سلام به همهنقل قول:
نوشته شده توسط soda
سوداي عزيز زاست ميگن ...
من به دليل مشكلات اينترنت نميتونم بيام تو انجمن البته فعلا
به اميد ديدار ...
Printable View
سلام به همهنقل قول:
نوشته شده توسط soda
سوداي عزيز زاست ميگن ...
من به دليل مشكلات اينترنت نميتونم بيام تو انجمن البته فعلا
به اميد ديدار ...
سلام
كسي نيست منو كمك كنه
تورو خدا كمك كنيد نياز دارم
درخواست برنامه مبدل فايلهاي ويديويي كه فايل نهايي Video compression: MS-CRAM باشه.
سلام.
من يه برنامه ميخوام كه فايلهاي ويديويي رو به avi تبديل كنه، كه فايل نهايي داراي Video compression: MS-CRAM باشه.
با تشكر.
سلام من يه برنامه مي خوام mp3 رو به midi تبدیل کنه البته با کرک باشه لطف کنید کرکش رو هم بذارید ممنون می شم ... اگه بذارید ممنون می شم چون خیلی وقته دنبالش می گردم و خیلی زیاد بهش نیاز دارم .... لطف کنید حتما بذارید ممنون می شم ... از گذاشتن یه تاپیک مثل این خوشحالم چون خیلی از نیازام اینجاست
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط vahid_shokrzadeh
دوست عزيز توي همين تاپيك يا توي كل انجمن سرچ بزني معرفي شده . .
mp3 to ringtone gold version 3.05 نرم افزاری است برای تبدیل فرمت های مختلف صوتی به یکدیگر که شما بوسیله این نرم افزار میتونید حجم فایل صوتی خودتون رو کم کرده و هر قسمتی از اون رو که خواستید برای خودتون جدا کنید .
شما میتونید بوسیله این نرم افزار فایل های mp3 رو به فایل های دیگه مثل wav و midi و amr و mp3 با حجم کمتر تبدیل کنید .
موفق باشي . .
حتما Search بزن . . :) ;) :blush:
آقا حميد من اون برنامه اي كه مي گيد ديدم ولي لينك دانلودش كار نمي كرد ... لطفا خودتون چك كنيد ... حتي لينك دانلود كركش هم كار نمي كرد توي صفحه 30 بود اگه مي شه خودتون يه نگاه كوچولو بكنيد من به اين برنامه خيلي نياز دارم ... حتما كمكم كنيد ... ممنون مي شم
سلام . .نقل قول:
وحيد جان من همين الان هر دو لينك رو امتحان كردم و هيچ موردي نداشت . . !
نميدونم مشكل شما كجاست . . ؟!؟
سلام
آقا اين Mobile Music Polyphonic Version 2.61 ريجيستري هم مي خواد :ohno: :ohno:
سلام مي بخشيد من يه برنامه مي خواستم تا فايلهاي mp3 رو به wave تبدیل کنه ممنون می شم اگه بذارید البته با کرک و سریالش هم باشه
سلام . .نقل قول:
دوست عزيز . . . از اين برنامه استفاده كن . . .در ضمن كرك اون رو هم حتما نصب كنه . . وگرنه خودت ميدوني كه . . :)
mp3 to ringtone gold version 3.05 نرم افزاری است برای تبدیل فرمت های مختلف صوتی به یکدیگر که شما بوسیله این نرم افزار میتونید حجم فایل صوتی خودتون رو کم کرده و هر قسمتی از اون رو که خواستید برای خودتون جدا کنید .
شما میتونید بوسیله این نرم افزار فایل های mp3 رو به فایل های دیگه مثل wav و midi و amr و mp3 با حجم کمتر تبدیل کنید .
دوستان حتما دانلود کنید ( عکس زیر مربوط به نرم افزار است )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامي در ضمن . . اگه از برنامه Jet Audio هم استفاده مي كني و توي كامپيوترت داري . . ميتوني براحتي اين كار رو انجام بدي . .كرك هم نميخواد . .
موفق باشي . . :) ;) :blush:
ممنون آقا حميد من شرمنده شما شدم ... كرك برنامه mp3 to ringtone gold كه don't send داد ولي خوب با jet audio به wave تبديل كردم ممنون دستت درد نكنه حالا فقط يه كمك كوچولو كن يه برنامه معرفي كن كه بدون نياز به كرك بشه wave رو به midi تبديل كرد اگه يه چنين برنامه اي پيدا بشه كلي مشكلاتم حل مي شه .... من نياز زيادي به اين برنامه دارم ممنون مي شم آقا حميد مثل jet audio يه برنامه بي دغد:غه معرفي كن لطفا ... البته اگه نشد هر جوري كه باشه معرفي كن سعي مي كنم ديگه اين بار به كار ببندمش... :rolleye: ;) :blush: :thumbsup:
راستي آقا حميد من يه برنامه همين الان داونلود كردم بدون كرك بود ولي نتونستم باهاش كار كنم يعني آهنگي كه من مي دادم اصلا با اهنگ خروجي كلي فرق داشت گفتم شايد شما بتونيد كمكم كنيد تا از اين برنامه استفاده كنم ... من لينك داونلودش رو مي ذارم اگه خواستيد كمكم كنيد و گرنه يه برنامه تازه برام بذاريد كه كار كنه ...
ممنون از زحماتتون آقا حميد دستت درد نكنه ...
