پس به نظرت برای صرفه جویی میتونم z رو بگیرم؟تفاوتشون خیلی زیاده؟نقل قول:
Printable View
پس به نظرت برای صرفه جویی میتونم z رو بگیرم؟تفاوتشون خیلی زیاده؟نقل قول:
آیا این 5738 زد برنامه هایی مثل فتو شاپ رو به خوبی می تونه اجرا کنه
من یه zg گرفتم ولی تو بازی خاموش میشه چهکار باید کرد؟؟؟؟
چند خریدی دوست عزیز؟ازش راضی هستی؟
سلام میشه کسی با نرم افزار 3d mark 06 از 5738g بنچمارک بگیره . ?????
می خواهم هفته ی بعد 5738g بخرم. آخرین قیمتی که دارم 760 تون با گارانتی سازگار . واسه همون اگه کسی لطف کنه با برنامه هایی مثل 3dmark 06 و hd tune , .... از این لپتاپ بنچمارک بگیره کمک زیادی به من کرده .
سلام
محصول جدید acer از خانواده aspire است با نام AS4736 با گارانتی سازگار وارد بازار شد
این نوت بوک جدید که مجموعه ای است بی نظیر و کامل از نظر امکانات و فناوری های نوین به کار رفته در آن ، کیفیت و کارایی را در کنار قیمتی مناسب به کاربر عرضه کرده و علاوه بر برآورده کردن تمامی نیازهای روزانه و معمول کاربر، از نظر امکانات دیداری و شنیداری در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد .
AS4736 مجهز به پردازنده دو هسته ای Intel Pentium T4200 با قدرت پردازش 2.0GHz و حافظه پنهان 1MB و FSB با سرعت 800MHz و حافظه 2GB DDRIII و پردازنده گرافیکی Intel 4500MHD و همچنین هارد دیسک با ظرفیت 250 گیگابایت است.
محصول فوق به واسطه تجهیزبه مبدل صوتی و اسپیکرهای نسل جدید خود از صدای سه وبعدی و فراگیر بهره مند بوده و همچنین با در اختیار داشتن صفحه نمایش HDعریض با نسبت نمایش 16:09 با سیستم نورپردازی LED تصاویر با کیفیت و شفافیت بسیار بالایی را در اختیار کاربر قرار می دهد و آن را تبدیل به محصولی مناسب برای مصارف چند رسانه ای برای اوقات فراقت کاربر ساخته است.
از دیگر امکانات و فناوری های به کاررفته در این نوت بوک می توان به صفحه لمسی چند اشاره ای و خروجی صوتی و تصویری HDMI و شبکه بی سیم و بلوتوث اشاره نمود.
وزن این نوت بوک به همراه باتری 6 سلولی آن 2.3 کیلوگرم است.
Acer AS4736 با پشتیبانی گارانتی سازگار به بازار عرضه و در معرض فروش قرار گرفته است.
تنها تفاوت این محصول با acer aspire 5738z سایز صفحه نمایش است که در این محصول 14 اینچ می باشد که بسیار مناسب است
از دوستان خواهش می کنم نظرات خود را در مورد این محصول بنویسند
CPUIntel Pentium Dual Core Processor T4200, 2.0GHz, 1MB Cache, FSB 800MHz Memory2GB DDRIII 1066MHz Hard Disk Capacity250GB SATA Optical DriveDVD-RW Super Multi Dual Layer GraphicIntel GMA 4500M with up to 1759 MB Display14.0” HD Acer Cine Crystal (1366 x 768) LED LCD+ Crystal Eye Webcam CommunicationLAN 10/100 Ethernet
MODEM
Bluetooth
Wireless 802.11/a/b/g/n WLAN SecurityN/A Ports3 x USB2.0
5in1 Card Reader
Multi Gesture Touchpad
HDMI
External display (VGA) port
Headphone/speaker/line-out/Microphone-in jack
Ethernet (RJ-45)
Modem (RJ-11)
DC-in jack for AC adapter Weight6Cell (Up to 3 Hours) 2.3 kg Operating SystemLinpus Linux
منبع :سایت سازگار
من خودم ابتدا تصمیم داشتم که 5738 زد رو بخرم اما وقتی اینو دیدم تصمیمم عوض شد به خاطر سایز ال سی دی
ممنون اگه نظرات خودتون رو بنویسید
نوت بوک خوبی هستش قیمتش هم حدود 590 هست.عکسی از نمای بسته و بازش اگه دارید بذارید.
من zg رو نقد 685 با گارانتی سازگار خریدم
نوی بازی خاموش می کنه
موندم چی کار کنم:41::41::41::41
کمک کنین:
به نظرم بهترین کار اینه که بری شرکت گارانتی .شاید هم مشکل از بازی باشه.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
به نظر من ایسر 5738 به دل 1545 سرتره
شخصی هم نظر نمی دم بر اساس داده های موجود می گم
اختلاف مدل جی و زدجی در نوع سی پی یو هست
مدل جی از نوع كورتوردو و نوع زدجی دارای سی پی یو
دوال كور هستن
اختلاف در محاسبات ریاضی و گیمها معلوم میشه و بلرای كابرهای معمولی همون مدل زد كافی هست.
ممكنه فروشنده ای پول لازم بشه و زیر قیمت هم بده بره
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:اگه كاربر معمولی هستین مدل زد مناسبه و هیچ كم و كسری ندارهنقل قول:
مدل زد به راحتی نسخه 2009 فتوشاپ را ران می كنه (نسخه سی اس 4)
نوت بوكها موقع داغ كرن خاموش میشن. پردازنده شما قدرت كافی برای اجرای ان گیم را نداره.اختلاف دوال كور و كورتو دو اینجا معلوم میشه.
من مدل جی ندارم و گرنه بنچ مارك می گرفتم واست
:10:
نقل قول:
بعد از عرضه موفق 5738 شركت ایسر در دو دیدگاه اقدام به عرضه محصول جدید كرده است.
1-عرضه مدل كوچكتر 5738 كه در واقع همین مدل 4736 هست كه شما فرمودین و این هم عكسشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نوت بوك هم در انواع زد تا جی ساخته شده و مشابه 5738 با مانیتور كوچكتر هست ولی در مجموع قشنگتره. به خصوص درب لولایی شكل آن
اشكال این نوت بوك كیبرد ناقص هست كه قسمت عددی نداره
در واقع جا نبوده واسش
2-مدل تقویت شده 5738 كه در واقع 5739 هست و خیلی قویتر ساخته شده و دربش هم لولایی و قشنگه
دوستان سري 5739 هم از طرف ايسر عرضه شده و ممكنه به زودي وارد ايران بشه
به نظرم بياد تو ايران زير 700 نخواهد بود.
چون كانفيگ خفني بسته ايسر واسش
Acer Aspire AS5739G Laptop Specification
Processor - Intel Core2 Duo Mobile Processor T6500 (2.1GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB)
Operating System – Windows Vista Home Premium
Display - 15.6-Inch HD Acer CineCrystal™ LED-Backlit Display (16:9 Aspect Ratio)
Memory – 4GB DDR3 1066MHz Memory
Hard Disk - 250GB SATA Hard Drive
Optical Drive – 8x DVD writer
Video Card – NVIDIA GeForce GT130M Graphics with 1GB Memory
Audio – Dolby Digital
Networking - Intel WiFi Link 5100 802.11 a/b/g/Draft-N Wi-Fi CERTIFIED
Bluetooth - Integrated Bluetooth
Keyboard – Keyboard with Multi-Gesture Touchpad
Batteries – 6-cell battery
Power Option – 65W AC Adapter
حالا این مدل 5739 وارد بازار جهانی شده؟مثل اینکه کارت گرافیک خفنی روش گذاشته.
حمید جان اومد ما را بی خبر نذاری ها من این هفته میخاستم یه سری زد بخرم این را شما گذاشتی تصمیمم عوض شد صبر میکم تا بیاد تو بازار ایراننقل قول:
2-مدل تقویت شده 5738 كه در واقع 5739 هست و خیلی قویتر ساخته شده و دربش هم لولایی و قشنگه
دوستان سري 5739 هم از طرف ايسر عرضه شده و ممكنه به زودي وارد ايران بشه
به نظرم بياد تو ايران زير 700 نخواهد بود.
چون كانفيگ خفني بسته ايسر واسش
Acer Aspire AS5739G Laptop Specification
Processor - Intel Core2 Duo Mobile Processor T6500 (2.1GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB)
Operating System – Windows Vista Home Premium
Display - 15.6-Inch HD Acer CineCrystal™ LED-Backlit Display (16:9 Aspect Ratio)
Memory – 4GB DDR3 1066MHz Memory
Hard Disk - 250GB SATA Hard Drive
Optical Drive – 8x DVD writer
Video Card – NVIDIA GeForce GT130M Graphics with 1GB Memory
Audio – Dolby Digital
Networking - Intel WiFi Link 5100 802.11 a/b/g/Draft-N Wi-Fi CERTIFIED
Bluetooth - Integrated Bluetooth
Keyboard – Keyboard with Multi-Gesture Touchpad
Batteries – 6-cell battery
Power Option – 65W AC Adapter __________________
موفقيت بدست آوردن چيزيست كه دوست داري و خوشبختي دوست داشتن چيزيست كه بدست آوردهاي...
نقل قول:نقل قول:
بله كارت گرافيكش خيلي خفنه يك گيگ دديكيت مموري داره
نمي دونم اين مدل كي مياد به بازار
فكر كنم حدود با 9 ماه فاصله بياد
البته اگه سازگار برنامه اي بري گارانتي كردنش داشته باشه
فكر كنم خريد ايسذ 5738 با اين قيمت فعلا بهترين كاره
قطعا در آينده مدلهاي بهتري مياد
واسه همين هميشه بايد صبر كنين:20:
سلام
آقا ما که دستمون از پایتخت کوتاهه ! یکی لطف کنه سر بزنه به یکی از این نمایندگی های فروش و قیمت این مدل جدید AS4736 رو بگیره
ممنون
حدود 590 تومان هستنقل قول:
توی گوگل تایپ کنید : سازگار ارقام
اونجا قیمتش رو زده
خیلی ممنوننقل قول:
ولی قیمت تو بازار همیشه پایینتر از اونیه که تو سایت زده
حداقل 30 تومن با هم تفاوت دارند
مثلا تو بازار تهران 5738زد 560 تومن اما تو سایت زده حدودا 590
این قیمت که تو سایت زده فکر کنم برای کل کشور هست
یه سئوال یه رفیق بنده را دارم نوت بوک میفروشه به من گفت این را خود نمایندگی ایسر بهشون میده 551 تومان؟ حالا این واقعا حقیقت داره آخه یعنی بعضی ها واسه د0 تومان میفروشند؟نقل قول:
مثلا تو بازار تهران 5738زد 560 تومن اما تو سایت زده حدودا 590
این قیمت که تو سایت زده فکر کنم برای کل کشور هست __________________
تازه امروز قیمت 550 دارم از بازار اصفهان با گارانتی سازگار !
سئوال دیگه بچه ها من امروز این نوت بوک را دیدم و یکم باهاش کار کردم قافه جالبی نداشت فقط همین رنگ داره مثلا مشکی نداره؟ البته من اون را نمیخوام از نظر قدرت با 1545 دل مقایسه کنم ولی به ظرم از نظر ظاهر دل سرتر بود
اتفاقا به نظر من خيلي از دل 1545 خوشگلترهنقل قول:
درسته در قياس با سري استوديو شركت دل خيلي خوشگل نيست ولي قشنگه
:46:
حالا از این حرفا که بگزریم من یک لپ تاب ایسر مودل Aspire 5738 Z دست دوم (فقط یک روز کار شده بود) گرفتم 500 هزار تومن دقیق البته همش قسطی بود( ماهی 50 هزار تومن) می خواستم بدونم خوب خریدم یا نه (لپ تاب خیلی نو بود طوری که پلاستیک هاش وا نشده بود)
سلام دوستان
5738 g رو دارم می خرم . یه سوال دارم. آیا واقعا 512 مگ حافظه گرافیکی ددیکیتد داره؟ آیا بجز این مقدار، از روی رم بصورت شیر میتونه برداره؟
512 مگ دديكيتد مموري داره و تا 1500 مگ هم ميتونه شير استفاده كنه.نقل قول:
نقل قول:
حالا از این حرفا که بگزریم من یک لپ تاب ایسر مودل Aspire 5738 Z دست دوم (فقط یک روز کار شده بود) گرفتم 500 هزار تومن دقیق البته همش قسطی بود( ماهی 50 هزار تومن) می خواستم بدونم خوب خریدم یا نه (لپ تاب خیلی نو بود طوری که پلاستیک هاش وا نشده بود)
عالی خریدی من خودم 50 روش بهت میدم و برش یدارم البته با همون شرایط اقساطی
نقل قول:
با تشکر از شما آقا حمید و مطالب خوبی که درباره سری 5738 توضیح دادین .
من هم دنبال اطلاعات در مورد 5738 وکانفیگای مختلفش بودم که از این تاپیک سر در آوردم و اطلاعات مهمی دربارش بدست آوردم
امروز یدونه 5738 G با گارانتی سازگار سفارش دادم 780 تومن
با تشکر از شما عزیزان
دوستان پست اول كه در مورد پك ايسر هست به روز شد.
توصيه مي كنم
اين پك رو اگه اينترنت پر سرعت دارين از دست ندين
این ددیکت و شیر یعنی چه؟ بخ چه دردی میخورهنقل قول:
فکر کنم میشه اینکه خور کارت گرافیک 512 مگ رم داره و میتونه تا 1.5 gb از حافظه رم اصلی استفاده کنهنقل قول:
با سلام
بچه ها دل g را زده مانیتورش lCrystal Brite
و مدل زد جی را زده LED ؟
حالا کدوم بهتره؟ من مانیتور را ترجیح بدم یا سیو بهتر را؟
من بیشتر فیلم میبینم با لب تاپ
همه مدلهاي5738 ال سي دي از نوع ال اي دي بك لايت دارننقل قول:
همه مانند هم هستن از اين جهت:46:
ممنون حمید جان آقا من فکر میکردم که ما سه نوع کانفیگ از این مدل داریم الان تو سایت سازگار بودم دیدم به 4 نوع کانفیگ زده
خوب به نظرتون کدوم بهتره؟
Acer Aspire 5738ZG [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Intel Dual Core 2.0GHz 1MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3GB DDR3 1066MHz
Nvidia Geforce G105M 512MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 320GB SATA HDD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 689,000T****************************************** ************************************************
Acer Aspire 5738 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Intel Core 2 Duo 2GHz 2MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3GB DDR3 1066MHz,320GB HDD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Graphics Intel 4500MHD 256MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 699,000T
اگه اشتباه نکنم اولی گرافیک بهتری داره دومی یک مگ کش بیشتر داره!
تفاوت دیگه هم ندارن
حالا بهتر نیست کش را به گرافیک ترجیح بدم با توجه به اینکه من اهل گیم هم اصلا نیستم؟؟
اگه اهل گیم نیستین مدل بدون پسوند خیلی عالی هستنقل قول:
ولی از من می شنوین همون مدل زد را بگیرین
من خودم دارمش عالیه
نقل قول:
حالا بهتر نیست کش را به گرافیک ترجیح بدم با توجه به اینکه من اهل گیم هم اصلا نیستم؟؟ اگه اهل گیم نیستین مدل بدون پسوند خیلی عالی هست
ولی از من می شنوین همون مدل زد را بگیرین
من خودم دارمش عالیه
ممنون دوست گرامی
یه سئوال دیگه دوستان من میخوام نوت بوک را همش روشن نگه دارم چون یه برنامه مهندسی باهاش ران میکنم که همیشه نتیجه اون مثلا 3 روز بعد بعد از ران کردن برنامه اجرا میشه
حالا یه سئوال این مدل را میشه همیشه روشن نگه داشت مثلا برای مدت یک ماه؟ داغ نمیکنه؟
سئوال بعدی اینکه لب تاپ را که میگیرم باید آک باشه؟ چه چیز هاییش را تست کنم همون جا پهلوی فروشنده
با تشکر از شما
سلام به همه.من یه سوال دارم.تو این مدل 5738g کارت گرافیکش 512 که تا 1.5g رو share می کنه.یه مدل دیگه aspire 5535 که کارت گرافیکش256و ati 3200 ست زده که تا 2g رو share می کنه.میخواستم ببینم چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟
اگه این جوری باشه که دومی قوی تره ؟؟؟؟؟ چه فاکتورهایی باید هنگام مقایسه باید مد نظر داشت؟؟؟
من فكر مي كنم شما نوت بوك براي محاسبات رياضي مانند فاينايت المنت و حل ماتريسهاي رياضي بزرگ مي خواهين :20:نقل قول:
اگه قرار باشه كه محاسبات رياضي سنگين باشه به اين مفهومي كه شما مي فرمايين بهتره روي يك نوت بوك با سي پي يو كورتو دو با كش 6 مگ فكر كنين
ايسر 6920 جي
و انواع و اقسام مدلهاي دل ووسترو و استوديو
محسابات رياضي سنگين به سي پي يو وابسته هستن و اگه سي پي يو خوب داشته باشين زمان ممكنه يك سوم بشه
اگه هم خيلي سنگينه اصلا روي نوت بوك فكر نكنين بلكه يك پي سي جهار هسته اي سنگين تهيه كنين
اغلب نوت بوكها طاقت كار پيوسته چند روزه ندارن
غير از سري پرسيژن شركت دل كه اون هم 4 ميليون هست
با تشکر از شمانقل قول:
ببینید من کاری که میخوام بکنم سنگین نیست یک pc سی پیو سلرون هم میتونه بکنه فقط زیاد طول میکشه چون کار رون نرم افزار شبیه سازی است حالا میخوام ببینم این نوت بوک این قابلیت را داره مثلا یک هفته مدام روشن باشه؟
داغ نمیکنه؟
ممنون مشم نیز بفرمائید واسه تست اولیه نوت بوک این نوت بوک چه کار کنم و آیا نوت بوک باید آک باشه؟
سپاس
یک دکمه در سمت راست در بالا وجود داره که شکل باتری و برگ است این وکمه به چه دردی میخوره؟
نقل قول:ايسر 5535 گزينه خوبي نيستنقل قول:
سي پي يوش اي ام دي توريون هست
باس كلي سسيتم هم خيلي كمه
مواردي كه به نظر من ميرسه اينهاست:
1-قيمت: مهمترين معيار تعيين كننده دامنه انتخاب است. نوت بوكهاي زير 700 هزار تومان عمومي و بين 700 تا 1.8 ميليون متوسط و بالاي 1.8 نوت بوكهاي خاص هستند. (البته اعداد بر اساس دلار بود و تبديل كردم)
2-سي پي يوك بين اي ام دي و اينتل به نظر ميرسه حرارتزايي اي ام دي بيشتر و مصرف باطري بيشتري داره ولي ارزونتره. انتخاب با شماست. اينتل مدلهاي سلرون،دوال كور و كورتو دو را داره و اي ام دي در واقع سمپرون (مشابه سلرون) و توريون كه مشابه دوال كور هست. به نظر من بهتره روي اينتل فكر كنين.
سلرون كه كلا" تعطيه ولي خيلي ارزون درمياد و بهتره اصلا طرف سلرون نرين. دوال كور از كور تو دو ارزونتر و كم كاراتر هست ولي اختلاف كاراييشون به اندازه قيمتشون نيست. اختلاف كورتو دو و دوال كور بيشتر در مصرف باطري و حرارتزايي است كه در مورد دوال كور بيشتر هست. پس اگه پول كافي دارين كور تو دو باشه واي اگه دوال كور هم بود خيلي چيزي از دست ندادين.
3-ميزان كچ: مهمترين چيز در سي پي يو ميزان كچ هست و كارايي را خيلي عوض مي كنه كه به خصوص در مورد نرم افزارهاي مهندسي سنگين و گيمها خيلي مهمه. كچ الان بين 1 تا 6 مگ هست. هر چه بيبشتر بهتر و خيلي هم گرونتر. اگه كاراتون روزمره و ساده است (مثل افيس و نت و فيلم) روي يك دوال كور كه يك مگ كچ داره فكر كنين كه پول كمتري خرج كنين. اما اگه محاسبات سنگين و يا گيم دارين روي يك سي پي يو با كچ 6 مگ فكر كنين.
4-باس كلي سيستم: مهمترين چيز در مورد سرعت نوت بوك باس كلي سيستم هست و اگه مناسب نباشه با قطعات تاپ هم خوب كار نمي كنه. الان اقلا" باس 800 لازمهو بهتره اقلا" 1066 باشه. باسهاي 533 و 667 منسوخ شده هستن و اگه ديدين باس نوت بوك 533 و 667 هست علامت بدي هست و معناش كندي در اجراي ويندوز و نرم افرارهاست.
5-ميزان رم: رم بهتره با باس 800 به بالا باشه و حداقل 2 گيگ باشه و اگه امكان داره تا 4 گيگ مناسبه. دقت كنين براي نوت بوكهاي با رم بالا اگه سيستم عامل 32 بيت نصب كنين بيش از 3 گيگ رم شناخته نميشه. پس اگه رم بيشتري نياز دارين بايد ويندوز نسخه 64 بيت نصب كنين.
6-ميزان حجم هارد: هاردها از دو مدل 5400 دور و 7200 هستن كه اغلب 5400 هستن. بهتره كه هارد از نوع ساتا و با حجم بالاي 160 گيگ باشه. هر چه بيشتر گرونترو بهتر...
7-مانيتور: مانيتور بزرگرتر ديد بهتري داره ولي باطري زود تموم مي كنه و وزن كلي نوت بوك هم ميره بالا. اما اگه هدفتون نصب نرم افزارهي داراي تول بارهاي زياد هست اقلا بايد 15 اينچ باشه. نوت بوكهاي 17 اينچ عملا دسك تاپن و خيلي سنگين و نوت بوكهاي 13 اينچ خيلي سبك و بهترين قابليت حمل را دارن.
به نظر من 14 و 15 بهترين هستن. بهتره كه مانيتور از نوع ال اي دي LED باشه كه كه مصرف باطري كمتر و كيفيت تصوير بهتره.
8-امكانات جانبي: بلوتوث، وايرلس، وب كم، اچ دي ام آي، 1394 و ....
9-باطري: باطري 4 سلولي به غير از 13 اينچها اصلا توصيه نميشه و بهتره اقلا 6 سلولي باشه. باطري هاي 9 سلولي دوام شارژ بهتري دارن ولي سنگينترن و گرونتر
10-سيستم عامل نصب شده: در اغلب كشورها ويندوز قانوني مهمه ولي براي ما پرداخت پول بابت ويندوز به نظر من اقتصادي نيستو بهتره با داس و يا لينوكس بخرين.
11-رنگ و برند و ....
12-- گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش مناسب
بله اين نوت بوك اينجوري كه شما ميگي مي تونه يك هفته روشن باشه
موقع خريد يك پك بسته ميدن
اصلا بازش نمي كنن
فقط خودت از بين جعبه ها يكي رندوم انتخاب كن كه شانس دسته گل اب دادن كمتر باشه