بچه ها اون مرحله هست که کرم وجود داره...چجوری باید بکشمش؟؟؟؟
Printable View
اگر منظور شما اولی هست که فقط کافیه وقتی دهانش رو باز کرد وسمت شما اومد شما هم تو مسیرش حرکت کنید و با اسلحتون وسط دهانش شلیک کنید...اگر هم دومی هستین که اول با شمشیر خود زره جلو دهانش رو باز کنید و بعد مطابق قبلی نابودش کنیدنقل قول:
آقایون این کرم رو چیکارش کنم ... شدم اینقدر که تو این قسمت مردم
هرچی وسط دهنش ضربه میزنم نمیمیره
من مشکلم حل شد!
دوستان من اونجایم که باید از رو طناب رد بشم 3تا از اون گلهای که ادم میخورن بالای طناب اونجارو چجوری برم
♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀ ♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀ ♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀ ♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀♀
متاسفانه تنها راه نابودیش همونه!شما وقتی میبینی داره خیلی نزدیک میشه alt رو بزنین تا ازش فاصله بگیرید و دوباره شلیک کنید با سلاحتون.معمولآ با 3 بار مقابله با این موجود کارش تموم میشه(به شرطی که هر بار تیرهاتون دقیق اصابت کنه)نقل قول:
آقایون این کرم رو چیکارش کنم ... شدم اینقدر که تو این قسمت مردم
هرچی وسط دهنش ضربه میزنم نمیمیره
فقط کافیه با استفاده از تیغه خود ابتدا دکمه e رو بزنید و سپس با استفاده از L shift همه هدفها رو کلیک کنید ... یک پرتاب قوی داشته باشید و بلافاصله روی تناب بپرید(روی تناب هم رسیدی پشت سر هم alt رو بزنید تا سریعتر حرکت کنید)نقل قول:
دوستان من اونجایم که باید از رو طناب رد بشم 3تا از اون گلهای که ادم میخورن بالای طناب اونجارو چجوری برم
سلام دوستان ...
من همین اول بازی مشکل پیدا کردم:31:...
راستش تصویر همش آسمون رو نشون میده:31:...تو اپشن هم میرم گزینه های invert x و invert yرو فعال میکنم یا همش زمین رو نشون میده یا بازم میره آسمون!!!!!!!...(تا به حال اینجور مشکل ندیده بودین نه :19:...اینم شانس ماست دیگه...)
کسی میدونه باید چیکار کنم:41:...
نمیدونم چرا رو بعضی سیستمها این اتفاق میوفته تو پستهای قبلی من دیدم راجب این موضوع راهنمایی کرده بودن شما هم سری یزنید بد نیستنقل قول:
سلام دوستان ...
من همین اول بازی مشکل پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
راستش تصویر همش آسمون رو نشون میده:دی...تو اپشن هم میرم گزینه های invert x و invert yرو فعال میکنم یا همش زمین رو نشون میده یا بازم میره آسمون!!!!!!!...(تا به حال اینجور مشکل ندیده بودین نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...اینم شانس ماست دیگه...)
کسی میدونه باید چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
این مشکل به خاطر گیم پده!!نقل قول:
از pc جدا و دوباره برو توی بازی درست میشه...
خوب دوستان منم بازیرو تمام کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی قشنگ بود و امیدوارم ادامه پیدا کنه البته ایندفعه گرافیکشو بالاتر ببرن بنظرم بهتر میشه
بازی مخلوطی از بازی های GOW .POP. DMC . SHADO OF THE CLOSSOSS . و چندین بازی دیگه بود البته بیشتر غول هاش مثل همون ماره که زیره شن میره کاملا برگرفته از بازی زیبای SHADO OF THE CLOSSOSS بود ...
بهرحال جای همچین بازی رو پی سی خالی بود و بخوبی تونسته بودن بازی این بازی هایی که گفتم بصورت جالبی باهم مخلوط کنن من که خیلی لذت بردم
همینطور جنگ هاش خیلی زیبا و بعضی مراحلش هم واقعا کشتن غول هاش مشکل بودن البته تا فهمیدن راهه حل کشتنش.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوستان من یه سوال فنی دارم که ممکنه جاش اینجا نباشه:31:...
دلیل ناهماهنگی صدا وتصویر تو بعضی بازیها چیه؟؟؟
من بازیهای خفنی مثل کرایسیس و کرایسیس وارهد رو بدون مشکل وروان بازی کردم ولی تو این بازی وچند تا دیگه این مشکلو دارم...
تو چند تا بازی هم که اصلا صدا نداشتم:41:...مثل پروتوتایپ وکال اف خوارز و...(شرمنده اسمای فارسی رو نوشتم:31:)
(ببخشید تو این تایپک سوالمو مطرح کردم:11:...)
