ممنون از پاسخت ولی عرض بنده رو نگرفتی طولش رو گرفتی :31: یه کامپیوتر جامع میخوام نه مخصوص بازی یا صرفاً برای کلاسش.البته جامعِ جامع که نه . واسه کارهای معمولی مثل کار با اینترنت ، گیم و فیلم دیدن.جاگزین کامپیوتر خونگی.
مرسی
Printable View
ممنون از پاسخت ولی عرض بنده رو نگرفتی طولش رو گرفتی :31: یه کامپیوتر جامع میخوام نه مخصوص بازی یا صرفاً برای کلاسش.البته جامعِ جامع که نه . واسه کارهای معمولی مثل کار با اینترنت ، گیم و فیلم دیدن.جاگزین کامپیوتر خونگی.
مرسی
يعني هيشكي چيزي سراغ نداره؟ :thumbsdow
شما اگه دنبال desktop replacement هایی مثل alien ware و schneker هستی که با این قیمت پیدا نمیشه و اینکه تو ایرانم که گیر نمیاد.نقل قول:
با 2.5 تومن بهترین گزینه های موجود ASUS G73SW و MSI GX740 هست.
سلام
وای وای وای غول ترین مدل لپ تاپ HP که همه برندی رو میخوره وارد ایران شد...............
.
.
HP EliteBook 8760W
CPU : Intel Core i7-2920XM 2.5GHz up to 3.5GHz
RAM : 16 GB DDR3
VGA : NVIDIA Quadro 5010M 4 GB dedicated GDDR5
H.D.D : 256 GB SSD 7200 RPM
Display : 17.3 " Full HD UWVA Anti-Glare
این ودل فول پورت هستش همه پورتی داره................Blu -Ray Rom هم داره......قابلیت ارتقا رم تا 32 گیگ
قیمت 4.200.000
بی زحمت مشخصات GT740 برام بزارین:11:
نقل قول:Core i7 820QM 6MB LCache
4 GB DDR3 Ram
Nvidia GTS 250 1GB dedicated memory
500 GB 5200 RPM Hard
1680 x 1050 17.0 Inch Display
4 USB 2.0
1 VGA
1 HDMI
( combined with USB ) eSATA
6 Cell Battery
3.2 Kg
در کل مدل متوسطی هست
من به شخصه ابنو پیشنهاد نمیدم
به جاش میتونین مدل GX740 رو در نظر بگیرین که تقریبا هم قیمتن.
البته مدل G73SW ایسوس از هر دو این ها بهتره و فقط کمی گرونتره.
اينم در نظر بگير كه G73SW تو ايران گير نميادنقل قول:
خب میتونید بی زحمت بهترین مدل ها رو به ترتیب بین 2 و 3 میلیون بهم معرفی کنید؟؟؟
خیلی خیلی ممنونتون میشم:11:
کسی خبر داره ASUS G53 SW اومده ایران یا نه؟
قیمتش چند هست؟ سری عادی فول اچ دی و سری سه بعدی فول اچ دی ؟
سلام دوستان!من یه لپ تاپ می خوام بخرم بین 2 تا 2.3 میلیون!برای گیم نمی خوام و می خوام با قدرت نرم افزارهای سنگین مهندسی رو اجرا کنه!البته گرافیکش بالا بشه بد نیست:دی !ممنون می شم چند تا مدل بهم معرفی کنین!
من خودمم همین مشکل تورو داشتم .. اخرش امروز ایسوس g53 3d گرفتم واااااااااااااااااااااقعا تکمیلهنقل قول:
ولی من یه لپ تاپ پورتابل می خوام این خیلی سنگینه(بیشتر از 3 کیلو!).در ضمن sandy bridge cpu نیست!
ببینید کارت گرافیک سنگین سایز بزرگ هم میطلبه . . .نقل قول:
ولی من یه لپ تاپ پورتابل می خوام این خیلی سنگینه(بیشتر از 3 کیلو!).در ضمن sandy bridge cpu نیست!
پس نمیشه همه چی رو با هم داشت . .
این مدلها رو که بگیری فقط چند ماه یه بار باید جابه جاش کنی .. :46:
سلام دوستان
من می خوام یه لپ تاپ تا رنج قیمت 2.4 بگیرم برا بازی
تو سایت رو که می خوندم مدل های پیشنهاری Asus G73SW و Asus G53SW و MSI gx740 رو دیدم حالا چند تا سوال دارم
1 مشخصات لپ تاپ های Asus G73SW و Asus G53SW و MSI gx740 که تو ایران هست چیه و آیا گیر میارم اگه بله کجا
2 بین Asus و MSI کدام بهتره از لحاظ ماندگاری و طول عمر محصول و کارایی
3 لپ تاپ های سری Alienware مخصوصا Alienware M17x تو ایران گیر میاد با چه مشخصاتی و قیمتش چنده
1.نقل قول:
ASUS G73SW
کد:http://www.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73SW/#specifications
ASUS G53SW
MSI GX740کد:http://www.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G53SW/#specifications
کلا لبتابهای گیمینگ عمدهای به ایران نمیان. پیدا میشه ولی باید کمی وقت بذارین و از شرکتهای مختلف تحقیق کنین.کد:http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GX740-i7247LW7P-Gaming-Notebook.30511.0.htmlالبته
2.ایسوس بهتره هم از لحاظ کارایی و هم از لحاظ طول عمر
3. Alienware تو ایران اصلا گیر نمیاد. و قیمت M17x بیشتر از 4 تومن هست که البته باید از خارج وارد کنین که ممکنه تا 5 تومن خرج برداره.
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
jh یا jw یا sw ؟نقل قول:
مبارکه..! چند گرفتین ؟ از کدوم شرکت؟
سلام به دوستان
بین Sony VAIO F215FX-3D باasus g53sw کدوم بهتره ؟
مرسی
واسه چه كاري؟نقل قول:
واسه کارای معمولی و گاهی اوقات بازینقل قول:
اگه بيشتر واسه كاراي معمولي ميخواي و نميخواي بازي هاي روز رو با كيفيت عالي بازي كني سوني بگيرنقل قول:
در غير اين صورت اسوس
اين نظر منه
سلام
چندتا لپتاپ باram12يابيشتر,كارت گرافيك 4 و17اينچ به بالاوcpuچهارهسته قوي به من معرفي كنيد
ترجيحا سوني باشه
حالا اگه مارك ديگه اي هم باشه موردي نداره فقط شيك باشه
ممنون.
لطفا مشخصات MSI CX720
:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdowنقل قول:
بهترین لپ تاپ تا طرفای 2.300 که سبک و قابل حمل باشه چی هست؟ (مارکش مهم نی)
مدلی هست که ssd هم داشته باشه؟
جهت استفاده دانشجوی مهندسی
سامسونگ سری 9 این مشخصات رو دارهنقل قول:
لب تاب asus g53SX الان تو بازار هست و اگه هست قیمتش چنده ؟
مرسی
شركتي نميتوني پيدا كني اما به صرت تك و بدون گارانتي ميتوني از مغازه ها خريد كنينقل قول:
ولي قيمتش حد اقل يه 700 يا 800 تومني بالاتره
كسي نيست جواب ماروبده؟نقل قول:
این جور لپ تاپای درست حسابی که شما می خوای کمن شما النوار mx18 رو نگاه کن !
ممنوننقل قول:
میشه یه مدل خوبشو معرفی کنید و کانفیگش رو بگید؟
ممنون
Sony سری Z همون چیزیه که میخوای!نقل قول:
ممنون..نقل قول:
میشه یه کانفیگ خوبشو بگید؟
وزنش چطوره؟ سونی ها معمولا سنگین هستن.. بیشتر 2.7 کیلو واقعا دردسره :41:
سری z سونی یکی از سبکترین و با کیفیت ترین لپتاپای دنیاست.نقل قول:
وزنش حدود 1.4 کیلو است. مانیتورش 13 اینچی است که با رزولوشن 1920*1080 هم موجوده .
این سری سونی ساخت ژاپن میباشد.
با بودجه ی 2.300 میتونید مدل i5 با گرافیک Nvidia 330 و هارد ssd رو تهیه کنید.
به شما پیشنهاد میکنم که این لپتاپو از نزدیک ببینید تا کیفیت بالاشو احساس کنید.
لپتاپ های اپل که همه میگن خیلی با کیفیته در مقابل این لپتاپ مثل اسباب بازی میمونه!
کسی میدونه اختلاف قیمت sony f217 با sony f215 برای چیست ایران رهجو f217 رو زده 3940000
ممنون..نقل قول:
نظرتون درباره سری 9 سامسونگ چیه؟
تو سونی مدلی هست که ssd نباشه ولی کانفیگ بهتری داشته باشه؟
i5 و 330 یخوده پایینه :31:
از این که گفتید سبک و با کیفیته، خیلی خوشم اومد..
البته از همین سری z کانفیگهای بالاتر i7 هم موجوده ولی قیمتش بالاتره پیشنهاد میکنم به بازار برید و قیمت کنید ولی همین مدلهای i5 هم بسیار سریع میباشد . i5 با ssd سریع تر از i7 با hdd است.نقل قول:
و در مورد سامسونگ اینکه از سونی z بسیار ضعیف تره چون cpu سامسونگ ulv (ultra low voltage) است ولی مال سونی Full Voltage میباشد و گرافیک سامسونگ intel است و اینکه کیفیت مونیتور سونی بیشتره.
در کل این دو لپتاپ قابل مقایسه نیستند.
سلام
لپ تاپ های گرون موجود تو ایرانو میشه بگین
مدلو قیمتو مشخصات
ممنون
دوستان من یه لپ تاپ واسه گیمینگ تو محدوده 2~2.3 تومن میخوام.خودم سه مدل
MSI GT683
ASUS G53SW
ASUS G73SW
مدنظرم هست.البته الویت MSI هست برام.اما قیمت روزش رو نمی دونم.لطفا راهنمیییم کنید چی بگیرم.پیشاپیش ممنونم.:40:
دوست عزيز مدلهاي اسوس خيلي بهتر هستن ولي تو ايران گير نميان و اگه هم گير بيان بالاي 2.3 قيمت ميخورننقل قول:
سلامنقل قول:
من دیروز بازار بودم و با طرف صحبت کردم و گفتم این مدا MSI قیمتش چنده و گفت هنوز وارد نشده ولی اگه بیاد 2 تومن هست.(البته بعید میدونم چنین قیمتی داشته باشه چون کانفیگش از دو مدل ایسوس بالاتره و مدلهای ایسوس 2300 هستن و این بیاد بالای 2500 باید باشه)
و قیمت G53SV رو هم یه جا دیگه پرسیدم طرف میگفت 2300 میده.
G53sw تو بازار ایران کانفینگ های مختلف داره؟