پلیر معروف و مشهور میخوام واسه پخش دایوکسdivix
Printable View
پلیر معروف و مشهور میخوام واسه پخش دایوکسdivix
سلام دوستان کل تایپکو خوندم...یه بحث هایی شده بود ویه نتیجه هایی هم دوستان گرفته بودند که زیاد معقول نبود البته شاید علت اصلی قیمت گرون این گوشی در هنگام ورود به بازار باشه.در مورد بازی هایی با حجم بالا که دوستان گفته بودن روی این گوشی بالا نمیاد میخام نظرمو بگم...هممون دوست داریم وقتی یه جایی هستیم که نه به کنسول بازی دسترسی داریم ونه یه کامپیوتر و یا هرچیز دیگه وفقط گوشیمونه که همراهمونه باهاش بشینیم بازی کنیم...حالا این مورد برمیگرده به سلیقه ی بچه ها ولی نظر من اینه که توی اون حالت که زیادم پیش میاد فقط بازی هایی با کیفیت خدا نیست که شما رو سرگرم کنه بلکه میتونیم با بازی هایی مثل سودوکو.بیلیارد.پاســـور و خیلی بازی های دیگه که آدمو ساعت ها مشغول میکنن ...یا چت کردن توی روم های برنامه هایی مثل nimbuzz که خیلی سرگرم کنندس مشغول شیم...از طرفی به نظر من نمیارزه کیفیت ساخت نوکیا هرچند چینیشو یا تاچ خازنی رو که خیلی کمیابه تو گوشی ها(اکثرا مقاومتی هستن) با این قیمت بدیم به کیفیت دوربین بالا تر یا گرافیک بالا که فقط در مورد بازی و موارد محدود کاربرد داره(در این باره زیاد اطلاعات ندارم).تاچ خازنی میتونه با خیلی از خاصیت ها رقابت کنه چون اولین چیزیه که باهاش سروکار دارید و راهتی استفاده رو براتون به ارمغان میاره...در کل این گوشی و5800 نیاز بخش زیادی رو تامین میکنن...5800 با امکاناتی کمتر از x6 وبا قیمتی معقول تر. و x6 با امکاناتی بیشتر از جمله همون تاچش.دوربینش.16 گیگ حافظش که فک کنم به 80تومن بیارزه.
یه بحث دیگه در مورد کمپانی ها هستش ببینید نوکیا یه سری امکانات رو جولوش داره و هر گوشی جدیدی که می ده بیرون مخلوطی از چنتا خصوصیت و فاقد چندین تای دیگهست...نه تنها نوکیا بلکه تمام کمپانی های گوشی موبایل ولی این مورد تو نوکیا مشهود تره...به نظر من توی دیگر شرکت ها هم یعنی تمامی وسایل دیجیتال این طورین ولی چون گوشی موبایل امروزه شاخصه های زیادی توی خوب یا بد شناخته شدن یه گوشی وجود داره و متنوع تره بیشتر معلومه...از طرفی این کمپانی ها تنها هدفی که دارن سود و منفعت حودشونه اگه چیزی غیر تز اینم بود باعث تعجب بود...و اینکه بعضی از شرکت ها قیمت گوشی رو پایین میارن تا در ظاهر مردم راضی باشن در نهایت برمیگرده به فروش بیشتر و سود خوده شرکت...یه مثال میارم مثلا شرکتی مثل htc گوشی مثل touch 2 رو میده 360 تومن در صورتی که تاچش معمولیه .فلاش نداره فوکوس.هند رایتینگ(hand writing).تاچ کوچیکتر ومتقابلا رزولوشنی بدترو...به نظر من تنها برتری ppc بودن اون هست که فک نکنم ارزششو داشته باشه چون هم باگش بیشتره هم کار باهاش سخت تره.میرسیم به cpu ش که چون باید برای هر باگ برنامه یا برنامه هایی رو نصب کرد سرعتش میا در حد گوشی های نوکیا در بد ترین حالت.
امیدوارم مفید بوده باشه...
x6کاملا فارسی رو ساپورت میکنه و نیاز به فارسی ساز ندارهنقل قول:
به این صحبتهایی که شما کردین من اینو اضافه کنم که اگر با این گوشی کار کردین دیگه کار کردن با گوشیه تاچ مقاومتی براتون سخت میشه دیروز ساتیو یکی از دوستام دستم بود و چند ساعتی باهاش کار کردم و واقعا و بی هیچ تعصبی میگم که گوشیه خودم(x6) به مراتب راحت تر و بهتر بود و تنها برتری ساتیو فقطدوربینش بود در کل بعد از خرید این گوشی با گذشت زمان و کار کردن با گوشی دوستان هر روز از خریدم راضی تر میشم:5:نقل قول:
یکی از دوستان این گوشی رو خریده ، میخواد نوکیا اوی مپس و نقشه تهران رو روش بریزه ، من اوی مپس و نقشه ی تهران رو برای سیمبین 5th دارم (برای گوشی i8910) ، آیا همونا رو بهش بدم به همون روش میتونه بریزه ؟
باید به هم بخورن اما فکر کنم ovi maps 3 نیاز به ساین داره.نقل قول:
ولی من هم تو تاپیک Touch 2 هم جاهای دیگه پرسیدم و گفتن که سرعتش بالاست و لود نداره دوست عزیز.نقل قول:
در ضمن پاکت یه چیزی جدا از گوشیه و آدم نباید از پاکت انتظاری مثل دوربین خوب داشته باشه.
تمام دوستانی که ایکس 6 رو دارن بگن گوشیشون ساخت کجاست؟
چون تو سایت های مشهور نوشته بود کره ای هم داره!
مورد دوم اینکه چون بعضی از دوستان به مطالبی بغرنج اشاره کردن منم هم حالم ناراحت شد میگن صدای مخاطب خیلی ضعیف میاد باید گوشی رو به گوش زیاد چسبوند و لبه ای تیز گوش لاله گوش رو خیلی اذیت میکنه کلا باید به مخاطب بگی داد بزن! نظرتون چیه تست این گوشی نسبت به گوش های قبلیتون چطور بوده؟ بخصوص با 6700
عزیزم مگه داری برا دسته کورا پست میزنی!:31:نقل قول:
من مشکلی با صدای مکالمه این گوشی ندارم مطمئن باش اگر طرف مقابلت عادی صحبت کنه مشکلی نداری مگر طرف بخواد آروم صحبت کنه که اون هم با همه گوشیها دچار مشکل میشی در کل صدای مکالمه این گوشی متوسطه و نیاز نیست به گوشت فشارش بدی
من گوشیه قبلیم پیکسون بود که صدای مکالمش واقعا عالی بود و از x6 بیشتر
خواستم درصد حاد بودن مطلب دستتون بیاد:31:نقل قول:
من خیلی با wi-fi توی اینترنت میرم.میخواستم ببینم توی محیط اینترنت این گوشی کار باهاش آسونتره یا n97????
من نگفتم سرعتش پایینه گفتم در صورت نصب برنامه های زیاد که برای رفع باگهاش هست سرعتش بایین میاد تازه اونم در بدترین شرایط(رم پر برنامه های هچل هفت که با ویندوز زیاد همخوانی ندارن وچوب لای چرخش مزارن)نقل قول:
در مورد مطلب بعدی هم من خیلی از ppc خوشم میاد اگه نمیومد که الان x6 داشتم.به خاطر همونم موندم touch 2 بخرم یا x6...
اون نظراتی هم که دادم با اطمینان گفتم چون برادرم x6 داره و پسر داییم تاچ2.
نقل قول:آخه اونجا گفتن که تا 16 گیگ هم پر کنی چیزی نمیشه ولی خب مقوله ی برنامه و همخوانی با ویندوز جداست...
خب تو که احتمالا با جفتشون کار کردی کدوم بهتره؟ کلی، نه مثلا از نظر دوربین و... کلا کدوم به نظرت بهتر اومده؟! منم بین این دوتا و vivaz موندم بد!:19:
اگه واقعا بدون برنامه های ppc خابت نمیبره همون تاچ2 خوبه.نقل قول:
ولی خوداییش تاچ x6 16g یه چیز دیگست ومن بیشتر با این گوشی حال می ورزم.
ولی خوب اون امکاناتش خدا ست بعد تاچ و دوربین این یکی ...
البته x6 وکلا سیمبین هم برنامه هاش خوبه و کسی مث منو راه میندازه.بخاطر همینم بیشتر به x6 تمایل دارم.در کل چیز جدیدی برای گفتن ندارم تقریبا همه چیز تو صفحات قبل بررسی شده...
دوستـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــان یه سوالی به نظر شما تا چندین هفته ی آینده قیمت این گوشی میا پایین؟؟؟
الان با گارانتی اصلی 390 هزاره که زیاده....:27:
احتمال افت قیمت داره ولی نه اینجوری که یکدفعه بشه 300 تومن من گوشیو 415 با گارانتی اصلی گرفتم و تا الان که دو ماه از خریدم و اگه قصد خریدنش رو داری بخر 30- 40 هزار تومن بالا پایین دیگه خیلی مهم نیست مطمئن باش اگر خیلی صبر کنی تا بیاد پایین ممکنه از یک گوشیه دیگه خوشت بیاد که باید منتظر پایین آمدن ان بمونی:41:نقل قول:
عجب سرگذشتی داشتی رضا صفر دو یک یک دو صفر:31:نقل قول:
گفته اند انتظار فرج از نیمه خرداد کشم ولی من میگم انتظار قیمت از نیمه خرداد کشم!:27:نقل قول:
افت قیمت این گوشی متاسفانه یکم بغرنج شده این گوشی با گارانتی اصلی تا 365 اومده بود ولی چون واردات گوشی تو بازار خیلی کم شده به ندرت شاهد افت قیمتیم. تو مغازه ها هم تک و تک یکی دوتا وجود داره احتمالا از بعد 15 خرداد وضعیت فرق خواهد کرد
سایت هاش مشهور فروشنده این گوشی قیمتهای متفاوتی برای این گوشی ارائه دادند دوسایت معروف که یکی دیجی کالاست که همیشه قیمتاش گرون تره واسه سر کیسه کردن گوشی رو با گارانتی اصلی زده 389تومنو با گارانتی 18 ماهه پارسه(بیخودیه) 379تومنه که هر دو مورد با کیف مجانی گلا و ارسال مجانی فروخته میشه و تو سایت گوشی شاپ زده با گارانتی اصلی 395 و با پارسه 375تومنه اونم با یک کیف یا کارت خوان یا بلوتوث دانگل مجانی و هزینه پست هم 3 تومنه.
چند روز دیگه افت قیمت رو خواهیم دید بخصوص تو گوشی شاپ
سایت گوشی شاپ همیشه قیمتاش معقوله و ارزون تر از دیجی کالا ولی تو این مورد مشکوکه!!!
کسی جوابی نداشت؟؟؟؟:19::19::19:نقل قول:
سلامنقل قول:
شک نکن این گوشی بهتر از ان97 برایه اینترنت هست اونم فقط بخاطر نوع تاچش.که وبگردی رو راحتتر میکنه:46:
سلام بچه ها.توروخدا کمکم کنید.هرچی که بلوتوث میکنم نمیتونم سیو کنم.تو فایل ونجر هم هرچی میگردم پیداش نمی کنم.اگه درست نشه گوشیو میفروشم
بابا کمی آروم! نفس عمیق! فروختن چرا؟نقل قول:
کامل توضیح بده که مشکلت چی هست؟
مثلا برات وقتی MP3 رو با بلوتوث میفرستن که میره توی این باکس پیش SMS ها! وقتی رفتی فایل رو باز کردی و خواستی بیای بیرون ازت میپرسه سیو کنم یا نه! و شما "yes" رو میزنید و آهنگ اتوماتیک میره توی لیست مدیا پلیر و موزیک ها!
اگه منظورت این نیست بیشتر توضیح بده تا کمکت کنیم!
درضمن گوشی نوکیا رو نباید قبل 2 3 سال استفاده بفروشی:46::8::5:!
وقتي شما از يه نفر فايل صوتي و تصويري مي گيري خودش برات سيو مي كنه تو جايي كه بايد سيو بشهنقل قول:
و توي مموري هم توي recive فايل ذخيره ميشه و هم توي اس ام اسات هستش
دوستان x6 دار اگه ميشه ادرس فايل منيجر اين گوشي رو بزارن چون هرچي گشتم پيداش نكردم
توی s60v5 های دیگه مثل N97 توی آفیس هست!نقل قول:
دوستان ضمن عرض خسته نباشید باید بگم که حضور فعال سایر کاربران تو این کلوپ باعث مسرت بنده هستش
تو این گوشی نمیشه از توی اینباکس بلوتوث رو سیو کرد به این آدرس برونقل قول:
file manenger------mass memory-----received files یک نسخه از فایل های دریافتیت اینجا سیو میشه
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
مسرت شما هم باعث مسرت ماست داداش!:46:نقل قول:
دوستان حرفهای آخر رو در مورد این گوشی بزنید که چند روزه دیگه قراره واسه خودم برم یکی بخرم!
اینجوری که تو نوشتی فکر کردم برا کل بچهای فروم می خوای بخری!:31:نقل قول:
تمامه حرفا زده شد در کل انتخاب معقولیه و از داشتنش راضی خواهی بود و جزء خوبهای نوکیاست من از همه بیشتر با تاچ گوشی دارم حال می کنم خداییش عالیه فکر نکنم دیگه هیچوقت گوشی مقاومتی بخرم
چند وقت پیش دیدمت تو کلوپ X10 گفتم شاید می خوای اونو بگیری پسر تازگیا فقط با گوشیهای X می پری ها!!!:31:
سلام من میخوام یه گوشی بخرم اما بین x6 , 5800 موندم میشه راهنمایی کنین ؟ البته اگه گوشی دیگه ای هم در این حد با قیمت 350000 تومن هست معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟:42:
5800 رو بی خیال. وقتش گذشت. ال سی دی خازنی مزخرفه اگه خازنی بگیری کلا پشیمون خواهی شدنقل قول:
قسم به خداوندی خدا که ایکس 6 رو بچسب و ولش نکن! نه اینکه گوشی بالاتری از این نیومده نه ولی ایکس 6 تو گوشی های نوکیا به ضرص قاطع میشه گفت بالاترینه بخصوص ال سی دی و پخش موسیقی:8: بعد این ان 8 که نیومده و اگه بیاد خیلی گرون خواهد بود و یکم عریض تره و زیاد خوش دست نیست بابا آبروی آدم میره وقتی این گوشیرو تو جیبش بزاره(ان 8 و بخصوص اچ تی سی ها)
ایکس 6 و دیگر هیچ
قربونت برم دوست من که هوای منو با این حرفهای شیرینت داری!:10:نقل قول:
من هزارجا پست میدم زیاد به پستام توجه نکن!:31: ایکس 10 هم گوشی بزرگیه هم اینکه ایراداتی داره که اصلا به دلم نمی چسبه. من تا حالا گوشی لمسی نداشتم و متنفر از لمسی بودم چون مقاومتی بودن و باید فشار میدادیشون و رفلکس سریع از صفحه دریافت نمی شد و اذیت کننده بود مثل 5800 ولی از وقتی فهمیدیم خازنی اومد مثل آیفون و بعدش ایکس 6 خودمون مشتاق شدم. صدردصده خرید ایکس 6 من. یوخده پولشو کسر دارم دارم به این در اون در می زنم ایشالا جور که شد به این زودیا حتما میخرمش
چیزی گفتی؟! :دینقل قول:
پس 97 چی؟؟؟؟بچه ها منتظر بشم 32 x6 بیاد با نمایندگی رسمی بهتر نیست؟؟؟نقل قول:
ممنون به نظر تون ارزش 380000 تومن رو داره؟ در مقابل 5800 که الان قیمت حول 250000 تومن هست ؟
من داخل امکاناتش خوندم تقریبا شبیه هم بودن غیر از دوربین ....:13::18:
شما صفحه خازنی هم در نظر بگیر .نقل قول:
حالا ارزش داره؟
اولا که 380000 تومن نیست و حدود 360000 هستنقل قول:
ثانیا 3 فرق عمده دارن:
1.X6 با صفحه خازنی از جنس شیشه ضد خش
2.حافظه داخلی 16gb
3.دوربین 5MP
...
همین که خز نشده و گوشی سال 2010 هست!
حالا ببین با 100000 تومن اختلاف قیمت ارزش خرید داره یا نه؟!
ولی در کل ارزش خریدن با 360000 تومن رو نداره و یه کمی صبر کن تا قیمتش زیر 320000 تومن بیاد بعد بگیر
حدود 2-3 هفته دیگه بازار موبایل رونق میگیره و قیمت ها میاد پایین.ضمنا این گوشی آخرین گوشی با امکانات بالای نوکیا هست که وارد بازار شده واسه همین فعلا قیمت این گوشی نشکسته!!!
کسی تا حالا از digikala یا gooshishop خرید کرده؟؟؟راضی بوده ؟؟؟در صورت خرابی پس میبرن؟؟؟
چون تو کرمانشاهم وبعد از امتحاناتم حوصله ی تهران اومدن رو ندارم گفتم شاید بشه از از این طریق بخرم.
یه مورد دیگه نمایندگی نوکیا که تو خیابان شریعتی هستش میفرسته برام؟؟؟؟
x10 جزء گوشیهایی که من خیلی از ظاهش خوشم میاد اما به نظرم تو سیستم عامل اندروید htcحرفهای زیادتری برای گفتن دارهنقل قول:
راستی الان گوشیت چیه ؟ اگه ان 95 حیفه خواستی بفروشی به آشنا بدش
:22::15:نقل قول:
کسی منو صدا زد؟!
تاچ فقط خازنی! ان 97 هرچقدر بالاتر هم باشه تاچش بدردنخوره!:13:ایکس 6 مدل 32 گیگ هنوز بطور رسمی و با گارانتی اصلی وارد بازار ایران نشده و با گارانتی 18 ماهه ی پارسه 510 تومنه. و 360 تومن هم 16 گیگش!نقل قول:
دو سه مورد زیر رو گوش بده
تفاوتهای بین 16 و 32:
1)16گیگ حافظه اضافی که فکر کنم 16 کافی باشه واسه 7 پشت هم کافی نباشه باشه 3 پشت آدم کافیه:31:
2)تفاوت در رنگ که 32 قرمز روی مشکی و آبی روی مشکی و 16 هم تو سه رنگه که دورنگش تو ایرانه و زیاد اختلاف فاحشی نیست
3)یک هدفون دبیلو اچ 500 که گفته اند زیاد باکیفیت نیست در مقایسه با هدفونهای موجود در بازار! البته من نگفتم بی کیفیته!
ولی فکر نکنم 16گیگ اضافی و یه هدفون به این اختلاف بیرزه
در مورد صبر کردنت باید بگم تا تو صبر کنی که این 510 تومن البته با گارانتی اصلی که گرون خواهد بود بیا بشه 300 تومن باید فاتحه ایکس 6 رو بخونی و بفکر ان 8 یا گوشی های جدید دیگه باشه
نوکیا خودش فهمید که قیمت این گوشی گزافه و تو نوشته های مطبوعات اینو نوشتند که تو اقدام زیرکانه به تولید 16 گیگ مشغول شده و توزیعش کرد. منم عشق 32 داشتم ولی 90 درصد قانع شدم که 16 بخرم گرچه قرمز روی مشکی رو زیاد دوست داشتم ولی خوب
سلام ضمن عرض خوش آمد گویی به دوست عزیز اول در مورد یوزرنیمت یکم حرف بزنیم اینکه دی جی مخفف disc jockey هستش کسی که Person who plays recorded music on radio or television or at a nightclub or other live venue حالا ببین می ارزه اسم مقدس مهدی پیش این کلمات بیاد!:11:نقل قول:
نه این قیمتش یکم گرونه یعنی معتدل نشده پر پرش 350 تومن واسش خوبه ولی یه چیزی بگم
چون مثل ایکه میزان واردات کم شده یه حدود نود و خورده ای درصد واردات گوشی کم شده احتمالا دیگه گیر نیاد یا اگه گیر بیاد جنس اولیه نباشه من خودم یکی درسته که بنظرم زیاد میاد ولی دو سه روز دیگه میگیرمش ان شاالله
بجز دوربین
از قیافه باحال و توپش بگو که واقعا من کشته مردشم
تاچ خازنی و تاچ مقاومتی رو از یه نظر دیدن به نظرتون یکم دور از انصاف چیت بابا تاچ خازنی یه چیز دیگس یه فن آوردی جدیده. دیگه فشار دادن روی صفحه نمیخواد. فقط لمس کردن میخواد. قابلیت مولتی تاچ از قابلیت های این تکنولوژی خازنیه البته متاسفانه ایکس 6 نداره مولتی تاچ. فیدبک گوشی در مورد لمس صفحه واقعا عالیه. اگه در مورد صفحات خازنی و مقاومتی اطلاعات زیادی خواستین بفرمایین بدم.