نسخه ی پینگلیش تو بازار موجوده که!نقل قول:
خودم گرفتم آخه.
Printable View
نسخه ی پینگلیش تو بازار موجوده که!نقل قول:
خودم گرفتم آخه.
شما تو تهران هستین؟نقل قول:
من رشتم فکر نکنم اینجا اومده باشه
بازم مرسی
بچه ها مود Multi-player این بازی فقط در حالت انلاین است یا میشه بصورت split screen هم بازی کرد؟
چه شرکتی نسخه english سالم رو بازار داده؟
ای بابا gamespot بهش 8 داده
یوزر ها هم تا اینجای کار بهش 9 دادن !!
بعد از cs که کمی تا قسمتی ناامید کننده بود
فکر نمیکردم این یکی همچین نمره ای بگیره
مخصوصا با این تعاریف ناامید کننده ای که بچه ها از نسخه روسی داده بودن
این نسخه موجود نسخه روسی بازی هست که به انگلیسی ترجمه شده ! نسخه اصلی انگلیسی بازیFebruary 2ndیعنی دیروز منتشر شده ... و فکر نکنم هنوز کرک شده باشه !نقل قول:
چه شرکتی نسخه english سالم رو بازار داده؟
یک ماه بیشتره تهران اومده! طبیعتا باید تا الان تو استانای دیگه هم باشه.نقل قول:
البته همون نسخه روسی هم کرک شدش رو من از وست گیم گرفتم حقیقتا! با این وجود بعیده تو رشت نباشه!نقل قول:
توی این بازی کجا میتونم ابزار لازی برای تون اسلح یاز رو پیدا گم؟
نسخه انگلیسی کرک شده اومده، حجمشم 4.01 گیگ. تورنتش الان هست روی نت.
امتیازات تا الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
85
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬کد:http://www.gamestar.de/test/action/egoshooter/2310157/stalker_call_of_pripyat.html
84
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬کد:http://www.gameswelt.de/articles/reviews/6112-S.T.A.L.K.E.R._Call_of_Pripyat/index.html
8/10
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬کد:http://www.eurogamer.net/articles/stalker-call-of-pripyat-review
8/10
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/stalkercallofpripyat/review.html
به صفحه اول اضافه شد...
من الان نسخه انگلیشو دارم
ولی بازی یه کم گیج کننده هست
کسی در مورد بازی چیزی میتونه بگه
میری توی اون کشتی مخروبه همون اول بازی میگه : هر چی اطلاعات میتونید جمع آوری کنید. من سراغ همه میرم ولی بعدش اتفاقی نمی افته.
از چند نفری هم که job میگیرم ولی توی نقشه چیزی نشون نمیده و علامت جایی نمیفته.
یه توضیحی بدین؟
سلام
بازی را بخرم؟
من کلن سری قبلیا این بازی خیلی خوشم میومد؟
حالا این یکی را نمیدونم؟
این بازی فوق العاده است اما SOC یه چیز دیگه بود!!!
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
دوست عزیز شما بگو از چه کسی این JOB ها رو میگیرید تا من بهتون بگم چیکار باید بکنید!!نقل قول:
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
نقشه کامل بازی ! تمام پنج مرحله ! از هر مرحله یک عکس بسیار بزرگ با توضیحات انگلیسی
Zaton , Jupiter , Pripyat , Pripyat underground , X8
4shared.com/file/240280446/89e7a44b/STALKERCoP_Zaton.html
4shared.com/file/240280474/4cc496a4/STALKERCoP_X8.html
4shared.com/file/240280745/12a84ba8/STALKERCoP_Pripyat.html
4shared.com/file/240280977/dd15544d/STALKERCoP_Pripyat_underground.html
4shared.com/file/240281013/3b4f6b38/STALKERCoP_Jupiter.html
فایل PDF راهنمای کامل بازی به انگلیسی ، 200 صفحه با عکس !
4shared.com/file/240280417/83976098/STALKERCoPGAMEGUIDEgamepressur.html
trainer ( برنامه تقلب ! ) با امکانات کامل ( 12 مدل تقلب )
روئین تن ، خستگی ناپذیر ، بدون آسیب مغزی ، بدون تشعشع ، بدون محدودیت وزن ، تعمیر خرابی وسایل !
بدون احساس گرسنگی ، پول با مبلغ دلخواه ، امکان پرواز! ، پرش خیلی بلند ، ذخیره و فراخوانی و ...
4shared.com/file/240407174/31f1c42a/STALKERCoP_Trainer_12.html
:7::40:***حالشو ببرین دوستان***:40: :7:
چطور artifact پیدا کنم ؟! از هر شخصی تو بازی می پرسی یه جا آدرس میده ... میرم حول حوش اون نقطه detector رو فعال میکنم اما هیچی پیدا نمیکنم !
ضمنا یه قسمت بازی یه هلیکوپتر هست که اطرافش مین گذاری شده چطور نزدیکش بشم؟
یه قسمت هایی هم هست که یه چیزایی مثل برق و الکتریسیته اونحا هست با اینکه اونجا ماموریت دارم اما نمیشه نزدیکش شد !
سلام...اين بازي اومده...ديگه كامل و انگليسي هست؟؟؟يا بازم روسي؟؟؟
مشكلي نداره؟؟؟
نقل قول:
مال من که انگلیسیه و مشکلی هم نداره
برای اینکه بفهمید کدوم بازها منتشر شده رسما به سات gamespot.com و pc.ign.com مراجعه کنید
سلام
بازی را خریدم ولی همون مرحل اول موندم؟ نمیدونم باید چه کار کرد؟!
تو نقشه قشنگ نشون میده کجا بری..
می ری به یه دکل میرسی که ماموریت میگیری..
زیاد از بازیش خوشم نیومد.
نسخه 1 خیلی قشنگتر بود...
بازي چرا اينجوريه ؟!!
يه تير ميزني دوربين دو متر ميره بالا ! اصلا نميشه تير اندازي كرد !
هرچقدر هم بازي ميكنم نميتونم با بازي ارتباط بر قرار كنم !! به نظرم چون اولين باره ميخوام نسخه اي از اين سري رو بازي كنم اينطوريه نظرم . كلا از دانلود بازي پشيمون شدم ...
بستگی داره تفنگت چی باشه
میتونی تفنگ بهتری بگیری یا ارتقاش بدی که اینطوری نشه
بازی هم سلیقه ایه هرکسی خوشش نمیاد
خودم به شخصه 3 روزه دارم پشت سرهم بازی میکنم
من تموم کردم ولی تو فروم های خارجی شکایت کردن که پرش داره یا یک وقفه تکراری انجام میشه.
یکی از ایرادات این بود که وقتی کار از کسی میگیری تو نقشه معمولا یک علامت میده که باید بری اونجا اما گاهی ناپدید میشه من مجبور هی لود کنم بعد یک لحظه ببینم کجاست بعد که ناپدید میشه میرم اونجا.
سلام بچه ها من بازی رو دانلود کردم الان...اما کرک نمیشه....خواهشا یکی کمکم کنه..ممنون..پدرم دراومد تا تموم شد..کرک میخوام..لینک بدید خواهشا!!!! ...کمک...کمک...کمک...کمک...کمک...ک مک..!!!!
نقل قول:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: کمک..کمک..کمک..:19::19::19::19::19::19::1 9:
سلام ودرود
من هم بازی رو یک ماه پیش تموم کردم یه سری تغییرات خوب داشت اما مشکلات هم داشت، مبهم بودن بعضی از عملیات ها به علاوه شلوغ بودن کمپ های دوستان که نیمیشد بعصی وقتها فهمید که کدوم فرد مورد ماموریت هستش ولی همه نسخه های استالکر به خاطر سبک تنوع گراینه اش ارزش بازی داره.
البته برای من که ماموریت مبهمی نداشت رو نقشه وقتی شلوغ میشد دنباله شخصه خاصی میگشتی یکم اعصاب خرد کن بود
منظور بنده هم همین بود...نقل قول:
البته برای من که ماموریت مبهمی نداشت رو نقشه وقتی شلوغ میشد دنباله شخصه خاصی میگشتی یکم اعصاب خرد کن بود
واقعا این بازی اینقدر بد که آخرین پستش به سال 42 برمیگرده ؟
من این بازی رو خیلی دوست دارم . نمیدونم چطوری باید برم سمت این هلیکوپتر که بالای کوه هستش . دور منطقه رو کامل دور زدم ولی اصلا نمیشه از لبه کوه بالا رفت .
حالا این هلیکوپتر ها حدود 5 6 تا هستند . یکی دیگشون هست که از خیلی دور که میخوایم نزدیکش بشیم دور برش پر از مین هست که البته مین ها معلوم نیستند فقط تا یذره میخوام بریم سمت هلیکوپتره یه دفعه بلغم یه چیزی منفجر میشه و میمیرم.... اونجا چطوری باید سمت هلیکوپتر برم ؟
بد نیست ولی خب قدیمیه دیگه
یه یارو دیونه هست به اسم noah تو یه کشتی مخروبه زندگی میکنه با گرگش ! باید بری پیش اون تا راهو مخفی هلیکوپتره رو کوه رو نشونت بده
اون مین داره رو هم یادمه من مثل کانگورو جهیدم تا بهش رسیدم ! تو هم همین کارو بکن و کلی جون با خودت ببر هربار که مین پکید مصرف کن
تا اونجا که یادمه تنها راه رسیدن به اون هلی کوپتر از سمت راستش هست که تعداد مین ها خیلی کمتره اونجا اگه اشتباه نکنم یه حصار آهنی یا دیوار هم همونجا هست که باید از اون سمت بری.از وسط بری هر چه قدر هم خوش شانس باشی بازم احتمال زنده رسیدنت خیلی کمه.وقتی هم به هلی کوپتر رسیدی یه سری زیاد جونور بهت حمله میکنن که اکثرشون موقع عبور از مین ها نابود میشن و راه برگشتت باز میشه.نقل قول:
اون مین ها رو جریانش رو فهمیدم . نقاطی روی زمین هست که بصورت دایره تیره تره که نباید روی اونها بریم .ولی اون هلیپوپتر که دوستمون گفتن باید بریم پیش یه یارو . میشه دقیقا بگی کجا ؟ چون کشتی مخروبه من زیاد توی این بازی دیدم که رفیق رفقای خودم توشن کسی هم با گرگ من ندیدم توی اون کشتی ها .
این که قشنگترین بازیه که تا حالا رفتم. فوق العاده واقع گرایانه است واسه همین خیلیا که عشق بازیای فانتزی هستن زیاد از این خوششون نمیاد ولی من از محیط بازی و ترس و وحشتی که تو شبهای Zone هست لذت میبرم. بخصوص بارونش که خیلی طبیعی و باحاله. صداگذاریشم که دیگه هیچ.نقل قول:
قراره S.T.A.L.K.E.R 2 هم 2012 بیاد. اگه بیاد که میترکونه.
اما جواب سوالت...
از در کمپ که میای بیرون بیا به سمت راست. همونجاییکه یه جرثقیل بزرگ هست.
وقتی رسیدی به جرثقیله دور و برت رو نگاه کن.
یه کشتی خراب و درب و داغون میبینی که یه برجک چوبی کج و کوله و دست ساز بلند روشه.
Noah همون توـه.
فقط قبلش سیو کن که یه دفعه کار اشتباهی ازت سر نزنه. نمیگم جریان چیه که بیمزه نشه. :46:
ایول خبر خوبی بهم دادی.ولی سال 2012 که همه چی قرار نابود بشه و دنیا تمام شه:31:نقل قول:
قراره S.T.A.L.K.E.R 2 هم 2012 بیاد. اگه بیاد که میترکونه.
بعد یه سوال دیگه شما از کجا میدونی من توی کدوم کمپ هستم که میگی از کمپ اومدم بیرون دست راست ؟من دائم کمپم عوض میشه . الان توی یه جایی هستم که وقتی از در بیرون میام جلوم ایستاه راه آهن و دو خط راه آهن هستش . اون برجی که میگی هست ازش بالا رفتم یه بارو نشسته بود هرچی رو f رو زدم فقط میومد hi همین .
راستشو بخوای من از این بازی خیلی خوشم میاد ولی هنوز از شماره 1 تا 3 جریان این بازی رو نفهمیدم که مسئول مثلا جابجایی من توی نقشه کیه !! یا مثلا اون یارویی که ایستاده اونجا برای چی ایستاده و .... همینطوری میرم یه کی رو روش f رو میزنم و میشن ازش میگیرم :31:
الان توی Zone یا محدوده Jupiter هستی در صورتیکه عکسی که گذاشتی مربوط به محدوده Zaton میشه. باید بری به کمپ اولیه که یه کشتیه و اون یارو Beard و Sultan اونجا هستن. بعد بقیه ماجرا که گفتم. :46:نقل قول:
راستی میگم خیلی وضعت خوبه که هی توی این zone و اون zone میری؟!؟!؟!
الان چقدر میدی تا اون یارو ردت کنه؟ 3000 تا؟
اگه یه کاری کنی میتونی با 1000 تا بری و بیای....
مسوول جابجاییت که همونیه که بهش پول میدی ردت کنه. یه خلبانه که با خم و چم راههای زون آشناست.
اون یارو هم که اونجا نشسته یکی از قدیمیترین اعضاء duty ـه که بعدا خیلی کمکت میکنه. آدم خوبیه و کلا یکی از مهمترین آدمای ژوپیتره که برای رفتن به پریپیات بهش نیاز داری.
