به نظردوستان كارشناس كارت گرافيكي nvidia geforce gt310m-512mbبراي اجراي بازي هاي به روز وامورگرافيكي درچه حدي است؟؟؟
دوستان كارشناس لطفاجواب دهند چون نظرشان برايم درخريد لپ تاپ خيلي مهم است
Printable View
به نظردوستان كارشناس كارت گرافيكي nvidia geforce gt310m-512mbبراي اجراي بازي هاي به روز وامورگرافيكي درچه حدي است؟؟؟
دوستان كارشناس لطفاجواب دهند چون نظرشان برايم درخريد لپ تاپ خيلي مهم است
Test nvidia Geforce 310M
کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-310M.22439.0.html
من اج پی 6090 دارم با گرافیک 6770نقل قول:
جند تا بازی تقریبا جدیدم روی لپ تاپم نصب کردم روی بالاترین رزلوشن خیلی راحت اجرا میکنه هیچ لگی هم نداره
Call of Duty: Black Ops
Need For Speed Hot Pursuit 2010
Need For Speed Shift 2
flashpoint red river
این بازی هارو من نصب کردم و همونطوری که گفتم روی بالاترین رزلوشن به راحتی اجرا میکنه
بقیه بازی هارو نمیدونم به چه صورتی اجرا میکنه:46:
اگه بازی خاصی مد نظرتونه بفرمایید شاید گیر اوردمو نصب کردم البته نتیجش رو هم اعلام میکنم
دوستان گلم كارتهاي گرافيك زير به ترتيب كدام بهتر و قويترهست :
NVIDIA GEFORCE GT540M-1024MB
NVIDIA GEFORCE GT550M-1024MB
AMD Radeon HD 6770M
1.AMD Radeeon HD 6770mنقل قول:
2.NVIDIA GeForce GT 550M
3.NVIDIA GeForce GT 540M
گرافيك اي ام دي در حد بالا و دوتا جيفورس مورد نظر در حد متوسط مي باشند، هر سه كارت نيز از دايركت ايكس 11 پشتيباني مي كنند.
سلام به نظرتون کدوم بهتره؟
hp 6070
core i7 2630 qm
ram 4ddr3
hard 500
ati 6770 ddr5
15.6
یا
sony vaio f13qfxb
core i7 740
4 ddr3
320
gt 425m
16.4
نیاز من از نوت بوک بازی در مواقع مسافرت اما نه زیاد و اینترنت و روشن بودن از صبح تا شب و از همه مهمتر کیفیت
قیمتاش هم 1300000 : راجع به گرافیکش که gt425 کمتره در چه مواقعی نشون میده؟ فکر میکنم بازی های روزو gt425 اجرا کنه درسته؟ کلا زیاد به خاطره بازی به گرافیک توجه نکنید و یک سوال دیگه اینکه این مدل hp رنگ مشکی هم داره یا همه فلزی قهوه ایه؟
رنگش بین قهوای و ومشکی لست
از لحاظ بازی هم هیچ مشکلی نداری
نقشای روش چجوریه؟ طرح گردابی هم داره ؟
سلام
به نظر شما کارت گرافیک Mobile Intel® HD Graphics چطوریه؟
من خودم می دونم ضعیفه، ولی اینی که میگن تا 1.7 اپ میکنه! جریانش چیه؟
یعنی یک کلام ،pes 2011 رو با تنظیمات مناسب خوب اجرا می کنه؟
اخه یه لپ تاپ toshiba هست با این کانفیگ:
cpu 2410
4g
640 g
dvd
Mobile Intel® HD Graphics
13.3"
وزن فقط 1.4
1,250,000
ATI Radeon HD 5730 1GB
AMD Radeon HD 6770M 1 GB
کدوم یکی بهتره و تقریبا چقدر قوی تر از اون یکیه؟!
6770 قوی تره در حدود 15 تا 20 درصد ...
بچه کسی میدونه کارت 6650 با کدوم یکی از گرافیک های جی فورس قابل مقایسه است ؟ مثل از gt 550 قوی تره ؟
من کارم Cad هست . مثلا Solidworks و Catia با این حساب دو تا لپ تاپ در نظر دارم یکی hp 4520s با گرافیک 6730 و یکی دیگه acer 5742g با geforce 540m میدونم که دومی گرافیکش خیلی قویتره ولی چون بدنه اولی فلزیه و سبکتره و شنیدم ایسره داغ میکنه موندم. اگه 6370 کارمو راه بندازه اچ پی رو میخوام . نظرتون چیه؟
تا اونجایی که یادمه از 550 ضعیف تر بود......نقل قول:
با سلام
ATI hd 6470 بهتره یا ATI HD 5730
آخه جناب گرافیک چه ربطی داره ... شما دنبال سی پی یو باش ... گرافیک روی این نرم افزار هایی که گفتی شاید 20 درصد تاثیر داشته باشه یعنی یه گرافیک 310 جی تی یا سری 4000 amd هم کافی باشه ... شما اول دنبال رم باش اونم فقط در جد 4 گیگ چون بیشتر اصلا تاثیری نداره مگر اینکه خیلی حرفه ای باشی و بخوای 10 تا نرم افزار خفن هم زمان باز کنی ... و سی پی یو که برای رندر و حرکت توی نرم افزارهای سه یعدی خیلی موثر .. در کل بی خیال کارت گرافیک شو چون کارت گرافیک فقط و فقط برای گیم هستش ... :10: در ضمن منم رشتم معمارینقل قول:
5730 خیلی بهتره و اصلآ قابل مقایسه نیستند.نقل قول:
سلام
دوستان من می خوام یه لپ تاپ HP Pavilion DV6-6000 بگیرم.این لپتاپ دارای پردازنده ی گرافیکی AMD Radeon HD 6650 1GB DDR3 هست.به نظر شما عملکرد این پردازنده تو بازی های مختلف چجوریه؟یه سوال دیگه هم داشتم:همونطور که می دونین این لپتاپ دارای CPU چهار هسته ای با سرعت 1.8 گیگاهرتز هست.اما تو بعضی سایت ها خوندم که سرعت پایین این پردازنده تو کار هایی مثل بازی که از یک یا دو هسته ی اون استفاده میشه چندان رضایت بخش نیست.سوال من اینه که CPU چقدر میتونه در کاهش عملکرد کارت گرافیک سهیم باشه و باعث کاهش کیفیت بازی ها بشه و به نظر شما CPU این لپتاپ برای بازی کردن ضعیفه؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟
نقل قول:
amd ? بعد radon ? مگه amd گرافیک می زنه ؟ منظورتون ati radeon نیست ؟
آقایون Vga باز یه سوال
چرا ati مثل بچه ادم شماره بندی نمیکنه
مثلا 6470 من فکر میکردم از 5730 قویتره
خب مرض داره اسمشونو جابه جا نمیکنه که مشخص بشه ؟D:
نقل قول:
حتما داره دیگه :31:
این فقط مختص ATI نیست Nvidia هم همینطوره
بنظرم اینا همش نقشس تا کارتای بدردنخورشونو قالب کنن!
سلام
يه سوال داشتم
ATI 5650 واسه بازي خوبه؟
خوب هست ولی نه با دیتیل بالا... مثلا با رزولوشن 1024 در 768نقل قول:
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
کسی میتونه بگه که 6550 2 گیگ لپ تاپ قوی تره یا 4850 1 گیگ کامپیوتر خونمون ( دسکتاپ ) ....
نخير مرض ندارهنقل قول:
درس هم ميزنه
فقط اينكه شما بايد به سه شماره اول توجه كنيد كه هر چي بالاتر باشه قويتر هست
مثلا 730 قويتر 470 هست و بيشتره رقم آخر فقط شماره سري ساخت هست
مثلا نسل ششم يا نسل پنجم
در بعضي موارد شماره نسل بالاتر ممكنه كارت قويتري نسبت به نسل پايينتر ولي با 3 رقم بيشتر باشه
خودت چي فك ميكني؟نقل قول:
سلام
من میخوام Vaio CB 15 FX بخرم ،همه چیزشو دوست دارم، فقط از کارت گرافیکش مطمئن نیستم : AMD Radeon HD 6630 -1GB Hybrid Intel HD 3000
اگه کسی در مورد کارت گرافیکای هیبرید میدونه لطفآ راهنمائی کنه.
مرسی:20:
درود
6770 با کدوم سری nvidia برابری میکنه؟
با 555 برابری می کنه
درود
يه سايت مقايسه كارت گرافيك پيدا كردم:
مقايسه به وسيله بازي :
مقايسه به وسيله نرم افزارهاي تست:کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
***********************************کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
از دوستان كسي آدرس سايتي كه بشه مصرف برق كارت گرافيك ها رو درآورد داره؟
ممنون که پیدا کردی ... ولی کریستف کلمب خیلی وقت پیش این سایت رو با آمریکا با هم کشف کرد ... شما دیر اومدی :31:نقل قول:
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
والا تا اونجایی که من سوال کردم میگن 4850 دسکتاپ از 5730 لپ تاپ قوی تره .. حالا نمیدونم این گرافیک یعنی 6650 2گیگ لپ تاپ آیا به 4850 1 گیگ دسکتاپ میرسه یا نه ؟ ولی فکر کنم میرسه آره ؟ :31:نقل قول:
نه نميرسه فدات شمنقل قول:
تو همون سايتي هم كه كلمب كشف كرده زده
كاري به مقدار رم و اين جور چيزا نداشته باش
مقدار رم هيچ وقت نميتونه عامل قوي تر شدن گرافيك باشه
تو بازي هم آنچنان تاثيري نداره
نميگم مثلا ميشه كرايسس 2 رو با گرافيكي با 64 مگابايت رم اجرا كرد
اما با گرافيكي كه 1 گيگ رم داره و گرافيكي كه 2 گيگي رم داره فرقي نميكنه
مهم جي پي يو هستن
كه الان جي پي يو 4850 خيلي قوي هست
كلا هم كه دسكتاپ ها چند درصدي قويتر لپ تاپي ها هستن حدود 10 الي 20 درصد
من فك كنم بازم 4850 قويتر باشه
با اين حال شما يه نگاهي تو سايته بنداز
مدلهاي لپ تاپي يا آخرشون M دارن يا mobillity هستن
ولي يه چيز ديگه رم كارت گرافيك تو نرم افزارهاي گرافيكي بسيار تعيين كننده هست
شايد بشه گفت واسه كاراي گرافيكي بهتره 6650
مرسی از جواب .. منم میدونم که رم گرافیک زیاد مهم نیست ولی این که هنوز نتونستن گرافیکی در حد 4850 دسکتاپ بزنن خیلی عجیبه ....
سلام علیکم خدمت همگی
یه سوال داشتم ، اینکه گرافیک جی فورس جی تی 540 با 2 گیگ رم ، چطوره ؟ قوی هست ؟ جواب بازیهای روز رو میده ؟
سپاسگزارم
بله عزیز جز گرافیک های قوی هست. هم جواب بازیهای امروز و هم فردا رو میده:31:نقل قول:
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
دوستانی یک مقایسه ای بین این این چند گرافیک کنید ممنون
NVIDIA GeForce GT 540M
Radeon HD 6630M 1024 MB
AMD Radeon HD 6570M
نه مدل در حد 4850 دسکتا÷ و بالاتر هم هستنقل قول:
روی لپ تاپ های معمولی نمیزارن
لپ تاپ های گیم چند میلیونی 6990 هم دارن حتی
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
به ترتیبه فک کنمنقل قول:
یعنی 540 از همه قویتره؟
سلام علیکم
متشکرم بابت جواب به سوالات
گرافیک جی فورس 540 لپ تاپ ما 2گیگه
آیا 2 گیگ واقعیه یا رئل هست؟
متشکرم
540 هم 1 گیگ داره و هم 2 گیگ اما در کل حجم زیاد تفاوت نداره و بیشتر تبلیغاتی هستش.
ایسر 5750 و ایسوز K43 فکر کنم 1 گیگ باشن.
به این چیزا حساس نباش 540 گرافیک خوبیه
نقل قول:
سلام علیکم متشکرم از شما
ولی زیر کیبورد K43 زده GEFORCE GT 540 M CUDA . 2GB ، یعنی میفرمایید جنبه تبلیغاتی داره ؟
اگه اینطور باشه پول اضافی از ما گرفتن .آره ؟
خیلی متشکرم