ااگر کسی فکر میکنه LOTRBFME2 بازیش خوبه من ورزن 1.00دارم بیاد یه دست بازی کنیم :n02::n02:
فقط مرد باشه وسط بازی در نره:n08:
تو GAme Rangerهستم account 3916441
Printable View
ااگر کسی فکر میکنه LOTRBFME2 بازیش خوبه من ورزن 1.00دارم بیاد یه دست بازی کنیم :n02::n02:
فقط مرد باشه وسط بازی در نره:n08:
آفرین .نقل قول:
حیف که سیستم ام حتی 500 مگ هم جا نداره که اون فایل ایمیج رو واسه کرک درست کنم و بیام باهات بازی کنم /
هر چند من فقط و فقط witch king ( ROTWK رو بازی میکنم ولی باشه . فرصت شد خبرت میکنم یه دست بزنیم .
سلام خسته نباشید هم ببخشید من داخل بازی میرم تک نفری با کامپیوتر بازی میکنم میزن باخت اصلا یه هو نمیدونم به نظر فکر کنم شماره سریال تو اول بازی باید وارد میکنی اون باشه کدوم یکی از سریال درست هست واسه شبکه و تک نفر وارد کنم باید بازی رو هم پاک کرد یا دوباره شماره سریال داد درست میشه یه قسمت داخل هست سریال رو میدی اونجا میشه ممنون اگی راهنمای کنید مرسی از دوستان
بعضی از فایل های رجیستری بازی پاک شدند .نقل قول:
شما بازی رو دوباره نصب کن درست میشه .
اینم سریال نامبرهای بازی :
The Lord Of The Rings_The Battle for Middle-earth (tm) II
BDAA-HDJQ-GSYM-KGST-RRLD
9VPF-SR58-F8Z8-JF8B-DRLD
MDNW-MT79-BY6B-FBYK-ERLD
The Lord Of The Rings_The Rise Of The Witch King
WPPX-WLUQ-2AZX-G2AT-3RLD
5NNW-NZ4Q-4C38-24CW-BRLD
FCZ9-LE2T-QZD6-7QZ7-ARLD
سلام بچه ها! پستاتونو دنبال کردم.به مطالبه جالبی اشاره کردید!:n06:.من از سال 2006 دارم با این بازی the lord of the rings the battle for middle earthII حال می کنم :n02:.یه مشکل برخوردم پچ 1.06 رو دانلود کردم.بازی رو دوباره نصب کردم.کرکم نریختم.پچو که نصب کردم رفتیم واسه mount image ولی با alcohol 120% به مشکل برخوردم.هی ارور میده:you must reboot after previous operation. ریستم می کنم بازم همینه :n27:.با deamon tools هم ریست میخواد :n03:.ویندوزم 8.نمی دونم دیگه چیکار کنم:n03:.ممنون میشم کمکم کنید:n01:
حالا چه اجباریه که از alcohol استفاده کنی ؟نقل قول:
شما برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دایمون تولز رو دانلود و نصب کن بهتره .
باقیش رو دیگه میدونی چه کار کنی که ؟
داداش این لینک شما کار نمی کنه:n15:نقل قول:
چشم این دایمونم دوباره امتحان می کنم:n23:
به نظر من برای ایمیج VirtualCloneDrive خیلی بهتره!
بزار با VirtualCloneDrive امتحان کنم شاید جواب داد.ولی روش کار می کنم ول کنش نیستم
نخیر .
با VirtualCloneDrive نمیشه .
شما حتما باید از نرم افزاری استفاده کنی که بشه حالت قفل شکن رو اجرا کنه .
بنابراین یا از همون alcohol 120% یا alcohol 52% و یا DAEMON Tools Pro استفاده کنید .
من با VirtualCloneDrive بازی رو mount کردم هروقت بازی رو اجرا میکنم اون درایو مجازی هم بالا میاد...ولی بازم میگه سی دی میخواد.:n23:
عزیز دل برادر.نقل قول:
چرا متوجه نمیشی. میگم با کلون درایو نمیشه دیگه .
پست های من رو بخون با دقت .
موفق باشید.
امید 4.5 بار ای نرم افزارایی که میگی ورژن های مختلفشو دانلود کردم.تقریبا همشون ارور ریستارت میدن.به احتمال قوی با ویندوز 8 مشکل دارننقل قول:
ای خــــــــــــــــــدا . :n23:نقل قول:
باو چقدر گیجی تو !
خوب مرد حسابی باید موقعی که میگه ری استارت کنی باید ری استارت کنی .
باید ری استارت کنی تا بعد از اینکه ویندوز بالا اومد بتونه اون درایو مخصوص شبیه سازی رو بسازه .
من خودم الان توی ویندوز 8 -64 بیتی دارم راحت بازی میکنم .
این چیزا رو که نباید من بگم .:n22:
داداش خنگ که نیستم :n23: :n23::n23:ریستارت کردم نه یه بار صد بار البته بعده تایید پیام خوده برنامه ویندوز ریستارت میکرد بعدش هم همون آشو همون کاسه...خب شما یه لینک الکل120 بدهنقل قول:
گاهی وقتا برای من هم همین طوری میشه. هی پشت سر هم ریست میخواد. بعد ریست خود ستاپ بالا میاد و 2 باره ریست میخواد و این روال تمومی نداره.
همین الان یه راهی پیدا کردم که فک کنم قبلا هم از همین راه استفاده میکردم!
این فایل رو برای ویندوزتون دانلود کنید و نصب کنید باید مشکلتون حل بشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم برطرف نشد:
1. Start > type "regedit" in search bar
2. click onto Reg edit
3. click onto HKEY_local_machine
4. click onto SYSTEM
5. Click onto Current Control Set
6. Click onto Services
7. Locate SPTD and delete.
It will tell you that it could not delete everything in there, so open up each file manually and delete as much as you can
8. Manually install SPTD 1.50. It will prompt you for a reboot. After reboot, click onto the SPTD.exe again and it should now ask you if you would like to update or uninstall.
هر وقت درست شد بیا حتما :n02:از بس بازنده ها تکراری شدند حوصله ام سر رفته:n24::n24:نقل قول:
از چندتا از بچه ها برایobserverدعوت کن سطح بازی ایرانیا بالا بره . تو این بازی بچه های ما زیادخوب نیستند
حالا اگه خواستی بدون observer بازی میکنم نتیجه رو هم به کسی نمیگم:n06:
از دوستان کسی کرک ورژن 1.06 واسه
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II داره؟
من یه کرک 3 مگی رو دانلود کردم.بعده آپدیت بازی به 1.06 ریختم تو فایلش؛بازی اجرا میشه ولی تو تنظیمات ورژن بازی اعشاری زده.مثلا: 0.89112
کرکو از چن جا دانلود کردم بازی رو هم چن بار نصب کردم ولی بازم همین بود.لینک بدید.ممنون:n12:
چاره اش همینه :نقل قول:
آموزشش رو هم توی پست های قبلی دادم .
آنلاین بازی نمی کنم به همون کرک راضیم:n09:نقل قول:
آموزششو که از برم:n02:نقل قول:
آموزشش رو هم توی پست های قبلی دادم .
عزیز من .نقل قول:
اولا الان گشتم پیدا نکردم کرک 1.06 رو واست .
دوما .
از همون روش من بری بهتره.
یک سری مزایا داره . میدونی چیه ؟
اینه که بازیت هیچ وقت Crash نمیکنه .
و بعد اینکه تمامی اچیپمنت های هیروهات همیشه ذخیره میشند و از بین نمیریند .
در کل شما با روش من انگار داری با دیسک اورجینال بازی میکنی . حال چه کاریه بری از روش کرکی استفاده کنی !
صبر کن بازی رو یه بار دیگه نصب کنم نتیجه رو بهت خبر میدم
نقل قول:
این کری بود ؟ کری خوندی واســــــــــــه من ؟ :n04:
توی گیم رنجر بپرس The Wanted™ x کیه بهت میگن .
البته الان به دلیل مشغله کاری اصلا دیگه وقت نمیکنم . مخصوصا با این پینگ مخرف.
امید! دمت گــــــــرم!
بالاخره درست شد:n20:
فدا کتی بشه:n09:
آقا داستان این laggy چیه؟
laggy ؟ منظورت همون لگ خودمون هست ؟نقل قول:
اگه منظورت همونه که میشه :
تاخیر در اجرا و دستورهای بازی های آنلاین در حین بازی رو میگند Lag . مثلا یک دستور رو باید چند بار بدی تا عمل بشه .
به کسی هم که باعث این لگ میشه هم میگند Lagger .
و وقتی بازی لگ دار میشه میگند بازی چقدر laggy هستش .
ffa چه معنی میده؟
Free For Allنقل قول:
یعنی هر کی واسه خودش . مثلا : 1vs1vs1vs1 /
دیگه ؟
شما lotr2 بازی نمی کنی یه دست بزنیم؟:n06:
در حال حاضر خیر.نقل قول:
الان سیستمم بهم ریخته است.
چون میخوام ویندوز عوض کنم کلا همه چیز داغونه.
تا آخر هفته ردیفش میکنم .
هم Lotr2 و هم rotwk
خبرت میکنم .
الان هم برو خوب تمرین کن . با Brutal برو بازی کن . اگر هم تونستی 3به یک بزن با کامپیوتر .
باشه میرم گرم کنم!:n25:نقل قول:
الان هم برو خوب تمرین کن . با Brutal برو بازی کن . اگر هم تونستی 3به یک بزن با کامپیوتر .
الان خیلی وقته بازی نکردم. یادمه 3 تا رو میزدم! راستی شما چطوری آنلاین بازی میکنین؟
شما صفحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بنداز متوجه میشی:3:نقل قول:
من که توlotr2چیزی ندیدم :sq_14::n04:نقل قول:
1سالم نمیشه آنلاین بازی میکنم پینگم واسه آیپی ایران واسه ما هم بالاست فکرم نمیکنم نسخه توهم بیشتر از نیم ساعت پیچیده بشه :n24::n10:
حالا بیا یه دست بزنیم شاید وسط بازی اینترنتم قطع شدتوبردی:n02:
این جور که معلومه بخاری ازت بلند نمیشه بچه های دیگه بیایید بازی کنیم:n15:
تو این بازیLOTRBFME2
شما متنو از جایی ترجمه کردی؟ یه بار متنو با صدای بلند واسه خودت بخون:n05:نقل قول:
من که توlotr2چیزی ندیدم :sq_14::n04:
1سالم نمیشه آنلاین بازی میکنم پینگم واسه آیپی ایران واسه ما هم بالاست فکرم نمیکنم نسخه توهم بیشتر از نیم ساعت پیچیده بشه :n24::n10:
حالا بیا یه دست بزنیم شاید وسط بازی اینترنتم قطع شدتوبردی:n02:
این جور که معلومه بخاری ازت بلند نمیشه بچه های دیگه بیایید بازی کنیم:n15:
my account: no noob! 4617084
حالا بازی خواهیم کرد .نقل قول:
وقتی که Replay بازی رو گذاشتم اینجا و باقی بچه ها هم دیدند و شرمنده شون شدی اون وقت واسه من کوری نمیخونی .
میدونی چند ساله من دارم توی Game Renger بازی میکنم ؟
از هر کی بپری The Wanted کیه بهت میگم من چه کاره بودم . ( البته بروبچ ROTWK )
omid منو اد کن:n05:
آفلاینی که !نقل قول:
من
The Wanted™
2789553
:n08::n08::n08:تو اگه اولین پلیر این بازی باشی مهم نیست تو این بازیLOTRBFME2 هیچی نیستی اسمت هم کسی نمیشناسهنقل قول:
برواین قپی ها رو واسه نوبای این بازی دربکن :n09:من همه رو تو این بازی نبردم(مثل بعضیا خالی بند نیستم) ولی بیا بازی کنیم ببینیم کی شرمنده میشه
:n24::n24: راست میگی از اول تو گیم رنجر بودی؟!!!!2789553این اکانت نامبرت هست دیگه:n08:تواین بازی کسانی که بردم اکانت کمتر از 1100000دارندحالا ازسال2003تو بازی های دیگه گیم رنجر 2789552نفر قبل از تو هستند منم که گفتم کمتر از یکسال آنلاین بازی میکنم
کاش نمیگفتی این جوری اگه ببازی شرمندگیت بیشتر میشه:n09: