با بودجه 3.5 تا 4 میلیون .سونی رو بگیرم.
چه مدلی
با بودجه 3.5 تا 4 میلیون .سونی رو بگیرم.
چه مدلی
اين سايت فرمولي داره كه كساني كه تو انتخاب سايز lcd موندن بهشون كمك شاياني ميشه
کد:http://www.dtvcity.com/lcdtv/lcdscreensize.html
سلام
آقا من ارومیه زندگی میکنم ، اینجا دو مدل پاناسونیک دیدم که هر دو 50 اینچ هستن یکی pv80 و یکیش هم PY800 که هر دوشون رو پنلشون یه مقدار خش دارن ، فروشنده pv80 رو 980,000 میگه و PY800 رو هم 2,000,000 .
ظاهراً هر دو رو از پیرانشهر یا بانه آوردن (طرف تعمیرگاه رسمی پاناسونیک هستش) برای تعویض پانل که ظاهراً 250،000 تومن هستش .
بنظرتون ارزشش رو داره بگیرم یا نه . البته اینم بگم که خشها موقع روشن بودن تلویزیون دیده نمیشن و فقط وقتی خاموش هستش دیده میشن.
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40
من فقط صفحه اول هر تاپیک رو ندیدم. و فعالیت مدیران عزیز رو ندیدم.
من کمال تشکر رو از مدیران خوب این بخش دارم.که اطلا عات جامعی در صفحات اول هر بخش گذاشتن. دوستان همیشه اول صفحات اول هر بخش رو ببینید تا گمراه نشید
با تشکر فراوان.
سهیل:40::40::40::40::40::40::40:
سلام به همه دوستان
چند تا سوال دارم
من زياد با اين پورت هاي جديد آشنا نيستم
تلويزيوني كه قصد خريدشو دارم 42PQ10 پلاسما LG هست
ورودی و خروجی هاي پشت دستگاه:
1 ورودی RF
1 ورودی AV
1 ورودی Component به همراه صدا
1 ورودی HDMI/HDCP
سوال: آيا 1 ورودي از هر كدوم از اين موردها كفايت ميكنه؟
(من يه رسيور ميخوام بخرم كه نميدونم اصلا رسيورها HD هستند يا نه + يه سينماي خانگي كه حتما HD هست و ورودي HDMI هم داره )
اگر رسيور هم HD باشه يك پورت HDMI كم ميارم نه؟
يا ميتونم به ورودي HDMI سينما وصلش كنم و از سينما تصوير با كيفيت HD بگيرم
ممنون
دوستان عزيز من تازه واردم و قصد خريد يك پنل42 يا 40 دارم و موارد زير رو هم كانديد كردم و بودجه هم 1200000تومان است كدام را پيشنهاد ميكند
مورد مصرف هم رسيور 70% دي وي دي 20% و در مواقع پارازيت شديد هم آنتن معمولي
محل نصب سالن منزل با ابعاد 5*5 و شدت نور خوب ( طبقه 6 ) ساختمان آفتابرو با پنجره هاي بزرگ
( اگر پيشنهاد بهتري هم داريد لطفاً بفرماييد ) با تشكر
samsung 40b570
sony40 سري s
panasonic plasma 42s10
lg 42lf120
سلام به همگي ( بوجه ام تا سقف يك مليون صد تومان هست )
من مي خوام تا چند روز اينده يك پنل بخرم ولي در انجمن به جواب سوالاتم نرسيدم ممنون ميشم اگه جواب سوالاتم رو بديد :
1) اينجا كسي مدل B650 را داره كه باهاش گيم بازي كرده باشد ايا در بازي هاي سريع مثل فوتبال با به جاماندگي تصوير مواجه شده يا نه اگه مواجه شده خيلي ازار دهنده است يا خير . 32 اينچش فقط در نهايت تا 42 ديگه
2) مي خوام بدونم براي يك اتاق 12 يا 10 متري يك ال سي دي 32 اينچ مناسب است يا نه چون در تايپيكهايي كه در انجمن خوندم بعضي از دوستان گفته بودند كه كمتر از 42 اينچ نخرين و من هم دليش را نفهميدم يعني كيفيت در 32 اينچ خوب نيست مثلا در مدلهاي مثل B650 يا W550 و ....
3) من چون گيم بازي مي كنم و دو تا كنسول هم دارم PLaystation3 و Xbox360 ميخوام بدونم اين مدل b650 براي گيم يا فيلم ديدن با كيفيت HD مناسب است يا نه
4) اين ال سي دي G10 قيمتش چنده وايا با سينما خانگي ميدن يا نه اگه با سينماخانگي ميدن اگه سينما خانگي رو نخواي قيمتش چقدر در مياد
فقط ببخشيد اگه سوالاتم زياد شد يك تايپيك ديگه داده بودم ولي در انجمن نگذاشته شده بود از مديران انجمن ممنون ميشم اگه دليلش رو بگن . ممنون ميشم فقط كسايي كه ميدونن جواب بدن
دوستان در مورد خريد پلاسماي پاناسونيك بهترين مدلش چيه؟با ذكر دليل
دوست عزیز احتمالا برای خرید تصمیم خودتو گرفتی ولی چند نکتهنقل قول:
اصلا 1 ورودی کفایت نمی کنه چون تکنولوژی صوت و تصویر هر روز بالاتر میره و ریسیور های اچ دی و درایو های بلوری جای خودشونو کم کم باز میکنن که مستلزم ورودی های اچ دی بیشتری هست
اگه قصد خرید تلوزیون داری حتما چند نکته رو در نظر بگیر
اگه اهل تماشای فوتبال و بازی های کنسول جدید هستید سراغ پلاسما برید
اگه عمر دستگاه میزان مصرف برق و یا کیفیت پنل واستون مهمه حتما ال سی دی بخرید
اگه بودجه تون یاری میکنه که برید سراغ ال ای دی چون هم مصرف پائین تر داره هم عمر بیشتر
به نظر من اگه قصد خرید پلاسما دارید حتما پاناسونیک بخرید
// // // ال سی دی دارید حتما سونی بعد سامسونگ
پلاسما مدل g10 سونی در صورت بودجه خوب سری x و یا w
سامسونگ حتما سری 6 یعنی b650 یا b690
با سلامنقل قول:
دوست عزیز باید دید مورد مصرف شما بیشتر چه چیزی هست
اگه بیشتر فوتبال و گیم بازی میکنید سراغ پلاسما برید
اگه اهل دیدن فیلم و ریسیور هستید ال سی دی
پلاسما
معایب : مصرف برق زیاد عمر کم
مزایا : سرعت پاسخ دهی بالا ( عدم پرش تصویر در صحنه های سریع مثل فوتبال ) قیمت پائین تر
ال سی دی :
معایب : سرعت پاسخ دهی پائین( در مدل های مختل فرق می کنه مثلا سری S که گفتید فکر می کنم 8ms باشه که خیلی عیب بزرگیه )
مزایا : رنگ های زنده و شفاف عمر بیشتر پنل
به نظر من اگه بتونی یکم بودجه رو بیشتر کنی خیلی به صرفه است اگه انتخوابت سونی بود یه سری بالا تر
اگه انتخوابت سامسونگ بود مدل b650 یا b690 رو حتما بگیر
من حاضرم سینما خانوادگی نداشته باشم ولی تلوزیون بهتری داشته باشم
بهترين مدلش g10 كه ايرادش هم بازتوليد رنگ مشكل هستنقل قول:
يعني بهد از يه مدت رنگ مشكي عمق و سياهيش كم ميشه
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
در مورد انتخابت بهتون پيشنهاد ميكنم پلاسماي LG نگيريد. كيفيتش خوب نيستو يعني من در كنار ساير TV ها چك كردم خوشم نيومد اصلا. شايد تنها ببيني خوب باشه ولي در كنار بقيه نه.نقل قول:
اگر پلاسما ميخواي g10 پاناسونيك بهتره و اگر LED مسخواي le700 شارپ از همه بهتره و قيمتشم 1600 هست
مشخصات:
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/TV/TVDetails.asp?Height=1050&ID=74
من مي خوام يه 40 اينچ بگيرم بودجه هم در حدود يك ميليون و دويست هست
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
سلام به شمانقل قول:
اگر ميتونستي تا 1600 جور كني كه فقط بهت ميگفتم LED شارپ رو بگيري. چون بهترين LED موجود در بازار هست. در واقع Full LED هستو كيفيتش بي نظيره. اگر ميخواي اطلاعات بيشتري در موردش داشته باشِي:
ولي اگر نميتوني پيشنهاد من به شما 42 اينچ LCD همين برند هست: با 1250 ميتوني ال سي دي 42 بگيري كه فول اچ دي هست با پنل ژاپني و كلا اسمبل ژاپن. خييلي كيفيت عالي دارن. اين مدلشه:کد:http://sharpled.mihanblog.com/post/7
42A66M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- FULL HD 1080P
- RGB PLUS
- HDMI x3
- 8Bit Panel With 8Bit Video Processor
- SRS TruSurround XT
- مجهز به پانل LCD ژاپني
- زاويه ديد بسيار وسيع (176درجه افقي و عمودي)
- روشنايي تصوير بالا
- كنتراست فوقالعاده 50.000:1 ديناميك
- داراي سه ورودي HDMI
- مجهز به پانل 8 بيتي
- قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
- خروجی صوتی SRS Trusurround XT
اينم لينكش كه مشخصات فني شو ببيني
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/TV/TVDetails.asp?Height=1050&ID=55
دستتون درد نكنه ولي اين مدلي كه پيشنهاد كرديد هرتزش كم بود
آيا تو سوني هاي براويا هم مدل خوبي هست ؟
در ضمن تو سايتي هم كه لينك دادي 1.4 هست نه 1.2
نظرتون در مورد سامسونگ و سوني و پاناسونيك هم ممنون ميشم اگه بگيد البته ال سي دي نه پلاسما
متشكرم
البته LE700 اونجوری هم که شما میگی خوب نیست، تو Reviewها هم امتیازات بالایی نگرفته. بدون شک مدلهای 6000 و 7000 , 8000 سامسونگ LEDهای بهتری هستن.نقل قول:
1- خواهش ميكنمنقل قول:
2- refresh rate اگر 100 / 120 هرتز باشه جزو هرتز هاي بالاست. معمولا ال سي ها 80 هرتز هستن. ولي اين مدل 120 هست.
3- اگر منظورت از 1.4 قيمت هست: من قيمت بازار رو گفتم نه قيمت سايت رو
4- اگر ال اي دي ميخواي من باز هم شارپ رو بهت پيشنهاد ميدم ولي اگر غير از اون ميخواي: اول سوني بعد سامسونگ.
ال سي دي سامسونگ شايد ظاهرش خوب باشه ولي كيفيتش خيلي خوب نيست. ضعيفه همه چيش. سوني خيلي قوي تره. مثلا سري هاي جديد كه USB ميخوره: من يه فيلم ريختم تو usb و برده بودم امتحان كنم تلوزيون رو . جون آدم رو در مياره تا نشون بده.
سري z سوني رو خيلي تعرفيشو شنيدم. در مورد سوني خيلي آشنايي ندارم و مذل هاشو نميشناسم.
ال سی دی های شارپ و در وهله دوم اسکارلت ال جی با بودجه شما بسیار مناسبه
اگر یکسر به هایپر استار بزنید می تونید تمام برند ها رو در کنار هم مقایسه کنید
LCDها معمولاً 100/120Hz هستن یا 60هرتز، یا البته بالای 200 هرتز. 80هرتز!!نقل قول:
دوست عزیز شما خودت میگی من خیلی با سونی و مدلاش آشنایی ندارم پس چطوری میگی از سامسونگ بهتره؟!!! سونی هم فعلاً تو بازار LED نداره اصلاً فقط LCD داره (فقط یه مدل 46 اینچ سری X فکر کنم LED هست که فکر کنم نزدیک 4 میلیون قیمتشه) من نمیدونم شما این اطلاعاتتون رو از کجا میارید.
سامسونگ کیفیتش خوب نیست؟؟!! فعلاً که یکی از بهترین تولید کنندههای تلویزیون در دنیا هست حداقل چندین برابر اون شارپی که طرفداریش رو میکنی و تقریباً چند ساله یه کمپانی کاملاً رو به افول هست در زمینه تولید تلویزیون، طرفدار داره و از نظر فروشم در دنیا رتبه اول رو داره فعلاً.
دوست عزیز فکر نمیکنی اینجا که محلیه برای راهنمایی افراد برای خرید تلویزیون مناسب با دادن اطلاعات ناقص باعث گمراهی کاربرا میشین؟!
البته تقصیر شما هم نیست وقتی هیچکدوم از دوستان با تجربه این بخش هیچ کاری نمیکنن و نظری کلاً نمیدن (؟!؟!) خوب بالاخره یکی باید پیدا بشه یه نظری هرچند ناقص بده؟؟!
1- ...............نقل قول:
2- من نگفتم 60 يا 80 يا 100 يا 120 . همين سامسونگي كه شما داري اينجوري طرفداريشو ميكني واسه تلوزيون هاي 100 هرتزش كلي تبليغ ميكرد. چون ميگفتم تلوزيون هاي مدل پايينترش 100 هرتز نيست و از فلان مدل به بعد 100 هرتزه. من هم گفتم اين ال اي دي شارپ 100/120 هرتزه. اينو درك كردي يا دوباره توضيح بدم؟
3-من نگفتم سوني ال اي دي داره. خودم ميدونم همش ال سي ديه
4- هر ننه قمري ميتونه كيفيت سامسونگ رو با شارپ و سوني مقايسه كنه. 2 تا آدم مثل تو اومدن هي گفتن سامسونگ خوبه كه من هم بدون تحقيق رفتم 40b570 گرفتم و از كيفيت تصويرش اصلا راضي نيستم. اگر هم ميخواي 200 تا عكس ميزارم برات كه ببيني خالي نميبندم و سامسونگ خريدم. ولي همه تصاويرش مرده هستن، رنگ بندي خوبي نداره . فقط قيافش خوبه
5- خيلي خوب ميبود درك ميكردي كه يه سري نظر ها و سليقه ها شخصي هست. اينكه من برند ال جي رو دوست دارم يا سامسونگ رو به خودم و سليقم مربوطه .
6- فكر نميكنم در زمينه ال سي دي اطلاعاتت از من بيشتر باشه . چون من رشته تحصيليم به اين مسايل مربوط ميشه و از تو خيلي بيشتر حاليمه
از نظرات و گفتههاتون کاملاً مشخصه همچی؛ شما میتونی پستهای خودتون رو دوباره مطالعه کنید منم در حدی نیستم که با شما بخوام اینجور بحثهای بیپایه کنم.نقل قول:
در ضمن اینجا چندین تاپیک در مورد محصولات سامسونگ هست شما به هرکدوم مراجعه کنی متوجه میشه حداقل اکثر دارندگان محصولات سامسونگ هیچکدوم از حرفهای شما رو تأیید نمیکنن!
خواهش ميكنم دوستان تاپيك رو منحرف نكنيد فقط نظرتون رو با دليل ارائه كنيد بگزاريد تصميم وقضاوت با خريدار باشه
ممنون از نظرات همه دوستان
با سلام خدمت دوستان
من حدود 3 ماهه full led shrp خریدم واقعا راضی هستم باور کنید از اقوام عید اومده بودن خونه ما سونی دارن سامسونگ دارن ولی همه می گفتند تصویر sharp بهتره
تنها ضعفی که می تونم از این تلویزیون بگم دو نکته است
اول اینکه پورت usb نداره
و دوم اینکه تله تکست فارسی نداره
که این دو مورد خیلی راحت می تونست از رف مادیران طبق سفارش به سازنده مرتفع بشه اما این کار رو نکردن چون اون موقع ایکس ویژن هاشون دیگه فروش نمی رفت.
در عوض تصویر عالی آپشن های مختلف برای تنظیم تصویر و ورودی خروجی های متعدد برای وصل کردن dvd -----set top box---pcو... داره
دوستان می تونند در فروشگاه هایپر استار تصویر شارپ رو با بقیه تلویزیونها مقایسه کنند تازه الان 1600 شده .
در هرصورت من آماده ام اگه از دوستان کسی سوالی داره در این مورد پاسخ بدم
ضمنا من نه فروشنده ام نه نماینده شرکت خاصی
دوستان مشخصات دقيق و اينکه آيا اين مدل هنور توليد ميشود يا نه را ميخواستم:
پاناسونیک 42 اینچ LZ80
کنتراست بالا 15000 : 1
سیستم کنترل هوشمند صفحه نمایش
پخش فیلم با سرعت 24p
پنل CD تمام1080x1920) HD پیکسل)
سیستم پردازش تصاویر متحرک 100 هرتزی
فناوری تنظیم تصویر متحرک
زاویه دید عریض 178 درجه با پنل IPS Alpha
در مورد ex 500 سوني 40 اينچش چه اطلاعاتي داريد ؟
ممنون ميشم
آيا اين تلوزيون امتحانش رو پس داده ؟
آيا 100 هرتز رو داره ؟
قيمتش تو بانه چنده ؟
متشكرم
دوستان به راهنمايي تون احتياج دارمنقل قول:
چون به زودي ميريم بانه و من نمي خوام كه انتخاب بدي داشته باشم و بعدا پشيمون بشم
مدل 650 كه 40 اينچش مد نظرم هست چطوريه ؟
چيكار كنم ؟ اصلا موندم چي بخرم؟
من بيشتر فيلم مي بينم و فوتبال زياد اهل گيم نيستم هرتز هم برام مهمه + فول اچ دي بودن
دوستان الان قیمت 46B750 در بانه 2300000 تومان هست.
46B7000 در بانه 1980000 تومان هست.
46B8000 در بانه 2180000 تومان هست.
میخواستم ببینم واقعا کیفیت تصویر سری 7 LCD اینقدر بالاست که حتی 100تومان از سری 8 LED گرانتر باشد؟؟؟
و حتی اختلاف 700 هزار تومانی با 46B650 اونقدر هست که این اختلاف ارزش داشته باشه و آدم بره و 46B750 رو بخره؟؟؟
(البته خوب باید توجه داشت که سری7 LCD 240هرتز هست و بقیه 120 هرتز)
اما جالبه که سری 7 LCD جدید سامسونگ در سایت با قیمت 1699 دلار عرضه شده که قابلیت 3D هم داره اما مدل 2009 آن 1199 دلار هست که در بانه 2300000تومان فروخته می شود.
يكي از دوستان در سايت سري b750 رو داشتن گويا اونقد ها هم راضي نبودند حالا چرا نميدونمنقل قول:
در مورد ال اي دي سري 8 باريكترين ال اي دي دنياست فكر ميكنم خيلي زيباتر از سري 7 اگه بين اين دو سري موندين حتما سري 8 رو بگيريد
در مورد سريهاي جديد هم بنظرم صبر كنيد
در مورد 46b650 واقعا نسبت به قيمتش عاليه و ميارزه
سری 8 LED خوبیه ولی باریکترین نیست.نقل قول:
احتكمال داره الان باريكتر اومده باشه من در مورد خود سامسونگ مطمئنم ولي در مورد بقيه ال اي دي ها حق با شماست فكر ميكنم مطلب قديمي بودنقل قول:
كسي در اين دو پستي كه من ارسال كردم نظري نداره ؟ چون انشالله پس فردا ميريم براي خريد واسه همين نيازمند راهنمايي شما هستم مرسي
در مورد ex 500 سوني 40 اينچش چه اطلاعاتي داريد ؟
ممنون ميشم
آيا اين تلوزيون امتحانش رو پس داده ؟
آيا 100 هرتز رو داره ؟
قيمتش تو بانه چنده ؟
متشكرم
دوستان به راهنمايي تون احتياج دارم
چون به زودي ميريم بانه و من نمي خوام كه انتخاب بدي داشته باشم و بعدا پشيمون بشم
مدل 650 كه 40 اينچش مد نظرم هست چطوريه ؟
چيكار كنم ؟ اصلا موندم چي بخرم؟
من بيشتر فيلم مي بينم و فوتبال زياد اهل گيم نيستم هرتز هم برام مهمه + فول اچ دي بودن
سري خوبيه 100 هرتز هست در واقع اون E مخفف entertains كه خوب معلومه واسه چه كاريهنقل قول:
ولي به شخص نظرم سرس X وبهد W
در مورد سامسونگ قطعا با توجه به قيمتش B650 سلطانه
ممنون از اطلاع رسانيتنقل قول:
فقط ميخواستم بگم از وقتي خط توليد رو ماديران وارد كرده اين مشكل تله تكست هم انگار رفع شده .
ولي كلا من هم اعتقاد دارم كه بهترين TV ها رو شارپ داره و خود فروشندگان سوني هم اينو قبول دارن
چرا le700 نميگيري؟نقل قول:
كيفيتش خيلي خوبتره
1- واقعا سامسونگ اين وسط چيكارست. در برابر سوني و شارپ حرفي براي گفتن ندارهنقل قول:
2- سوني كيفيتش عاليه ولي قيمتي كه از مشتري هاش به خاطر اسم برند ميگيره خيلي گزافه
در حال حاضر بهترين قيمت و كيفيت رو شارپ داره. فول ال اي دي بي نظيري داره
در اين مورد كه اين وسط چيكارست بهتره بحث نشه چون به حد كافي بحث شدهنقل قول:
در مورد فول ال اي دي هاي شارپ موافقم واقعا عالي هستند نسبت به قيمت سوني
سلام من یک sony bravia مدل KLV_40s550A
دارم و برای بازی هم خریدم 1250000هم براش پول دادم و به اسم اینکه سونی بهترین مارک هست در زمینه Tv خریدم ولی وقتی میخوام باهاش بازی کنم اون کیفیتی که مد نظر من بود را نمیده و اگر با مانیتور هم بازی میکردم تفاوتی جز بزرگ شدن تصویر نمیبینم البته به غیر اینکه هرتز دستگاه پایین هست و مثلا موقع فوتبال بازی کردن چشم آدم درد میگیره و البته رنگ هم توش خیلی به نظرم جالب نمیاد مثلا وقتی روی حالت زنده قرار میدمش به شدت زمین را سبز نشون میده روی حالت بازی هم که رنگ رو از همه چیز میپره اگر میشه راهنمایی کنید که چه تنظیماتی انجام بدم در ضمن من با کامپننت Xbox 360 بازی میکنم که تا 1080p را ساپورت میکنه ولی واقعا 1080P جالبی نیست
ببخشيد اينو ميگم...اما من خوندم و شنيدم كه سري s پايين ترين كيفيتها رو دارن ....اي كاش قبل خريد بيشتر دقت ميكرديد ...:11:نقل قول:
شاید درست بگید متاسفانه خانواده به علت این کلکی که سونی زد و گفت اجناس تخفیف خورده دستگاه را بدون اجازه به بنده که تحقیق کنم خریدن حالا کاری هست که شده دوستان دیگر چه نظری دارن شما هم با نظر دوستمون موافق هستید که پایین ترین کیفیت مال این مدل هست
مثل این میمونه که شما یک دوربین VGA از بهترین برندی که دوربین میسازه بخرین و بعد به خاطر این که اون دوربین عکس با کیفیتی نمیگیره بگین این برند اصلا خوب نیست و به درد نمیخورهنقل قول:
آیا بهترین HDTV که میگن Kuro هست این مدل هست ؟
Pioneer PDP_428 XG
این مدل قیمتش 2400000هست
این همون کارو معروف هست ؟