برای گرفتن ماموریت ها هم که کلا همه آدمای این بازی آدمن دیگه!!!! :31:
ممکنه یهویی یه چیزی بخوان که شاید تو بعنوان استاکر (که البته فعلا نمیدونن جزو آرمی هستی وگرنه دخلت رو میارن) بتونی کمکشون کنی.
کلا توی زون هر کسی نیاز به یه چیزی داره. از غذا گرفته تا آرتیفکت.
اما هر کسی جرات نداره بره تو دل طبیعت و تیکه پاره برگرده. واسه همین پول میدن تا استاکر ها که در واقع از جان گذشته هایی هستن که در ازای پول هر کاری میکنن واسشون انجام بدن.
یه سری از دیالوگ ها که مشخصه و نیازی نیست به همه بگی.
ولی هر کی رو دیدی (در صورتیکه بهت حمله نکرد!) باهاش صحبت کن (F رو بزن) و ببین دیالوگ جدیدی داره یا نه.
تعداد ماموریت های جانبی این بازی خیلی زیاده. فقط باید بگردی دنبالش.
ماموریت های اصلی هم که مشخصه دیگه...
تازه فهیدم برای اینکه این ور و اون ور برم پول کم میکنه ازم . خوب شد گفتی خوب من یادمه که توی شماره 1 این بازی میشد بدون پول توی کل نقشه حرکت کرد . این نمیشه ؟ چون من همون 1000 تا هم نمیخوام بدم .
اگه منظورت از نسخه یک Shadow of Chernobyl ـه که اون اصلا کسی رو نداشت این ور اون ور ببردت و اصولا Open World نبود. یعنی بین هر مرحله ـش loading داشت.نقل قول:
اما تو ورژن دو یعنی Clear Sky اومد یه سری آدم وارد به zone رو گذاشت که برای مسافت های طولانی در ازای پول جابجات میکردن در حالیکه خودت هم میتونستی بری و بیای.
توی Call of Pripyat کل محدوده چرنوبیل رو به سه zone تقسیم کرده که هر کدومش دنیاییه واسه خودش و کلی ماموریتای مختلف داره و گاهی هم مجبور میشی واسه یه کاری بین zone ها جابجا بشی.
بخاطر پیچیدگی مسیرها و خطرات احتمالی هیچ کس بدون راهنما نمیتونه بین zone ها حرکت کنه ولی من فکر کنم با این ترفند پلیر رو مجبور کرده با دقت بیشتری به انجام کارهاش مجبور کنه.
3000 تا که خیلی زیاده ولی 1000 تا زیاد نیست. اگه خواستی بهت میگم باید چیکار کنی تا 1000 تا ازت بگیره.
برای پول دراوردن هم خیلی راهها هست که چند تا نکته بهت میگم خیلی کمکت میکنه...
1- اسلحه هایی که بیشتر از دو تا خط از کیفیتشون کم شده رو بنداز دور و اصلا بفکر فروش نباش چون ازت نمیخرن.
تعمیر کردنشون و بعد فروختنشون هم به ضررته.
2- قبل از دور انداختن یا فروش اسلحه ها خشابشون رو خالی کن. فشنگ خیلی قیمت خوبی داره.
البته همه رو نفروش. ممکنه خودت فشنگ لازمت بشه.
3- اون یارو Beard خیلی پول های خوبی بهت میده در ازای آرتیفکت ها.
برو پیشش و ازش بپرس چه آرتیفکت هایی میخواد. برو دنبالشون توی آنومالی ها و پیداشون که کردی سریع برگردون پیشش. حداقل 15000 تا بهت پول میده!!
فقط اگه دیر کنی یا پیداش نکنی استاکرهای دیگه پیداش میکنن و میارن که بهش بفروشن. یا باید مخفیانه بکشیشون و آرتیفکت رو از جیبشون برداری (دقت کن مخفیانه باشه وگرنه دیگه تو کمپ راهت نمیدن!) یا باید یه اسلحه درجه یک بدی بهشون تا آرتیفکت رو بهت بدن.
در ضمن سعی کن از detector های لول بالا که یا تو جیب دشمنا و زامبیا هست یا میتونی بخری استفاده کنی.
4- ماموریت ها رو اگه درست انجام بدی اکثرا بهت جای stash ها رو میدن که اگه بری برشون داری کلی پول و اسلحه و خرت و پرت نو گیرت میاد.
تو نقشه یه دایره سبز رنگه که توش سه تا مثلثه (یا یه همچین چیزی)
خلاصه راه واسه پول درآوردن زیاده برای همین هم هست که اینقدر استاکر و بندیت ریختن تو zone...
چقدر اصطلاح گفتی !!!!!! ممنون اگه میشد بیشتر از تشکر میکردم. حالا برم دیگه سراغ بازی ... :31: