قیمتش تو چه مایه هایی هست؟نقل قول:
فقط برنامه های جاوا نصب میشه؟
آیا اگر بخریمش پول مون رو حروم نکردیم به خاطر نداشتن سیستم عامل؟ شبیه 5800 هست.
قیمتش تو چه مایه هایی هست؟نقل قول:
فقط برنامه های جاوا نصب میشه؟
آیا اگر بخریمش پول مون رو حروم نکردیم به خاطر نداشتن سیستم عامل؟ شبیه 5800 هست.
منم دقيقا همين سوالات دوستمونو دارمنقل قول:
قیمتش 300 تومنه
فقط جاوا میخوره
سخت افزار و نرم افزارش دقیقاً همون جته + دوربین 12
بستگی داره انتظارتون از گوشی چی باشه
اگه بهترین دوربین گوشی رو میخاین پشیمون نمیشین
چند تا سوال:
1- دوربینش 12 واقعی هست؟یعنی از رنوار و ساتیو بهتره؟
2-فیلمبرداریش چطوره؟
3-خروجی تلویزیون داره؟
4-قیمتش چنده؟بدون گارانتی؟
5-جنس بدنش چه جوره؟
و...
1- دوربینش مطمعنن بهترینه تو گوشیا ... اگه خاسی برات عکساشو بزارمنقل قول:
2- بد نیست ... به اس8300 نمیرسه ... قابل قبوله
3- آره
4- گوشیشاپ بدون گارانتی میده 310 تو بازار بگردی تا 280 90 گیر میاد
5- در پشتش که فلزیه ... دورشم فلزیه
با وجود این گوشی خرید هر گونه گوشی جاوا زیر 300 تومن اشتباهه
بهترین دوربین ... کیفیت lcd عالی ... وای فای و gps و...
واقعآ بهترینه تو بین گوشیها...
اگه امکان داره چند تا عکس بذارید:
1- تاچ گوشی چطوره؟
2-باتریش در چه وضعیتی هست؟
3-توی پکش چه لوازمی داره؟
4-فلاش زنونش چطوره؟
5-صداش چطوره؟
اگه زحمتي نيست نمونه عكساشو بزاريننقل قول:
در صورت امكان هم توي روز هم شب
اینجا چندتاشو گزاشتم :
عکس ازش زیاد هست ... همشونم توسط کاربر گرفته شدن ولی فیلطرهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5175985&postcount=68
اگه میشه به پست 327 هم جواب بدین
واقعآ شاهکاره...اینه قدرت پیکسون...
تاچش احتمالاً مثله جته ... جت با آپدیت بهتر شد اینم یا از اولش خوبه یا با آپدیت بهتر میشهنقل قول:
باتریشم باید مثله جت باشه و مشکلی نداره
چیز خاصی نداره ... همون چیزای معمولی
فلاش عالی ... از ساتیو که بهتره
صداشم خوبه تقریباً مثله جت
سلام
دوستان من میخوام این گوشیرو بخرم اما موندم s8000 یا این؟
آخه من زیاد عکس نمیگیرم برام دوربین مهم نیست بیشتر سرعت نرم افزار و امکانات gps wifi برام مهمه دیدم این دو گوشی تقریبا یکی هستند اما 8000 ظاهرا با خودش رم 2 گیگ داره!!
نظر بدید من کدوم رو بگیرم اگر دوربین برام مهم نباشه.
توی جعش دوتا باطریه؟؟؟؟؟؟:20:باطریاش خوب دووم میارن؟؟؟؟؟:10:
s8000 bekhar
سلام دوستای عزیز . کسی میتونه یه عکس با آخرین درجه کیفیت تو روز روشن و وقتی که آفتاب پشت ابر بگیره و لینکشو بزاره . هرچی تو اینترنت گشتم همچین عکسی نیافتم. حرفه ای ها حتما میدونم برای جی میخوام...
اگه جی پی اس مهمه هیچ کدومو نگیر.یه گوشی سیستم عامل دار بگیر.یا ویندوز موبایل یا سیمبین.نقل قول:
gps نقشه تهران داره یا میشه روش نصب کرد؟
با گوگل مپ اگر همه جا را زوم کنم بعد zoom out کنم دوباره رو همون جا zoom in کنم برام نشون میده یا اینترنت مصرف می کنه؟
مشکل خاصی از لحاظ فنی و سرعت نداره؟
من الان یک n97 دست دو تمیز 300 تومان سراغ دارم کدام را بگیرم بهتره؟
به نظر من يه گوشي نو هر چي باشه به يه گوشي دست دو هرچي باشه مي ارزهنقل قول:
من بالاخره نفهمیدم فیلم برداری پیکسون 12 در چه حدیه؟؟؟تو این سایت کسی جواب ادمو درست و حسابی نمیده!!!جت فیلم برداریش بهتره یا پیکسون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
فیلم برداری پیکسون بین جت و اس8300 ه
یعنی از جت بهتره از اس8300 بدتر
سلام
دوستم الان 5800 داره و میخواد گوشی جدید بخره تا 300 تومن
من هر چی گشتم از این گوشی بهتر پیدا نکردم
این گوشی چه جوریاست؟
معایب و مزایاش چیه؟
دوربینش در چه حدیه؟
ببخشین وقت ندارم صفحه های قبلو بخونم
یه سوال
صفحه این گوشی مقاومتیه یا خازنی؟
edit : خب جوابمو پیدا کردم انگار مقاومتیه ...
ولی این سوالم رو لطفآ جواب بدین ... صفحش ضد خشه ؟
این گوشی به درد دوستت نمی خوره چون برنامه خور نیست...کسی که 5800 داشته نمیتونه با پیکسون 12 یا جت کنار بیاد!!!مطمئن باش...به دوستت هم بگو اگه میخواد گوشیش رو بفروشه(که به نظر من بهتره نفروشه) یه x6 بخره...ولی اگه نفروشه بهتره چون تو بین گوشیهای پایین 300 5800 یکی از بهترینهاست...نقل قول:
من امروز یه چیز عجیبی دیدم!!!تو gsmaria جمعآ فقط 8 تا برنامه و بازی برای پیکسون 12 و جت بود و حدود 150 تا برای s8300 که این سایت نظر منو به طرف s8300 برد!!!ولی امروز تو gsm دیدم هر برنامه و بازی رو که واسه s8300 گذاشته بود دقیقآ همونا رو واسه پیکسون 12 هم گذاشته بود:18:...کسی این گوشی رو داره؟؟؟یعنی این گوشی این برنامه ها و بازیها رو اجرا میکنه مثل s8300؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حدود 200 تا برنامه و بازی تو gsm برای این گوشی گذاشته بود!!!میخوام بدونم واقعآ این برنامه و بازیها رو باز میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40:
---------- Post added at 03:42 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
خواهشآ زود جواب بدین:40::40::40:...
اینو جت تو بازیا و برنامه ها پایینشون دکمه 4 جهته و 2 تا دکمه دیگه و یه ok میارن که همه برنامه های غیر تاچو میشه روشون اجرا کردنقل قول:
برنامه های تاچم که بدون اونا راحت میشه کار کنی
کلاً این از اس8300 بهتره
اینترفیسش جدیدتره
باتریش بهتره
وایرلس داره
صداش قویتره
رزولوشن صفحش خیلی بالاتره
دوربینشونم که قابل مقایسه نیست
بین اینو اس8300 100% اینو بخر
قیمتش 280 باید باشه
یعنی 8300 تو بازیها این طوری نیست؟؟؟؟؟؟به نظر شما چند تا بازی و برنامه برای این گوشی وجود داره؟؟؟تو gsm نوشته بود حدود 200 تا برنامه و بازی برای این گوشی هست!!!یعنی این همه بازی و برنامه داره این گوشی؟؟؟؟؟؟؟در ضمن تاپیک این گوشی خیلی سوت و کوره و تا حالا ندیدم کسی بگه از این گوشی داره!!!اگر هم داره نمی اد به ادم کمک کنه!!!ولی 8300 با وجود محمدرضا و چند تا از بچه های دیگه همیشه فعاله و اگرم بعد از خرید گوشی مشکلی داشتم به خوبی راهنماییم میکنن ولی این تاپیک اصلآ این طوری نیست...برای همین میترسم اگه پیکسون 12 بخرم و جایی مشکل پیدا کنم کسی نیاد و یا نتونه بهم کمک کنه و سردرگم بشم:41:...کسی از بچه ها سایت پیکسون 12 داره؟؟؟؟؟؟جت رو هم که ول کن...اصلآ ازش خوشم نمیاد...:41:نقل قول:
اس8300 خودش دکمه داره دیگه
هرچی بازی جاوا هست روش جواب میده یعنی خیلی بیشتر از 200 تا
این گوشی منوهاش مثله جته و هرجا مشکلی داشتی از کسایی که جت دارن کمک بگیر
واسه آپدیتم خودم آموزششو میزارم خیالت راحت
من از این گوشی دارم هر چی دل تنگت میخواهد بگو از نظر بازی من هر چی روش ریختم کار کرده برنامه هم طبعا چون جاوا هستش نباید انتظار زیادی ازش داشته باشی ولی اینو بگم که فوقولاعده برنامه ها رو روون میاره در مقایسه باn96 دوستم واقعا غولیه!!!
دوربینشم حرف نداره اگه میخوای بگو برات عکس بزارم قابلیت های پاناروما شاتتشخیص لبخند و چهرا و حتی iso 50 تا 1600 رو هم داره!
میدونم،ولی میخوام بدونم بدون دکمه هم میشه بازی کرد،دیگه 90% احتمال میدم که همین 8910 رو میخرم از راهنماییهاتون هم ممنون...نقل قول:
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
ضمننا تو gsm یه سری برنامه هم برای این گوشی هست، یعنی این برنامه ها رو هم باز میکنه؟؟؟
احتمالاً اونا جاوای تاچ هستننقل قول:
منظورت برنامه هاست...یعنی باز میکنه؟؟؟
این تاپیکو باید تشییع جنازه بکنیم!!!:41:کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
واضح توضیح دادم دیگه!نقل قول:
ببین یه سری برنامه و بازی جاوا هست که تاچن و بدون نیاز به دکمه چه مجازی چه واقعی ندارن
یه سری بازی و برنامه و بازی جاوا هست که تاچ نیستن و به دکمه نیاز دارن که تو پیکسون برای اینا دکمه های مجازی رو صفجه میاره و میشه کار کنی باهاش
گرفتم چی شد...ممنون
البته یه مشکلی داره اونم که اگر بازی تاچ هم جواب بده باز اون صفحه کلید مجازی رو میاره...
یعنی نمیشه به راحتی بازی رو اجرا کرد و اون صفحه کلید مجازی روی بازی می افته؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان لطفا کسانی که این گوشی رو دارند و با جت هم کار کردند (تکرار میکنم کسانیکه عملا این دو گوشی رو باهاشون کار کردند نه مثل من تو نت خونده باشن) لطف کنند تفاوت و شباهتشونو کامل توضیح بدهند
1 از نظر ساخت
2 قیافه ظاهری
3رابط کاربری
4 سرعت پاسخ دهی
5 کیفیت صفحه
6کیفیت عکس (کار به سایز ندارم که کدوم 5 یا 12 هستش)
7 محتویات بسته بندی
8 کیفیت فیلمبرداری
9 مالتی مدیا
10 هر چی که خودتون میدونید
ممنون زودتر جواب بدین من میخوام بخرم
اگر هم مقایسه ای بین این دو گوشی و اولترا تاچ انجام دادین ممنون میشم بگین
پایین بازی میفته و اوقدری مشکلی ایجاد نمیکنه چون زیاد بزرگ نیست ولی خوب من دوست ندارم!
خدمت اون دوستمون هم بگم از لحاظ عکس برداری خیلی خیلی قدرتمنده حتی n86 رو به راحتی قورت میده حالا جت رو نمیدونم چیز دیگه هم که داره هم فلاش led داره و هم زنون فیلمبرداری رو نمیدونم
من خودم جت دارم برادرم پیکسون از نظر ساخت عین هم هستند قیافه ظاهری جت به نظر من خیلی خوشگلتر هست و البته خیلی تو دست و جیب آدم احساس راحتی میکنه چون ضخامتش کمتر هست دوربین پیکسون چون بزرگ هست و بیرون اومده واسه همین وقتی تو جیب میذاری یا تو دست میگیری آدمو اذیت میکنه رابط کاربری عیت هم هستند هیچ فرقی ندارن سرعت پاسخدهی هم باز هم مثل هم هستند کیفیت صفحه عین هم
کیفیت عکس پیکسون بسیار عالی اصلا با جت قابل مقایسه نیست
هر کدوم تو جعبه یک کیف و شارزر و کابل و یک رم 2 گیگ تو پیکسون
فیلمبرداری مثل هم هستند و مالتی مدیا
کلا پیکسون همون جت هست فقط دوربینش بسیار عالی شده و قیافش به نظر من بدتر شده من جت رو خیلی دوست دارم تو دست یا جیب خیلی آدم احساس راحتی میکنه اگر این جت میتونست تو این بدنه دوربینه پیکسون رو بزاره بهترین گوشی میشد اگر به دوربین زیاد اهمیت نمیدی جت بخر اگر اهمیت میدی حتما پیکسون بخر چون خداییش عکسهاش استثنایی هست لنز 28 میلیمتری هم داره