اما مسئله اینجاست که من تهران نیستم و می خواستم از اینترنت بخرم ولی سایتی رو پیدا نکردمنقل قول:
اگر شما سایتی رو می شناسین بگین
ممنون
اما مسئله اینجاست که من تهران نیستم و می خواستم از اینترنت بخرم ولی سایتی رو پیدا نکردمنقل قول:
اگر شما سایتی رو می شناسین بگین
ممنون
والا سایت که هست ولی مموری 16 گیگ میکرو اس دی من ندیدم که بفروشن.نقل قول:
به هر حال من ادرس یک مغازه رو از طریق پیغام خصوصی براتون میدم زنگ بزن اگه داشتن میتونی براشون سفارش بدی تا برات بفرستن.
unboxing گوشی htc hd2:
تو خود سایت engadgetmobile اشاره کرده که ممکنه پکیج اصلی گوشی این نباشه ولی بسته بندیش به شکل زیر خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چند دقیقه فیلم از در آوردن گوشی از جعبه.
کد:http://www.engadgetmobile.com/2009/10/27/htc-hd2-fulfills-its-unboxing-obligations-on-video/
حالا که این گوشی tv-out نداره یعنی نمیشه به پروژکتور وصلش کرد؟؟؟؟
اینم حدود 50 تا عکس از unboxing ش
کد:http://www.areamobile.de/bildergalerien/742s4-htc-hd2-der-smartphone-gigant-im-unboxing
کسی نیست جواب ما رو بدهنقل قول:
نه.نمی شه چون خروجی برای تصویر نداره. :41:نقل قول:
طبق اخبار انتشار شده قراره گوشی از تاریخ 6 نوامبر در اختیار علاقه مندانش قرار بگیره.:10:
کد:http://www.phonedog.com/cell-phone-research/blog/cheerio-htc-hd2-hits-t-mobile-uk-on-november-6.aspx?utm_source=Rss&utm_medium=Blog&utm_campaign=PhoneDog
آقا بخرین :دی خیلی گوشی توپی هستش .
امروز باز باهاش کردم . فقط میتونم بگم بخرین :دی
مخلصیم .
ببینم شما باهاش کار کردی؟
امروز از ساعت 10 تا میتونستی بری ؟پیش خانوم علوی؟
چون اگه اونجا بودی منم بودم
منم باهاش کار کردم......همون 30 دقیقه به شما وقت دادن؟
من با همچیش حال کردم به جز سایزش
سایزش 2 برابر آیفون هست و امتحان هم کردم تو جیب جا نشد
امیدوارم تا این بیاد گوشی جدیدتر و بهتری معرفی نشه که آدم تو دو راهی گیر کنه . چون مث اینکه یه گوشی به نام ITG xpPhone میخواد بیاد با صفحه 4.8 اینچی و کیبورد اسلاید و کلی چیز دیگه که لینکشو میذارم پایین :
دو برابر آیفون؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
اشتباه می کنی دوست عزیز انقدرها هم که می گی گنده نیست...اچ دی راحت تو جیب جا میشه این 5میل از هر طرف برگتر از اچ دی هست....شما یا دستات کوچیکه یا شلوارت تنگ بوده:31::46:
دوست عزيز شما اندازه ITG xpPhone رو نگاه کن منصرف ميشی خيلی بزرگه ديگه گوشی نيس notebookeنقل قول:
یه سایت توپ که کلی عکس از Today Screen این گوشی داره........
کد:http://beta.pdagold.com/gallery/detail.asp?g=1043&i=11466
نقل قول:شما کجا رفتین کار کردین؟ کیا میتونن برن کار کنن باهاش؟نقل قول:
والله دروغ ندارم که بگم دو برابر که گفتم عین عدد 70 نشانه کثرتهست دوبرابر مسلم هست که نیست ولی انشا الله اومد شما بخر ببین تو جیب جا میشه یانه تو جیب من که شلوار پارچه ای بود جا شد ولی انگار کتاب گذاشتن زیر شلوارمنقل قول:
ولی اون خانومه شلوار جین پاش بود گفتم بزار تو جیبت ببینم چه جوری میشه بدبخت فکر کرد میخوام مزاحمش بشم ولی بد گذاشت دیدم نمیشه یعنی هر لحظه امکان خورد شدن از وسطش بود:27:
گفتن نگید:27:نقل قول:
الان خودش میاد توضیح میده
مانتو رو داد بالا یا از رو مانتو می خواست بذاره تو جیبش؟؟:biggrin:نقل قول:
ولی اون خانومه شلوار جین پاش بود گفتم بزار تو جیبت ببینم چه جوری میشه بدبخت فکر کرد میخوام مزاحمش بشم ولی بد گذاشت دیدم نمیشه یعنی هر لحظه امکان خورد شدن از وسطش بود
مجبور نیستیم که بذاریم تو جیب.....هر کی خربزه می خوره پای لرزشم می شینه.
خوب دیگه قابل پیشبینی هم بود که باید جیب شلوار رو بیخیال شد.
زمستون ها که بارونی و پالتو میپوشیم که مشکلی نیست، اگر هم کت شلواری باشید که پاییز و بهار هم مشکلی نیست، توی جیب بقل کت (پالتو) میذارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کنار آیفون:
این کنار باباش:31:
اینم کنار پسر عموش:46:
میشه باهاش کنار اومد.
منم از اول گیر سایزش بودم
حالا بیاد یهو دیدی یه شلوار خمره ای گرفتیم
حالشو بردیم:31:
نیکی پناهتان:40:
آقا بیخیال جیب بشین.تو جیب جا هم نشه باز هم میشه باهاش کنار اومد.:31:
شمارش معکوس برای ریلیز این غول شروع میشه.:40:
خدا کنه که تا هفته ی دیگه ریلیز بشه
چون واقعا قاطی کردم
اولش خواستم ان۹۰۰ بگیرم
تا امروز هم قصدم این بود که ساتیو بگیرم
حالا ایشالا اگه تا هفته ی دیگه بیاد و زیر ۹۰۰ باشه حتما میرم تو کار اچ دی۲
چون من تا حالا با ویندوز موبایل کار نکردم و بیشتر با تاچ سیمبین کار کردم الان خیلی مشتاق استفاده از وین موبایلم!!!
راستی کسی از دوستان ادرس نمایندگی اچ تی سی تو شیراز نداره؟؟؟؟؟؟
کسایی که رفتن کار کردن فلشی چیزی بهش وصل نکردن؟
فیلمی چیزی از این قابلیت USB-host داره کسی؟
افرادی که با این گوشی کار کردن از کیفیت رنگ صفحه راضی هستند یعنی با وجود اینکه 65K colors است کیفیتش خوب بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز نسخه های پرتو تایپش نیومده ایران تاکسی باهاش کار کنهنقل قول:
چندین روز دیگه نسخه اصلیش میاد :31: خیلی از این فاصله کم معرفی تا ریلیز گوشی های اچ تی سی خوشم میاد
نقل قول:
قبول دارم . 400 گرم وزن داره و از کمپانی گمنامی هست . ولی خب در کل منظورم این بود که بازار رقابت داغ شده و هر لحظه ممکنه HD2 رقیب تازه ای پیدا کنه . البته تا با این جور گوشیها کار نشه نمیشه نظری داد چون از قیمت و سخت افزار و امکانات کاملش خبر ندارم . ولی حتی اگر بشه تمامی برنامه های قابل اجرا روی PC و ویندوز XP رو روش نصب و اجرا کرد به نظر من یه قابلیت عالی و پر کاربرد هست .
usb host که فعلا منتفی هست، مگر اینکه برادران عزیز xda یه کاری بکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا که هنوز هیچی نشده ریچل(ایکس 10) شده رقیب براش
درسته صفحه اش یه کم کوچیکتر از اچ دی 2هستش ولی در عوض دوربین سرحال تری داره
و البته به نظرم طراحی چشم نواز تر
البته شاید مقایسه یه گوشی ویندوز موبایل با آندورید درست نباشه
ولی ایکس 10 سی پی یو اش مشابه اچ دی 2 هستش
مشخصات مدلی که بالا گفتی چیه؟؟؟
نقل قول:
X10 گوشی جدید از سونی اریکسون خواهد بود با سیستم عامل آندروید
برو بچ عزيز دستو پاتو گم نكنين اما تمام سرويسهاي GPS كه توسط گارمين و تام تام روي تمام گوشي هاي مد بالاي شما داره ارئه ميشه قراره توسط گوگل اونم با تكنولوژي voice search بر روي اندرويد 2 ارائه بده اونم مجاني ! ( مجانيش خيلي مهمه )
يعنی کدومشون بهتره؟نقل قول:
نقل قول:2روز دیگه معرفی میشه.کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10-2964.php
امروز از نمایندگی شماره 2 پرشین تله کام پرسیدم گفت هفته دیگه میاریم....دعا کنید خالی نبسته باشه:46:
یه چند تا عکس از این گوشی زیبا :
برای دیدن تمام عکس ها :
کد:http://dailymobile.se/2009/11/01/pictures-samsung-omnia-2-vs-htc-hd2/
علی اچ دی2 هفته دیگه تو بازاره...ریچل تازه 2روز دیگه می خواد معرفی بشه....سونی رو که می شناسی تا بخواد یه گوش بده تو بازار آدمو جون به لب می کنه.نقل قول:
تا اون موقع اچ تی سی بی کار نمی شینه همین الان دراگون رو تو راه داره.:46:
پست بالا:::::قابل توجه اونایی که می گفتن عین آجره یا اچ تی سی باید بره تو کار کامیون دماغ دار ....یا گذاشتم تو جیبم عین دفتر 100 برگ بود و.....:31:
من تو بعضی از تاپیکها خوندم که بچه ها راجع به رنگ 65k این گوشی ناراحت هستند . میخواستم بگم که اولا ویندوز فعلا همین مقدار تراکم رنگ رو ساپورت میکنه . دوما نمیدونم از چیش ناراحتن , وقتی ضعف خاصی رو با چشم نمیشه دید و با همین 65k رنگ تصویر رنگی زیبایی رو به ما میده پس چرا انقدر ایراد میگیرن . من با 16 میلیون رنگ سامسونگ جت حال نکردم چون خیلی پر رنگ و مصنوعی هست و به نظرم حتما باید تو تنظیمات رنگ گوشی رفت و تغییراتی ایجاد کرد . سامسونگی ها ناراحت نشن ها منظورم این بود که بچه ها بی دلیل از 65k ایراد نگیرن ;-)
به نظر من اگر از رو تجربه بخوای انتخاب کنی ویندوز موبایل بهتره . اما اگر بخوای تجربه تازه کسب کنی و حال و حوصله ور رفتن و سر و کله زدن با مشکلات و کمبود app و game رو دارید اندروید هم خوبه .نقل قول:
به نظر من اندروید حداقل 2 سال دیکه تازه میشه یه سیستم عامل کم دردسر . اونم به لطف open source بودنش ;-)
ولی iphone زود تر از اونی که فکرشو بکنی app و game امد واسش و موفق شد
پس اينم ميتونه اينطور باشه نه اينکه 2 سال !!
نقل قول:
درسته ولی هنوزم که هنوزه با بلوتوث و رادیو FM مشکل اساسی داره . این که با یه سری برنامه بعضیا مشکل بلوتوث رو میگن حل شده فایده نداره . اندروید هم تقریبا همین مشکل رو داره که برای تبادل اطلاعات بلوتوث نداره .