پارس آنلاین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مثل این که وضع همه نسبتا توی همه آی اس پی ها خوب شده.
256-مخابرات-همدان:
نقل قول:
, والله معمولا لینک کم میارم و تا ساعت 6 دانلودام تموم میشن. دیگه نمی دونم چی دانلود کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا من خیلیا رو می شناسم چه از شاتل چه از پارس که سرعتای شبانه نجومی دارن و اینجا هم عضون اما اصلا
جیک نمی زنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کلا خودشونو لو نمی دن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم یکیشونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اولا سرعتم پایین بود 10 یا 12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد که فهمیدم چی به چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه سرعتم اینه که می بینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی قکر کنم رکورد فرومو زدم کسی هست از من بیشتر دانلود کرده باشه؟ تو کتاب رکورد گینس باید ثبتش کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه شش گیگی میشه.
سامان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 مخابرات
سرعت بقیه هم افت کرده؟
من چهار روز پیش گرفتم سرعت رو 50 بود:8:
نمی دونم چرا کمش کردن واسه بقیه هم افن کرده :sad:
256 مخابرات:
چه میشه کرد هم توی ایرانیم و هم سرویس مخابرات داریم!
دوستان غیر از گذاشتن تست سرعت سرویس مخابرات کار دیگه ای ندارن؟؟؟؟!!!
بابا نه یه بار نه دو بار!!!
شورشو در آوردن
خیلی مطلبتون مفید بود.ممنون.
شما هم به جز اعتراض کار دیگه ای نداری؟
شما نه آدمین هستی و نه همکار.ما اینجا هرکاری که در حیطه موضوع تاپیک باشه انجام میدیم و اعتراض شما هم وارد نیست.
همین تست ها از صد کلمه گویا تره.
اگه شما نمی تونید از این تاپیک استفاده کنید،بهتره برید یه جای دیگه که اعضاش شورشو در نیاوردن!
عزیزم شما همین دو صفحه آخرو نگاه کن ببین چند تا تست از سرعت اینترنت مخابرات بچه ها گذاشتن. این افراد هم یکیش شما و دو سه نفر دیگه هستین.
با دو سه تاش نتیجه گیری مشخص میشه. نه اینکه همش بیای تست بزاری.
هر کی بیاد بگه اوضاع چطوره خیلی بهتره.
خودتو ببین فقط چند تا تست گذاشتی؟ آیا همش لازم بوده؟؟؟؟
باشه.من دیگه خیلی کم تست میذارم:)
به نظر من هم تست گذاشتن از هر کار دیگه ای بهتر هست و اطلاعات لازم هم تو تست ها هست این تاپیک، تاپیک اطلاع رسانیه نمیدونم شما چه مشکلی با تست سرعت داری!در ضمن اگه این تست ها هم نباشه تاپیک میره قاطی باقالیانقل قول:
256 مخابرات
من ترجیح میدم انرژی خودم رو برای بحث تلف نکنم.تست گذاشتن در اینجا فقط برای من زحمت داره.من فقط به خاطر همشهری های خودمون این کار رو انجام میدم.این آقا هم که این حرفها رو میزنه،اولین کسی نیست که میگه.خیلی ها با من از طریق پیغام خصوصی بحث می کردند.به هر حال اون موقع تابستون بود و من هم وقت داشتم و هم حوصله و هدفم اطلاع رسانی.وقتی خواننده چنین برخورد تندی داره،امثال من ترجیح میدن که نه به خودشون زحمت کارای اینطوری رو بدن و نه زحمت بحث های بی نتیجه و بی منطق رو بدن.
اینم مخابرات همدان تویه ساعت خلوت
واقعا گند زدن ولی من چاره ای ندارم جز این چون به پیش شماره من سرویس نمیدن خصوصیا
فقط جهان نما وایمکس داره میده 256 با 5 گیگ ترافیک 2 تا 8 صبح رایگان و جمعه ها هم رایگان 20/000 تومان
نمیدونم اینو بگیرم بهتره؟؟؟ یا همین مخابرات زغالی رو ادامه بدم؟؟؟؟
شما که معلوم الحال تشريف دارینقل قول:
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
بی سيم هم دردسر های خودش رو داره تو همين فوروم بگردين جوابتون هستنقل قول:
تا اونجا که ميشه سيم داشته باشه بهتر هست
سلام دوستان عزیز
اینم سرویس 256 مخابرات
سرعت دانلود خیلی پایین اومده! با IDM به زور تا 25 میره خیلی هم نوسان داره(لینک مستقیم)
سلام دوستان
من ميخوام adsl بگيرم (شهرك فرهنگيان)، الان از edge ايرانسل استفاده مي كنم اما قطعي زياد داره....
1- كدام isp واسه من بهتره؟
2- اگه ميشه واسه سرعت 256 يه مقايسه اي بين isp ها انجام بديد؟(قيمت و حجم دانلود)
3- 3پا3
ببخشید مقدار ترافیک باقی مونده و مصرف شده adsl مخابرات همدان رو از کجا میشه دیدش؟!آخه من یادمه که انگار به ازای ترافیک اضافی که مصرف کنی پول اضافی هم بدی
برو اینجانقل قول:
کد:http://www.acc.tch.ir/scripts/sigmaweb.dll
چرا ترافیک مانده از ماه قبل رو اضافه نکردن؟
شما زرنگ بازی در نياوردینقل قول:
اينجا ايرانه يعنی هيچی هيچ وقت معلوم نيست يه 10 مگ من گذشته بودم ببينم مياد رو شارژ اين ماه که نيومد
پ.ن:مگه کارت سوخته داداش؟
هیچ شرکتی ترافیک رو به ماه بعدی منتقل نمیکنه مگ اینکه سرویستون چند ماهمه باشه و بتونید تو همون مدت مصرف کنید شارزتون رو.نقل قول:
یه کم کاهش سرعت دانلود نسبت به قبل:41:
كسي نيست يه مقايسه انجام بده؟نقل قول:
256 مخابرات
با وی p ان
بدون وی p ان
سرعت دانلود و پینگ بهتر از ماه قبل شده و نسبت به سرویسهایی که تا حالا استفاده کردم خیلی بهتره
یه توضیحی در مورد این اعداد و ارقام به ما میدید ببینیم چی به چی.
کد:http://www.iimmgg.com/image/0c304ca352ab9d6c1938251cbf8305dc
سرعت دانلود و آپلود به Mbps (مگابیت در ثانیه) نمایش داده می شه که اگر در 1024 ضربش بکنید به kbps (کیلو بیت در ثانیه) تبدیل میشه که شرکتها هم با همین مقیاس به شما می فروشن اما چون سرعت آپلود خیلی مهم نیست پس سرعتی که به شما اعلام می کنن سرعت دانلود هست.نقل قول:
ping time هم به میلی ثانیه هست که هرچی کمتر باشه بهتره اما اینم فاکتور خیلی مهمی برای انتخاب سرویس نیست و سرعت باز شدن صفحات یا دانلود مهمترین فاکتور برای مقایسه هست و اینکه این سرعت رو به صورت ثابت داشته باشید و نوسان نکنه هم میتونه دومین فاکتور مهم باشه
تو همدان مخابرات راحت 256 میده؟نقل قول:
کسی در مورد این قبض های تلفن نظری نداره؟
برای من 33 تومن هزینه مازاد زده!! در حالی که اصلا هزینه اضافی نداشتم.