نظرتون راجع به هارد Samsung EcoGreen F2 HD502HI چیه ؟
با تشکر
Printable View
نظرتون راجع به هارد Samsung EcoGreen F2 HD502HI چیه ؟
با تشکر
می دونم جاش اینجا نیست ولی اگه ممکنه کمک کنید.
من یک هارد 80 دارم با رابط IDE و امروز 1 هادرv12 seggate 500 خریدم (45 تومن خریدم)
حالا من با کابل ساتا هارد رو وصل میکنم ولی نمی شناسه (مدل مین:M2a-VM)
که تو قسمت بوت هم میرم هارد رو نشناخته.
حالا من 2 تا احتمال دادم باید تو قسمت بوت تنظیماتش ست بشه چون تازه مین رو تازه خریدم بودم هارد رو از قبل داشتم بهش وصل نمی خوند و تو بوت یک کارایی کردم (یادم نیست چی کار کردم چون از یکی تلفنی پرسیدم) تا تونستم مین رو با هارد ست کنم . احتمالش هست که بازم باید ست بشه؟
احتمال دوم که خیلی ضعیف هست اینه که من کابل رو اشتباه وصل میکنم !!!!!!!
برای وصل کردن هاردهای ساتا فقط یک سیم هست یا مثل IDE سوکت هاش 2 تاس؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کانکتورهای ساتا تک کابله ست
سلام من از اینایی که گفتین سر در نیاوردم لطفا یه هارد 1 ترا بایت قیمت در حدود 120 130 یا 140 خوب خوب خوب پیشنهاد بدید.با تشکر
1.یک کابل هستنقل قول:
۲.توی دفترچه مادربورد کانکتور های ساتا شماره دارند. بعضی اوقات باید به شماره یک وصل کنید با درست بوت بشه ! ( البته برای منم خیلی عجیبه که چرا ! ولی همینطوره )
۳.دقت کنید کا کابلتون سالم باشه. کابل های ساتا رو نباید زیاد تا کرد !میشکنه :31:
سلام
قیمت هارد 500 چند وقتی هست 10 تومن ارزونتر شده درسته؟ من 55 قیمت داشتم الان 45!
مارک های مختلف و مدل های مختلف هارد فرق می کنند. چه هاردی رو قیمت داشتید ؟نقل قول:
سلام یه هارد معرفی کنید واسه آفلاین و کار 24ساعته... یه نفر قبلاً گفته بود samsung spinpoint f3 میخواستم نظر بقیه رو بدونم
500 سیگیت 7200 دوست مننقل قول:
مارک های مختلف و مدل های مختلف هارد فرق می کنند. چه هاردی رو قیمت داشتید ؟
Seagate و Western Digital مارک های خوبی هستند.ولی من شخصا Western رو بیشتر می پسندم
Western Green به دلیل مصرف پایین و صدای کمتر مورد مناسبی هست :)
دوستان ممنون مشکل حل شد و کابل ساتا مشکل داشت که با 1000 تومن درست شد:31:
راستی بوفر این هارد چنده؟(32 یا16) چون اصلا قصد خرید هارد نداشتم خیلی اتفاقی خریدم اسم هارد رو تو اینجا از دوستان شنیده بودم گفتم بخرم.
راستی صدای هارد از هارد 80 قبلیم که 8 سال کار کرد کمتر هست.(موندم با 500 گیگ چی کار کنم)
برای این مورد استفاده ای که گفتید وسترن گرین (تعداد کار ساعات بالا و روشن بودن مداوم) و LP از سیگیت پیشنهاد میشننقل قول:
سلام به دوستان عزيز من تابستون ميخواستم با كامپيوتر كلي بازي كنم و با بازيهاي جديد حال كنم! هر كدوم از بازيها هم دو سه تا دي وي دي داره هاردم هم تا خرخره پره!!!:31: ميخواستم يه هارد 500 بگيرم همينكه اومدم تو سايتها بگردم كلي گيج شدم !!! خريد هارد هم واسه خودش دردسره بزرگيه ! من با هارد كاراي معمولي ميكنم دوتا ويندوز (7 و xp) نصب ميكنم و نرم افزار معمولي (معمولا فتوشاپ ، اتوكد و ميكس!) و بازي هاي جديد كه كلي فضا ميگيره نظر خودم رو وسترن بود كه بعد تحقيق ديدم سه نوع مدل سبز آبي مشگي كدومو بگيرم تا سرعتش پايين نباشه واقعن سرعت مشگي و سبز خيليه يا نه؟چون شنيدم سبز سرعتش پايينه حالا اگه سبز بگيرم كارايي سيستم پايين مياد؟! نهايتش هم ميتونم 70 تومن واسه هارد بدم!
m.b:gigabyte 945p-s3
تشكر...:46:
زیاد هم سخت نیست !نقل قول:
سبز دور و بر ۸۰-۹۰ مگابایت در ثانیه سرعتشه که کم نیست :) در ضمن فکر کنم با بافر ۳۲ مگابایت هم پیدا میشه !
سیاه صداش کمی بیشتره. من این هارد رو دارم و خیلی زیاد نیست ! سرعتش دور و بر ۱۲۰ هست
آبی هم که هارد دیسک معمولیش هست :)
سبز هم مشکلی نداره !
نقل قول:صحبتهای دوست گرامی جناب rostamiani تایید میشهنقل قول:
این که گفتید:واقعن سرعت مشگي و سبز خيليه این در مورد هیچ هاردی صدق نمیکنه
سرعت هارد گرین رو خودش متناسب با رد و بدل دیتا تعیین میکنه
سرعت هارد بلک هم بیشتر از گرینه البته باید کاربرد متناسب باهاش تعیین بشه
هاردهای گرین و بلو (آبی )برای استفاده بهینه از انرژی در نظر گرفته شدن ولی هارد های بلک مینیمم و ماکزیمم چرخش هد براشون در تبادل اطلاعات رو بالاترین سرعت تنظیم شده.(فلسفه ساخت هارد گرین و بلو هم همین بوده)
نقل قول:
صحبتهای دوست گرامی جناب rostamiani تایید میشه
این که گفتید:واقعن سرعت مشگي و سبز خيليه این در مورد هیچ هاردی صدق نمیکنه
تشكر بابت جواب سريع:11: واقعيتش اين قسمت اشتباه نوشتم منظورم اين بود كه سرعت بلك در مقايسه با گرين خيلي بالاست يا نه؟! منظورم مقايسه اين دوتا بود! من با pc بيشتر بازي ميكنم و تازگيا ميخوام 100 150 گيگ هم فيلم بريزم توش هارد اكسترنال هم نميتونم بگيرم! به نظرتون واسه من بلك بهتره يا گرين ؟! چون تفاوت قيمتش خيلي نيست واسم فرقي نميكنه بلك بگيرم فقط موندم وسترن بيكار بوده بخاطر 10 تومن سري گرين ساخته!!!:13: راستي به نظرتون تا 70 تومن گزينه بهتري هم هست يا همين وسترن خوبه ؟!
بازم ممنون:11:
همین وسترن هارد دیسک های خوبی دارهنقل قول:
در ضمن ... گرین برای خیلی از کارا بهتر از بلک هست و باالعکس.مساله قیمت نیست
بعضی جاها اصلا سرعت مهم نیست و صداس کم و مصرف پایین مهم تره :)
تو همین تاپیک دوستی بود که درباره سرعت فوق العاده پایین و ماوراء تصور هاردش که گرین بود صحبت میکردنقل قول:
اینجور که ایشون درباره سرعت هاردشون صحبت میکردن آدم بیشتر به پیدا کردن ایراد فنی تو مابقی قطعات سیستمشون فکر میکرد تا خود هارد
واقعیت اینه که اینطور نیست....
هارد گرین با فلسفه و درایت هوشمندانه سازنده ساخته شده
این یه تکنولوژی جدیده که پیاده شده
از خود شما میپرسم:اگه هاردی تو تمام ساعات اوج استفاده ازش با ماکزیمم دور در حال چرخش باشه با هاردی که سرعت چرخش هدش بطور اتومات تنظیم و تعیین میشه یکسانه؟
تفاوتها کجاست؟
وسترن این استراتژی رو تو ساخت هاردهاش پیاده کرده که از مصرف بیهوده انرژی ، چرخش زیاد و در نهایت پایین اومدن عمر هارد و ... جلوگیری کنه.درسته که اگه همین امروز شما یه هارد بلک بگیری سالها برات کار میکنه ولی عمر همین هارد در مقایسه با نمونه های گرین و ال.پی پایینتره!
سرعت بلک بالاست و برای نصب هر نوع گیم،نرم افزار و فیلم عالیه
اما همین کلمه عالی رو در مورد هارد گرین هم میگم :هارد گرین مناسب نصب هر نوع گیم ، نرم افزار و فیلمه
تفاوت سرعت بین بلک و گرین رو خود سیستم تعیین میکنه درسته که بنچمارکها اینو بشکل نرم افزاری نشون میدن اما این تفاوتها اونقدر نیست که یکی بیاد به اشتباه دیگران رو راهنمایی کنه و بگه گرین مخصوص آرشیوه و بلک مخصوص گیمه!!
همچین چیزی نداریم
طبقه بندی این نوع هاردها باین شکل اصلا درست نیست
از گرین برای استفاده های طولانی مدت و شرایط کاری سخت سیستم استفاده میشه
موفق باشید
قیمت هارد اکسترنال 1 ترا بایت seagate چنده؟
هارد بدرد بخوری هست؟
من زیاد استفاده ای ندارم فقط میخام بدم یکی تو فیلم بریزه میارز بجای این وسترن بگیرم یا همین هم برام خوبه؟
این با آداپتر و بدون آداپتری که برای هارد های اکسترنال میگن چیه
90- 100 توماننقل قول:
آداپتو و usb بودنش تغذیشه که خودتون تعیین میکنید با usb براتون بهتره یا آداپتور
من زیاد سر در نمیارمنقل قول:
با USB بهتره یا با آداپتور؟
تو قیمتش هم فرقی میکنه
با usb انرژی رو از خود کامپیوتر می گیره و دیگه نیازی نیست که یک آداپتور همیشه همراهتون باشه و نیاز به کابل برق داشته باشین!!نقل قول:
در کل در هارد های حجم بالا به دلیل مصرف بیشتر از آداپتور استفاده می شه .
قیمت هارد دیسک های USB به دلیل کوچکتر بودن دو برابره !نقل قول:
مثلا با قیمتی که به یک هارد 500GB با USB می دید می تونید هارد دیسک 1TB بخرید با آدابتور و البته بزرگتر :31:
سلام دوستان من میخوام یه هارد 1 ترا بایت بگیرم ولی چند روزیه بد جوری گیر کردم کارایی که میکنم اینا هست فیلم سریال میخوام بریزم تو هارد بازی میکنم و کلاً زیاد سیستم روشنه
اگه شما جای من بودین کدوم هارد رو میگرفتین اگه چند نفر جواب بدن بهتره میخوام نظر چند نفر رو بدونم ممنون
samsung f3 94000 32 meg buffer
seagate 75000 32 meg buffer
hitachi 89000 64 meg buffer
western green 95000 64 meg buffer
وسترن بلک اصلاً پیدا نمیشه اگه هم بشه بالای 100 قیمتشه (در ضمن من رشت هستم)
با تشکر از دوستان
من حتما Western Green می خریدم :)نقل قول:
هم صدای کمی داره هم سرعتش کم نیست ! و از همه مهم تر بهش اطمینان دارم که به این راحتیا خراب نمیشه !
بنده جای شما بودم Samsung F3 و یا Seagate 7200.12 میگرفتم که سرعت بالا بعلاوه کیفیت مناسبی دارهنقل قول:
سلام دوستان من میخوام یه هارد 1 ترا بایت بگیرم ولی چند روزیه بد جوری گیر کردم کارایی که میکنم اینا هست فیلم سریال میخوام بریزم تو هارد بازی میکنم و کلاً زیاد سیستم روشنه
اگه شما جای من بودین کدوم هارد رو میگرفتین اگه چند نفر جواب بدن بهتره میخوام نظر چند نفر رو بدونم ممنون
samsung f3 94000 32 meg buffer
seagate 75000 32 meg buffer
hitachi 89000 64 meg buffer
western green 95000 64 meg buffer
وسترن بلک اصلاً پیدا نمیشه اگه هم بشه بالای 100 قیمتشه (در ضمن من رشت هستم)
WD Green برای نصب سیستم عامل زیاد مناسب نیست!
نمی دونم چرا خیلی از کاربرا فکر می کنند Western Digital Green سرعتش کمه ! این هارد دیسک سرعت خوندنش دور و بر 100MB/s هست .درسته که از هارد های ۱۳۰ مگابایتی کند تره ولی اصلا سرعت کمی نیست و به نظر من به صدای کم و کم مصرفیش می ارزه !
اینم نتیجه تست (با Seagate مقایسه نکنید .چون توی این عکس با Seagate 500MB مقایسه شده !!! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب رستمياني عزيز
حتما ميدوني كه من هم مثل شما FZ 35 يي هستم خوب جايي گيرت انداختم خيلي كارم لنگه هاردم داره پر ميشه و من موندمو 50 گيگ عكس و فيلم حساس ميخوان ازشون بك آپ داشته باشم فقط و فقط واسه ارشيو. چه هاردي پيشنهاد ميكني البته فكر كنم وسترن سبز رو پيشنهاد كني و لي هاردي بگو كه تا 20 الي 30 سال حداقل مرگ نداشته باشه. ظرفيتش هم بالا باشه .بعدش وقتي كه من هارد گرفتم بايد بعد از پر كردن از كيس جداش كنم تا سرد و اروم بمونه يا روي سيستم بمونه واز درايو هاش كار نكشم. راستي FZ100 هم اومد . فكر فروش FZ35 به سرم زده اخه خيلي خفنه بگم خدا چي كار كنه اين پانا سونيك رو ذليل بشه هوش و حواس رو از ادم ميگيره
به هر حال با سپاس فراوان اگه راهنماييم كني ممنون ميشم
سلام :)نقل قول:
کاملا درسته ... می خواستم Western Green رو پیشنهاد بدم !
در مورد عمر مفید که اصلا نمیشه پیش بینی کرد ... فقط می تونم توصیه کنم که از همه عکس ها بک آپ بگیری ! ولی خودم تا حالا از Western بدی ندیدم. ان شاالله تا سال ها کار می کنه !
ولی اگه گاهی اوقات ازش استفاده می کنی می تونی هارد اکسترنال بخری تا راحت جداش کنی :) من Western MyBook Essentials دارم .تا حالا که مشکلی باهاش نداشتم!
Western یک مدل جدید هم داره که ضرفیت هارد رو رو بدنش می نویسه حتی وقتی هارد به سیستم وصل نیست ! مدل جالبیه
در مورد FZ100 متشکرم.ظاهرا خیلی چیز عالی هست !امیدوارم با قیمت خوبی بیاد :)
موفق باشید :10:
نقل قول:نقل قول:هر کس تو انتخابی که میکنه مختارهنقل قول:
چیزی که مهمه تجربه شخصی استفاده از قطعاته
هاردهای اسم برده شده هاردهای خیلی مطلوبی ان.کارایی مناسب و سرعت معقول دارن
هیچ هاردی رو نمیشه برای یه استفاده منحصر و محدود طبقه بندی کرد.در مورد گرین هم نصب سیستم عامل (xp & 7) روی اونها بدون اشکال صورت میگیره
اصلا استفاده از یه هارد برای 2 منظوره:نصب سیستم عامل و نگهداری اطلاعات.اطلاعات=نرم افزار، فیلم،.. . غیر از این نیست
حالا هاردی در اختیار داشته باشیم که ما رو محدود به استفاده از یکی از این دو مورد بکنه کارایی خیلی پایینی خواهد داشت.(شاید برای یه سری هاردها مصداق داشته باشه ولی لااقل نه برای گرین)
نظر سازنده درباره این سری هاردها چیزی متفاوت از نظر کاربراست!
سرعت کمی ندارهنقل قول:
نمی دونم چرا خیلی از کاربرا فکر می کنند Western Digital Green سرعتش کمه ! این هارد دیسک سرعت خوندنش دور و بر 100MB/s هست .درسته که از هارد های ۱۳۰ مگابایتی کند تره ولی اصلا سرعت کمی نیست و به نظر من به صدای کم و کم مصرفیش می ارزه !
ولی اگه یه مدت از سیستم عامل استفاده نشه،هارد بنا به خصوصیت طراحی و صرف جویی در مصرف به حالت Idle میره که این مورد بشدت تو سرعت سیستم عامل موثره(تجربه شخصی خودم)
متشکرم ...اگه اینطور باشه کاملا حق با شماست :)نقل قول:
ولی آیا امکانش هست که این زمان رو زیاد تر کرد ؟ ED برنامه ای برای این کار ساخته یا نه ؟
راجع به نرم افزار خبر ندارمنقل قول:
ولی آیا امکانش هست که این زمان رو زیاد تر کرد ؟ ED برنامه ای برای این کار ساخته یا نه ؟
ولی کلا خصوصیت این هارد این هست و نمیشه برای این خصوصیتش بهش خرده گرفت!
چند صفحه آخر رو خوندم اما انگار خبری از Seagate Momentus XT نیست. این هارد از 4 گیگ SSD برای لود سریعتر برنامه ها و همچنین بوت سیستم استفاده میکنه.
در بنچ مارکهایی که گرفته شده حتی از هارد دسکتاپ 10000rpm هم سریعتره اما در کل به یک هارد SSD نمیرسه. طبق گفته Seagate این هارد 80 درصد از یک هارد معمولی با سرعت 7200rpm سریعتره.
من تصمیم گرفتم یک 500 گیگش رو برای لپ تاپم بگیرم. الان دارم از 5400rpm استفاده میکنم. اگر کسی نظر و یا تجربه ای از این هارد داره خوشحال میشم راهنمایی کنه.
تست این هارد رو با 3 هارد دیگه که به صورت تصویری مقایسه شده میتونید از لینک زیر ببینید.
این هم ریویوی کامل با کلی بنچ مارک... پایین هر صفحه که رسیدید Next رو بزنید تا برسید به بنچ مارکها...کد:http://www.youtube.com/watch?v=Kss98VdhSj0
عکس چند تا از بنچ مارکهاش...توضیح. در دوحالت معمولی و raid0 امتحان شده.کد:http://www.overclockersclub.com/reviews/seagate_momentus_xt_500gb/
تو بازار موجوده؟نقل قول:
چند صفحه آخر رو خوندم اما انگار خبری از Seagate Momentus XT نیست. این هارد از 4 گیگ SSD برای لود سریعتر برنامه ها و همچنین بوت سیستم استفاده میکنه.
قیمتش چنده؟
نمیدونم ایران اومده باشه یا نه. اما اینجا که هست و گیر میاد. البته مثل هاردای معمولی هر فروشگاهی نداره و باید یکم دنبالش بگردی.نقل قول:
من از اینترنت سفارش دادم . به قیمت ایران تقریبا شد 170 تومن.
یک WD Scorpio Black 500 GB 7200rpm SATA/300 16MB هم قیمتش 94 تومن میشه. اینو گفتم که خودتون مقایسه کنید.
گمان نکنم تو ایران اومده باشهنقل قول:
نمیدونم ایران اومده باشه یا نه. اما اینجا که هست و گیر میاد. البته مثل هاردای معمولی هر فروشگاهی نداره و باید یکم دنبالش بگردی.
من از اینترنت سفارش دادم . به قیمت ایران تقریبا شد 170 تومن.
یک WD Scorpio Black 500 GB 7200rpm SATA/300 16MB هم قیمتش 94 تومن میشه. اینو گفتم که خودتون مقایسه کنید.
و اگه هم بیاد احتمالا بالای 200 خواهد بود که با این هزینه میشه یک SSD با ظرفیت 32 گیگ برای نصب سیستم عامل و یه هارد 500 گیگ گرفت که احتمالا پرفمنس بالاتری نسبت به این هارد بده
این هارد تو دبی به پول خودمون چیزی حدود 185 تومان قیمت داشتنقل قول:
برای لپتاپ انتخاب خوبی بنظر میاد
سلام عزیز.نقل قول:
راستش من این هارد رو برای لپ تاپ میخوام. در مورد پرفورمنس خب مسلمه که یک هارد SSD کجا و این کجا. در این مورد که اصلا بحثی نیست. اما هاردهای SSD نسبت به ظرفیتی و قیمتی که دارند فعلا اصلا مناسب کار من نیستند. مگر اینکه پولای قلکم رو زیاد کنم تا بشه با همین کانفیگی که گفتید لپ تاپ رو بروز کنم. اما قعلا توانم نمیرسه.
البته باید این رو هم در نظر بگیریم که کم لپ تاپی پیدا میشه که بشه از 2 تا هارد استفاده کرد. اما خوشبختانه لپ تاپ من جای دو تا هارد داره و میشه به فکر یک SSD برای نصب ویندوز و برنامه ها بود. :20:
ممنون عزیز. سفارش دادم. منتظرم به دستم برسه و جاشو با یکی از هاردهای لپ تاپ عوض کنم. امیدوارم که تغییر چشم گیری رو توش ببینم. هر چند که اینقدر تعریف ازش تو اینترنت و انجمن ها شنیدم که فکر نمیکنم تاثیر گذار نباشه . مخصوصا استفاده از 4 گیگ SSD در لود سرعتر برنامه ها و ویندوز خیلی میتونه تاثیر گذار باشه. :10:نقل قول:
این هارد چطور SSD داخلی رو مدیریت می کنه ؟
SSD رو به صورت یک درایو دیگه نشون میده یا قسمتی از هارد یا اینکه خودش قسمت های پر استفاده تر هارد رو می بره رو SSD ؟ (lمثل کش !)
متشکرم