واقعا حیف شد این سریال رو ندیدم.از این سریالهایی بود که خیلی باید بگذره تا یکی دیگه عین این بسازن.
Printable View
واقعا حیف شد این سریال رو ندیدم.از این سریالهایی بود که خیلی باید بگذره تا یکی دیگه عین این بسازن.
دوستان شنیدم بیجن ایرانی شخصیتی کاملا حقیقی هست و از روی شخصیت واقعی فیلم ساخته شده اگر کسی اطلاعاتی داره یک توضیحی بده
نظرم با حرفت داره عوض می شه!:20:فکر کنم آی کیو منم در حد دوبرره شده:31:نقل قول:
ولی خب هنوز 20 درصد احتمالشو برای اینکه کم نیارم نگه می دارم:27:
آره واقعا! (هر چند من اعتقاد دارم بهترین سریال ایرانی با مضمون تاریخی، سریال امام علی (ع) بوده و بس!)نقل قول:
به نظر من کلا بهترین جاهاش اوایل جوانی بیژن (دوره رضاخان) بودش... ولی خوب... این قسمت های پایانیش رو هم ببینی بازم خوبه...:20:
اختیار داری!:46: یهو دیدی اون 20 درصده گرفت و آی کیوی ما شد در حد شیرفرهاد!:31:نقل قول:
فکر کنم آی کیو منم در حد دوبرره شده:31:
به نظر من زياد جالب نبود
بیژن شخصیت واعی در تاریخ نیست وخود کارگردان به این موضوع اشاره کرده بود.:20::20:
ایران نخجوان وپدرش در تاریخ بودن.وداستان زندگی اون واقعی هست.
سام درخشانی نه پسر بیژنه .نه پسر اسد. فقط توی جنگ همدیگر رو می بینن...:5::5:
نقش پسر بیژن رو هم مصطفی زمانی بازی میکنه:8::31:.هومن سیدی هم نقش پسر دژگیر.:20:
دیگه چه اطلاعاتی لازم دارید تا بگم؟؟؟ :5::5::5:راستی سیما تیرانداز هم دختر دژگیره.:31:
من اصلا از این مصطفی زمانی خوشم نمیاد:13:
...
یه سری عکس جدید دیدم گفتم اینجا بزارم با هم حالشو ببریم!:10:
ببخشید سایزشون خیلی بزرگه واسه همین چند تا رو سلیقه ای انتخاب کردم
و بقیه شو خودتون می تونید از لینک زیر ببینید:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش گریمشون محشره.
تو این چند ساله بهترین سریال ایرانیه.
کسی سایت جوزان فیلم رو دیده؟؟؟:41:از فیلمها وسریالهای تولید شده این شرکت گالری عکس داره .اما من اصلا نمیتونم عکسها رو باز کنم .لطفا اگر کسی میدونه اطلاع بده.از در چشم باد هم گاری عکس داره...:13:
ادرس سایت:jozanfilm.com
لطفا راهنمایی کنیدتا هر کس دوست داره ببینه...:41::41:
من چه جوری میتونم توی تاپیک عکس بگذارم.:13:چندتا عکس توپ وجدید دارم که مطمئنم کسی ندیده...:20::20:
به نظر من قسمتای پیریه بیژن از همه ی قسمتای دیگش بهتره. قبلیا رو خیلی کش میدادن ولی الان همه چی داره سریع میگذره.
از اطلاع رسانیت ممنون!:31: راستی تاجایی که یادمه فخرسادات بعد از مرگ اسد وقتی از پنجره افتاد پایین، بچش سقط شد! اینکه سام درخشانی بچه اسد نیست که قطعیه...:20:نقل قول:
ضمنا عزیز، این خبرارو تو اسپویلر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میذاشتی، بد نبود!:20:
یاعلی:11:
عکساتو آپلود کن، بعد از طریق این دکمه = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی آدرس عکس اپلود شدت رو داخلش وارد کنی.:20:نقل قول:
یعنی چی ؟نقل قول:
بیژن شخصیت واعی در تاریخ نیست وخود کارگردان به این موضوع اشاره کرده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران نخجوان وپدرش در تاریخ بودن.وداستان زندگی اون واقعی هست.
یعنی کلا خیالیه ؟
یا داستانشو یه ذره تحریف کردن ؟
وایییی! متوجه شدین؟
اون بازیگر اصفهانیه همون بازیگر نقش مجید تو سریال قصه های مجید بود!!:20:چقدر بزرگ شده بود...
جلوه های ویزه این قسمت هم ترکونده بود...
جدا!؟!:18: همون مهدی باقربیگی رو میگی؟؟؟!:18: آره... الان که فکر میکنم میبینم راس میگی!:20:نقل قول:
قبلا هم سریال بازی کرده بود غیر از ایننقل قول:
افسوس که نتونستم قسمت های قبلی رو ببینم ...
این اواخر فوق العاده شده فیلم ...
دیشب فوق العاده بود.همه چیز عالی بود.:20:
جلوه های ویژه شاهکار بود.فضای جنگ رو خیلی خوب تصویر کرده بود .:8::8:
انگار یه جنگ واقعیه...:11:دستش در نکنه.:11:
این اصفهانیه هم خیلی با حال بود.البته مثل اینکه من اشتباه کردم.همون سیدی پسر دژگیر نیست.شرمنده...:41:
داستان بیژن وخانواده ش اصلا وجود نداشته .کارگردان این داستان رو در دل تاریخ قرا ر داده تا سریال جذاب تر باشه.
:18::18:
راستی اون شخصیت شعبان که با حسینی قشنگه بود واقعیه.در واقع چیزی تحریف نشده .یک داستان خیالی =چند شخصیت واقعی که با هم ترکیب شده.
مثلا ماجرای چهار تا خلبانی که با متفقین می جنگن واقعی بوده و همشون کشته میشن.اما در داستان میبینیم که بیژن زنده می مونه و این تخیلی هست.:5:
هی من میگم دو قسمت رو ندیدم،کللی چیز رو از دست دادم:31:نقل قول:
راستی تاجایی که یادمه فخرسادات بعد از مرگ اسد وقتی از پنجره افتاد پایین، بچش سقط شد! اینکه سام درخشانی بچه اسد نیست که قطعیه...:20:
این اسد بیچاره چرا مرد؟کسی هلش داد از پنجره؟
اسد که تو پایگاه دریایی شمال کشته شد ...نقل قول:
شما کمی بیشتر از دوقسمت رو از دست دادی خواهر!:31:نقل قول:
قضیه اسد مال حدوده 20 قسمت قبله...:27:
گریم بیژن وقتی تو آمریکا بود با وقتی برگشت ایران فرق کرد یا من اشتباه میکنم؟
یه ذره کش شده سریال.
اونم مجید بود. تابلو بود که.
آره .مجیدم بد بازی نمیکنه ها. این قسمتش یکی از قشنگترین قسمتهاش تو سریال بود.
نقل قول:
اسد که تو پایگاه دریایی شمال کشته شد ...
اوه اوه:31:هیشکی هیچی نگه:31:سوتی دادم در حده تیم ملی:31:نقل قول:
شما کمی بیشتر از دوقسمت رو از دست دادی خواهر!:31:
قضیه اسد مال حدوده 20 قسمت قبله...:27:
فکر کردم اسد همون داداشه هست تو آمریکا...گفتم آخه سر پیری بچه دار شدنشون چیه دیگه:31:
:31:نقل قول:
-------
حالا یکی تعریف کنه این دوتا ، بیژن و لیلی چطور هم دیگرو پیدا کردن !! دژگیر رو چطور پیدا کردن .
دژگیر چرا اینجوری شده ... خیلی شخصیت باحالی درست کردن اینو ...
من میگم این پسره که آخر این قسمت تو جبهه وارد شد و بیژن رو که وایساده بود دم رودخونه هلش داد پشت سنگر پسرشه. اسمشم اگه اشتب نکنم هومن سیدی بید.شما چی میگید؟
نقل قول:
فکر نمیکنم . چون هم اسمش فرق میکرد . هم محل زندگیش فرق میکرد .
هم اینکه گفت ما 4 تا داداشیم . هممون جبهه هستیم که یکیمون مجروح شد رفت عقب .
دژگیر از همشون قشنگتر بازی میکنه خداییش.
بیژن و لیلی دو بار همدیگه رو گم کردن و پیدا کردن... اولیش موقع زمان کودکی بوده که سره جریان هایی از هم جدا میشن و موقعی که بیژن در قیام قلعه مرغی به دست روس ها اسیر میشه، اونجا لیلی رو در لباس یکی از سرباز های ارتش سرخ میبینه...:20:نقل قول:
دومین جریان جدا شدن این دو کففتر عشق و هم که باید بدونی...!:27: بعد از اینکه به بیژن میگن لیلی مرده، بیژن به بصره و بعد به آمریکا تبعید میشه و بعد از سی سال با نامه ای که لیلی بهش میده، میفهمه که اونا زندن و میاد ایران و پیداشون می کنه...:20:
دژگیر هم فکر کنم به واسطه آشنایی ای که با خانواده ایرانی داشته (افسر نیروی دریایی بوده و بیژن افسر نیروی هوایی) میاد با خواهر بیژن یعنی فاطمه ازدواج میکنه... بعد جریان جنگ ایران و شوروی در شمال و در دریا و ساحل پیش میاد که اسد (برادر کوچیک بیژن که با فخرالسادات (زن فعلی نادر) تازه ازدواج کرده بود و برای خدمت سربازی به نیروی دریایی ملحق شده بود) اونجا شهید میشه و دژگیر هم یه دستشو از ذست میده... از اونجا به بعد دژگیر از ارتش میاد بیرون و میره به طرف نوشتن مقاله های سیاسی و انتقادی از حکومت پهلوی و نهایتا زندانی سیاسی اون زمان میشه. وقتی هم انقلاب میشه، دژگیر رو از زندان آزاد می کنن و میشه از انقلابیون!
البته به نظر من شخصیت دژگیر رو کاملا خراب کردن... اون شخصیت جذاب جوونی اون کجا و این شخصیت تودار فعلی کجا که به زور ازش دو تا دیالوگ آدم میشنوه!:13:
اینا رو بیشتر می دونستم ... :31:نقل قول:
منظورم اینه که وقتی برگشت ایران ، چطور شد همدیگرو پیدا کردن ...
منم فک میکنم دژگیر زیادی عوض شده ... میشد همونجوری روشن فکر بمونه تا حاجی بشه :31:
ممنون ...
سریال خوبیه
ولی قسمت های قدیمش رو بهتر ساخته بودن
همون موقع هم دژگیر یه انقلابی بودو وطن پرست متعصب.
حالا فقط حاجی شده و یه ذره افراطی.عوض شدن این ادم خیلی عجیب وغریب نیست که نشه باور کرد.مثل بیژن که عوض شده.:46:بیژن دیگه حسی که به کشورش داشته رو نداره ولی دژگیر تعصب بیشتری پیدا کرده.همینه که جالبه وشخصیتها رو جذاب میکنه.:13:
بیژن وقتی میاد ایران میره سراغ دژگیر .اما اونها خونشون عوض شده وبیژن دیگه ادرسی نداره.:41:
دژگیر هم نمیدونه که بیژن برگشته ایران وتوی هتله...
بیژن از طریق همون ستوان که سام درخشانی باشه ادرس دژگیر رو یعنی محل کارش رو پیدا میکنه وبعد هم که معلوم میشه لیلی با فاطمه ودژگیر بوده...وبقیه ماجرا.:5::5:
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
من تازه عضو تاپیک شدم ومتاسفانه اطلاعات زیادی ندارم.:19:
یکی بگه چه جوری میتونم عکسها رو اپلود کنم؟؟؟؟:19:
چند تا عکس دارم که احتمالا ندیدید...:5:
کی بیژن و دژگیر... هیچی ... بیژن که اومده بود زن و بچه + خواهرش و دامادشون که دژگیر باشه رو پیدا کنه دیگه... تو این هیروبیر به همه کسایی که میتونست از اونا اطلاعاتی رو به دست بیره مراجعه کرد، اما آخرش جواب نداد... نهایتا برادر سام درخشانی (همون که ابوالفضل فکر کرده بود پسر بیژنه!:27:) بعد از اینکه مطمئن شد بیژن مشکلی برای مملکت نداره و ضمنا خیلی خوب تونسته بود سریال رو کش بده! آدرس دژگیر رو داد و نهایتا معلوم شد (کاملا اتفاقی!:27:) که لیلی هم با دژگیر و خواهرش زندگی میکنه!:31:نقل قول:
نظر منم راجع به دژگیر تقریبا مثل جناب همکار (محمد حسین جان) هستش... در کل شخصیت فعلیه دژگیر نصف اون جذابیت جوونیش رو نداره....:13:نقل قول:
خوش اومدی آقا پارسا...:46:
تو پستای قبلی نحوه گذاشتن عکس رو هم گفتم...:20:
می تونی تو پرشین گیگ آپلود کنینقل قول:
یا از اینجا:
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
امیدوارم که جایی ندیده باشید...:11:خوب بود؟؟؟؟:20:
به نظرتون آخرش چی میشه
من میگم اینا ماجراشون مثه رستم و سهرابه :31:
تو جنگ پسره تو بغل باباش یهنی بیژن شهید میشه :31: