آره دیگه به چه امیدی بازی کنیم خب میریم سر کوچه با 10% بیشتر می خریم چیزی نمیشه 10% که!!
Printable View
آره دیگه به چه امیدی بازی کنیم خب میریم سر کوچه با 10% بیشتر می خریم چیزی نمیشه 10% که!!
منم هستم boromir راستی حامد من میشناسی ؟جوادم
سلام !نقل قول:
نه والله نشناختم !! :31: کدوم جواد ؟ آآآآآآآآآآآآآ:18: جواد بقال ؟ :31: اونجا چی کار می کنی ؟ نکنه بقالی رو بستی و کافی نت زدی ؟ :31: شوخی کردم ! نشناختمت ! :41:
همچین میگی جوادم انگار فقط یه دونه جواد میشناسم !
ای وای یادم رفت بگم :
بهمن جان یواش یواش داری پولکی می شیا ! :دی
بابا چیه همه ی جایزه هات شده تخفیف !
راستی جایزه ی ما برگشت خورد ؟ اومد بهتون ؟ بابا بفرستیدش موندیم تو کف !! ( جایزه ام : 100 فیلم کتاب گینس )
همونی که نوشته بودید : احمد بیک خام !:دی
ای بابا ! بهمن جان جمعه صبح ساعت 10 هستش و سایت بالا نمی اد !!
ميشه بدونم شما به چه اميدي بازي ميكنيد؟
اينا كه جايزه هارو نميدن.
من حدود 1 ماه پيش اين جايزه كتاب گينس رو سقارش دادم.هنوز نرسيده.
تازه 10 بارم ايميل زدم انگار نه انگار كه من روي زمين وجود دارم.انگار منو نميبينن:13:
والا جايزه هاي من كه همشون اومد سري اول دو هفته بعد از سفارش ، دفعه دوم سه هفته بعدش ، از آخري هم دو هفته مي گذره !البته من ديدم جايزه ها همش تخفيف شد ديگه بازي نكردم ....
برای من هم جایزه هام سر 2 هفته رسید !!
سلام به همگی
در مورد محصولات باید بگم که ما همه محصولات رو فرستادیم باید به دستتون برسه.
اگه کسی محصولش رو دریافت نکرده به من آیدیشو بگه تا پیگیری کنم.
در مورد محصولات با تخفیف هم باید بگم که اسپانسرها تمایل زیادی برای اینکه محصولشون رو مجانی تو سایت قرار بدن نشون نمی دن ما هم داریم یواش یواش به فکر قسمت های جدیدتر تو سایت می افتیم که داریم روشون کار می کنیم.
لطفاً شما هم نظر بدین:
یکی از این موارد تورنمنت هاست.
می خوایم روی بازیهای فلش تورنمنت برگزار کنیم. این تورنمنت مثل بازیهای فوتبال گروه داره و از هر گروه چند نفر میان بالا تا آخرش سه نفر اول تا سوم میشه. یک نفر از کاربرای سایت هم تورنمنت رو برگزار میکنه. اون فرد باید امتیاز بالایی برای اینکار داشته باشه. کاری که اون میکنه اینکه مشخص میکنه که تورنمنت روی کدوم بازی فلشه و زمان شروع و مبلغ ورودی و چیزای دیگشو تعیین میکنه.
اما نکته مهم اینه که علاوه بر اینکه تورنمنت امتیاز ورودی داره مبلغی هم از کاربرا جمع میشه. بعد از اینکه تورنمنت تموم شد کل این مبلغ بین نفرات اول تا سوم، برگزار کننده تورنمنت و سایت تقسیم میشه.
نظر شما در این مورد چیه؟ موافقین؟ با اینکار میتونین از سایت درآمد داشته باشین.
ای بابا بهمن جان یه چی میگیا !! مشکل ما الان امتیاز نیست ! مشکل فقط جایزه ها هستش ! اگه دقت کنی می بینی که هم بازدید سایت اومده پایین و هم کاربران داره کمتر میشه ! فقط و فقط به علت تخفیفی شدن جایزه هاست !نقل قول:
سعی کنید جایزه های جالب و مجانی بزارید ! سی دی و ...
