید کارت گرافیک مدل 5970 به وجه شرکت جیب خالی کن گیمر بریزید تا بازی را با گرافیک بسیار بالا و حداکثر سرعت 0 فریم بر ثانیه بازی کنید
شعار ما این است:
تو جهان آره ولی تا به ایران برسه یه یک قرنی طول میکشه!:31:نقل قول:
اینو جالب گفتی انصافآ...: دینقل قول:
بازی فوق العاده VIP هست...!تنها بازی که شما قادرین قدرت نهایی سیستم خودتون رو باهاش تست کنید
اقا برای من هم دعوت برای تست مولتی پلی امده بود اما من وقت نداشتم برای همین بی خیال شدم تا خود بازی بیاد:31:
زیاد نمیشه رو این سیستم های پیش فرض حساب کرد همون جور که همه میدونن این سیستم حتی برای شماره 1 بازی هم ضعف بوده البته مگه این که خیلی روی موتور بازی کار کرده باشن که این هم خودش بعیده.نقل قول:
احتمال زياد حداقل مدنظرشون بوده ...نقل قول:
-------------------
4GB Ram حداقل!!!!!!!!!:31:
خوب کرایسیسه دیگه ولی من با 6200 تسخه ی اولشو با میانگین 15 فریم تموم کردم 2 اش هم همینجوری بازی میکنیم دیگه :دی