این نشون دهنده عشق دوستان p30 است به همنقل قول:
Printable View
این نشون دهنده عشق دوستان p30 است به همنقل قول:
صفحات مجله فرانسوی opm که متنشو دیروز گذاشتم .......
اونای دیروز 4 تا بود .........2 تا دیگه هم اضافه شد :31::31::31:
Aves teamvision 2.0 Konami really wants to return to the idea of block-team dear to all the coaches. How? By offering a multi-coverage system in which players seek to spontaneously fill the spaces. Also added surpuissant: teammates who has the ball. air, they put themselves in the surface if you are centering, relay or space if you are a smuggler, and if you are the backbone dribbler. A dream come true
the appearance of online groups has also been reviewed and downloadable will multiply (always free on the wait). Multi clashes have also been at the center of attention. more responsiveness, technical, and an arbitrator reactif vigilant ... the evenings among friends may be animated!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه به خدا فرانسوی فکر نکنم کسی بتونه ترجمه کنه :دی
اینو دیدین :کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Euphoria_(gaming_software)
به انگلیسی این میشهنقل قول:
A.TeamWork
To be able to attain the fan's various expectations on game improvements, different specialized teams each worked on a particular aspect. Gameplay, online, A.I, atmosphere, graphics, animations...almost everything has been retouched and refined.
B. Set pieces
The penalty system has been re-vamped to ensure that shots can be controlled with great precision. All new is the possibility to trigger player runs/ movement during set pieces.( Free kicks, Corner kicks, throw-ins, spot-kick)
C. While Solo
The famous Mater League mode now boasts of advanced managerial aspects and you can build up your team in a long-run. The Champions League mode is now integrated into the ML mode, while strategies are more customizable for the team as a whole or for individual players.
D. Back to simulation roots
New dribbles, feints, ways of shooting at goal,fluidity in off-the-ball movement and stringing of passes, as well as the keeper have been reworked. The success of passing , crossing, shooting and pulling off tricks with the ball will depend fully on its speed, angle, placement and timing
E. Teamvision 2.0
with teamvision 2.0, Konami wind rvenir really the idea of a block team dear to all the coaches. How? In proposing a system of multiple couverttures in which players trying to spontaneously fill the spaces. Also added surpuissant: teammates who tailor their investments according to the type of player with the ball. Clearly, they put themselves in the surface if you are centering in the relay or in the case if you are a smuggler, and if you are the backbone dribbler. a dream come true
F. Multi provided
the appearance of online groups has also been reviewed and downloadable will multiply (always free on the wait). Multi clashes have also been at the center of attention. more responsiveness, technical, and an arbitrator reactif vigilant ... the evenings among friends may be animated!
G. Full control
innovation size for the series, it is now possible to control the Desplaces player without the ball by sending them to specific areas. A more strategic indeniable that could completely change the way you play. Imagonez just a series of calls croises in the back!
H. An atmosphere of madness
Stages receive special care but without the bonus morale in light of the fact that you play the game at home or outside that will revolutionize the atmosphere. Especially when you sai that sound level and reactions of the crowd was all done in this direction.
I. Most beautiful, most hottest
even if it does not yet have the new engine for this 2010 version, the graphics have been altered, especially in terms of faces, facial expressions and especially the lighting effects according to the climatic effects and the period Thursday (day, night)
J. A community strengthened
On the basis of the comments and advice of its community of players and fans, listening to the advice of experienced professionals and the general public, Konami has undertaken major changes for 2010 on the principles can only be welcomed these promises and this will return to its roots
نقل قول:
کونامی وعده های بزرگی در مورد نسخه 2010 بازی میده (خدا کنه همینطور که قول میدن باشه)
کونامی اعلام کرده نسخه بعدی بازیو پاییز منتشر میکنه .
ما قول دادیم بزرگترین , بهترین و واقعی ترین سری pes رو که تا الان ساخته شده , ارائه بدیم .عجالتا روی بخش های زیادی از گرافیک و انیمیشن مجددا کار شده , اصلاحات زیادی صورت گرفته و در این زمینه پیشرفتهای بزرگی حاصل شده .بعید به نظر میرسه که Seabass موتور قدیمیه بازیو بخاطر جایگزین شدن موتور جدید کنار گذاشته باشه (احتمالا منظورش اینه که از موتور قدیمی بصورت موازی استفاده میکنه ) .ما واقعا نمیدونیم حد و اندازه تغییراتی که تا الان صورت گرفته و فقط میبینیم که بازی در حال پیشرفته .
کونامی یک تیم کامل رو اختصاص داده به قسمت آنلاین بازی برای ارتقاء این بخش و تقویت بخشی که مربوط میشه به چیزهایی که آینده برای دانلود ارائه میشه .
علاوه بر این ها کونامی تصمیم داره رجوع کنه به اصول شبیه سازی . این معنیش اینه که ما softgoals رو کنار بزاریم (من نفهمیدم مفهوم این اصطلاح چیه ) همچنین مدافعین و بازیکنان خط میانی طوری طراحی میشن که فضای خالی همدیگه رو به منظور برطرف کردن نقاط آسیب پذیرشون پوشش میدن و اینکه در یک لحظه چند بازیکن قابل کنترل هستن .
همینطور رفتار بازیکنان روی هم اثر میذاره بعنوان نمونه سانتر کنندگان خوب این انگیزه رو در هم تیمیهاشونو بوجود میارن که برای سر زدن وارد محوطه جریمه حریف بشن و...
در مورد بخش formation بازی میگه نباید اینقدر جزئیاتش وقت گیر باشه .باید یک معیار قدرتمندساخته بشه که سریعا بتونه فرم و چیزهایی که موجب برتری یک تیم بر دیگری میشه رو ارزیابی کنه.این معیار به کسی که میخاد تیشمو فرم بندی کنه کمک میکنه .
سیستم پنالتی طوری طراحی شده که دقت و کنترل بیشتری لازم داره .همینطور به مساله دفاع منطقه ای توجه شده .همچنین داوران با هوش تر و دروازه بانهای قابل قبول تر شده اند .
کونامی قول میده با چیزهای جدیدی که به قسمت مستر لیگ اضافه میکنه به این بخش شادابی جدیدی ببخشه . همچنین کونامی مجوز UEFACup رو هم گرفته (در حال حاضر EuropaLeague رو داره).
Hatsumi میگه pes 2010 بهتر به نظر خواهد رسید , بهتر اجرا خواهد شد و از نو خلق خواهد کرد فوتبال واقعی رو تا حدی که سخت افزار فعلی بتونه از پسش بر بیاد .
منظور هاتسومی از این جمله آخر چیه ؟یعنی همه باید به فکر ارتقاء سیستم باشیم ؟
مجتبی جان ترجمه این متن پست اول این تاپیکه .نقل قول:
آره قبلا یکی ازبچه زحمتشو کشیده بود .نقل قول:
البته فکر میکنم پاراگراف آخرشو تازگی اضافه کردن .توی پاراگراف آخر گفته .توی ماه مارس شایعه شده بود که کونامی توی نسخه 2010 بازی میخاد از یوفوریا استفاده کنه .گفته به هر حال کونامی تصمیم داره توی نسخه جدید موتور فعلی بازیو یک بازسازی اساسی بکنه.
منم قبلا دیده بودم پیس نبود به خاطر همون پاراگافش گزاشتم ولی نه بابا در کل مثل اینکه یه خبرایی هست کونامی موتورشو دستکار میکنه چمیدونم موتور جدیدو اینا قولای خفن خدا کنه امسال کونامی نمرش در حد 8.5 یا 9 بشه....
در مورد ارتقام من یکی که 1تومن دارم جمع میکنم بعدی که کنکورو ترکوندم یه کیس دیگه بگیرم اگه پیس خفن باشه باهاش حال میکنم نباشه ام پاکش میکنم.....
هنوز چیزی درباره سیستم بازی گفته نشده؟
نه :41:نه:41: نه:41:
بچه ها من این متن رو برای bax فیفا هم گزاشتم ... چون اگر توی این بازی هم از Euphoria استفاده کنن داستان به طریق زیر ممکنه اتفاق بیفته !
================================================== ========
(متن زیر کپی برداری نیست و تحلیل شخصی بنده می باشد)
خوب بزارید یه تحلیل کوچک بر اینکه چرا نسخه Next فیفا واسه ی PC نیومده انجام بدیم !
(( البته دوستان برای بهتر فهمیدن مطلب می بایستی اندکی با ابزار ساخت بازی های رایانه ای آشنا باشن ))
باید بگیم که فیزیک بازیکنا در فیفا نکست گفته میشه بر اساس موتور قدرت مند Euphoria engine هست و دیگه از rag doll ها استفاده ای نشده ! و حرکت بازیکنا on the fly توسط CPU پردازش میشه (یعنی دیگه خبری از motion capture و اینها خبری نیست !) و در نتیجه استفاده از CPU بسیار افزایش پیدا می کنه ! و یه جورایی اون حرف EA هم زیاد بی ربط نبوده که PC های فعلی واسه این بازی ضعیف هستند ! بخاطر CPU های ضعیفشون ! چون فیفا نکست از نظر گرافیک واسه PC مشکلی ایجاد نمی کرد ! ولی مشکل همین موتور بود که در کنار موتور اصلی بازی می تونست پردازش رو خیلی سنگین کنه ! (( شاید از این جهت بود که برای GTA IV گفته شد حداقل CPU دو هسته ای !! چون GTA IV ازین موتور قدرتمند واسه پردازش فیزیک حرکت اشخاص استفاده می کرد ))
تفاوت Motion Capture و Rag Doll (تکنولوژی های فعلی , فیزیک حرکتی) با Euphoria engine :
16MBکد:http://download.naturalmotion.com/NaturalMotion_EuphoriaDemo_720p_60fps.wmv
خوب خوشبختانه از نظر فنی این موتور خفن برای فیزیک حرکتی در بازیها برای PC هم قابل استفاده هست (همونطور که دیدم GTA IV برای PC هم اومد) .. ولی با توجه به چیزی که در GTA IV دیدیم با سیستم های خیلی از بچه ها بازی سنگین اجرا می شد ! در نتیجه سیستم های خیلی خوب می تونستند بازی رو خوب اجرا کنن ! و اگر نسخه نکست فیفا هم برای PC می اومد قطعا و به احتمال خیلی زیاد همین مشکلات رو با فیفا داشتیم ... خوب حالا که نا امید شدیم ازینکه سیستم مون حتما باس توپ و بالای 2 هسته ای باشه تا بتونیم از بازیهای نکستی که ازین موتور استفاده می کنن لذت ببریم (مثل فیفا نکست و GTA IV) وقتشه که یه خبر خوش بهتون بدم !
چند نکته : (که برای خبر لازمه که اینارو بدونید از قبل)
- یکی اینکه CPU های چند هسته ای قیمت هاشون داره خوب افت می کنه شما CPU 3 هسته ای AMD رو می تونی با قیمتی زیر 100 تومن بخری ! ( که پیشنهاد می کنم واسه بازیهای نکست که دیگه کم کم می خوان واسه PC سروکلشون پیدا بشه حتما دیگه یه دستی به سرو گوش سیستم تون بکیشین ! (برین تو کاره بالای دو هسته ای !)
