برای منم اوایل سخت بودنقل قول:
اما با راهنمایی هایی که دوستمون کردن و تمرین زیاد الان دیگه هر duel که میاد همون اولین بار میکشم
Printable View
برای منم اوایل سخت بودنقل قول:
اما با راهنمایی هایی که دوستمون کردن و تمرین زیاد الان دیگه هر duel که میاد همون اولین بار میکشم
سلام ....
من بازی رو امروز نصب کردم .... تو XP SP3 ولی صدا نداره ! تو بازی هیچ صدایی نمیاد .... این مشکل رو با FEAR 2 هم داشتم .... درایور صدا رو هم آپدیت کردم .. Realtec HD .... اما جواب نمیده .... مشکل از چیه ؟!
شما گزینه unimodem full duplex audio device رو از device manager از قسمت sound به حالت disable در بیارنقل قول:
منم همین مشکلی که بازی هیچ صدای نداره رو دارم . با اینکاری هم که شما گفتی مشکلم حل نشد راه دیگه ای نیست که صدای بازی بیاد ؟نقل قول:
مشکل میتونه از ویندوز شما هم باشهنقل قول:
من تو تاپیک بازی Crysis پست های خیلی زیادی دادم وقتی که sp3 داشتم و تو اون بازی صدا نداشتم
اما بازی های دیگه صدا داشت
فکر میکردم از sp هست که یک sp3 دیگه نصب کردم درست شد
من چند سالی میشه ویندوز عوض نکردم اما فکر نمی کنم به ویندوز باشه . امکان داره از کرک باشه ؟
من کلا xp رو واسه بازی مناسب نمی دونم.مخصوصا بازی های جدید رو.نقل قول:
یکی از دوستان میشه از device manager قسمت Sound رو باز کنه و یه عکس ازش بگیره برای من بزاره ؟ شاید مال من یه چیزی کم و اضافه داشته باشه ...
عزیز به اون ربطی نداذه.اگه با اون کارایی که دوستان گفتن درست نشد دیگه فایده نداره.ولی اینم عکس ( تو ویستا)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت run تایپ کن dxdiag وببین که چند تا کارت sound داری اگه بیش از یکیه عوضش کن وبعد از هر بار تعویض یه ریستارت کامل و اون کاری رو که بچه ها گفتند بکن ان شالله مشکلت حل میشه:46:نقل قول:
دستور ویرایش شد:31:
ممنون . فکر کنم آخرین راه آپدیت درایو کارت صدام باشه آخه خیلی قدیمیه ! ممکنه برای همین باشه ؟
یکی که خود مادربرد داره یکی هم کارت صدا خودم بستم روش شده 2 تا یعنی کارت صدا رو بردارم و فقط از کارت صدای خود مادربرد استفاده کنم ؟نقل قول:
اولا منظورم dxdiag بود(شرمنده اشتباه لوپی:31:)...نقل قول:
ثانیا کارت صدای مادربورد که ارجعیت داره ولی شما اینکاری رو که توی پست قبل گفتم بکن ببین چی میشه(حتی اگه unimodem نداره یه سری توی بازی بزن ببین شاید صدا داشته باشه...)
هر چی که مهدی جان میگن گوش کن.با این راهی که گفتن 100 درصد حله.نقل قول:
با کمال احترام برای شما :20:نقل قول:
ولی من و خیلی های دیگه با تجربه نظری کاملا مخالف داریم
خودم ویستا هم دارم
برای بازی های جدید سون مناسبه بنظرم
من تاحالا هرچی نصب کردم حواب داده
البته نه به این معنی که XP جواب نداده.
تقریبا 100 درصد بازی ها رو XP کار میکنن
روی سون هم من تا الان 14_15 تا نصب کردم مشکلی نداشته بجز همین یدونه بازی!
که چند پست قبل اشاره کردم.
کاملا موافقم.نقل قول:
xp واقعا 1 چیز کامل بود. هیچ بازیی باهاش مشکل نداره.
دوست من هم با این بازی توی seven مشکل داشت.
من خودم هم xp دارم هم ویستا.
اگه روی ویستا مشکل داشته باشم با اینکه کم پیش میاد ولی روی xp صد درصد درسته.
