مشكل اينجاس كه ديكشنري ها رو تو دايركتوري dictionaries كپي نكردين ، الان چك كنيد متوجه مي شيدنقل قول:
Printable View
مشكل اينجاس كه ديكشنري ها رو تو دايركتوري dictionaries كپي نكردين ، الان چك كنيد متوجه مي شيدنقل قول:
1st:منم همه این کارارو کردم...حتی از wm wifi router هم استفاده کردم ولی فایده ندارهنقل قول:
این واسم خیلی مهمه
لطفا کمک کنید.
2nd:در مورد pocket sheild یه پست فرستادم ولی هیچکی جواب نداد...اگه کسی کار کرده یا چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
pocket sheild رو من یه بار نصب کردم اما باهاش حال نکردم.. از سایتش ببین چی نوشته زودتر به جواب میرسی و از من میشنوی spb shell نصب کن
سلام دوستان تو رو خدا کمکم کنید دنبال فارسی ساز برای گوشی diamond 2 هستم هرچی می گردم پیدا نمی کنم اگه سایتی سراغ دارید بدید ممنون میشم
دایموند 2 با قلم (منو) ری استارت میشه؟:11:
ممن.نم از راهنماییتون
اما نکته اینجاست که من میدونم اون فقط نشون دهنده اینه که اینترنتم فعاله، بحث سره اینه که خیلی وقتا کانکت میشم به اینترنت
من می خوام اکانت GPRS رو غیر فعال کنم، اما هرچی میگردم، نمی فهمم از کجا باید این کارو بکنم
اگه میشه منو راهنمایی کنین که کلاً اون E یا G رو هم نبینم
بچه ها من دوتا سوال دارم فقط خواهشا جواب بدیداااا
اولیشو قبلا پرسیدم ولی جواب نگرفتم ، دکمه های ولوم دیگه مثل قبل کار نمیده و وقتی دوبار میزنم از قسمت ولوم خارج میشه و توی منو یکی پایین و بالا میشه و برای کم و زیاد کردن صدا مجبورم با استفاده از دست یا قلم اینکارو بکنم . چطوری مثل اول بکنمش ؟!؟!؟
دوم اینکه شارژم خیلی زود تموم میشههههه چیکار کنم ؟!؟!؟!!؟!؟!؟
سلامنقل قول:
تو قسمت اینترنت (تاچ فلو) menu ya option را برنید و تیک push internet را بردارید. فکر کنم درست میشه
برو بکس یک سوال داشتم شرمنده اینجا پرسیدم
این گوشی تو بازار الان رنگ مسکیش هم پیدا می شه؟؟؟ یا فقط اون رنگ شیریشه
سلام.نقل قول:
بله میشه باید درب پشت رو باز کنید و دکمه قرمز رنگ رو که زیر درب هست رو بزنید.
نقل قول:
سلام.
اینکه شما اون E یا G رو نبینید نمیشه.چون اون نشون دهنده نوع سیستم موجود منطقه هست اما اگر رو آنتن یک E یا G کوچیک نباشه وصل نیستید.بطور واضح تر بخوام بگم شما هر وقت 2 تا E یا 2تا G کنار هم دیدید یعنی به اینترنت وصل هستید.برای غیر فعال کردنش هم برید تو قسمت ستینگ ,کانکشن , منیج اگزیستینگ کانکشن و کانکشن موجود رو پاک کنید.:11:
با سلام
خواستم بپرسم آیا gps گوشی های ویندوز از لحاظ نقشه به پای سیمبین میرسه؟آخه سیمبین یه amartcom داره که نقشه هاشو خوده بچه ها میسازنش --آیا ویندوز هم چنین نقشه هایی داره یا محکوم به استفاده از گارمین هستیم؟
البته شنیدم که ozi expelorer خیلی عالیه --اما آیا چزییاتش در حد اسمارت کام سیمبین میرسه؟؟؟؟؟(البته برای اصفهان)
سلام.
دوستان من امروز یه دیاموند2 بدون گارانتی خریدم 450 تومن.
دوتا نکته بود که میخواستم از شما بپرسم:
یکی اینکه جعبش پلمپ نداشت، یعنی هیچ کدوم از گوشی های اون مغازه پلمپ نداشتن.فروشنده میگفت مغازه دارها خودشون پلمپ میزنن، اگه میخوای منم الان واست بزنم. میخواستم بدونم قضیه چیه؟
دوم اینکه تو جعبش کیف و هندزفری داشت.یارو میگفت اونایی که گارانتی دارن کیف و هندزفری ندارن. راست میگفت یا نه؟
ممنون
نقل قول:
سلام.
اون قسمت اول حرفش درسته.معمولا" خیلی جاها این کار انجام میشه.اما مورد دوم نه .
ای نامرد یعنی خالی بسته؟؟نقل قول:
البته فهمیدم داره دروغ میگه ولی خریدم دیگه.
نقل قول:
البته گارانتی یاس هندز فری رو داشت ولی کیف رو نداشت.مال شما کیف هم داشت؟
آره یه کیف داشت.نقل قول:
گارانتی کامتل چی؟ اونم کیف و هندزفری داره؟
نقل قول:
سلام.
در مورد گارانتی های دیگه اطلاعی ندارم.دوستانی که با گارانتی های دیگه خریدن باید نظر بدن.:11:
من با گارانتی یاس خریدم..جعبه کاملا پلمب بود (با یه محفظه پلاستیکی) 2 تا هم کارت قشنگ گارانتی و بیمه توش بود + هندس فری + شارژر +سی دی ها + 2 تا سی دی از یاس که بهدرد نمیخوره..یکیش که کلا خراب بود..
راستی این بیمه واقعا به چه دردی میخوره؟ شاید یکی زد زمین و گفت از دستم افتاده؟:27:
نقل قول:
سلام.
احتمالا" کارشناس بیمه تشخیص میده که تصادفی بوده یا صحنه سازی.:31:
واسه ماشین رو که خوب تشخیص میدن واسه موبایل رو نمیدونم.شاید هم کروکی کارشناس تصادفات بخواد یا گزارش مامور انتظامی.:31::46::11:
من با گارانتی پارسه 475 تومن
سی دی ها + هندزفری + قلم اضافه + کیف + شارژ
نقل قول:
سلام.
خوب این گارانتی پارسه که شما میفرمایید یعنی همون بدون گارانتی که دوستمون فرمودن.گارانتی در مورد HTC یعنی : یاس ,چرشین تله کام و اخیرا" کامتل .بقیه گارانتی ها کارتهایی هستن که تو بازار فروخته میشن.یعنی یک شرکت مثل پارسه میاد و هر کارت رو 5000 تومن میفروشه به مغازه دار و مغازه دار بابت همون کارت 20 تومن از خریدار اضافه میگیره.حالا گوشی خراب میشه و شما میبری گارانتی با توجه به مندرجات کارت, شرکت مذکور میتونه از شما واسه سد معبری که تو شرکت ایجاد کردید شکایت کنه و زنگ بزنه 110 بیاد شما رو ببره.:31::11:
دوستان کسی میدونه جرا نوشته های فارسی بصورت منقطع ( یعنی حروف جدا جدا ) و برعکس نوشته میشه؟
قلم اضافه رو یادم رفت..قلم اضافه هم داشت..و یه محافظ صفحه.:11:
اقا پس قربونت یه قرار تصادف بزار:31::39:نقل قول:
نقل قول:
مال منم اینجوری بود..اصولش اینه که یه فارسی ساز نصب کنی..اما من ندانسته یه رام عربی تو گوشیم بود اونو نصب کردم و بعد از کمی تنظیمات الان هیچ مشکلی ندارم..:11:
در ضمن من متوجه شدم تاریخ اس ام اس ها به هم میریزه..حتی ظاهرا ساعت دریافت هم درست نیست..در واقع اس ام اسی که تازه اومده رو باید 2 ساعت بگردی تا پیدا کنی..
سلام
اون مشکلی که من داشتم یعنی نمیتونستم با usb اینترنت pc رو share کنم تو win xp حل شد.
می خواستم ببینم کسی می تونه با win 7 هم اینکارو بکنه؟؟؟
ممنون
نقل قول:
فدات شم حوب زودتر میگفتی!! ما فکر کردیم رو ایکس پی هستی:18: الان خاطرم نیست اما مشبه این مشکل رو یه جا دیدم اگه پیداش کردم..میزارم..شما هم خودتون بگردید..:11:
احتمالا دوستان خودشون بدونن اما این لینکی که میزارم مال htc diamon 2 در سایت سازنده هست..خیلی چیزهای مفیدی اونجا ارائه میشه.اخرین به روز رسانی ها و رفع مشکلات احتمالی گوشی (به وسیله به روز رسانی)
کد:http://www.htc.com/sea/supportdownloadlist.aspx?p_id=249&act=sd&cat=all
نقل قول:
این برای ویستا هست یه تست بکن شاید جواب داد..
کد:http://www.microsoft.com/windowsmobile/activesync/activesync45.mspx
ببخشید today scerin مگه همون صفحه اول نیست؟ من هر چی گزینه اضافه میکنم تیکهاشون برداشته میشه..(از قسمت TOday اضافه میکنم)
نقل قول:
سلام.
تودی اسکرین شما پشت تاچ فلو قرار داره یعنی شما اول باید تاچ فلو رو غیر فعال کنید سپس با تیک زدن موارد انتخابی اونا رو بیاری رو تودی اسکرینت.:11:
دوستان يه مشكلي واسه گوشيم پيش اومده.
من ميتونم به ديگران زنگ بزنم ولي هركس به من زنگ ميزنه ميگه" شماره مشترك مورد نظر در شبكه موجود نمي باشد".
ولي در مورد اس ام اس هيچ مشكلي نداره. هم ميتونم اس ام اس بزنم و هم اس ام اس واسم مياد.
به نظر شما مشكل از گوشيه يا از سيمكارت؟؟
گوشي رو همين ديروز خريدم:41:
نقل قول:
سلام.
مشکل نه از گوشیه نه از سیم کارت از خودته:31:(البته شوخی بود)
شما سیم کارتت دایورت شده رو یه شمارهای که وجود نداره شما این کد رو شماره گیری کن ببین درست میشه بعدش یا نه.#21# بعد کلید سبز رو بزن.پیغام قبول که بهت داد تست کن.:11:
سلام..
من هم از وقتی گوشی رو خریدم هی میخوام بگم اما فکر میکردم مشکل از خط منه..من هم میتونم به همه جا زنگ بزنم..اما در 80% مواقع نمیتونن به من زنگ بزنن..یا یه تک زنگ میزنه بعد قطق میکنه..یا فقط اشغال میزنه و یا دسترس نمیده...100% مطمئنم.
نقل قول:
سلام.
از چی 100% مطمئنی؟
در 10 در صد مواقع هم من وقتی زنگ میزنم به طرف مقابل تک میزنه و قطع میکنه..
نقل قول:
سلام.
در مورد زنگ زدن شما نمیدونم اما در مورد تماسهای ورودی همون کاری رو که به اون دوستمون گفتم بکن ببین مشکلت حل میشه یا نه.:11:
نقل قول:
یعنی 100 در صد مطمئنم خط نمیده..:11: البته اگه دایورت میشد فوقش دسرس نمیداد یاا یه چیز دیگه میگفت..این اکثرا تک میزنه و قط میکنه..یا الکی اشغال میزنه..اما بیشتر تک میخوره و قطع میشه..