ميشه نرم افزار واسه تبديل gvi به dat معرفي كنيد ممنون ميشم
دوستان میشه سریال یا کرک cucusoft avi to dvd vdc pro v7 یا یه نسخه پایینتر با کرک
مرسی
سلام
شرمنده ولي به خدا نمي دونستم اين درخواستو كجا بدم مجبور شدم اينجا وارد كنم چنانچه كسي دعوت نامه orkut داره ممنون مي شم به من پي ام بده
converter براي فايل با فرمت flv به wmv يا rm ؟
سلام
من براي تبديل mp3 به amr از نرم افزار MP3 To Ringtone Gold v3.20 استفاده مي كنم ولي كيفيت فايل تبديل شده خيلي پايين تر از mp3 است چرا ؟
متشكر
سلام . .نقل قول:
دوست گرامی شما اگه کرک رو نصب کنید . .خیلی راحت میشه این کار رو کرد . .
فقط باید کرک رو در جایی که نرم افزار رو نصب کردید ریخته و بعد اجرا کنید . . تا فایل های کرک اونجا نصب بشه . .
در ضمن شما هر وقت یک آهنگ رو به مید تبدیل کنی . . اون آهنگ کلی تغییر میکنه . . آهنگ های مید هم بصورت های مختلف هستش . .
موفق باشید
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط mahdi_61
دوست عزیز . . خوب معلومه دیگه . . پس برای چی حجم فایل های amr کمتر از mp3 هستش . .؟
به نسبت کیفیتش . . حجم اون هم کمتره . .
موفق باشی
mp4 player من فرمت تصویریش amv هست
یه نرم افزار لطفت برای تبدیل به این فرمت بدین
نرم افزاری هست که فرمتهای صوتی رو به فرمت آهنگهای موبایل در بیاره و البته کار کنه
چون من چند تا تا حالا دانلود کردم ولی هیچ کدوم هیچ کاری نمی کنن و گند می زنن به آهنگ...
ممنون می شم یکی جوابمو بده
يه نرم افزار براي تبديل فرمت m3u به يه فرمت رايج مثل mp3 يا vaw مي خواهم
اگر كمك كنيد ممنون ميشم
بچه ها كسي برنامه اي واسه تبديل فرمت تصويري گوگل به فرمتهاي رايج سراغ نداره ممنون ميشم معرفي كنيد
آقا لطفا یکی کمک کنه
یه نرم افزار برای تبدیل فرمت های تصویری به amv می خوام
یعنی اینجا هیچکی mp4 player نداره
برنامه براي تبيديل ورد به پي دي اف مي خوام
كسي برنامه اي براي تبديل flv به wmv يا rm مي شناسه؟
با سلام خدمت دوستان اگه ممكنه يه برنامه بزاريد كه با اون فرمتهاي mpegكه توسط كارت ريسيور ضبط شده را به فرمت datتبديل كنه بدون اينكه كيفيت كاهش پيدا كنه من همه برنامه ها را امتحان كردم ولي هيچ كدوم اون كيفيتي را كه بايد داشته باشه نداشته لطفا كمك كنيد
با تشكر از همه
يا حق
با با شما که پاسخ هیچ کس را نمیدین .اگه یه وقت هوس کردین پاسخ من را هم بدین.
یک برنامه میخوام که فرمتهای صوتی یا تصویری را به فرمت aac برای نوکیا 3250 تبدیل کنه.
سلام
لطفا يك برنامه با كرك معرفي كنيد تا بتونم فرمت dvd را به فرمت vcd تبديل كنم
تا حالا چند تا نرم افزار گرفتم ولي كار نمي كرده
مي خوام فيلم ضبط شده از روي DVD COM را به VCD تبديل كنه
با تشكر
سلام دوست عزيز
برای اطلاعات خوبت متشکر
فقط لطفا برای تبدیل دی وی دی به وی سی دی یا mpg يک نرم افزار همراه نحوه استفاده معرفی کن من یک شوی دی وی دی که می خوام چند تا از اهنگ هاشو جدا کنم و بعد روی وی سی دی بیارم.
:)
سلام
من pdf to word مي خواستم
البته فارسي را ساپو رت كنه
سلام . .
فکر نکنم همچین برنامه ای باشه . .
چرا چنين برنامه اي هست من دارم اما نمي دونم فارسي رو ساپورت ميكنه يا نه
راستي من يه كانورتر مي خوام كه DVD رو به avi تبديل كنه يكي دارم اما صدا و تصوير رو جدا مي كنه هر كي چيز بدرد بخور داره بزاره
سلام
من يك نرم افزار مي خواستم كه 3gp را به فرمتهاي ديگه تصويري تبديل كنه.
متشكر
سلام بچه ها من نرم افزاری می خواهم که فیلم های Divxرو به VCDتبدیل کنه فقط به جز توتال ویدیو کانورتور اگر میشه برام بگذارید
سلام خدمت دوستاي عزيزم و همه مديران محترم بنده يه برنامه ميخاستم كه نميدونم باشه يا نه اون برنامه كارش اينه كه فايل هاي فلشو با سرعت و كيفيت بالا به فايل هاي ويدئويي تبديل كنه اگه هست ممنون ميشم اونو اينجا بزاريد
سلام خدمت دوستاي عزيزم و همه مديران محترم بنده يه برنامه ميخاستم كه نميدونم باشه يا نه اون برنامه كارش اينه كه فايل هاي فلشو با سرعت و كيفيت بالا به فايل هاي ويدئويي تبديل كنه اگه هست ممنون ميشم اونو اينجا بزاريد
منم یه کنورتر Flv به Vcd میخواهم