آقا من از یه مهندش شیمی پرسیدم گفت تو فریزر بزارین تا حد خوبی درست میشه.نقل قول:
بزار 2-3 روز فریزر ببین ئست میشه یا نه
آقا من از یه مهندش شیمی پرسیدم گفت تو فریزر بزارین تا حد خوبی درست میشه.نقل قول:
بزار 2-3 روز فریزر ببین ئست میشه یا نه
من هم این رو شنیدم ولی باید باطری خالی باشه و گذاشت تو فریزر
همه چیش خوبه ولی رنگ و قیافش بده. یخورده هم صداش زیاده.
در کل خوبه ولی قیمتش هم زیادی بالاس
سلام
دوستان یه کول پد خوب میخوام واسه مک بوک پرو.چی پیشنهاد می کنید؟
ممنون
سلام ،
در حال حاضر بهترین کیف کلاسیک لب تاپ در رنج قیمت بین 60- 100 چه می باشد؟ و از کجا می توان تهیه کرد. حداقل برای 16 تا 16 اینچ طراحی شده باشد و تا اندازه ای جا دار و بادوام باشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
حمیدرضا
[[بهترین کیف لب تاب تارگوسنقل قول:
دوست عزیز یک سری بزن به این سایت
ایشالا که کیف مناسبت پیدا می کنی [PHP]http://fcic-co.com/[/PHP]
اقا بهترین مدل کول پد به نظرتون کدومه ؟؟ تک فن بزرگ یا سه فن کوچیک ؟؟؟
اینکه میگن تک فنا زود خراب میشه درسته ؟؟
مارک معروفی واسش داریم ؟؟
سلام
ببخشید برای acer 5741G چه کول پدی رو پیشنهاد میکنید؟میخوام خنک کنندگیش عالی باشه.
سلام دوستان عزیزم
من می خوام یه کوله باری بپ تاپم بگیرم،از بین اسپورت ها این دو مدل رو انتخاب کردم،خواستم بدونم نظر شماها چیه،ازهمه نظر منظورمه.کیفیت،قیمت، ...
اولی ماله فراسو هستش مدل fnc 470
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو فکر کنم 320000 تومان باشه.
دومی هم برای تارگوس هستش مدل TEB01
قیمت این هم تو سایت نمایندگیش زده 48000 تومان.
به نظر خودم اون فراسو بهتره،اما گفتم بهتره یه مشورتی انجام بدم بعد بخرم.:20:
یه کوله هایی هم هست برند Swissgear،خیلی عالین اما حیف که تو ایران پیدا نمی شه و منم پولم اونقدر نیست که بخوام هزینه پستش تا ایرانو بدم،چون یه چیزی حدود50/60 تومان فقط پوله پستش می شه!:31:
این عکسه یکی از مدلاشه که خیلی با هاش حال کردم ولی...:41:
سلام
تو اصفهان یا تهران کولر پد cooler Master مدل infinite 4port.usb از کجا بگیرم ؟
اصلا تو ایران این مدل گیر میاد؟
ممنون.
تارگوس بخر،حالشو ببرنقل قول:
کارهای تارگوس فوق العاده است
یکی از دوستام اون کیفو دارن و ازش راضیند:5:
تهران-خیابان ولیعصر-بالاتر از بزرگمهر-بازار کامپیوتر ایران-دریا کامپیوترنقل قول:
دوست عزیز کول پدهای کولر مستر رو با گارانتی دریا کامپیوتر بخر.
ممنون از اطلاعات کاملتون عالی بود
سلام دوستان
من یه کول پد میخوام واسه لپ تاپم. مدلش Asus N61 هست و 16 اینچه
چه مارکی و چند فنه رو پیشنهاد میکنید؟ کلاً راهنمایی بفرمایید
مرسی
یعنی تارگوس از فراسو بهتره،از چه جهت؟نقل قول:
مقاوم بودن؟
:20:
دوست عزیز واقعا ممنونم ولی با شماره ی دریا کامپیوتر تهران که تماس گرفتم گفتن این مدلش رو ندارننقل قول:
بعد اسم خودشونو میذارن نمایندگی
اگه اشتباه نکنم این مدلش بیش از 6 ماهه که ارایه شده ولی هنوز نیوردنش
به نظر شما یه مارک آمریکایی با یه مارک ایرانی برابری میکنهنقل قول:
فراسو عددی نسیت در مقابل تارگوس
دوستان بهترین اسپیکری که برا لپ تاپ معرفی میکنید چیه ؟
حمل و نقلش مهم نیست فقط با توجه به کارت صدای لپ تاپ جواب بده conexant high definition smart audio 221
من این مدل فراسو رو حدود یک سال هست که دارمنقل قول:
عالیه!
من بیشتر به عنوان ساک مسافرتی ازش استفاده میکنم و لپ تاپ و کلی وسایل دیگه رو میچپونم توش
خیلی مقاومه، جاداره و من تا حالا مشکلی ازش ندیدم
شک نکن که به قیمتش یا حتی بیشتر می ارزه
سلام من کیف vax و می خواستم بخرم تو سایت زده اندازش 15.4 هستش نوت بوک من 15.6 هستش مشکلی ایجاد نمی کنه نمایندگی vax کجاست کلا فروشگاهی سراغ دارید کیف های vax بفروشه ممنون.
سلام کسی جایی توی اصفهان برای خرید کیف های تارگوس میشناسه؟؟؟
سلام.نقل قول:
شما برو خیابان خاقانی.از طرف خواجه پطرس که به طرف حکیم نظامی بروی حدود 100 متر بعد از خواجه پطرس سمت راست یک مغازه هست که کارش فروش لپ تاپ و لوازم جانبی لپ تاپ هست (متاسفانه الان اسمش یادم نمیاد) کیفهاش هم معمولا از برند targus و kensington هست.که این kensington هم کارهای عالی و خوبی داره.
البته یکم قیمت هاش نسبت به جاهای دیگه یکم بالاتر هست (همانطور که میدونی همه فروشگاه های این خیابون این عیب را دارند)
مثلا یه کیف 65 را چه قدر ممکنه بده؟؟؟خوبه از سایت بخرم(دیجی کالا)2500 هزینه پست میگیره.نقل قول:
کیف هاش از 50 هست تا 150.بستگی به مارک و مدلش.
اما من چند تا مدل که جای دیگه قیمت داشتم اینجا هم قیمت گرفتم حدود 10-15 تومن گرون تر بود.اما موقع خرید باهات راه میاد.
شما حتما برو بهش سر بزن.بعضی وقت ها کیف های تکی میاره.مخصوصا مدل های kensington که واقعا کیفیت و طراحی خیلی خوبی دارن.من خودم اگر بخوام باز خرید کنم مطمئنا یکی از اولویت های خریدم اینجا هست.
اگر میخواهی از دی جی کالا خرید کنی میتونی بری نمایندگی اصفهان(مجتمع مریم-طبقه اول-آرمن رسانه) نسبتا تنوع مدل های موجودش کم هست اما اگر چیز خاصی بخواهی برات میاره.
آقا یکی جواب میده؟نقل قول:
شما بودجتون چقدر هست.تا چقدر میخواهید برای خرید کول پد هزینه کنید؟نقل قول:
من برای لپ تاپ خودم cooler master infinite برداشتم.(اگر اشتباه نکنم 34 تومن شد) هم کم صدا هست هم کارایی خوبی داره هم ظاهر قشنگ و ساده ای.برای مدل های 16 هم خوبه.
کلا cooler master کول پد های خوبی داره.شما برو تو سایتش مدل های زیادی داره.
سلام من کیف vax و می خواستم بخرم تو سایت زده اندازش 15.4 هستش نوت بوک من 15.6 هستش مشکلی ایجاد نمی کنه نمایندگی vax کجاست کلا فروشگاهی سراغ دارید کیف های vax بفروشه ............................
سلام
برای لپ تاپ مدل FW490 چه کولپدی مناسبه؟
اگه میشه مدلشو دقیق بگید.
ممنونم
سلام.
من این مدل رو دارم و راضیم.
Cooler Master W2
مرسینقل قول:
زیاد نمیخوام هزینه کنم. یه کول پدی میخوام که کارش رو (خنک کردن لپ تاپ) انجام بده دیگه:31:
زیاد هم ارتفاع نداشته باشه و کم صدا باشه
از کجا و چند خریدی؟نقل قول:
6 ماه پیش خریدم 44000 تومن
از دریا کامپیوتر(ولیعصر)
ممنوننقل قول:
شما هم همین مدل لپتاپ رو دارید؟
چون مال من حرارتی که داره بیشتر روی صفحه و قسمت جلوی اونه (قسمتی که تاچ پد خود لپ تاپم هست)
از بغل جا داره برای دفع حرارت ولی نمیدونم روی سطح جلویی کیبورد خیلی بیشتر داغ میشه. منم تو کولپد ها مدلی ندیدم که فن قسمت جلو قرار بگیره :41: میخوام ببینم این کمک میکنه یا نه؟
و یه سوال دیگه اینکه این مدل رو نمیشه رو پا قرار داد درسته؟
نقل قول:
خیر بنده fw 46 دارم.خودم دنبال infinite بودم ولی گیر نیاوردم.اینی که معرفی کردم بدک نیستا چون ار المینیوم ساخته شده بسیار خنک هست.قسمتهای بالا و پایین این مدل از نظر رسیدن جریان باد تعطیله ولی چون المینیوم تو قسمت میانی خیلی خنک میشه و AL هم رسانای خوبیه بالا و پایین هم خوب خنک میشن
درسته نباید روی پا گذاشت.
من بهتون پیشنهاد میکنم که اگه میخواهید کول پد بخرید هزینه کنید و یک چیز خوب و عمری بخرید.ممکنه 30-40 تومن برای یک کول پد زیاد باشه اما مطمئن باش ارزشش را داره.نقل قول:
من وقتی لپ تاپ خریدم طرف یکی از این کول پد کریستالی ها که 3 تا فن داره به فیمت6 تومن بهم انداخت.فقط 2 روز باهاش کار کردم بعد هم انداختمش دور.
چون هم صدا زیادی داشت.هم اینکه برای 16 اینچی ها کوچیک هست و پایه ها روش قرار نمیگرفت و میچسبید به زیر لپ تاپ و تازه عمل تهویه را سخت تر میکرد.وقتی زیر لپ تاپ را میدیدی پر خاک بود و ....
من هم fw490 دارم.البته سری fw کلا سری خنکی هست.نقل قول:
محتوای مخفی: اسکرین شات
من از مدل infinite استفاده میکنم و راضی هستم.
این مدل دارای یک فن در وسط هست و 2 کانال برای عبور جریان هوا که تقریبا تا قسمت جلو کول پد آمده اند.توی عکس توری روی کول پد برداشته شده و میتونی این کانال ها را ببینی.
یک حسن دیگه ای که این مدل نسبت به بقیه کول پد ها از نظر من داره این هست که کمتر گرد وخاک را وارد لپ تاپ و زیر لپ تاپ میکنه.
چون فن بقیه کول پد ها مستقیم به طرف پایین هست و گرد و خاک روی میز را به طرف زیر لپ تاپ میدمه.اما این مدل ورودی هوا پشت کول پد قرار داره.(البته این نظر شخصی من هست و ممکنه بقیه دوستان قبول نداشته باشن ام چیزی هست که خودم به چشم دیدم)
و چون درچه ورودی هوا هم در پشت هست شما راحت میتونی بزاری روی پات.
ممنون از شما:20:نقل قول:
ممنون دوست عزیز به خاطر راهنمایی هاتون:20:نقل قول:
پس در کل کار "کولر مستر" مورد تایید شما و دوست خوبمون jesse james هست...
یکی از دوستان می گفت که کول پد هایی که دارای فن بزرگ و تکی هستند زود به سر و صدا میافتند و... در عوض پیشنهاد داده بود که از کول پد های با فن کوچیک و 3 فنه استفاده کنید.
اما چیدمان اکثر فن های کوچیک طوری هست که در وسط بورد و به شکل ردیفی کنار هم قرار دارند و به گفته ی دوستمون به احتمال زیاد قسمت های بالا و پایین ممکنه خوب خنک نشه. نظر شما و دوستان در این مورد چیه؟ (سر و صدا و خنکی)
بارتی 9 سل دل 5010 هست؟ چنده ؟
بچه ها ممنونم از راهنماییتون
ببخشید من هنوز تنکس ندارم
ُجدا سری fw خنکه؟!نقل قول:
اخه مال من همونطور که گفتم جلوش خیلی داغ میشه ( پایین کیبورد، قسمت تاچ پد) حتی گاهی به قدری داغ میشه که گرما اذیتم میکنه و نمیتونم از موس لمسی خودش استفاده کنم یا دستمو برای تایپ رو صفحه بذارم!)
اینو که گفتید به سلام بودن سیستمم شک کردم!
مال شما اینطور نیست؟
ممنون از معرفی این مدل
و البته منم سوال دوستمون aliugd رو دارم
چون اول همین تاپیکم که توضیح داده بودن گفته بودن مدلهای تک فن بزرگ زود خراب میشه و از نظر دفع حرارت هم خیلی تاثیر نداره!! و گفته بودن مدلهای سه فنه بهتره
شما از این جهت نظرتون چیه؟
سلام من هم یک مدل دو فن cooler master گرفتم 33 تومن.در ضمن لازم نیست نقطه ای که داغ می کنه دقیقا روی فن باشه چون سطح کول پد قوس داره و جریان هوا به همه جای لپتاپ میرسه.حداقل واسه من که اینجوریه