من که نگفتم بازی ها روی xp مشکل دارن.من گفتم مناسب نمی دونم.مثلا یه مقایسه:نقل قول:
crysis تو xp قابلیت very high نداشت اما تو ویستا میشد.قدرت و پردازش گرافیکی xp هم پایینه directx10 هم در xp به معنای واقعی نیست.
دوستان توی دوئل سوم هرکاری میکنم نمیشه کشت طرفو .
یعنی دول اول و دوم هم انسی رد کردم .
میشه یه توضیح در مورد دوئل ها بدین .
مخلصیم
باید حواست باشه با رفتن به چپ و راست یارو رو واضح ببینیش ، یعنی اگه تار باشه نمیشهنقل قول:
دوستان توی دوئل سوم هرکاری میکنم نمیشه کشت طرفو .
یعنی دول اول و دوم هم انسی رد کردم .
میشه یه توضیح در مورد دوئل ها بدین .
مخلصیم
بعد سعی کن دستت همیشه نزدیک تفنگت باشه
بعد که اون زنگ ! زده شد موس رو سریع ببر ولی الکی تیر نزن صبر کن نشونه بره رو یارو بعد شلیک کن ... که این نشونه هم ربط داره به همون جایی که وایستادی
من همون بی صدا تا اواسط بازی رو رفتم . یکی از پوشه های محل نصب بازی مشکوک هست یعنی احساس میکنم فایلهاش ناقصه . یکی از دوستان میشه از محل که بازی رو نصب کرده یعنی این محل D:\Call of Juarez - Bound in Blood\CoJ2\Out\Settings تو این قسمت برای من فقط یه فایل 1 کیلوبایتی هست کسی اگر بازی رو سیستمش نصب هست لطفا بره به این قسمت ببینه چه فایلهای اینجا هست ...
Audio.scr
Video.scr
1.83 KB
unimodem full duplex audio device رو Disable کردی؟
چون برای منم همین مشکل بود با غیر فعال کردن اون گزینه حل شد.
ببخشید دوستان همونطور که میدونید این بازی فقط دز سرویس پک 3 اجرا میشه حالا یه روشی بود که در محیط داس با یه ترفندی میشد 2 رو به 3 تبدیل کرد که بازی گول بخوره همچین چیزی نمیشه ؟
خیلی ممنون برای من تو این پوشه فقط یه فایل Audio.scr هست اونم 1 kb بیشتر نیست !نقل قول:
فکر کنم مشکلم همین باشه ...
اون unimodem full duplex audio device هم غیر فعال کردم و صدها روش دیگه که هیچ کدوم جواب نداد .
یکی از دوستان میتونه برام فایلهای Video.scr و Audio.scr رو آپ کنه ؟ احتمال زیاد برای همینه ...
بفرما.....:
کی گفته تو sp3 فقط اجرا میشه ؟نقل قول:
من خودم همین الان تو sp2 دارم راحت بازی میکنم
پدرام جان جدی میگی ؟ مطمئنی ؟ اخه خیلیا گفتن نه فقط توی سرویس پک 3 اجرا میشه !!!!
ممنون دوست عزیز واقعا ممنون . الان دان میکنم میریزم تو اون پوشه شاید درست بشه .نقل قول:
راستی من وقتی بازی رو نصب کردم بدون اینکه هیچ کرکی چیزی بریزم وارد بازی میشم
یعنی نسخه ای من دارم اصلا کرک نداره ...
با سلام به همگی .
منم این بازی رو الان تموم کردم .
تو 5 ساعت و 15 دقیقه .
داستانش واقعا قشنگ بود .
همینطور گیم پلی بازی و گرافیکش .
آخرش هم خیلی باحال بود .
درکل جز یکی از بازی هایی بود که از خریدنش پشیمون نشدم !
ارهنقل قول:
هم من هم 2 تا از دوستام داریم روی sp2 میریم
خوب امروز صحنه ای بس جالب پیش اودم که گفتم شما هم ببینید :31:
البته شاید دیدید شایدم دقت نکردید
البته با صجبت هایی که با این مرغ داشتیم گفتن که دستمزدشون برای بازی تو این سکانس 6 دلار بوده :5:
بازي چه سيستمي ميخواد؟هر چند سيستمم 100% به بازي ميخوره.
یکم شکنجش میکردی بیشتر اعتراف میکرد.تو تلویزیون پخش میکردن.:31:نقل قول:
حداقل سیستم مرود نیاز :نقل قول:
CPU: Intel Pentium 4 3.2 GHz Intel Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500 +
RAM: 1 GB for Windows XP / 2 GB for Windows Vista
VGA: Graphics card with 256 MB RAM, compatible with DirectX 10.0 or DirectX 9.0c with Shader Model 3.0 - supported cards: NVIDIA GeForce 6800/7600-7950/8600-8800/9600-9800/GTX 260-280, ATI RADEON X1650 - 1950/HD 2400-2900/3650-3870/4650-4870
DX: DirectX 10.0 or DirectX 9.0c
HDD: 4 GB of disk space
Sound: Sound card compatible with DirectX 9.0c
ODD: DVD-ROM
دوست من گوش گرفتی داشت چی گفت:31:نقل قول:
فکر نکنم چون اگه گوش داده بودی حداقل نتیجه ش رو میومدی میگفتی ولی به هر حال اگه با فایلهایی که alex گذاشت کارت راه افتاد(اگر چه مال من یکی هم دقیقا مثل فایل خودته) که فبها و گرنه اگه راههای رو که من گفتم چک کردی وتازم جوای نگرفتی این فایل رو به عنوان آخرین راه حل دانلود کن ببین کارت راه میافته:
اگه شد بازم فبها:31:وگرنه تا مدیریت یه اخطار نثارت نکرده بقیه بحث رو اینجا مطرح کن:کد:http://connect.creativelabs.com/developer/Wiki/OpenAL%20Installer%20for%20Windows.aspx
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114448
بازی بسیا ر جالبیه گیم پلی بازی هم در نوع خودش عالی من سری قبل رو بازی کردم اما این یکی یه چیز دیگس
ازون بازیاست که احساس میکنی سر کار نیستی
سلام.من قبلا يه نسخه گرفتم راحت اجرا ميشد.الان يكي گرفتم موقع اجرا ميگه كارت گرافيك رو ساپورت نمي كنه.مدل كارت گرافيكم nvidia geforce GTX295 1.5gb هست.مشكل چيه؟
1:دوستان این بازی مشکلات رایجش همین صدا نداشتن هست ؟ برای رفع مشکل چه بکنیم ؟
2:بعد اینکه این جوجه هارو کجا بترکونیم داستانش چیه ؟ مخصوصا این عکس بالایی(مردم از خنده)
3:و اینکه پس رو اکس پی پک2 مشکلی نداره پس خدارو شکر !!
4:راستی دوستان من امروز میخوام برم این بازی رو بگیرم گرچه خیلی دیر هست اما عیبی نداره !!! میخواستم بدونم شما در عین اینکه میتونید مراحل رو انجام بدین میتونید توی اون شهر هم بگردید یعنی اسلحه فروشی و ... بعد تو شهر چه چیزایی وجود داره ؟
5:راستی کسی میدونه برای مولتی پلیر باید چه کنیم خیلی دوست دارم بازی کنم !!
6:کسی اطلاعاتی چیزی درباره موتور بازی داره ؟ ممنون
ممنون میشم کمکم کنید چون این بازی رو دارم میرم بگیرم !!!
1-همون راه حل همیشگی disable کردن unimodem...نقل قول:
2-فکر کنم یه تخم مرغ دوزرده جایزه میدن:31:
3-نه تا اونجا که من می دونم...
4-تقریبا یه همچین چیزایی داره ولی نه به وسعت بازیهای open world مثل gta ولی در کل بازی بحالی بگیریش ضرر نمی کنی:46:
5-I don't kknow چون من یکی که اهل مولتی پلیر نیستم...
6-کاملا جدیده اسمش هم chorme 4 هست و تقریبا میشه گفت بهترین موتور بازی در دنیاست(نظر شخصی) دلیلش رو هم اینجا نوشتم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3975094&postcount=317
بله اتفاقا من الان داشتم مطلبی میخوندم در این باره ی موتور بنظرم فوق العاده هست !!
راستی با دایرکت اکس 10 که مشکلی نداره و راحت میشه اجرا کرد نه |؟
بعد مثلا تو شهر چه امکاناتی در اختیارت هست ؟
راستی کسی چیزی در مورد مولتی پلیر میدونه حتما به من بگه چون بازی کرک شده و اونجوری که اصلا کار نمیکنه
راستی کرکش ماله کجا بید ؟