سلام دوستان.من توی درس هندسه خیلی مشکل دارم.میشه روش خوندنش رو بهم بگید؟
سلام دوستان.من توی درس هندسه خیلی مشکل دارم.میشه روش خوندنش رو بهم بگید؟
سلام به همگی :
یکی امکانش هست بیاد این جا راجع به نحوه ی تشخیص رابطه ی علت و معلولی ( درس دین و زندگیِ)توضیح بده ؟
سلام .نقل قول:
بهترین کار اینه که یه رمز بذاری تا هیچوقت فراموش نکنی!!
توضیح: من خودم این مبحث رو با یه جابه جایی و یه اگر به تمام سوالاش جواب میدادم.
متوجه نشدی ؟؟؟( طبیعیه چون بد گفتم)
.
.
یه مثال آسون:
به بیان قرآن کریم < خسران زدگی> معلول درست استفاده نکردن از سرمایه ها و ودائع الهی است.
حالا طبق گفته من:
اگر از سرمایه ها و ودائع الهی درست استفاده نکنیم، دچار خسران زدگی میشویم.
دیدی چقدر آسونه!!!
دوست من زیاد نگران نباش چون این درس رو خیلیها توش گیرن.نقل قول:
حالا راهکار اینه که سر مسائل این درس یکم بیشتر وقت بذاری و کاملا باهاش درگیر شی تا یه ایده جدید بگیری.
میتونی مسایل معروف رو که معمولا تو اکثر آزمونها میاد از کتابهای تستی یا توضیحی حل کنی البته توصیه میکنم دوبار حل کنی تا قشنگ ملکه ذهنت بشه!!:5:
سلام به همگی
بچه ها من توی تشخیص خبر (درس عربی) خیلی مشکل دارم کسی میتونه بهم توضیح بده؟ البته میدونم خیلی سوالم کلیه ولی واقعا هرچی تست از مبحث خبر میزنم غلطه:18:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4398697&postcount=125
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4399549&postcount=127
با تشکر از اقا مهدی و kiuq جان ...
این سوالات رو کی میتونه برام حل کنه ؟ حلشون خیلی اسونه ولی حالا شما حل کنید تا ببینم روش حل من درسته یا کتاب تست :
(اشکالم همون قسمت اول حل هست یعنی q-p یا p-q )
در یک عدسی همگرا فاصله ی جسم از تصویر مجازی اش 6 سانتیمتر است . اگر بزرگ نمایی عدسی برابر 2 باشد فاصله ی کانونی اینه چند سانتی متر است ؟
1)4 2) 6 3) 8 4) 12
در یک عدسی همگرا تصویر نسبت به جسم مستقیم و فاصله ی ان ها از یکدیگر 10 سانتی متر است اگر بزرگ نمایی خطی 3/2 ( سه دوم) باشد فاصله ی کانونی این عدسی چند سانتی متر است ؟
1)20 2)15 3)30 4)60
سلام . كدوم نوع خبر : مفرد - شبه جمله - جمله فعليه - اسميهنقل قول:
اولی میشه گزینه 4 (12سانتی متر) دومی مشیه گزینه 4 (60 سانتی متر)نقل قول:
اگه درسته بگو که توضیح بدم
نقل قول:
سلام . رو همشون مشکل دارم ولی بیشتر از همه خبر مفرد رو اشکال دارم . درست نمیتونم تشخیص بدم . اگه بتونی برام توضیح بدی ممنونت میشم. راستی خبر رو میشه از روی ترجمه جمله شناخت؟
سلام به همگی . بچه ها چندتا سوال دارم واسه اینکه هیچ کدوم بی جواب نمونه با اجازتون توی پستای جدا میذارمشون
اولیشون:
طول دو ضلع از مثلثی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگری 1 است و مساحت آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. اندازه ضلع سوم چقدر است؟
1) رادیکال 3 روی 3 (صورت رادیکال 3 مخرج عدد 3)
2) رادیکال 3
3) 5/1
4) 3
جواب گزینه 2
راه حلش برام مهمه
سوال 2: 2sinx+3cosx=0 در بازه [2p , صفر) چند جواب دارد؟
1) 1
2) 2
3) 4
4) 3
گزینه 2
سوال سوم:
حاصل عبارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدام است؟
1) tan3xtanx
2) cot3xtanx
3) cot3xcotx
4)tan2xtanx
جواب گزینه 1
راه حلش رو بی زحمت بهم بگین:10:
سوال بعدی:
حاصل عبارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدم است؟
1) 1
2) 0
3) 2
4) 1-
جواب گزینه 2 (اینم مثل قبلیها راه حلش رو میخوام بدونم)
سوال بعدی :
معادله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در فاصله [ p , 0] چند جواب دارد؟
1) 4
2) 3
3) 2
4) 1
جواب گزینه 2(لطفا راه حلشو فراموش نکنید:11:
سوال آخر :43:
تعداد جوابهای معادله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بازه (2p ,صفر] کدام است؟
1) 1
2) 2
3)3
4)4
جواب گزینه 4
بازم مثل قبلیها ....
سلام
ماشا الله دل پری داشتید ... ! :46:
جواب سئوال اول :
توی حل اینگونه سئوالات رسم شکل خیلی کمک می کنه ...
جواب سئوال دوم :
اگه بخواید این معادله رو ساده کنید به رابطه ای می رسید که نمی تونید براش یک کمان ( زاویه ) رند و مناسب پیدا کنید ، بهترین روش برای حل اینطور سئوالات استفاده از نمودار رابطه ها هست ، در سئوال بالا اگه 3Cos X رو ببرید به طرف دیگه ی تساوی ، رابطه ای به شکل زیر ایجاد میشه :
با رسم نمودارهای " 2Sin X " و " 3Cos X - " می تونید ریشه های معادله رو پیدا کنید که درواقع نقاط تلاقی این دو نمودار در دستگاه مختصات هستن ...کد:2 Sin X = - 3 Cos X
جواب سئوال سوم :
به رابطه هایی که در پایین جواب نوشتم دقت کنید ...
جواب سئوال چهارم :
ویرایش : متاسفانه در خط آخر جواب به جای Cos 40 نوشتم Cos 50 ، شرمنده ... ، جواب اصلی Cos 40 بدست میاد ولی باز فرقی برای جواب نهایی نمی کنه ...
توی سئوالاتی که برای نسبتهای مثلثاتی ضریب قرار داده شده ( مثل رادیکال 3 در اینجا ) بهتره که اول سعی کنید اون رو ضریب رو به صورت یک نسبت مثلثاتی بنویسید و اگر امکان نداشت ، بعد به سراغ راههای دیگه برید ...
سئوال بالا رو می شد راحت تر هم حل کرد ، مثلا بعد از ساده کردن رابطه ی 1 ، اگر سینوس 60 درجه رو جاگذاری کنید جواب نهایی خیلی راحت پیدا میشه ...
جواب سئوال پنجم :
برای قویتر شدن در حل این سئوالات توصیه میکنم قسمت مثلثات کتاب حسابان رو بخونید ، اکثر سئوالات شما در مورد همون مباحث هست ...
در مورد سئوال آخر ، کمان Cos رو در مخرج مشخص نکردید ، اگه اون رو مشخص کنید مطمئن تر میشه جواب داد ...
موفق باشید ...
سلام .نقل قول:
آقا واقعا ازت ممنونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم . خیلی عالی توضیح دادی . البته باید از زحمات محمد امین هم تشکر کنم که اونم راهنمایی های خیلی خوبی کرد.
اره راستش دلم بدجوری پر بود:31: آخه میدونی امروز نشستم تست هندسه و مثلثات زدم نزدیکای ساعت 4 دیگه مغزم آب پز شد بس که فکر کردم:27: جالبه که هر چی سعی کردم از فرمولای خود کتاب درسی این تستارو حل کنم تستش مقاومت میکرد . خلاصه دست به دامن شما شدم.
بازم ازت ممنونم
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس تنها به ازای :
K = 1 , 2 جوابها قابل قبول هستند .
داریم :نقل قول:
در نتیجه :
نقل قول:بعد از ساده کردن داریم :به ازای k های زیر x قابل قبول هست :
k = 0 , 1 , 2
اگر :نقل قول:
داریم :
در نتیجه :
به ازای k برابر : 0 و 1 و 2 و 3 جوابها در محدوده قابل قبول هستند .
سلام دوستان
شما جواب این سوال رو با توجه به مطالب جلسه دوم فصل دنباله ها در دیف رمزینه ، صفحه 91 ، تمرین پایینیش ، قسمت ''ه" , "و" چه گزینه ای بدست می آورید؟
دنباله را ساده میکنیم:نقل قول:
بنابراین کلیهی جملات این دنباله در بازه [2,3) قرار دارند و هیچ جملهای در بازهی داده شده قرار نمیگیره.
ممنون ميشم دوستان اين سوال و جوابش رو يه نگاه كنن ::46:
حالا سوال من اينجاست كه دلتا x اينجا چيه (تو همون اول جواب) ؟ منظور از دلتا x فاصله ي دو نقطه است يا اينكه چقدر بايد موج جابجا شه تا ذره به به بعد بيشينه A+ برسه ؟ يكي ما رو روشن كنه ! مثلاً از كجا فهميد دلتا x براي اينكه ذره ي a تا A+ نوسان كنه 3/2 هست ؟ اونوقت اگه نقطه ي O واقع در x=0 ميخواست تا بعد A+ نوسان كنه موج چقدر بايد جابجا ميشد ؟؟ ما كه آخر سر در نياورديم منظر از دلتاx چيه ؟؟؟؟؟
برای بدست آوردن طول موج طبق فرمول ،نیاز به دو نقطه با X و فاز معلوم داریم :
که طبق شکل دو نقطه M و N دو نقطه مورد نظر هستند ،که اختلاف فاز ،اختلاف فاز نقطه N با M هست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز برابر 3/2 است .
ممنون از راهنمايي ! اما توي شكلي كه در پاسخنامه هست (همون دايره مرجع) ، نقطه A رو نشون داده و گفته كه فاصله اش از نقطه ي M به اندازه 3/2 هست !نقل قول:
منم همين راهي كه شما گفتين رفتم : يعني فاصله MN رو مساوي 3/2 قرار دادم و طول موج يه عدد ديگه بدست اومد ! مسلماً اختلاف فاز نقطه ي N تا M با اختلاف فاز نقطه A تا M يكي نيست . هست ؟
از طرفي ميدونيم كه اختلاف فاز ذره هاي N و A به اندازه 120 درجه هست ، يعني A داره به بعد بيشينه منفي نزديك ميشه و N داره به بعد صفر نزديك ميشه!
» لطفاً يه نگاهي به پاسخ تست بندازين ببينين غلط نيست ؟ آخه روي شكل فاصله ي A و M به اندازه 3/2 نيست ، ولي تو پاسخ نامه نوشته 3/2 ! واقعاً گيج شدم !!!!
خواهش میکنم ،بله فکر میکنم حق با شما باشه ،چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فاز مربوط به نقطه A هست ،و همونطور که گفتین اختلاف فاز A و N نیز 120 درجه است !نقل قول:
فکر میکنم که توی اختلاف فاز اشتباه کرده .چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بین دو نقطه N , M مشخصه که برابر 3/2 است .
که با این حساب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به دست میاد .
نه ، راه حل درسته ، اختلاف فاز دو نقطه ی M و N همون P + P/3 هست که با توجه به اون ، مقدار لاندا هم میشه 1 متر ، به شکل زیر نگاه کنید :نقل قول:
خواهش میکنم ،بله فکر میکنم حق با شما باشه ،چون فاز مربوط به نقطه A هست ،و همونطور که گفتین اختلاف فاز A و N نیز 120 درجه است !
فکر میکنم که توی اختلاف فاز اشتباه کرده .چون بین دو نقطه N , M مشخصه که برابر 3/2 است .
که با این حساب به دست میاد .
برای اینکه بهتر متوجه بشی ، توی ذهنت روی نمودار نقاط رو ثابت نگه دار و موج رو به جلو حرکت بده ، ببین روی دایره مثلثاتی ، فاز نقاط چطور تغییر می کنه ...
موفق باشید ...
درسته ،متوجه شدم .نقل قول:
بچه ها من یه سوال واقعا مبتدی دارم که منو کاملا گیج کرده(نخندینا)::20:
فشار کمیت مقداریه یا شدتی؟چرا؟
برای فشار یک تبصره وجود داره !نقل قول:
بچه ها من یه سوال واقعا مبتدی دارم که منو کاملا گیج کرده(نخندینا):
فشار کمیت مقداریه یا شدتی؟چرا؟
فشار رو نمیشه به طور کلی بیان کرد ولی مثلا در یک سامانه مشخص فشار یک کمیت شدتی هست ، اگر مقداری از ماده رو به سامانه اضافه کنیم ، در این صورت یک سامانه ی جدید ایجاد کردیم ، میشه گفت سامانه تا زمانی ثابت هست که حجم ، فشار و دما فقط تغییر بکنه و مقدار ماده تغییر نکنه ...
البته این رو با سامانه ی باز یا بسته اشتباه نگیر ، در هر سامانه ای فشار یک کمیت شدتی هست ...
اینطوری هم میشه گفت :
یک ظرف رو درنظر بگیر که توش مقداری گاز هست با فشار مثلا 1 اتمسفر ، حالا هر قسمت از ظرف رو اگه انتخاب کنی ، بدون توجه به مقدار گاز در اون قسمت انتخاب شده ، باز هم فشار در اون قسمت 1 اتمسفر هست ...
امیدوارم منظور رو رسونده باشم ، موفق باشی ...
دستت درد نکنه.من یک برداشت اشتباه ازش داشتم که این بود:"تو یک ظرف بسته هرچی بیشتر گاز بکنیم فشار بیشتر میشه در نتیجه فشار کمیتی مقداریه"که الان متوجه شدم که از بیخ و بن غلط بوده:2:.بازم ممنون:10:نقل قول:
در گرافي p=10 و q=31 ، حداكثر چند راس با درجه ي 9 ميتوان نوشت ؟
خواهشاً يه جور توضيح بدين روش حل رو كه ما هم بفهميم !! ممنون !:40:
فکر میکنم 6 تا راس با درجه 9 میتوان نوشت .نقل قول:
تعداد یالهای یک گراف کامل با درجه 10 :
خوب این گراف 14 تا یال کمتر از گراف کامل دارد .
خوب این 14 تا یال رو از رئوس این گراف کم میکنیم. (فقط باید دقت کنیم که حداقل درجه 1 است)
یعنی باید 28 درجه رو از رئوس کم کنیم که میشه 3 راس با درجه 1 ،1 راس با درجه 5 و 6 راس با درجه 9 .
نقل قول:
در گرافي p=10 و q=31 ، حداكثر چند راس با درجه ي 9 ميتوان نوشت ؟
خواهشاً يه جور توضيح بدين روش حل رو كه ما هم بفهميم !! ممنون !
ولی فکر کنم میشه 4 تا ، یعنی 4 تا راس با درجه ی 9 میشه داشت ...نقل قول:
فکر میکنم 6 تا راس با درجه 9 میتوان نوشت .
تعداد یالهای یک گراف کامل با درجه 10 :
خوب این گراف 14 تا یال کمتر از گراف کامل دارد .
خوب این 14 تا یال رو از رئوس این گراف کم میکنیم. (فقط باید دقت کنیم که حداقل درجه 1 است)
یعنی باید 28 درجه رو از رئوس کم کنیم که میشه 3 راس با درجه 1 ،1 راس با درجه 5 و 6 راس با درجه 9 .
اینجور سئوالها رو باید با یک گراف کامل مقایسه کرد ( همون کاری که دوستمون ask_bl انجام داد ... )
یک گراف کامل با درجه ی 10 ، 45 تا یال داره ، حالا باید از این گراف کامل 14 تا یال برداریم تا به یک گراف با درجه ی 10 و تعداد یال 31 برسیم ...
چون در سئوال گفته شده که حداکثر چند راس درجه 9 داریم باید کاری کنیم که از روی کمترین تعداد راس ممکن 14 یال رو برداریم که تعداد بیشتری راس با درجه ی 9 بمونه ، توجه کن که 9 ماکزیمم درجه ها هست ، پس راسهای درجه ی 9 میشن راسهایی که از روشون هیچ یالی برنداشتیم ...
برای برداشتن یالها چون تعدادشون نسبتا زیاد هست ( 14 تا ) میاییم یک گراف کامل در نظر می گیریم با مثلا 6 راس که تعداد یالهای این گراف کامل میشه 15 تا ، پس میشه نتیجه گرفت که از روی 6 راس میشه 14 تا یال برداشت بدون این اینکه به 4 تا راس دیگه کاری داشته باشیم ، پس از 6 تا راس استفاده می کنیم و 4 تا می مونه که دست نخورده هست و 9 تا یال داره ...
امیدوارم منظور رو رسونده باشم ، اگه باز سئوالی بود بگو ...
وقتی N تا راس درجه ی ماکزیمم داشته باشیم ، حداقل درجه برابر N هست ، یعنی راسهای ماکزیمم به همه ی رئوس وصل هستن ، پس به یک راس حداقل N یال که مربوط به رئوس درجه ی ماکزیمم هست وصله و مثلا در اینجا حداقل درجه میشه 4 ...نقل قول:
موفق باشی ...
in bardashtane yaalha vase man ye mozale! bayad andaze grafhaye kamel ro hefz basham? injoor testhaa faghat be in ravesh hal mishan?******
این قالب از سئوالها راه حل معمولشون همینه ...نقل قول:
in bardashtane yaalha vase man ye mozale! bayad andaze grafhaye kamel ro hefz basham? injoor testhaa faghat be in ravesh hal mishan?
نیازی به حفظ کردن نیست ، می تونی حساب کنی ، تعداد یالهای گراف کامل با P راس میشه :
موضوع اصلی اینه که باید بدونی گراف کامل رو واسه ی چی پیدا میکنی ، مثلا توی حل این سئوال من گراف کامل با 6 راس رو در نظر گرفتم چون باید 14 تا یال بر می داشتیم ، اگه با 5 راس در نظر می گرفتم می شد 10 یال که از 14 کمتر بود ، یعنی نمی شه از 5 راس 14 یال برداشت ...کد:P.( P - 1 ) / 2
برای حذف یالها راههای دیگه ای هم هست ، مثلا برای حل این سئوال می تونی اول راسها رو روی کاغذ بکشی ( 10 تا نقطه به عنوان راس ) بعد سعی کنی که با کمترین تعداد راسها 14 تا یال رو هم رسم کنی ، یعنی یالها رو جوری بین راسها قرار بدی که تعداد راسهای خالی ماکزیمم بشه ، در این صورت راسهای خالی همون راسهای ماکزیمم در گراف اصلی هستن ، درواقع با این کار متمم گراف اصلی رو رسم کردی ...
یک راه طولانی ترش هم اینه که گراف رو به صورت تقریبی رسم کنی و یالها و برداری !
توی این سئوالها باید صورت سئوال رو خوب فهمید ، مثلا اگه به کلمه ی حداکثر توی سئوال بالا دقت نشه جوابهای زیادی میشه بدست آورد ...
خودت هم اگه کمی بیشتر روش فکر کنی شاید یه راه جدید واسش پیدا کردی ، کلا ریاضیات گسسته و مخصوصا گراف برای حل مسایلش معمولا بیشتر از یک راه وجود داره ...
اگه باز توی این قسمت مشکل داری بگو تا یک مثال دیگه رو اینجا حلش رو بزارم ...
موفق باشی ...
اگه k راس از درجه p-1 باشه، حداقل درجه رئوس برابر k هست.نقل قول:
پس اگه 6 راس با درجه 9 داشته باشیم، نباید راسی با درجه کمتر از 6 وجود داشته باشه!
برای حل این جور سؤالها همونطوری که Mahmood_N عزیز توضیح داد باید با گراف کامل مقایسه بشه. گراف کامل با 10 راس 45 تا یال داره. حالا اینجا باید 14 تا یال از این گراف کامل برداریم طوری که تعداد درجه 9 بیشترین مقدار باشه. چی کار کنیم که این اتفاق بیفته؟ باید این 14 یال متمرکز ترین حالت ممکن باشه. پس باید یه گراف کامل یا نزدیک بهش باشه. نزدیکترین به این حالت گراف کامل با 6 راس هست که 15 تا یال داره. اگه ما 1 یال ازش برداریم میشه 14 یال. حالا دنباله همین گراف تقریبا کامل را در نظر بگیر:نقل قول:
5,5,5,5,4,4
اگر این یالها را از دنباله مربوط به گراف کامل با 10 راس کم کنی، این بدست میاد:
9,9,9,9,5,5,4,4,4,4
که میبینی 4 تا راس از درجه 9 داریم.
یه چیزی به ذهنم رسید، نمیدونم کاملا درست هست یا نه! اگه اشتباه هست ممنون میشم بگید.
میدونیم که اگه k راس از درجه p-1 داشته باشیم، حداقل درجه رئوس باید k باشه. برای اینکه k ماکسیمم بشه (سوال همین را میخواد) فرض کنیم درجه همه راسهای باقیمانده k هست. پس نتیجه میشه:
حالا باید این ماکسیم مقدار k را از این نامعادله بدست بیاریم.
همین سوال را در نظر بگیریم:
نامعادله نهایی را لازم نیست با روش دلتا حل کنیم. امتحان کردن اعداد جواب را به ما میده.
پس ماکسیمم مقدار k برابر 4 هست.
این سوالات را هم از کتاب خوشخوان با این روش امتحان کردم درست بود.
35. یک گراف ساده از مرتبه 9 دارای 34 یال میباشد. این گراف حداکثر چند راس از درجه 8 دارد؟
36. یک گراف ساده از مرتبه 9 دارای 33 یال میباشد. این گراف حداکثر چند راس از درجه ماکزیمم دارد؟
حل اينجور سوالها به تمركز زيادي نياز داره كه متاسفانه نميتونم خوب تمركز كنم ! مشكل از كجاست ؟نقل قول:
يا شايدم خوب درس رو نفهميدم برم يه بار ديگه دقيقتر بخونم !! ممنون ميشم يه راهنمايي كني ...
اونطوریام نیست ! ولی باید با گراف خوب آشنا باشی و مهمتر از همه اینکه منظور سئوال رو خوب بفهمی ...نقل قول:
حل اينجور سوالها به تمركز زيادي نياز داره كه متاسفانه نميتونم خوب تمركز كنم ! مشكل از كجاست ؟
يا شايدم خوب درس رو نفهميدم برم يه بار ديگه دقيقتر بخونم !! ممنون ميشم يه راهنمايي كني ...
با کمی تمرین بیشتر نکات اصلی توی ذهنت می مونه و دیگه اغلب سئوالات رو می تونی راحت حل کنی ...
توصیه می کنم سریعا بعد از خوندن درس سراغ این تستها نرو ، اول سعی کن چند تا سئوال تشریحی حل کنی که توش در مورد اندازه و مرتبه و درجه و ... بحث شده باشه ، مثلا روابط بین درجه ها و مرتبه و یال و ... ، اگه روی این قسمتهای گراف وقت بزاری ، سئوالای سخت تر رو راحت تر می تونی حل کنی ...
یک نکته ی دیگه ای که می تونه خیلی کمک کنه اینه که موقع حل کردن گراف رو رسم کنی ولی باید عادت کنی سر آزمون بتونی توی ذهنت تجسم کنی گراف رو وگرنه واسه ی رسم و اینجورچیزا توی کنکور زمان و مکان نیست !
زیاد سخت نگیر ، وقتی یدونه خودت راحت حل کنی می فهمی که به اون سختی که فکر می کردی نیست ...
موفق باشی ...