پچ1.91؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 3:نقل قول:
برای1.91 که پچ نیومده بود ولی بازی هایی که برای1.9 پچ شده بودن من خودم اجرا کردم
Printable View
پچ1.91؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 3:نقل قول:
برای1.91 که پچ نیومده بود ولی بازی هایی که برای1.9 پچ شده بودن من خودم اجرا کردم
دوستان الان lt2 برای اسلیم ها اومده ؟
nope
فردا یا پس فردا حتما ریلیز میشه
سلام برا ما اسلیمی ها که فردا یا پس فردا میاد
وقتی دادیم lt 2 بریزن بگیم آپدیت هم کنن؟
کلا هزینش چقدر در میا؟
دوستان عزیز کسی تو شیراز جای مطمئنی رو میشناسه بدیم -- کنن؟
آدمو روانی میکنن دیگه :دی منظورم همون 1.9 بود : دی ! این باسوادا رو بازیا چاپ کردن پچ1.91 منم حواسم نبود : دی !نقل قول:
خبری از هــک های جدیدی نیس ؟! ( جی تگی چیزی ؟ )
دوستان نمیشه از داخل دستگاه مستقیم به نت وصل شد و داشبرد رو اپدیت کرد؟؟؟
چون بلد نیستم از نت pc دانلود کنم و با فلش بریزم تو دستگاه...
خواهشا فوری بگین تا اگه مشکلی نداشت امشب با دستگاه وصل بشم نت و اپدیت کنم داشبرد دستگاه رو...
یه وقت بن نکنن اگه از خود دستگاه بخوام اپدیت کنم؟؟؟
اگه داشبرد ات13599نبومد بگو هم داشبرد رو آبدیت کنن همlt+2بریزن ولی اگه13599رو داری مشکلی نیست.نقل قول:
دیگه شیرازم نمیشناسم:d
------------------------------------
میشه ولی هم دردسر اش بیشتره و هم امکان بن تا حدود کمی هست برای همین آموزش ریختن با فلش رو برات اینجا میزارم با همون کامپیوتر بریزی:نقل قول:
اول فلش رو FAT32فرمت اش بکن
بعد آخرین فایل داشبرد رو از اینجا دانلود بکنش:
بعد از حالت فشرده خارج اش بکن فقط یه نکته حیاطی هست که اگه رعایت نکنی آبدیت نمیشه اونم اینه که دقیقا پوشه$systemupdateرو بزاری تو فلش دقیقا همین و داخل اون پوشه فایل ها باشه نه چیز دیگه.کد:www.xbox.com/system-update-usb
راستی بگم اگه آخرینLT+هارو نداری کپی خورت میپره ها!!!!!
من دیشب از اینجا دانلود کردم:نقل قول:
و الان تو هارد pc هستش...کد:http://download.microsoft.com/download/2/A/C/2AC6BB6F-1A26-4784-BA64-09A96E70CD03/SystemUpdate_13599_CD.zip
این لینکی که شما دادی با اینی که من دانلود کردم فرق میکنه؟؟؟
اگه فرق داره بیزحمت بگو تا امشب اینی که شما دادی رو دان کنم...:40:
ممنون...:11:
دوست عزیز شما آپدیت رو برای نصب از طریق دیسک دان کردینقل قول:
برای نصب از طریق فلش از این لینک استفاده کنید
کد:http://download.microsoft.com/download/2/A/C/2AC6BB6F-1A26-4784-BA64-09A96E70CD03/SystemUpdate_13599_USB.zip
شایعه شده بود که lt2 ورژن میخوره (مثل 2.1 2.0.1 ) بعلت اینکه تو بازی فروزا 4 یک چک امنیتی دیگه دیده شده ‘CIV’ content integrity verification که بعداز کلی جنگ و جدل خود c4 گفته QUOTE]fw is fine, working on forza 4[/QUOTE] که نمیدونم یعنی با همین lt کار میده یا اینکه واقعا مشکلی رو فورزا4 هست که داره روش کار میکنه .
امیدوارم مشکلی نباشه یا اگه باگی چیزی هست قبل ریلیز واسه اسلیم مرتفع بشه :20: دیگه حوصله صبر نداریم بخدا.!!
به سلامتی LT+2 واسه اسلیم هم اومد:کد:http://xbox360.dashhacks.com/downloads/jungleflasher
http://xbox360.dashhacks.com/downloads/slim-liteon-ixtreme-lt-v20-firmware
سلام
من دیشب بازی fifa 12 رو تو دستگاه گزاشتم بعد گزینه update رو yes زدم
بعد وسط update یک اخطار اومد به اسم system update stopped که دستگاه هم خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم این اخطار نمیره
خواستم بدونم این اخطار چی هست ؟
ممنون
به دلیل پایین بودن ورژن LT کنسول شما از حالت کپی خور بودن در اومده . باید LT 2 بریزید اگه خودتون میدونید چه بهتر اگه نمیدونید بدید بیرون واستون درست میکنن هزینه اش از 6 تا 30 تومن ( بستگی به انصاف مغازه دار داره )نقل قول:
دوستان من دیروز نسخه ی usb 13599 رو از سایت خود ایکس باکس دانلود کردم و امرووز گذاشتم دستگاه اپدیت بشه که وسط اپدیت گفت فلش رو دوباره وصل کن که وصل بود و منم دوباره بیرون اوردم و وصلش کردم به دستگاه و یه چیزی دوباره پر شد!!!
الان وقتی میرم داشبرد دستگاه رو ببینم همون قبلی رو نوشته و کپی خورش هم پریده(هر چند میدونستم اگه اپدیت بشه کپی خورش میپره ولی الان همون داشبرد قبلی رو نوشته و کپی خورش هم پریده!!!)
وقتی فلش رو دوباره وصل میکنم تا اپدیت بشه هم اپدیت نمیشه و هیچی نمیاد دیگه!!!
تا حالا هم با دستگاه به لایو نرفتم و همین الان تو قسمت info (فک کنم) اینو نوشته:
http://up5.--------.com/images/krm19ajdl4lrpid7mwn0.jpg
الان این دقیقآ چی میگه و من باید چیکار کنم؟؟؟بن یا فلگ نشدم؟؟؟
ببرم بیرون بدم هم اپدیت کنن و هم lt 2 رو بریزن؟
ویرایش:داشبرد اپدیت شد(اشتباه از من بود)
الان فقط یکی از دوستان لطف کنه بگه اون نوشته عکس چی میگه؟؟؟
خوب دوست من این خاصیت13599 هست که فلش میکنه به فریم ویر استوک بعد ایننهمه بحث در موردش تعجب میکنم چرا بدون اطلاعات ریختن آبدیتونقل قول:
حالا هرچی ولش کن الان کپی خورت پریده و بایدlt+2بریزی رو دستگاه یا خودت بریز یا بده بیرون البته این کار یه کوچولو سخته
داداش من میدونستم کپی خور میپره و مشکلی هم با این قضیه نداشتم و ندارم....نقل قول:
فقط تو اون عکس چی گفته؟؟؟(فقط نمیدونم تو اون عکسی که گذاشتم چی گفته!!!)
من تو پست قبلیم م گفتم که اشتباه از من بود که فکر میکردم داشبرد اپ نشده و شده بود...
چون نمیخوام دست به سیم چین و انبردست و...بشم میدم بیرون برام بریزن ولی از دفعه ی بعد که dvd key رو فهمیدم خودم میریزم....
راستی الان به جز پریدن کپی خور اتفاق دیگه ای که نیفتاده؟؟؟(از سطر اول نوشتت سر در نیاوردم!)
منظور من از سطر اول اینبود که این داشبرد13599و13146پدر سوخته مایکروسافت:دی فریم ویر های کپی رو فلش میکنن به ورژن استوک(یعنی فریم ویر اصلی رو که کنسول رو اورجینال خور میکنه میزارن جای اون فریم ویر که کپی خور میکنه و اینجوری میشه که کپی خورت میپره)نقل قول:
در واقع اتفاق دیگه ای نیافتاده
اون عکس هم که گزاشتی هیچی نیست واسه منم از اول مینویسه کلا چیز خاصی نیست
یک خبر بد
دوستان فعلا با این LT2 بازی فورزا4 کار نمیده و فرم ویر جدید نیازمند تغییراتی برای حل مشکل چک امنیتی جدیدی است که فعلا رو دیسک فورزا4 مشاهده شده(CIV’ content integrity verification) مطمئنا ورژن جدید از +LT در آینده خواهیم داشت امیدوارم فقط زیاد طولانی نشه .
دوستانی که هنوز LT2 نریختن( یکیش خود من) اگه خودشون نمیریزن چندروزی صبر کنند که هزینه اضافی ندن ولی مابقی دوستان که ریختن یا خودشون استاد اینکار هستن که فعلا حالشو ببرن تا رفع مشکل فورزا4 :5:نقل قول:
c4eva has advised that Forza 4 should not be booted due to new checks and that a fix in LT+ is forthcoming
این C4مارو مسخره کرده یا خودشو یا مایکروسافتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه بار میگن مشکل داریم بعد میان میگم نه آقا حله درسته بعد دوباره میگن اااا ترو خدا ببخشید شرمنده مثل اینکه اجرا نمیشه گرفتن مارو؟نقل قول:
به هر حال بازم کارشون قابل ستایشه ولی هر چیزی100%بشه اینجا میزارن:
کد:http://c4evaspeaks.com/
بيچاره به اين سي٤ ، اينهمه بهمون حال ميده خوب نيس جلو جمع ضايعش كنيم :31:نقل قول:
این C4مارو مسخره کرده یا خودشو یا مایکروسافتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه بار میگن مشکل داریم بعد میان میگم نه آقا حله درسته بعد دوباره میگن اااا ترو خدا ببخشید شرمنده مثل اینکه اجرا نمیشه گرفتن مارو؟
درسته زياد خودشو لوس ميكنه :دى ولي اگه نبود الان باس ٨٠$ ميداديم برا يه بازي : دي
بعد اين خبر يعني فورزا٤ XGD3 نيس ؟!؟!
سلام, بچه ها یه سوال. من دستگاه اسلیمو بردم ال تی ٢ ریختم gears of war. گذاشتم اپدیت خواست انجام دادم بعد الان بازیو اجرا میکنه راحت, ولی fifa 12 و pes میزارم. دوباره اپدیت میخاد نمیدونم yes بزنم یا نه , مشکلی ایجاد نمیشه؟ یکی ج مارو بده, اقای s.j-rez میشه بگی چیکار کنم
ما ترسوندی ها !نقل قول:
منم آپ دیت lt2 انجام gear of war 3 رو هم اجرا کردم (البه دستگاهم فت هستش) حال اگر گیمی گذاشتیم و آپ دیت خواست چکار کیم؟
نباید آپدیت بخواد :-؟
اگه داشبورد 13599 هست که آپدیت نمیخواد اگرم خواست فکر نکنم اتفاقی بیوفته اگه Yes بزنین :-؟
جنگ همجنان ادامه داره
درایو جدید برای کنسول xbox
Lite-On 1175 DG-16D5S
داشبورد جدید از امروز سه شنبه . از قول این یارو لری (بوق) گفته با آپدیت جدید از 11 اکتبر مواجه خواهید شد و هیج جزئیاتی ازش نگفته نامرد باحتمال زیاد چک های امنیتی بیشتری خواهیم دید. یکی c4 یکی مایکرو:31:
نقل قول:
Sometime during the early morning hours tomorrow (Pacific Time, Tuesday, October 11th) we are pushing out a mandatory system update. If you are signed into LIVE already, you may be signed out. Once the update has been completed, you’ll be able to sign-in again and back online in a few moments.
This is a general system maintenance update and there are no new features that will show up once your system has been updated.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] By Larry Hryb, Xbox LIVE's Major Nelson
کد:http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=72538
مشکل نداره اپدیت کن
سلام .من دستگاهمو آپدیت کردم به 13599.0 و کپی خورش از بین رفته بود
وبعد چندروز ال تی +2 هم روش ریختم ....... الان که باهاش کار میکنم
بازیهارو اجرا میکنه و من هم به بازیهای جدید فعلاً دسترسی ندارم
اما بازی hallo و b.ops رو که گذاشتم اجرا نکرد اما allan wake رو اجرا کرد
میتونین راهنمایی کنین که مشکل کجاست ?
بایددوباره ال تی بریزم؟
مشکل از ال تی درایو هستش یا چیزه دیگه ای؟
ممنون..
Halo و CoD:BO دارای قفل امنیتی AP2.5 هستن اگه بازی ها Patch نشدن باید با آخرین ورژن abgx360 ابتدا Patch بشن تا LT قادر به اجرای اونا باشه.نقل قول:
نه به خاطر پچ بازی باید بری همون بازی هارو پچ کنی یا از بیرون بازی رو بگیری و بگی با آخرین ورژن پچ شده باشهنقل قول:
----------------------------------------
مگه اومده که میگید مشکل نداره؟نقل قول:
سلام،من درایو دستگاه رو فرستادم تهران برای lt2 دستگاه آرکید هست،
حالا وقتی درایو رسید چه کار دیگه ای باید انجام بدم؟
هیچی وصل میکنی به ایکس باکس کار دیگه نمیخواد فقط ارزش نداشت بفرستی تهران خودت میریختی بهتر بودنقل قول:
سلام من داشبرم رو چند وقت پيش يه اپديت كردم براي بازي body count كه اپديت مي خواست.و وقتي رفتم تو كنسول ستينگ در بخش سيستم اينفو ديدم داشبردم 2 و خرده اي ! مي خواستم ببينم ايكس باكسم الان lt+2 هست يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسي.
یک سوال مبتدیانه ... برای نصب LT 2 و گرفتن Key باید یک طرف کابل ساتا از اول تا آخر به درایو کنسول باشه و طرف دیگه به مادربرد کامپیوتر؟
دقــــیــقــاً :دی
خبری از lt 2 برای اسلیم ها نشده؟
خیر دوست عزیز شما داشبوردتون رو آپدیت کردین (2.013599) ریختن LT2 فرق فوکوله. نیازمند بازکردن کنسول و صل کردن درایو به pc و ریختن فرم ویر روی چیپ درایو (با شرایط و ضوابط متغیر نسبت به نوع درایو و کنسول).نقل قول:
دوست عزیز بهتره شما سئوالتت رو اینجا مطرح کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109699&page=2789
دوست عزیز LT2 واسه اسلیم یه 10 روزی هست اومده . بریز حالشو ببرنقل قول:
و خبری خوب در رابطه با فرم ویر جدید که c4 داره روش کار میکنه که با رایتر خاصی که هنوز اطلاعاتی ازش نگفته دیسک های XGD3 تا 100% رایت میشن بدون هیچ اروری و از نظر امینت در لایو هم بسیار ایمن تر از دیسکهایی هستن که باروشهای فعلی رات میشن.:20:
دقیقا توضیح نداده که این رایتر چه سخت افزاری میخواد؟یا باید رایتر های معمولی روeditکرد؟ کلا ممنون میشم اگه اطلاعات دقیق تری دارید بدیدنقل قول:
اگه یه رایتر مخصوص باشه پدرمون در میاد تا رایتر بیاد برسه ایران و بعد بازی رو بفروش هر دیسکxgd3هم حتما میدن10تومن:دی
نه دوست من هنوز اسمی از مدل درایو ندادن میخوان سورپرایز کنن یهو میان میگن سامسونگ :31:نقل قول:
جزئیات فرم ویری که c4 داره مینویسه
تنها خبری که از سخت افزار درایو گفتن اینهنقل قول:
Features:
100% Customized burner firmware - never been done before !
Full 8.7GB 100% Backups on standard Dual Layer DVD+R DL
Flashable via Jungle Flasher (Upcoming Version)
No IMGBurn Errors
No CIV errors
Passes all current checks
Requirements:
Verbatim Dual Layer DVD+R DL compatible only at this time
********** SATA DVD Burner
خیلی زود معرفی میکنن چون درایو مدلهای مختلفی داره دارن همرو چک میکنن که قابل پچ کردن باشن میخوان به جمعبندی کامل برسن قبل از معرفی درایو (واقعا ایول دارن)نقل قول:
Note: The model of the DVD Burner will be announced shortly. There are several different versions of this model and we want to make sure that each one can be patched before we tell you to go out and buy.
نقل قول:
مطمئنی برا اسلیم اومده؟
توی پست های قبلی چیزی ندیدم.
بله آقا خیلی وقته اومده +لینک دانلود:نقل قول:
جانگل فلشر1.89:
فریم ویر:کد:http://hotfile.com/dl/131824422/5c96740/JungleFlasher.0.1.89.Beta%28284%29.rar.html
کد:http://hotfile.com/dl/131793905/7839235/Latest_iXtreme_and_Stock_Firmware_Pack.rar.html
سایت c4 آپدیت شد.
مثل اینکه LT 2.01 فقط برای درایو های سامسونگ منتشر میشه و برای بقیه درایو ها نیازی نیست و همون LT 2 کافیه.
دلیلش رو هم توی یه X360iso چند نفر گفته بودن که این درایو بتونه بازی های رایت شده توسط DVD Burner FW رو اجرا کنه...
سلام بچه ها
من تازه واردم و در مورد -- کنسول چیز زیادی نمیدونم
اتفاقی که برام افتاد این بود که با فلش مموری آخرین آپدیت دستگاه رو ریختم و کپی خورش پرید
خلاصه با بدبختی فراوان دستگاه رو بازکردم از شانس نامردم درایو دی وی دی دستگاه هیتاچی مدل 0078FK بود
حال میةخوام درستش کنم و چون خودم میخوام یاد بگیرم نمیدم بیرون
چون درایو دستگاه هیتاچی برای فلش کردن فریم ورش چیزی نتونستم پیدا کنم (ترجمه فارسیش نبود)
اون طوری که شنیدم درایوهای هیتاچی از همه سختتر فلش میشن بازم از شانسم LT این درایوها ازهمه دیرترمییاد
خوی الان دستگاه بازه بسم ا... چکار باید بکنم از کجا شروع کنم
لطف کنید راهنمایی کنید