ببخشید که من اینجوری رک حرف می زنم ولی خوب دوست دارم سایتتون پیشرفت کنه !
راستی بهمن جان این جایزه ی برگشت خورده ما نیومده ها !! نکنه پستی ها خوردن ؟:31:
همون احمد بیک خام ! :18:
یوزر ما هم : Hamed.Beckham
:11:
سلام حامد جان
به احتمال خیلی زیاد محصولات توی خرید از این به بعد به همون صورت با تخفیف ارائه میشن. در ضمن ما از شرکتها بابت این محصولات هیچ پولی دریافت نمی کنیم پس این طور نیست که پول محصولات با تخفیف رو ما دریافت کنیم. چون اونا راضی نمیشن محصولشون رو رایگان تو سایت قرار بدن، تازه معمولاً از ما پول هم می خوان!!!
در هر صورت ما فکر کردیم یکم تغییرات تو سایت اعمال کنیم. قسمت خرید به قسمت خرید با تخفیف تبدیل بشه، جایزه ها رو بابت مزایده و مسابقات دیگه تو سایت (خودمون) به همه بدیم و قسمت های جدید مثل تورنمنت اضافه کنیم.
در مورد محصول شما هم باید بگم که هنوز برگشتیش به دست ما نرسیده. اگه رسید، چشم میفرستم برات.
راستی نظرت راجع به تورنمنت چیه؟
سایت flyordie هم یه سری امکانات به ما داد مثلاً اینکه بتونیم بازیهاشو به فارسی تو سایت بزاریم. البته سرور بازیها در اختیار خودشه و دیگه نمیشه از بازیها امتیاز گرفت. فقط فایده او واسه ما اینه که می تونیم بازیهاشو فارسی شده تو سایت داشته باشیم. می خواستم بدونم نظر همه راجع به این بازیها چیه؟ بزاریمشون تو سایت یا نه؟
بهمن جان خیلی ببخشیدا ولی اینجوری دیگه هیچکی نمی خواد بازی کنه ! چون باید برای جایزه اش پول بده !!!:41:نقل قول:
اگه پست های قبلی این تاپیک رو بخونی می بینی که همه میگن دیگه نمی خوان بازی کنن چون اون تخفیفی ها اومده !
یکی از نکته های مفید سایت شما این بود که جایزه هارو مجانی میفرستاد ! اگه با اسپانسر ها مشکل دارید می تونید اسپانسر های زیادی جذب کنید و جایزه های دیگه ای بزارید ! امتیاز گرفتن جایزه هارو هم بالا بزارید تا هم کاربران زیاد بازی کنند و هم جایزه ببرند و دیگه مشکلی با این تخفیفی ها نداشته باشند !
نظر من در مورد تورنمنت خیلی خوبه ! تو سایت های دیگه دیده بودم ! ( هر کی هم برنده ی تورنمنت شد یه عکس کاپ جلو ایدیش اضافه بشه )
بازی های FLYORDIE هم خوبه ! ولی نفهمیدم چطور شد ! یعنی چه کاری می خواین انجام بدید ؟ بازی های اونا باشه و تو سرور اونها ؟:11:
ممنون از لطفت .
به نظر من برای تشویق کاربر ها خودتون تعدادی جایزه درون سایت قرار دهید
این تخفیفی ها رو هیچکی نمی خره
سی دی هاش رو که من جایی میشناسم هر فیلمی رو dvd 500 می فروشه.
محصولات دیگه تخفیفی هم قیمت جان یک آدم رو داره!
در مورد بازیهای flyordie باید بگم که اونا فقط یه page به ما دادن که از طریق اون میتونیم بازیها رو فارسی کنیم و بعد لینکشونو بزاریم تو سایت خودمون. یعنی عملاً از طریق سایت ما فقط میشه به قسمت فارسی flyordie دسترسی داشت.
کسی در مورد تورنمنت نظر نمیده؟؟
خوبه؟ بده؟
ببخشيد نمي خواين اون چيزي كه من اول شهريور خريدم بفرستين احتمالا !!!
آیدی شما چیه؟ چه محصولی خریدید؟
سلام.
من تازه عضو شدم.
يه چيزي رو خوب متوجه نشدم
توي قسمت خريد فقط يه مقداري از اجناس رو ميشه با امتياز خريد و بقيش رو بايد پول بديم؟
يعني كل جنس رو فقط توي مزايده ميشه با امتياز خريد.
در ضمن الان توي قسمت مزايده فقط يه جنس هست.
در آينده اضافه ميشه؟
مجموعه کامل کتابهاي ديجيتالي شامل موضوعات : علوم کامپيوتر - ادبيات - داستان - و موارد ديگر (2cd)نقل قول:
آیدی شما چیه؟ چه محصولی خریدید؟
اي ديم هم javid هست!!! حالا نيست باشه : )))))))))))))))))))))))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عضو شدم با اسم aminzadeh .
ولی نمیتونم کسی رو سرچ کنم چون صفحه جستجو بالا نمیاد .
آقای جاوید
ما این مجموعه رو از شرکت پانته آ روی سایت گذاشتیم. اما این شرکت برای ما فقط یک سی دی از دوتا سی دی این محصول رو فرستاد. اگه تمایل دارین همین 1 سی دی رو بفرستیم. اگر تمایل ندارید بگید تا امتیازشو به شما برگردونیم و این محصول رو از لیست خریدهای شما حذف کنیم.
از اینکه دیر شد متاسفم
Dijimon ............نقل قول:
آقا این سوال آخری ebay رو توش موندم !
بهمن جان امتيازش رو بهم برگردونيد ....نقل قول:
مرسي ....
نقل قول:
انجام شد. :20:
سلام.
منم با اسم Mosyrele عضو شدم.
سلام
منم عضو اين سايت شدم
scorpion
بعد يه مدت بازي كردن يك خريد در تاريخ 1388/06/01 انجام دادم كه هنوز برام ارسال نشده
دوستان سلام
يه سوال. (سوال قبلي رو كه كسي محلمون نذاشت گفتم شايد اين يكي رو جواب بدين)
وقتي يه نفر به كسي مثلا من پيشنهاد بده كه عضو گروهش بشم به غير از اينكه بار اول يه مقدار امتياز بهم ميده ديگه چه سودي واسه من داره
يعني فقط همون چند امتياز اول يا نه ..... مزاياي ديگه هم داره؟؟؟!!!
ممنون
نه مزیت دیگه ای براتون نداره. فقط همون امتیاز اوله. هر وقت هم که خواستین می تونین امتیاز و به صاحبش:31: بر گردونین و از تیمش جدا شیننقل قول:
منم عضو شدم
nojavan
بهمن جان مرسي ... راستي ديگه چيزي به جايزه ها اضافه نميشه؟نقل قول:
نقل قول:
فعلاً جایزه جدیدی تو سایت نداریم. بجاش یه قسمت جدید داریم راه اندازی می کنیم به اسم تورنمنت.
اگه تو این قسمت فعال باشین می تونین مبالغ خوبی رو برنده بشین.!!!:27:
فکر کنم تا یه هفته دیگه به طور آزمایشی راه می افته...
منتظر باشین....
در ضمن بازیهای چند نفره هم به سایت اضافه شدند. تقریباً روزی یکی به این بازیها هم اضافه میشه.
با آرزوی موفقیت برای همه
:20:
سایتتون عالیه تبریک میگم ولی آقا بهمن چرا بازیهای دونفره تاثیری روی امتیازهام نداره ؟ مرسی
بازیهای چند نفره رو با کمک سایت flyordie به سایت خودمون اضافه کردیم. سیستم اونا کاملاً از ما جداست به همین دلیله که نمی تونین امتیاز بگیرین.
من با اسم hooman عضو شدم
عضو شدم: RubeuS
قسمت انجمن های سایت راه اندازی شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مام امدییییییییییییم:31:
ما كه خيلي وقته ديگه بازي نمي كنيم !
منم اومدم
STREET_FIGHTER
ما هم اومدیم :)