منظورم flash disk هست که به یکی از port های usb کنسول وصل میکنی و میتونی تو بازی از روش اهنگ گوش کنی بگذاری playback بشهنقل قول:
که خودش اتوماتیک music خو بازی رو قطع میکنه و playlist شما رو پخش میکنه
من برای تمام بازی های racing این کار رو میکنم
Printable View
منظورم flash disk هست که به یکی از port های usb کنسول وصل میکنی و میتونی تو بازی از روش اهنگ گوش کنی بگذاری playback بشهنقل قول:
که خودش اتوماتیک music خو بازی رو قطع میکنه و playlist شما رو پخش میکنه
من برای تمام بازی های racing این کار رو میکنم
دوستان رنگ ماشین را کجا عوض میکنن . من قبلا یک آئودی خریدم و رنگش را عوض کردم ولی نمیدونم چرا الان هر کاری میکنم رنگ ماشین های دیگه را نمیشه عوض کرد.
مهدی جان تو main menu گزینه سوم فکر کنم باشه که نوشته paint که اونجا کلیه امور مربوط به رنگ و طراحی ماشین انجام میشه
هر ماشینی رو select کرده باشی وقتی داخل paint بشی گزینه اول paint car هست که داخلش باز به چندین قسمت تقسیم میشه برای خود بدنه و اینه ها و ...
خیلی راحت
همون اول که وارد بازی میشین قسمتی داره به اسم Paint که ماشینی که درش قرار دارین رو میتونید رنگ کنید
ماشین هم میتونید از قسمت Cars عوض کنین و اونجا رنگش کنین
رینگ ها و آینه ها و .... هم میتونید رنگ دیگه ای بزنین که مثلا رینگ ها باید فابریک نباشن
مرسی پیدا کردم . من اشتباها میرفتم توی update .
با USBXTAFGUI و wxPirs سعی کردم عکس هایی رو که تو بازی گرفته بودم بریزم رو پی سی، نتیجه زیاد موفقیت آمیز نبود؛ چون اولا از کل عکسا فقط سه تاش رو نشون دارد، ثانیا عکس اصلی فرمتش معلوم نیست چیه، فقط Thumbnailـش رو می شه استفاده کرد.
در هز صورت لنگه کفش در بیابان غنیمت است!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دونفره میشه بازی کرد؟
بله دوست عزیزنقل قول:
در حالت دو نفره صفحه ی تلویزیون به دو قسمت تقسیم میشه و می تونید به صورت دو نفره بازی کنید
سلام بچه ها ...تو این بازی چه جوری باید دو نفره (Split Screen) بازی کرد(اصلا میشه؟)
آخه من وقتی وارد بازی میشم ... باید یه ماشین انتخای کنی ... بعد یه پیست ... بعد شروع میشه ...
( اگه میشه کامل توضیح بدید... آخه تو خونه نیست...تو گیم نته ... نمیشه وقت بزاری هی کارای مختلفو امتحان کنی :31:)
ممنون
كاري نداره !نقل قول:
اول بايد دو تا دسته داشته باشي .
دوم بايد بري گزينه ي دوم بازي يعني FREE PLAY رو بزني .
سوم بايد اخرين گزينه يعني SPLIT SCREEN رو بزني .
چهارم بايد با دسته ي دوم كليد A رو فشار بدي .
بعدش اگه اون نفر پروفايل نداره بايد گزينه ي دوم رو يعني PLAY WITH GEUST رو بزني .
و آخر هم بايد گزينه ي سوم يعني SELECT CAR و بعدش هم پيست رو انتخاب كني و بازي كني ...
بچه ها ، تو این بازی چیزایی مثل N 2 O هستش؟
2. بازی فقط تو پیست هستش؟ یعنی تو شهر و اینا که نیست؟!هست؟!:31:
استفاده از N 2 O در بازي هاي Racig بين المللي ممنوع است ...نقل قول:
در نتيجه در بازي هايي Racig داخل پيست از N 2 O استفاده نميشه ..
2- بازي فقط در داخل پيست انجام ميشود ...
2 تا طراحي مال يكي از بچه هاي اونور هستش دلم نيمد نزارم خيلي زيبا كار كرده . از 650 تا لايه هم استفاده كرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www1.upic.ir/images/5hinje90w1tkfl9cbudu.jpg
کد:http://www1.upic.ir/images/inkdn9n4tban4if9xluc.jpg
بچه ها ...من هر کاری میکنم نمیتونم برم تو کابین ... ( دوربین کابین نداره!؟)
فقط سه تا دور بین داره :
1. بیرون نزدیک
2.بیرون دور
3. داخل.. ( که اونم مثل قدیماست: عین Most Wanted یا ...)
سلام دوستان من میخوام dvd دوم بازی رو روی هارد کنسول نصب کنم آیا روش
خاصی داره با تشکر پیشاپیش:10:
نه ... وقتی DVD اول رو اجرا کنی میگه میخوای DVD 2 هم نصب بشه ؟ بعد میزنی آره... میگه DVD 2 رو داخل دستگاه بزار.. تو هم بزار ... بعد شروع میکنه به نصبیدن
نقل قول:
دوست عزیز از من اینجوری نبود کلا dvd یک رو تا آخر رفت بدون هیچ سوالی خودمم تعجب کردم
که dvd دوم برای چیه بعدش بازی رو اجرا کردم گوینده متن بازی اخطار داد میخواهید dvd دوم رو نصب کنید
و اگه نصب نکید از بسیاری از مزایای بازی محروم میشد بعدشم پیغام داد اگر مایل به نصب هستید dvd
دوم رو بزارید تا خودش به صورت خودکار لود بشه اما بنده تا که درب dvd رو باز کردم از بازی پرید بیرون
حالا این یعنی چی با تشکر:11:
پک ماشین Summer Velocity Car Pack منتشر شد
Turn 10 پک ماشین به اسم Summer Velocity Car Pack را بر روی XBL منتشر کرد..
این پک برای شما 400 پوینت هزینه در بردارد و 10 اتومبیل استثنایی و جدید را به بازی اضافه میکند. لیست ماشین ها :
- 2009 Chrysler Jeep Grand Cherokee SRT8
- 2010 BMW Motorsport X6M
- 2010 Bertone Mantide
- 2010 Ford Fusion Sport
- 2010 Lotus Evora Type 124 Endurance Racecar
- 2010 Mazda Mazdaspeed 3
- 2010 Mercedes-Benz SLK 55 AMG
- 2010 Morgan Aero SuperSports
- 2010 Peugeot 308 RCZ
اتومبیل Peugeot 308 RCZ هم به صورت مجانی وجود دارد که میتوانید آنرا تکی دانلود کنید.
منبع:
کد:http://www.vg247.com/2010/06/08/forza-3-summer-velocity-car-pack-released/#more-99249
... نمیدونم چرا اینجوری شده ... مال من که وقتی DVD 1 رو بیرون میارم .... تو بازی میمونه ... :13:نقل قول:
لیست ماشین های فک اندازی که در نسخه ی Ultimate هستن . بعضی هارو آدم میمونه که واقعی هستن یا نه
Bertone 2010 Mantide
Devone 2010 GTX
Ferrari 2010 500XX
Gumpert 2010 Apollo S
Joss 2010 JT1
Lamborghini LP 670-4 SV ( عشق خودم )
Mazda 2008 Furai
Morgan 2010 Aero SuperSports
Molers 2010 MT900S
Saleen 2010 S5S Raptor
Spada Vetture Sport 2010 Codatroncats
Wiesmann 2010 GT MF5
یکی از یکی زیباتر . خودتون برین سرچ کنین عکساشونو ببینین
چند ماشین هم بودن مخصوص Forza طراحی شده بود یا کنسول X360 البته فقط طراحی روی ماشین همون Vinly که واقعا زیبا بودن
خیلی ماشین اضافه شده من اونایی که خیلی خفن بودن رو اسماشونو گذاشتم
36 یا 38 پیست جدید هم اضاف شده
Morgan 2010 Aero SuperSports
اینو تو gt5 دیده بودم فک کنم.
دوستان لایو باز تاحالا کسی ماشین به صورت Gift دریافت کرده ؟
من امروز وصل شدم 5 تا ماشین بهم داد
:18: :18:نقل قول:
دوستان لایو باز تاحالا کسی ماشین به صورت Gift دریافت کرده ؟
من امروز وصل شدم 5 تا ماشین بهم داد
چه ماشینی داد نوید ؟؟ اه این اکانت گلد من دیروز تمومید اما شب قبلش که اومدم تو لایو فرزا بزنم بهم ماشینی نداد !
قضیش چیه ؟؟ بگو تا برم گلد رو شارژ کنم :دی
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
راستی این پک جدیده چه ماشینایی داره ؟ من با اکثر ماشینایی که دارم حال نمیکنم :دی یه slr حال میده یه bugati veiron ! انصافا sLr رو دست نداره تو این بازی !
چند هفته پیش رفتم دوباره بازی کنم این فورزا رو دیدم پوست دی وی دیش کنده شده بیخیالش شدم
البته یکم هم ترک برداشته بود... نمیدونم تو قاب بوده چه بلایی سرش اومده
خلاصه خدا نخواست بازی کنیم : دی
دوستان, من واسه اینکه سرعت سنج بازی رو از MPH به KPH یا همون کیلومتر بر ساعت تغییر بدم باید کجا برم ؟!!!
بازی اوتو ترمز داره؟ تازه فهمیدم ! :دی چطوری اونو وردارم بدون این که بازی سخت شه؟نمیخوام روی hard برم ، آخه استعدادم توی بازی های ماشین سواری کمه :دی
درضمن محمد ، اکانتتو چند وقته شارژ می کنی؟ چند؟ کجا؟
سلامنقل قول:
بازی اوتو ترمز داره؟ تازه فهمیدم ! چطوری اونو وردارم بدون این که بازی سخت شه؟نمیخوام روی hard برم ، آخه استعدادم توی بازی های ماشین سواری کمه
درضمن محمد ، اکانتتو چند وقته شارژ می کنی؟ چند؟ کجا؟
برو assiset یه همچین چیزایی بود
auto brake رو off کن اما اولش برات خیلی سخت میشه, ولی خدایی اینطوری خیلی حال میده :دی
اکانتم هم از یه سایت ایرانی هست شارژ میکنم
اینبار 3 ماهه میزنم
ادرسش رو برات پخ میکنم
مصطفی برو option اون متریک رو عوض کن بزار رو کیلومتر ! خودم هم تا 4 روز پیش نمیدونستم از نوید پرسیدم :دینقل قول:
دوستان, من واسه اینکه سرعت سنج بازی رو از MPH به KPH یا همون کیلومتر بر ساعت تغییر بدم باید کجا برم ؟!!!
خاطره تعریف میکنی ؟ : دینقل قول:
میری توی My Profile بعدش Hud بعد Unit بعدش میذاری رو Metricنقل قول:
باید بری تو قسمت Set Difficultyنقل قول:
نمیدونم چریانش چیه کلا .نقل قول:
قضیش چیه ؟؟
اما ماشین های خیلی خوبی داد اسمشو بعدا میگم
من سوتی دادم ! متریک که خوده کیلومتره ! اینی که نوید واس عوض کردن کیلومتر گفت درسته :دی
نوید یه لیست هم از اون پکی که گرفتی بزار ! ببینیم ماشیناش چیه , پیست هم اضافه شده ؟
کدوم یکی ؟ یه لست چندتا پست قبل گذاشتمنقل قول:
آره 36 تا پیست جدید اضاف شده . البته فکر نکنین 36 تا محیط جدید هستش ! مثل قبل مثلا یه محیط هستش که چند تیکه شده و چند پیست رو تشکیل داده
بازی همه تک دی وی دی هست؟ واسه من 2 تا دیوی دی داره ، توی دی وی دی دومشم کلی ماشین داره ، ولی هارد ندارم که بریزم :دی
الان خودت محمد درصد سختیه بازی رو روی چند گذاشتی ؟؟نقل قول:
آدرسش رو برای منم پ.خ کن بی زحمت.
من رو نرمال هم بازی میکنم کلا درصدی که پایین زده چون دست کاری کردم چندتا گزینه دیگه رو 35 % تا 40 %
میخوام شروع کنم برم رو هارد :دی
الان دیگه مسابقات R2 ها رو دارم میرم ....
نه 2 دی وی دی ! جدیدا هم یه پک اومده کلی ماشین جدید اضافه شدهنقل قول:
بازی همه تک دی وی دی هست؟
ها این من از همون اول رفتم رو هارد....نقل قول:
من رو نرمال هم بازی میکنم کلا درصدی که پایین زده چون دست کاری کردم چندتا گزینه دیگه رو 35 % تا 40 %
میخوام شروع کنم برم رو هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دیگه مسابقات R2 ها رو دارم میرم ....
کلی کیف میده رو این درجه هم باز اسونه کلا رو این درجه هم ماشین ها عقب می مونن
و جابه جایی های کمی صورت میگیره که هیجان میاد پایین..
سلام...دوستان کسی میدونه این بازی رو چطور میشه دو نفره split screen بازی کرد...اینطور که شنیدم منوی شروع بازی باید سه قسمت داشته باشه:
forza motorsport 3
xbox live
free play
که برای دونفره باید بری بخش آخر..ولی منوی من فقط یک option داره اونم forza motorspot!!..
دی وی دی دوش خرابه نتونستم نصب کنم..از اون نیست؟
نه از نمیتونه باشه اون فقط چند تا ماشین اضافه میکنه..
یعنی چه چطور فقط اون اپشن رو داره...واسه دو نفری هر دو دسته ساین این کنید یعنی روشن بعد راحت بزنین اسپین اف بازی کنید.
میشه دقیقا بگید از چه مسیری میرید تو بخش دو نفره؟ همونطور که گفتم برای من توی صفحه اول فقط forza motorsport میاد که با انتخابش مستقیم میره رو انتخاب ماشین و ریس!!نقل قول:
آقا این بازی 2 نفره داره؟؟بخرمش؟: دی
بله میشه بخرش......
Hell YeaH : دیکد:http://up.--------.com/images/jm6s81mitny9o4y0gcw7.jpg
بعد از حدود 150 ساعت بازی که 121 ساعتش در حال رانندگی بودیم بازی دیشب به اتمام رسید : دی خدا بود بهترین ریسینگ که تو عمرم بازی کردم همه چیز داشت .