تا وقتی سری 18 نیومده برای اینکه بیکار نباشین اینو ببینین:
Top Gear At The Movies 2011
هموند و James May اجراش کردن و دیدنیه.از مسابقه با Rocketman گرفته تا داغون کردن کامیونت ها.. سکانسهای حذابی داره.
Printable View
تا وقتی سری 18 نیومده برای اینکه بیکار نباشین اینو ببینین:
Top Gear At The Movies 2011
هموند و James May اجراش کردن و دیدنیه.از مسابقه با Rocketman گرفته تا داغون کردن کامیونت ها.. سکانسهای حذابی داره.
سلام من قسمت دوم برنامه تخت گاز که در بولیوی در جنگلهای آمازون هستند رو میخوام قسمت اولش فوریه 2009 پخش شده؟
اگه کسی اسم و تاریخش هم داره برام بذاره خودم پیداش میکنم؟ دوبله فارسیش رو میخوام
تا اونجایی که من می دونم این قسمت تحت عنوان Bolivia Special در همون سال 2009 پخش شده و قسمت دومی نداره.نقل قول:
دو روز پیش قسمت جدید تحت عنوان India Special ارائه شده که می تونید از اینجا دانلود کنید:
محتوای مخفی: دانلود
فصل جدید هم 12 روز دیگه شروع میشه.
این قسمتی که من دیدیم دوبله است و دو قسمتی؟نقل قول:
خیر این دوبله نیست. شاید تو دوبله دو قسمت کرده باشنش. چون زمانش زیاد هست.نقل قول:
شما آخر قسمت اول چی دیدی؟
داشتن از روی خطرناکترین جاده جهان در بولیوی به نام جاده مرگ رد میشدن و یکیشون که جلو زده بود برای دوستاش نماد سنگ قبر درست کرده بودنقل قول:
خواهشاً اینقدر حرف دوبله!! رو پیش نیارین و اگه خواستین ادامه بدین یه تاپیک مجزا به اسم تخت گاز!:2: براش بزنین چون اینجا تا بوده از ابتدا صحبت Top Gear بوده..نقل قول:
دوبله کجا بود؟ دو تا چلغوز اونجا نشستن فقط بلدن به مضحکترین شکل از خودشون صدا دربیارن و یه متن از لحاظ فنی پر از غلط غولوط رو بخونن بدون اینکه احساس و حرفهای مجریها رو حتی 1 درصد بتونن درست منتقل کنن بعد بخیال خودشون دوبلور شدن ولی با اون صدای حنده دار و تهوع آور و اصطلاحات من درآوردیشون بیشتر بدرد کمدی های بیمزه میخورن.. اونجا کلارکسون میگه وای عجب شناب G غیر قابل تحملی.. بعد میبینی اون چلغوز با اون صدای قیقش بزبون فارسی میگه وای چه حالی میده!!!!:13:
من همه ی قسمتها و فصلهای تاپگیر رو از سال 1989 تا حالا بزبان اصلی دارم و دیدم ولی واقعاً بدجور حالم بهم خورد وقتی یکبار اتفاقی اون بخیال خودشون دوبله شدش و پشت صحنش رو دیدم..
شما هیچی هم از حرفهای سه تا مجری متوجه نشی بازم خیلی خیلی ارزش داره بهمون زبون اصلی ببینی تا با حال و هوای Top Gear آشنا شی نه با طنز بیمزه ای به اسم تخت گاز!:2:
برنامه ی دیروزشون خوب بود یکشون زمین خورد وسرش شکست وبه همه جای دنیا سفر می کنند امید وارم اجازه بدهند وبه ایران هم بیاند.
سلام... دوستان لینک مستقیم آخرین سیزن تاپ گیر که کامل اومده به صورت MKV رو شما دارین؟؟؟ ممنون ;)
توی s13e03
اخرش تو یه محله ای میرن که همش fiat توش هست
اسم اون محل چیه ؟
چرا انقدر پره از fiat ؟!
همون طور که حدس زده بودم، این اپیزود رو تو دو قسمت پخش کردن. شما می تونید این اپیزود رو دانلود کنید و ادامه اش رو ببینید.نقل قول:
ولی فکر نمی کنم بتونید لینک دانلود نسخه دوبله شده رو توی نت پیدا کنید.
مسلما هر اثری (نه فقط Top Gear) به هنگام ترجمه و دوبله، از هر زبانی به زبان دیگه، دچار کاهش کیفیت خواهد شد. ولی نظردوستان بسیار محترمه و هر شخصی آزاده تا هر نسخه ای رو که دوست داره ببینه.نقل قول:
نمی دونم در جریان هستید یا نه ولی سال قبل ویژه برنامه ای تحت عنوان Middle East Special اجرا کردند که از عراق شروع می شد و در ایران و ترکیه ادامه پیدا می کرد ولی بنا به دلایلی توی مرز ایران، اجازه ورود این افراد به ایران رو ندادند! :41:نقل قول:
البته توی این برنامه دوبار قبلا به ایران اشاره شده! که هر دو مورد هم بسیار جالب توجه هست.
آخرین فصل این برنامه (فصل 17) چند ماهی هست که تموم شده و لینک مستقیم دیگه ازش گیر نمیاد ولی این لینک های تقریبا مستقیم هستند:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این top Gear 17x7 india specia یکی از بیمزه ترین قسمتهای تاپگیره که تابحال دیدم. بیشتر به سیر و سیاحت در هند و پرداختن به فرهنگ منحط هندیها میگذشت تا پرداختن به بحث خودرو.. اونقدر کسل کننده بود که هر بار من موقع دیدنش خوابم برد و در نتیجه دیدنش چند روزی برام طول کشیده و هنوزم .. سابقه نداره هیچ قسمتی اینجوری بوده باشه..
فقط یه حرفی از کلارکسون درباره ی جاده های بد هند و رانندگی وحشیانه و بینهایت وحشتناک هندیها برام جالب بود..
محتوای مخفی: clarkson said
گفت آمار کشتار جاده ای انگلیس سالانه 3000 نفره و تعداد ماشینهای موجود در هند تقریباً دو برابر انگلیسه پس کشتارش باید دو برابر انگلیس باشه در حالیکه فقط سال قبل 196 هزار نفر آدم در اثر تصادفات در هند کشته شدند..:18::18:
خیلی شوک آوره ها.. چون تصور ما این بود ایران با میانگین 30 هزار کشتار(10 برابر انگلیس!!!) در رتبه ی اول آمار باشه.. ولی هند و 196000 .... !!!!!!:41:
البته نسبت به جمعیت هنوزم ما اول هستیم ها!!!:27:
حتی اون کامیونی که مالید به جلوی جگوار کلارکسون خیلی بیخیال و عادی راهش رو گرفت و رفت!! :18:
محتوای مخفی: تعدادی اسکرین شات در همین زمینه
اینجاست که باید اعتراف کرد هندیها از فرهنگ استعماری انگلیس فقط غربزدگیشو گرفتن نه احتارم به قوانین و..
نه عزیز.این حرفت رو نه من نه هیچ علاقمند دوبله ای قبول نداره که افت کیفیت ناشی از ترجمه و دوبله هست.. ما فیلمهای بسیار زیادی در زبان فارسی داریم که مخصوصاً در دوران رژیم شاه که سینماها خصوصی بودن و دوبلورهای حرفه ای خودشون رو داشتن به اعتراف خود سازندگان فیلم که میومدن بالا سر دوبلورها در ایران کیفیت دوبله ی ایرانی ها واقعاً محشر بود.. هم از لحاظ ترجمه و هم دوبله ی درست و هم انتقال کامل حس..نقل قول:
ولی متأسفانه بی بی سی فارسی فقط محض جذب مخاطب بیشتر داره بشدت گند میزنه به Top Gear.. بعله هر کسی حق داره هر کدوم رو که خواست ببینه ولی نمیشه چشم رو به روی واقعیت بست.
از کجا معلوم که نظر شخصی شما واقعیت هست ؟!نقل قول:
نه ولی نمیشه چشم رو به روی واقعیت بست
اتفاقا دوبله بی بی سی خیلی جالب از اب دراومده و شخصیت هر 3 مرد رو به خوبی بازگو میکنه
حذف شود X_X
«تخت گاز» بی.بی.سی روی فرهنگ ملل
جام جم نوشت:
جرمی کلارکسون، شخصیت تلویزیونی بحث برانگیز بی بی سی بار دیگر پس از تمسخر فرهنگ یک کشور در برنامه خود به نژادپرستی متهم شد. وی با اظهارنظرهای نسنجیده خود درباره فرهنگ کشورهای مختلفی که به آنها سفر می کند، در ماه های اخیر دردسرهای زیادی برای مسئولان بی بی سی فراهم آورد اما مدیران این شبکه به دلیل نفع اقتصادی برنامه ای که او به عنوان «تخت گاز» (Top Gear) اجرا می کند، حامی وی هستند.
"تخت گاز" عنوان برنامه ای است که در آن آخرین مدل بهترین خودروهای جهان در شرایط مختلف آب و هوایی و جاده های کشورهای مختلف به آزمایش گذاشته می شوند تا نهایت کارایی آنها معرفی شود.
گفته می شود که این برنامه 5 میلیون تماشاگر دارد.
تخت گاز که برنامه مخصوص کریسمس خود را در هند ضبط کرده بود، قطارها،دستشویی ها، لباس ها، غذاها و حتی تاریخ هند را به تمسخر گرفت تا یک جگوار را نمایش دهد.
این مجری با رانندگی در اطراف منطقه ای زاغه نشین،به شرایط غیربهداشتی و کمبود امکانات بهداشتی در میان افراد فقیر اشاره کرد تا بگوید که خودش سوار بر جگواری مجهز به توالت است و این خودرو در هند خیلی به کار می آید چون هر کس اینجا می آید مشکل پیدا می کند.
این برنامه، موجب عصبانیت مخاطبان هندی شد. به طوری که یک سخنگوی بی بی سی از اظهار 23 شکایت با موضوع «رنجاندن هند» خبر داد.
او گفت که اشخاص و گروه های مذهبی می توانند شکایت خود را به بی بی سی اعلام کنند و اطمینان داشته باشند که پاسخ های آنها رسانه ای نمی شود.
در صحنه ای دیگر از این برنامه، جرمی کلارکسون شلوارش را در مقابل دو شخصیت مهم هندی درمی آورد تا به آنها نشان دهد چطور از اطوی شلوار استفاده می کنند. در حالی که می گفت از این وسیله می توان برای پخت نان هندی هم استفاده کرد!
گروه سازنده برنامه تخت گاز صحنه شوک برانگیز دیگری را نیز مقابل چشم بینندگان گذاشتند. آنها بنرهایی در تبلیغ صنعت بریتانیا روی قطارها زدند.
روی یکی نوشته «فناوری اطلاعات بریتانیایی مناسب کمپانی شماست» و دیگری «مافین (نوعی کیک) انگلیسی بخورید» اما واگن های قطار از هم جدا شدند و این پیام ها معنای زشتی پیدا کردند. مثلاً پیام اول تبدیل به این جمله شد: «لعنت به کمپانی شما».
پس از پخش این برنامه در ساعت 8 شب، بسیاری از بینندگان از طریق پیام های اینترنتی، بخصوص در شبکه های اجتماعی صدای اعتراض خود را به گوش مسئولان برنامه ای که برای تقویت روابط تجاری بریتانیا با شبه قاره هند تهیه می شود رساندند.
برخی کاربران شبکه اجتماعی «توییتر» کلاررکسون را «نازی» و برنامه اش را «نژادپرستی دم دستی» توصیف کردند.
منتقدان این مجری بی بی سی می گویند که او در حالی در آخرین برنامه اش باز هم نمک روز زخم پاشید. چون درست دو روز پس از قتل «آنونج بیدو»، دانشجوی هند در انگلستان از سوی نژادپرستان پخش می شد.
کلارکسون در اوایل ماه دسامبر هم اقدام بحث برانگیز دیگری انجام داده بود که مجبور شد به خاطر آن عذرخواهی کند. وی در برنامه تلویزیونی در شبکه «بی بی سی 1» گفته بود کارکنان بخش دولتی که اعتصاب کرده اند باید در مقابل خانواده هایشان به گلوله بسته شوند.
او خطاب به کارکنان دولت گفته بود که وقتی مستمری به طور مرتب به حسابتان واریز می شود چطور جرأت چنین اعتصابی را می کنید، در حالی که بقیه باید برای تأمین هزینه های زندگی شان کار و تلاش کنند؟! بی بی سی پس از این ماجرا نظرسنجی درباره برنامه کلارکسون انجام داد و 32 هزار اعتراض دریافت کرد.
این اتفاق باز هم سابقه داشته است. در ماه فوریه، بی بی سی پس از پخش برنامه ای درباره خودروهای مکزیکی و بیان اینکه این خودروها نشان دهنده شخصیت ملی مکزیکی هاست، مجبور شد از سفیر مکزیک عذرخواهی کند.
در این برنامه گفته شده بود که مکزیکی ها تنبل، سست، دارای اضافه وزن، هستند که دوست دارند پشت حصارها دراز بکشند و ملحفه ای رویشان بکشند.
در این برنامه غذای مکزیکی، «همچون یک بیماری که پنیری هم روی آن قرار دارد» توصیف شده بود. کلارکسون حتی پیش بینی کرد که مکزیکی ها نسبت به این برنامه اعتراضی نمی کنند چون سفیر مکزیک در سفارت کنترل تلویزیون را در دست گرفته و خمیازه می کشد.
اما «ادواردو مدینا-مورا ایکازا»، سفیر مکزیک خشمگین شد و این صحبت ها را بی ادبانه، بیگانه ستیز و تحقیرآمیز توصیف کرد. این اتفاق به بایکوت شدن رادیو بی بی سی مکزیک انجامید و بی بی سی مجبور شد عذرخواهی شخصی از سفیر مکزیک داشته باشد.
کلارکسون در آلبانی هم اظهار نظرهایی کرده است. او گفت که ما برای این به کشوری در اروپای شرقی آمده ایم که خودرو را برای رییس مافیا امتحان کنیم. با وجود همه این صحبت های نسجیده، مسئولان بی بی سی کلارکسون را صادر کننده فرهنگ انگلیسی می دانند.
اوایل ماه دسامبر مارک تامپسون مدیر کل بی بی سی هنگامی که درباره ادامه کار مجری تخت گاز مورد پرسش قرار گرفت، اعلام کرد که به دلیل پرطرفدار بودن این برنامه و موفقیت تجاری آن، قصداخراج کلاکسون را ندارد.
شما انتظار داری توی کشور انگلیس از این بهتر هم بشه دوبله کرد؟نقل قول:
ولی متأسفانه بی بی سی فارسی فقط محض جذب مخاطب بیشتر داره بشدت گند میزنه به Top Gear.
اونجا هم که مثل ایران نیست که همه ایرانی باشن و راحت بشه دوبلور انتخاب کرد.پس از این بهتر(که به نظرم خیلی هم دوبله خوبیه) انتظار نداشته باش
از اونجایی که من کاملش رو میدونم..نقل قول:
یعنی هر کی از 1989 تا حالا تمام سری ها و قسمتهای Top Gear رو دنبال کرده باشه راحت میتونه واقعیت از غیر واقعیت رو تشخیص بده..:46:
بعله.. برای کسی که از حرفهای انگلیسی اونا هیچی سر در نیاره معلومه صداگذاری شدش بهتره(نگفتم دوبله چون اسم دوبله رو به لجن کشیده) حتی اگه بی بی سی بجای حرفهای فنی این سه مجری بیاد ترجمه ی مکالمات فیلم سینمایی dark knight یا یه فیلم دیگه رو اشتباهاً بده اونا چلغوزها روی فیلم بخونن.. اونجوری بازم برای بعضیا صداگذاری شدش بهتره..:31:نقل قول:
اتفاقا دوبله بی بی سی خیلی جالب از اب دراومده و شخصیت هر 3 مرد رو به خوبی بازگو میکنه
ضمناً همونجور که گفتم اینجا تاپیک Top Gear :40: هست نه تخت گاز:2:.. پس یه تاپیک برای برنامه ی مد نظرتون(تخت گاز:2:) باز کنین تا این تاپیک Top Gear به بیراهه نره.. ممنون.
برنامه ایران منظور کدوم قسمته؟ یادم نمیاد توی ایران برنامه داشته بوده باشن..نقل قول:
به هر حال با قندشکن میری ص زیر و فصل یا قسمت مورد نظرت رو انتخاب میکنی و زیرنویس فارسی اگه داشت میگیری:
شرمنده ، اعصاب نمونده که واسمون : )) منظورم خاورمیانه بود : ))نقل قول:
به نظرتون چرا توی اون قسمتش که توی سوریه هستن ، تخت گاز دوبله شده رو که نشون میده ، فارسیه نه عربی؟؟؟!!! :دی
محتوای مخفی: +16
سلام دوستان.
از کجا میتونم نسخه دوبله بی بی سی رو دانلود کنم هر هفته؟
متاسفانه دسترسی به ماهواره ندارم.
ممنون.
واقعا برنامه ی جالبییه امیدواریم یه روزی هم یکی از ماشین های ایرانی مثل سمند و رانا ودنا وتیبا را ببرن وتو این برنامه تست کنند وبه مردم هم نتیجشونو بگن.
من امروز اون اپیزود تست بوگاتی سوپر اسپرت رو دوبله شده ، دیدم . جالب بود ولی فکر می کردم کانالی مثل BBC ، دوبله هاش هم متناسب با عظمت و شهرتش باشه ! ولی خیلی ضعیف دوبله شده بود ! اون یارو که به جای جرمی صحبت می کرد انگار لهجه ی لری داشت ! :31:
دوستان آخرین فصلی که پخش شده از این برنامه چند هست ؟
من تمام قسمتهای تاپ گیر از سال 1988 تا همین آخری که توی هند بوده رو کامل دیدم. و خیلی هم علاقمند این برنامه هستم و به نظرم این سه تا بهترین و حرفه ای ترین اجرا ها رو انجام میدن.اگر کسی دوست داشت راجب به نحوه تولید بحث کنیم. اینکه بیشتر اتفاقاتی که در برنام می افته ، برنامه ریزی شده هست و بیشتر از روی سناریو جلو میرن و .....
شروع فصل هجدهم.
Top Gear 18x01 در تاریخ 2012.01.29 پخش شد..
من فقط همین یکی دو فصل آخری که BBC فارسی پخش کرده رو دیدم. واقعا این بهترین برنامه ایه که تا حالا دیدم ! وقتینقل قول:
داره پخش میشه آدم همش پیش خودش میگه که کاش تموم نشه . البته Top Gear بریتانیا فقط ...
من خیلی دوست داشتم میشد از اول همه قسمت هاشو ببینم ولی متاسفانه فعلا اونقد وقت ندارم. ولی خیلی دوست
دارم تاریخچه برنامه رو بدونم ! مثلا اگه مطلبی چیزی سراغ دارین که توش نوشته باشه توی هر فصلی چه اتفاقایی
افتاده خیلی خوب میشه البته به زبان فارسی !
مثلا می خوام بدونم جرمی و جیمز و ریچارد از همون سری اول برنامه رو با هم اجرا می کردن یا نه ؟! یا مثلا اینکه مجری
دیگه ای هم بوده که حالا ازشون جدا شده باشه ؟! یا اینکه تا حالا هیچ کدوم از استیگ ها هویت واقعی ش معلوم شده
یا نه !؟ اینم واسم سواله که چه لزومی داره که به بیننده نمیگن استیگ واقعا کیه ! آخه واسه خودش هم خوبه، یکی با
این مهارت و دستفرمون توی همچین برنامه ای راننده باشه ولی کسی ندونه کیه !
دست بچه های 9movie (آیدین) درد نکنه سریع برای Top Gear 18x01 زیرنویس فارسی توی subscene.com گذاشتن.
---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:40 AM ----------
شما یک جستجویی در تاپیک بزن.همه ی این سوالات بارها بطور مفصل و مصور جواب داده شده! ضمناً نسخه ی دوبله شدش نه اصلاً صداگذاری خوبی داره و نه اصالت خود top gear رو.یکجورایی مثل فیلمهای سینمایی هست که توسط این موسسه های دوبله ی خصوصی توی بازار برای شبکه ی ویدیوهای خانگی داره دوبله میشه.برای کسیکه به صدای اصلی عادت کرده باشه شنیدن وضع دوبله شدش بشدت شوک آوره.:19::41:نقل قول:
لینک مستقیم قسمت دوم فصل 18 تقدیم به دوستداران تخته گاز
حجم 550 مگابایت
حجم 350 مگابایت
کسی تخت گاز با دوبله فارسی رو داره؟
شما برنامه هایی که BBC فارسی پخش کرده است را دانلود کنید:11:نقل قول:
دوستان دیگه تخته گاز بریتانیا از بی بی سی فارسی پخش نمیشه؟
چیه این آمریکاییه خداییش!!!
از چه شبکه ای میتونم هفته ای ببینم؟چه روزی چه ساعتی؟
ممنون.
هنوز 2 قسمت از فصل 18 پخش شده !! مجبور بودن برنامه رو جایگزین کنننقل قول:
mbc action هفتگی میده اما قسمتهای تکراری و فصل های قبل رو میده
دیشب قسمت چهارم از فصل 18 پخش شد...نقل قول:
به نظر من نسخه اصلی رو ببینید اونم فقط HD
بعد از چند قسمت کاملا راه میفتید
موفق باشید :11:
من لینکی تو اینترنت براش پیدا نمیکنم.خیلی محدود لینک پیدا میشه.همه هم تقریبا از رو هم کپی کردننقل قول:
کسی لینک کامل داره؟
من فصل 18 رو دانلود می کنم و می بینم. تا حالا 4 قسمتش رو دانلود کردم و دو قسمت اولش که زیر نویس هاش رو آیدین عزیز و گروه
9مووی دادن بیرون دیدم. من به جز فصل هجدهم دو فصل دیگه از تاپ گیر رو دیدم، به نظرم این فصل جذاب تره و دارن بیشتر مایه میذارن !
البته در کنارش تاپ گیر آمریکا هم که بی بی سی پخش میکنه می بینم. درسته که جذابیت مال بریتانیا رو نداره ولی به هر حال توش ماشین
داره ! منم که عاشق ماشین !
دوستان قسمت این هفته تاپ گیر آمریکا، اون وانت فورد مدلش چی بود !؟ من عاشق این ماشین شدم !
بعید می دونم برای دانلود پیدا بشه.نقل قول:
ولی خریدش رو تو اینترنت دیدم.
ویرایش: یه سری لینک از 20 قسمت پیدا کردم. برات پ.خ. می کنم.
موفق باشی
سلام
زیرنویس های فارسی رو از کحا میشه گیر آورد ؟ جایی که همشون باشه
مثلا الان من دنبال زیرنویس فصل 12 ام ... اما نمی خوام هر دفعه واسه یه فصل کل انترنت رو بگردم
دوستان با اینکه کمی تا قسمتی غیر قانونی هست ولی چون میبینم شما دنبال لینک خوب و سالم هستید یه سایت ایرانی رو معرفی میکنم که همه 5 قسمت پخش شده فصل 18 رو واسه داونلود داره
speedbax
توی بخش مستند سایت
زیر نویس هارو نمیشه از جایی گیر آورد؟
مرسی اما این فقط فصل 17 هست فارسیش
من الان دنبال فصل 12 ام
و البته خوب به مرور که دستم برسه فصل های دیگه
جایی هست که اینها جمع باشه ( یا حالا حداقل این 12 باشه کار ما راه بیوفته)
مرسی