دوستان قسمتی که باید عنکبوت بزنیم من هر چی سنگ میزنم رو یخ و عنکبوت میزنم نمیمره کسی کمک میکنه
اگر اون قسمتی رو میگید که از سقف هم یک جانور با بازوهاش سکو رو بلند می کنه و در زیر عنکبوت بزرگه هست که اونجا اصلآ نباید بکشیدش...فقط وقتی سکو از بازوهای جانور رها شد و عنکبوت افتاد رو زمین شما باید سریع خودتون رو به لبه ی یکی از دیوارها برسونید تا در نبود عنکبوت ازش رد بشید...(شما فقط زمانی میتونید عنکبوت رو نابود کنید که قدرت زنجیر رو داشته باشید)نقل قول:
بازم اگر یه عکس از جایی که هستی بزاری راحتتر میشه کمک کرد
توی این بازی که دقیقا نمیدونم ولی توی خیلی از بازیها ناهماهنگی صدا و تصویر به خاطر ضعف سیستم میتونه باشه...چون پردازش گرافیک بازی به عهده GPU و پردازش صدای بازی به عهده CPU و کارت صداست این وسط اگه شما گرافیکت ضعیف باشه خروجی صدا وتصویر با هم هماهنگ نمیشه...نقل قول:
در ضمن در بازیهایی که بالا نام بردی با کاری که توی این پست گفته مشکلت حل میشد:
ولی این بازی رو خبر ندارم خواستی یه تستی بزن اگر جواب داد حتما بگو تا بقیه دوستان هم بتونند استفاده کنندکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
مشکله من در اجرای بازی حل شد.الان تو کشتن اون اژدها گیر کردم.(اسمش یادم نیست)
بار اول و دوم با بمب میندازمش.اما بعدش رو زمینه.اونجا باید چی کار کنم؟همین طوری معمولی بزنمش؟
اره عزیزم همینکارو بکن باید بزنین تا بهت E بده و بعد بکشیش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان کشتن عنکبوت چجوری منظورم عنکبوت بزرگ اخریه
خوب وقتی که بهت حمله میکنه (غیب میشه و میوفته رو سرت باید جاخالی بدی)باید از دستش فرار کنی و وقتی که رفت گوشه با زنجیرت میتونی سریع بری بگیریش و چندتا ضربه بهش بزنی و فرار کنینقل قول:
بعد میره به سقف میچسبه و بمب هارو به طرفت پرتاب میکنه باید بازنجیرت بمب هارو بگیری بری بالا بعد یک زنجیر به طرف اون پرتاب کنی که به سقف چسبیده و گرفتیش تمام میشه و میکشیش...:20:
ممنون مهدی جان...دقیقآ به مهمترین نکته اشاره کردی.تو این بازی داشتن cpu قوی الزامی هست...حتی من بازیی که رو سیستم خودم به راحتی جواب داد رو سیستم دوستم با همون dvd ها تست کردم و چند تا مشکل که همین جابجایی صدا و چرخش سریع دوربین وجود داشت!نقل قول:
توی این بازی که دقیقا نمیدونم ولی توی خیلی از بازیها ناهماهنگی صدا و تصویر به خاطر ضعف سیستم میتونه باشه...چون پردازش گرافیک بازی به عهده GPU و پردازش صدای بازی به عهده CPU و کارت صداست این وسط اگه شما گرافیکت ضعیف باشه خروجی صدا وتصویر با هم هماهنگ نمیشه...
خب اون که کاملآ مشخصه چجوری باید بکشیش دیگه..اصل جاخالی دادن (alt)و پریدن به موقع را داشته باش خیلی راحته...نقل قول:
دوستان کشتن عنکبوت چجوری منظورم عنکبوت بزرگ اخریه
وقتی از اون قفسهای بالای سقف استفاده کردی و حواسش رو پرت کردی سریع به پشتش میرید و با نیروی مشت قدرتیتون قسمت یخیش رو خراب کنید...دفعه بعد هم که با شمشیر همین کارو انجام بدید
شرمنده من فکرکردم اون یکی عنکبوته رو میگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
براهمینه میگن عکس بزارین کجا گیرکردین تاراهنمایی دقیقتر بشه(دیگ به دیگ میگه روت سیاه حالا خودم آخررین باری که سوال پرسیدم عکس نزاشتما...هههه)...:31:
دشمنت شرمنده داداش...:31:نقل قول:
ایشون درست میگن..اگر واسه حل مشکلاتتون تصویری از محیط بازی قرار بدین خیلی بهتر میشه کمک کرد
البته این نظر منه و سعی کنید کمی رو معماهای بازی فکر کنید و جوابش رو خودتون پیدا کنید تا میتونید....به خدا لذتش خیلی بیشتر میشه وقتی پازل یا معمایی از بازی رو خودتون تنهایی حل کنید
سلام
آقا این غوله رو چه جوری بکشم؟
[IMG]file:///C:/Users/Mojtaba/Desktop/Untitled.jpg[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید عکسشو از گوگل درآوردم :31:
عزیز این قلق و فوت و فن نداره واسه کشتنش....تو پستهای قبلی هم گفتن بچه ها که اگر آپدیتهاتون رو قبل از این مرحله درست انتخاب کنید راحت از پسش بر میایدنقل قول:
خب اون که کاملآ مشخصه چجوری باید بکشیش دیگه..اصل جاخالی دادن (alt)و پریدن به موقع را داشته باش خیلی راحته...
وقتی از اون قفسهای بالای سقف استفاده کردی و حواسش رو پرت کردی سریع به پشتش میرید و با نیروی مشت قدرتیتون قسمت یخیش رو خراب کنید...دفعه بعد هم که با شمشیر همین کارو انجام بدید[/QUOTE]
منظورم اون نبود اون که خیلی راحت بود منظورک عنکبوت اخریس که باید قلبشو در بیاری .ولی خودم فهمیدم و کشتمش بازم ممنون
آقا من اینو رد کردم ولی حالا یه جا دیگه گیر کردم، اینم عکسش:نقل قول:
[url=http://www.ephotobay.com/share/untitle1.html] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اینقدر سوال میپرسم، دیگه پیر شدم حوصله فکر کردن ندارم :31:
خدایی این دیگه جای سوال نداشت...:31:نقل قول:
الان دری که باید واردش بشین کاملآ مشخصه که !
اینجا باید وارد قصر بشی و یه سری معما رو حل کنی و یه چند تا شمشیر جا به جا کنی و هیولا رو بکشی و قلبشو بدی به سامائل و خلاص :31:نقل قول:
توی اون دوتا بازی که جواب دادیعنی صدا اومد:31:...وباتصویر هم هماهنگ بود ولی این بازی کماکان همونجوریه...نقل قول:
ولی این بازی رو خبر ندارم خواستی یه تستی بزن اگر جواب داد حتما بگو تا بقیه دوستان هم بتونند استفاده کنند
به هر حال ممنون...
آقایون من وقتی این کرم رو میکشم اینجوری که تو عکس هست میشه اصلاً حرکت نمیکنه چیکار کنم ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با اسب برو دمه دهنش e رو بزن تا بکشتش!نقل قول:
ولی
اگر از ترینر استفاده کردی و گزینه one hit kill رو انتخاب کردی بازی رو خراب کرده .:46:
من نصب کردم ولی بازی یا فقط از بالای بال یا از پایین پایین نشون داده می شه سر همین قضیه نمیشه دید کی جلوته ؟
با اسب برو طرفشو دکمه ی اکشنو بزن. کارشو تموم میکنهنقل قول:
ببخشید اون قسمت که میرسی به به 1پل متحرکه که زیرش مذابه. یه ورش هست که باید باید اون دیوار که چیز قرمز رنگه!بستش باید با بمب بترکونیمیش!ولی مشعلی نزدیکش نیست چکار باید کرد؟!
ببخشید اون قسمت که میرسی به به 1پل متحرکه که زیرش مذابه. یه ورش هست که باید باید اون دیوار که چیز قرمز رنگه!بستش باید با بمب بترکونیمیش!ولی مشعلی نزدیکش نیست چکار باید کرد؟!
[
من اینجارو اینطوری ردش کردم:نقل قول:
پایین عکس سمت چپو ببین یه بمبه که تا بهش آتیش نخوره نمیترکه.درست؟
خب من این بمبو برداشتم چسبوندم نزدیک اون بمبه که آتیش داره و رو دیواره
بعدش همش از این بمبها پشت سر هم چسبوندم نزدیک بمبه که رو دیواره(مثل دومینو)
بعدش با اون تیغه که پرت میکنه زدم به بمبه که رو دیواره .اون که ترکید بقیه هم مثل دومینو پشت سر هم ترکیدند و راه باز شد.همین
مرسی که زود جواب دادید
خواهش رفیق.:20:حالا تونستی ردش کنی؟نقل قول:
دوستان من یه جا گیر کردم اون قدرتی که باهاش میتونی از یه حفره وارد حفره دیگه بشی بدست اوردم ولی نمیدونم چیکرکنم البته منظورم اون موجود اهنی که نمیشه زدش و باید بری رو سرش چجوریشو نمدونم
خوب ببین این قدرت خیلی جاها به دردت میخوره این تورو از مکانی به مکان دیگه منتقل میکنهنقل قول:
مثلا بعضی جاها راهی به بالا نیست فقط ازین پنجره ها هستش
پس یکی پنجره دوربرخودت پیدا میکنی بعد شلیک میکنی بهش حفره میشه(اولش کارنمیکنه حفره ها همیشه باید دوتا باشن یکی مبدا و اون یکی مقصد)بعد هم به طرف اون یکی پنجره که بالا هستش و نمیتونی بری اونجا شلیک میکنی حفره باز میشه و میتونی عکس اونطرفش رو ببینی که کجا درمیای
وارد همینی که کنارت بود میشی وتمام اون بالا هستی...:31: