دوچرخه معمولي براي افراد بزرگسال قيمتش چقدره؟ ارزون ترين لطفا
Printable View
دوچرخه معمولي براي افراد بزرگسال قيمتش چقدره؟ ارزون ترين لطفا
دوستان تا 450 چی پیشنهاد میدین به من!؟
کاربرد شهری-تفریحی- گاهی شاید تپه!
قد174 - وزن 81
مدلهای مد نظر:
merida - maths V10 : 400,000T
Maths V15
Gitane - Fitzroy 20 : 460.000T
Fitzroy 10
Viva - Mamba : 400.000T
Fuji - Nevada4
اگه مدل دیگه ای مد نظر دارید با قیمت بگید، ممنون
نقل قول:
توی ایم مدل ها من مریدا متس 10 پیشنهاد می کنم بعدش اگه اختلاف قیمت gitane fitzroy10 وfitzroy 20 زیر 40 هزار تومان باشه fitzroy20 اگه بیشتر بود 10
ویوا اصلا توصیه نمیشه
از فوجی هم شناخت زیادی ندارم ولی در کل می دونم دوچرخه های خوبی داره
بچه ها این Galant ATX 980 گرفتم چطوره ؟ آخه خواستم Viva بگیرم همه میگفتن این Galant بهتره !
قطعات ـش همه Shimano و Acera هستن !
قیمت ـش چنده ؟
و من بلاخره مریدا متس وی 10 رو خریدم و خوشحالم!
:27:
مبارکتون باشه دوچرخه خوبی انتخاب کردیننقل قول:
چه قیمتی گرفتین همون 400 هزار تومان ؟
نقل قول:
از 250 با بعضی از مدل های viva , overload به بالا البته این مارک ها چندان توصیه نمیشه
دوچرخه با مارک های معروف هم مثل merida,gitane,giant,fuji از 400 به بالا
البه رالی یا هاسا هم دوچرخه های خوبی دارن که مدل های پایین شون حدود 300 باید باشه
مرسی مرسینقل قول:
نه..مشهد خریدم به 420.000تومان :8:
سلام!من قصد خرید یه دوچرخه در حدود قیمت 400-600 رو دارم.برای مسافت های طولانی شهری که هرروز مجبور به طی کردنش هستم.سرعت و استحکام چرخ برام خیلی مهمه!
چند تا گزینه هم بیشتر چشمم رو گرفته!
1.merida - maths V20:520
2.merida - Juliet:660
3.Giant MIA:550
5.:بین 400 تا 700 چن مدل داره:Gitane Fitzroy
6.یه مدل از Scout که 500 و خورده ای قیمتش هست!
7.fuji neveda 4 2011:440
8.merida crosscountry 20:540
و یا هر مدل دیگه ای تو این قیمت که از نظر شما مناسب باشه!
قیمت ها به هزار تومنه!
در ضمن بعضی ها میگن مریدا تو این قیمت ها چرخاش ضعیف تر از ژیتانه،و جاینت هم چون بدنه هاش گرونه لوازمش ضعیفه و تناسب بین بدنه و لوازم رعایت نمیشه!راستش از fuji هم خیلی خوشم اومده چون مطمئنم مدل 2011 است!scout هم اسم پر اعتباری داره!در واقع مشکل اصلی انتخاب بین این برندهاست!
اگه کمکم کنین ممنون میشم!
سلام خدمت تمامی کاربرها من چند تا سوال داشتم
1-یه دوچرخه viva element هست برای دوستمه که می خواهد 250 تومان بفروشه میگه 1 هفته کار کرده ,الان نمی دونم این رو بگیرم؟
2-ایا مدل و مارکی که از این بهتر باشه هست تا 250؟
3-بعد از کجا باید بفهمم که این ویواه اصل هست؟
4-مصرف من هم شهری هست
یکی تو این فروم پیدا نمیشه جواب ما رو بده!
نقل قول:
توی این مدل ها juliet که مدل دوختونه هست و برای خانوم ها طراحی شده
متس 20 خیلی گرون قیمن دادن بهتون البته فکر کنم یه دو ماه پیش حدود460 بود
من با این بودجه مریدا tfs 100 پیشنهاد می کنم ( یه کم از 600 بهتره )اگه استفاده شهری بیشتری دارین میتونین merida crosscunt با بدنه tfs بگیرین
من خودم جیتان fitzroy 20 دارم که 460 دوچرخه خوبیه هم برای استفاده شهری و تا حدودی هم کوهستان
سلامنقل قول:
قیمت نو این دوچرخه هم فکر کنم در همین حدوده
با این بودجه اگه بتونین هاسا پیدا کنید قطعا از ویوا بهتره
توی این سایت مدل هایی از دوچرخه ای ویوا که توی ایران عرضه میشه هست ولی در کل اعتماد زیادی به اصل بودنشون نیستبرای استفاده شهری هم از اونجایی که اکثر دوچرخه های ویوا لاستیک با سایز 2.3 روشون هست نامناسب هستن برای استفاده شهری لاستیک با پهنای کمتر زیر 2.1 استفاده میشهکد:http://www.viva-bicycle.com/ir/
ممنون از راهنمایی ولی برام مهم هست لاستیک پهن باشه وطوقه هاش هم مشکی و رنگ جالب داشته باشه.حالا اگه میشه یه عکس از این هاسا هم بزارید و این هاسا رنگ بندی داره چون هر جا سرچ میکنم چیزی پیدا نمیشه.ممنوننقل قول:
سایت دوچرخه های هاساکد:http://www.hasabike.com.tw/
توی قسمت Contact می تونین نمایندگی ایران هم ببینید .
در هر صورت نظر شما ست ولی لاستیک پهن انرژی خیلی زیادی در دوچرخه سواری از شما می گیره که باعث می شه خیلی زود خسته بشین
سلام
دوستان نظرتان راجع به دوچرخه های برقی چیه؟ آیا توی ایران کیت تبدیل این دوچرخه ها هست؟
سلام اقا خیلی دوچرخه هاش خوب بود ولی قیمتش چنده؟
بعد این دوستم میگه اون viva element مشکی داره میگه 200 خوبه؟
اقه قیمت هر کدام رو می دانید راهنمایی کنید.
TRAVEL 26
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ComComp1.0p1Comp1.0.0
ممنون میشم
اگه منظورتون دوچرخه های هاسا هست قیمتش نسبت به برند های معتبر دیگه پایین تره و کیفیت خوبی دارهنقل قول:
توی این مدل های comp 1 باتوجه به قطعات بین 300 تا 400 باید باشه و team5.0 باتوجه به قطعات باید از 500 به بالا باشه
viva element مشکی 200 یعنی چی ؟ رنگ دوچرخه عوض میشه قیمتش میاد پایین
سلام
بچه ها من تازه عضو شدم.امیدوارم در اینده بتونم برای سایت مفید باشم.
یک ماهی هست قصد خرید دوچرخه دارم.
برای استفاده ی شهری و معمولی.
میخوام 300 تا350 هزینه کنم.
بدنه ی محکم و خوش ساخت
شتاب بالا
راحتی
کیفیت و دوام بالای قطعات برام مهمه.
میدونم شاید پولم کم باشه و توقعاتم بالا ولی خوب میخوام تو رنج خودش بهترین باشه.
حقیقتش خیلی وقته دنبالشم و نمیتونم بخرم برای همین تصمیم گرفتم اینجا عضو بشم و از تجربیات شما استفاده کنم.
مطمئنم با کمک شما به نتیجه میرسم و بهترین انتخاب رو دارم.
ممنون از همگی
بچه ها واقعا ممنون از راهنماییتون این دفعه سوال اخرم هست میپرسم .من ساکن قزوین هستم انجا یه فروشگاه درست حسابی هست اونم نماینده ویوا و فوجی هست و چرخ های این فروشگاه 80% حرفه ای با قیمت های 1-2-... ملیون تواین رنج ها است و هاسا .کراس ندارند یه مدل ویوا کارکرده در حد صفر داره مدل PACEMAKER 80 که میگه 250 تومان ایا بگیرم؟
و سوال دوم من این بود که ایا قیمت چرخ تا 2-3 ماه دیگه قیمتش پاین میاد؟
نقل قول:
قیمت نو چنده که دسته اینو می ده 250 اگه واقعا در حده صفره 50 تومن زیر قیمت می ارزه
توی این مملکت چی ارزون شده که این دومیش باشه ولی در کل با شروع فصل سرما بسیاری از سایت ها مدل های قدیمی شون حراج میکننن ولی این مال خارج از کشوره که تجارت آزاد جریان داره توی ایران معلوم نیست تا 2-3 ماه دیگه اصلا چه اتفاقی بیوفته ولی در بهترین شرایط قیمت ثابت می مونه
---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:16 AM ----------
نقل قول:
با این بوجه جیتان fitzroy zt به نظرم گزینه مناسبی باشه
کد:http://www.zanjaneverest.com/fa/document/docview-155.aspx
دوستان دیگه نظری ندارن؟نقل قول:
سلام
بچه ها من تازه عضو شدم.امیدوارم در اینده بتونم برای سایت مفید باشم.
یک ماهی هست قصد خرید دوچرخه دارم.
برای استفاده ی شهری و معمولی.
میخوام 300 تا350 هزینه کنم.
بدنه ی محکم و خوش ساخت
شتاب بالا
راحتی
کیفیت و دوام بالای قطعات برام مهمه.
میدونم شاید پولم کم باشه و توقعاتم بالا ولی خوب میخوام تو رنج خودش بهترین باشه.
حقیقتش خیلی وقته دنبالشم و نمیتونم بخرم برای همین تصمیم گرفتم اینجا عضو بشم و از تجربیات شما استفاده کنم.
مطمئنم با کمک شما به نتیجه میرسم و بهترین انتخاب رو دارم.
ممنون از همگی
نظرتون در مورد اورلورد و المپیا چیه؟
بچه ها کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
نظرتون در مورد دوچرخه های المپیا چیه؟
سلام اورلود هر چند دوچرخه های بدی نداره ولی برند معتبری نیست در مورد المپیا هم شناختی ندارم یادمه یه زمانی دوچرخه های المپیا توی ایران خیلی فروش داشت حدود 10 سال پیشنقل قول:
بچه ها تورو خدا کمک کنید. فردا میخوام برم واسه خرید.
این المیا رو در نظر دارم. میگه 370 تا 340 هم راضی شده بده.
نظرتون چیه؟
قطعات مهم ست شیمانو مالزی و...
کد:http://upload.tuningtalk.com/upload/340....jpg
کد:http://upload.tuningtalk.com/upload/IMAG0028....jpg
سلام
من یه دوچرخهی خوب می خوام تا رنج قیمت 400 هزار تومن
مشخصات:
1- من هروز می خوام تو شهر باهاش برم و بیام
2- سبک و نرم باشه
3- خر کار باشه و زود خراب نشه
4- حتما دنده ای باشه
اگر بشه دوچرخه ی خوبی به من پیشنهاد کنید خوشحال می شم
خواهشا زودتر چون اگر خدا بخواد این هفته بخرم
درود بر شما
من هنوز دوچرخه مو نخریدم :31:
اما دیگه تو این هفته حتما میگیرم . یه مدل ویوا دیدم به اسم X-Speed که فروشنده میگفت جزو مدلای 2011 هستش تو سایت خود ویوا هم که چک کردم دیدم درست میگه . تمام لوزمش هم شیمانو اصل هستش . کمک فنراش قابل تنظیمه و دنده ش acera حتی رکابش هم شیمانو هستش که برای من این موضوع خیلی مهمه .
310 تومن میده . دوستان لطف کنن یه نظر کارشناسی بدن .
دو تا رنگ هم داره : سفید و مشکی
سپاس :10:
مریدا متس 10 یا جیتان fitzroy 10 می تونینن بگیرین هر دو دوچرخه های نرم وسبکی با یفیت خوب هستننقل قول:
البته از مدل های crossway مریدا که مخصوص شهری و توریستی هستند هم می تونید بگیرید فرقشون با مدل های متس توی تایر های باریک تر و کمک های سفت تر هست که برای استفاده شهری مناسب هست
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:15 AM ----------
با این بودجه گزینه خوبی هست ولی با افزایش بودجه می تونین یه مارک معروف بخریننقل قول:
اگه میشه قیمت روز و تصاویری ازشون بزاری ممنون می شمنقل قول:
مریدا متس 10 یا جیتان fitzroy 10 می تونینن بگیرین هر دو دوچرخه های نرم وسبکی با یفیت خوب هستن
البته از مدل های crossway مریدا که مخصوص شهری و توریستی هستند هم می تونید بگیرید فرقشون با مدل های متس توی تایر های باریک تر و کمک های سفت تر هست که برای استفاده شهری مناسب هست
راستی ایا قیمتش تا دو سه ماه اینده تغییری می کنه ؟
یه سوال دیگه ، میشه برند هارو به ترتیب کیفیت بگی
خیلی خیلی ممنون:11::11::11::11::11::11::11::11:
بابا خواهشا یکی جوابمو بده ............!!!!!!!!!!!:42::42::42::42::41::41::41 :
جیتان 10t قیمت کمی بیشتر 400 باید باشه
merida crossay 10v حدود440کد:http://www.zanjaneverest.com/fa/document/docview-156.aspx
مريدا متس 10 حدود 440کد:http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2012/247/Cross/Crossway+10-V
کد:http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2012/56/MTB+Hardtails/Matts+10-V
خیلی خیلی ممنون :11::11::11::11::11:نقل قول:
جیتان 10t قیمت کمی بیشتر 400 باید باشه
کد:
http://www.zanjaneverest.com/fa/document/docview-156.aspx
merida crossay 10v حدود440
کد:
http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2012/247/Cross/Crossway+10-V
مريدا متس 10 حدود 440
کد:
http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2012/56/MTB+Hardtails/Matts+10-V
اما اگر جسارت نباشه دو تا سوال دیگه هم دارم :20::20:
ایا می ارزه کنندل بخرم، اما با تجهیزات بهتر!؟
اگه بشه زیر 400 تومن هم پیشنهاد بدید خوشحال می شم.
راستی خودتون بین اون سه تا کدوم انتخاب می کنید؟؟
کنندل دو نوع داریم یکی canondeal و یکی canondell این دومی یعنی canondell کپی چینی برند اولی که آمریکایی هست اصولا سازننده هایی که از این تکنیک استفاده میکنند یجوری می خواهن با فریب مصرف کننده محصولات خودشون بفروش به رسونن اگهcanondell هست اصلا توصیه نمیکنم هیچ بعید نیست که قطعاتشم تقلبی باشه ولی برند اصلیش خیلی خوبهنقل قول:
زیر 400 از برند های معروف چیزی گیرتون نمیاد مگه برین سراغ ویوا یا اورلود
من خودم جیتان 20 دارم که خیلی ازش راضی هستم بسیار نرم و بدنه خوبی هم داره
ولی اگه استفاده شما فقط شهری crossway meridaمنطقي ترين انتخابه البته فکر کنم قیمتش یکم زیاد گفتم شاید کمتر باشه
دستت درد نکنه
راستی من امروز رفتم دوچرخه بخرم (تهران . گمرک) اصلا ژیتان نداشتند همه می گفتند کم میاد .یه دونه پیا کردم اونم 600 هزار تومن بود بی خیال شدم .(حرفش درست بود؟)بعد رفتم دونبال" مریدا مت 10" تو گمرک یارو می گفت 450 تومان تازه معلوم نبود قطعاتش عوض کرده یا نه . رفتم نمایندگی مریدا بسته بود. یه یارو بود می گفت "کنندل"با تجهیزات بهتر قیمت ارزون تر گیرت میاد می گفت مریدا پول اسمشو می خوره حرفش درسته؟؟؟
نمایندگی جاینت بغل مریداس اگر مدلی تا حداکثر450 هزار تومن پیشنهاد کنید خوشحال می شم معرفی کنید.اصلا مریدا بهتره یا جاینت؟؟
ببخشید شما کجا ساکنید؟؟
منتظرم خیلی خیلی ممنون
نمی دونم که جیتان کم وارد می شه یا نه ولی تا 1 ماه ÷یش که فراون بودنقل قول:
اینکه مریدا پول اسمش می خوره نه اینجور نیست همه تولید کنندگان توی بازار رقابتی امروز تلاش می کنن که قیمت رقابتی داشته باشن از اونجایی که همه ی این دوچرخه ها جدیدا توی چین تولید میشن و شرایط قانونی و نیرو کار یکسان دارند شک نکنید که کنندل وقتی با قیمت پایین تر داره تجهیزات بهتری می ده قطعا از یه جای کار می زنه که براش سود داره
جاینت حدود 1 ماه پیش می گفتن که مدل های جدیدش توی گمرکه نمی دونم وارد شدن یا ولی توی این رنج باید داشته باشه دوچرخه ولی اطلاع دقیقی ندارم از مدل های جدیدش اگه چیزی فهمیدم خبر می دم
من کرمان هستم
سلام
ببخشید من خیلی سوال می کنم ولی انشا الله اخریش باشه.
من تا چه سقف قیمتی "مریدا مت 10" رو بخرم؟
می شه مشخصات فنی ترشو بمن بدین . بسیار ممنون:11:
تا 1 ماه پیش که 440 بود شاید گرون شده باشهنقل قول:
توی لینکی که گذاشتم مشخصات کاملش هست ولی دوچرخه های مریدا یه کاتالوک دارن که توی اون لیست کامل قطعات شون زده
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
کد:http://www.merida-bikes.com/en_int/bike/2012/56/MTB+Hardtails/Matts+10-V
تا حداکثر 500 هزار تومن مریدا چیزی بهتر گیرم میاد؟
موقع خرید باید به چه نکاتی حتما توجه کنم تاسرم کلاه نره؟
بسیار بسیار ممنونم
سلام دوستان
چندسال پیش مشکلی تو ستون فقراتم بود که تقریبا حل شد ولی گاها توی پاهام احساس خستگی میکردم اهل ورزش هم نبودم تا اینکه یهو آدم شدم و همزمان و تقریبا مداوم رفتم سراغ دوچرخه و استخر و بیش از حد انتظار نتیجه دیدم
جدیدا همه بهم توصیه میکنن دوچرخه مو عوض کنم چون بهم صدمه میزنه ( الان کوهستان کاملا معمولی و قدیمی استفاده میکنم )
روزی یک تا دو ساعت داخل شهر و گاها جاده های اطراف خیلی راحت و تفریحی رکاب میزنم گاهی هم سرعت میگیرم ولی دنبال مسابقه نیستم
اینجا شیب سربالایی اونقدر تندی هم نداریم و فعلا هم به کوهنوردی فکر نمیکنم
نمیدونم باید پی کورسی باشم یا کوهستان
دنبال جنس ارزونم نیستم بیشترین چیزایی که واسم مهمه اینه که با توجه به توضیحات بالا :
۱ - به سلامتیم لطمه نخوره
۲ - باهاش راحت باشم و به مرور ازش خسته نشم ( آخه درحال حاضر شدیدا به دوچرخه سواری علاقه مند شدم )
۳ - اینجا دسترسی ندارم واسه همین دوچرخه ای میخوام که به این زودیا نیاز به تعمیر و تعویض نداشته باشه
۴ - زیبایی دوچرخه واسم مهمه
با توجه به موارد بالا ممنون میشم چند مدل قابل خرید رو با ذکر تفاوتها و حدود قیمت بهم پیشنهاد بدین
سلام به همه دوستان من یه مدل ویوا 22 یا 24 نمی دونم ، دارم می خوام ردش کنم بره بعدش با حدود 300 تا 350 ( خودمو بکشم 400 ) چه چیزی میشه خرید؟ شهریه مصرفم ولی می خوام یکم حرفه ای باشه که بتونم باهاش کل بندازم و برای رفت و آمد راحت باشه ممنون از همه دوستان