- دوم اینکه تکنولوژی نسبتا جدید nVidia که همون CUDA هست واقعا یه جوری انقلابی در PC ایجاد کرد ! کدوم انقلاب ؟؟ خوب در واقع CUDA خواصیتش اینه که شما فقط از GPU تون دیگه فقط برای رندر و بازی استفاده نمی کنید ! شما با این تکنولوژی می تونید از گرافیکتون به عنوان یه کمک پردازنده استفاده کنید ! یعنی انویدیا با این کار پردازش فیزیک رو برای کارتهای گرافیکی فعال کرد (قبلا برای فیزیک قوی فقط می بایستی پردازنده های فیزیک Agiea رو خریداری می کردید) علاوه بر پردازش فیزیک , کارتهای گرافیکی که از CUDA بهره می برند , می توانند در پردازش های Encoding , Decoding نیز استفاده شوند (همون تبدیل فایلهای تصویری به یک دیگر , که قبلا تمام محاسبه بر دوش CPU بود !) که با این کار استفاده از CPU بسیار کاهش می یابد و GPU در محیط windows هم قطعه بسیار کارآمد تری نسبت به حال می شود ! پس توجه داشته باشید با خرید کارتهای گرافیکی Geforce 8000 به بعد می توانید در سیستم خود یه کمک پردازنده هم داشته باشید !
حال خبر خوش اینه که انویدیا برای قدرت مند کردن خودش داره با این تیم Natural Motion (سازنده Euphoria) همکاری می کنه تا بتونه CUDA رو برای پردازشهای سنگین Euphoria engine آماده کنه .. این کار باعث میشه دیگه وقتی شما می خواهید بازی ای رو بازی کنید که این Euphoria engine توش بکار رفته ( مثل FIFA Next-Gen ) دیگه مشکل پردازشی ای که الان دارید رو نداشته باشید !
حال بخاطر اینکه کمی تصویری تر با این Euphoria engine آشنا بشید شما رو به لینک زیر دعوت می کنم !
کد:http://www.naturalmotion.com/euphoria.htm
djmd عزیز ممنون از اطلاعات خوبی که گذاشتی .شما توی مطالبتون به این مساله اشاره کردین که فیفا نکست از یوفوریا استفاده میکنه .فکر نمیکنم این مطلب درست باشه .من چند صفحه قبل اسامی مشتریان موتور یوفوریا رو از سایت سازندش پیست کردم اصلا شرکت EA جزء مشتریان یوفوریا نیست و این شرکت بهمراه کونامی توی لیست مشتریان اندورفین هستن .
درمورد فیزیک خوبه این مطلبو به مطالبتون اضافه کنیم که برای کم کردن بار پردازشی GPU مادربردهایی طراحی شده که میتونن از کارتهای قدیمی برای پردازش فیزیک استفاده کنن و برای پردازشهای دیگه از کارت اصلی استفاده کنن .شرکت انویدیا به عنوان نمونه به کارت 8600 اشاره کرده .
MOCAP هم بعلت های مختلف از جمله هزینه بالا نسبت به فنآوریهای جدید باید کم کم غزل خداحافظیو بخونه.
بنده که از اطلاعات سایت های مختلف به این نتیجه رسیدم که حالا اگه دقیقا هم از موتور اندروفین یا اون یکی دیگه استفاده نکرده باشن ولی سازو کار پردازش فیزیک حرکتیشون از همون حالت ها استفاده می کنه !نقل قول:
حالا در هر صورت موتور سنگینیه ! حداقل برای نسل فعلی ....
حالا این چه ربطی به pes2010 داشت. یعنی pes2010 می خواد نکست جن بشه؟نقل قول:
دقیقا همینطوره فشار زیادی روی پردازنده وارد میشه .اون حرف EA رو کونامی به نوع دیگه ای بهش اشاره کرده .نقل قول:
بله سازکار هردو یکیه( ساختار DMS ) فقط تفاوتشون توی جنبه ON THE FLY بودن یوفوریا (واکنش های خلاقانه و از قبل طراحی نشده ) و PRE-SET بودن واکنش های اندورفینه .
امیدوارم هردوی این شرکتها توی نسخه بعدیشون از یوفوریا استفاده کنن چون این رقابت نهایتا به نفع ماست .بازم تشکر میکنم از مطالب جالب و آموزندتون .
عجب چیزایی!
ساسان خدایی ترکوندی!اینهمه آدم یه جا ندیده بودم خدایی!
Early Release Whispers Return
I wish I had something more concrete on this, but I haven’t got anyone willing to commit to their name to this story - due to obvious repercussions. I’ve had a number of people saying that PES 2010 is definitely hitting early this year, maybe even September. These people are to be trusted, and all of them don’t exclusively work for magazines or gaming sites.
I can’t get any sort of official confirmation, as Konami don’t respond to rumours. As soon as we get any sort of confirmation we’ll let you know. For now, the possibility of PES 2010 coming out earlier than usual just wont go away.
خسته شدم از بی خبری.نه این کونامی چیز جدیدی میده نه اون ea.
سلام به همه دوستان گل ... اصلا فکر نمی کردم بحثو از همین الان شروع کنید ای ول !!
پارسال من مجبور شدم سیستممو ارتقا بدم و مشخصات سیستمم اینطوریه :
cpu : 3 full
ram : 2 gig
graphig : 1 gig
به نظر شما این سیستمو لازم نیست برا pes 2010 ازتقا بدم ؟؟ هر چند میدونم هنوز سیستم بازی معلوم نیست ولی نظرتونو می خواستم .
این سوالو باید چند ماه دیگه میپرسیدی .نقل قول:
من دقت کردم هر سال نسخه جدید بازی سیستمی نیاز داره که قدرتش 1.5 تا دو برابر سیستم مورد نیاز نسخه قبلیه .امیدوارم امسال اینطور نباشه و ما شاهد یک بازیه کاملا متفاوتی باشیم. هاتسومی که تو چند تا از مصاحبه هاش گفته امسال میخایم تا جایی که سخت افزار جواب بده بازیو پر ملات بسازیم :8:.
به نظر میاد cpu شما کم باشه و لازم ارتقا برای 2010 و بازی های جدید باشه:10:نقل قول:
سلام ...........:5:نقل قول:
کی سیستم pes2009 از pes2008 سنگین تر بود .......:18::18::18::18::18::18::18:
من آرزو دارم بازی سیستمی مثل سیستم بالایی بخواد و از حداکثر توان استفاده کنه مثل gta
نه دوست من مطمین باش با همون cpu هم میتونی بازی کنی pes2010 رو ........نقل قول:
البته این نظره شخصی منه :31::21:
نقل قول:
نسخه 2009 دوبرابر رم بیشتری میخاد .حداقل گرافیک 128 مگ میخاد در صورتیکه حداقل گرافیک مورد نیاز برای 2008 , 128 مگ بود .اما cpu قویتری نمیخاد .
اگه کونامی توی نسخه 2010 از محصولات NaturalMotion استفاده کنه , مطمئنا پردازشگر قویتری میخاد (به احتمال زیاد دو هسته ای لازمه )
خب منم منظورم همین بود دیگه .اگه نسخه بعدی سیستم بالایی بخاد نشون میده بازی متحول شده .نقل قول:
من آرزو دارم بازی سیستمی مثل سیستم بالایی بخواد و از حداکثر توان استفاده کنه مثل gta
راستی محمود جان مطلب جدیدی در مورد 2010 گیر نیاوردی ؟ توی یکی از سایت ها نوشته بود آدام هفته جاری میخاد یک سری اخبار در مورد بازی منتشر کنه .
فعلا که خبری نیست ..................نقل قول:
به احتمال زیاد طی هفته آینده یه سری اطلاعات از بازی منتشر میشه .....:31::31::31:
والا همون اولی که خبرای صفحه ی اول اومده بود میگفتن به زودی مطلب جدید میاد.هنوزم همینطوره.امیدوارم کونامی بازم ما رو تو خماری نذاره و خبر و عکس جدید بده.نمیدونم چی ازشون کم میشه اطلاعات بدن؟؟؟
جلل خالق عجب چیزی!!!
به رنگ امیزی تماشاگرا فکر بدید!!
ما که عکسی نمیبینیم استاد : دی
کونامی گفته این عکس ingame هست.
کد:http://www.mondoxbox.com/images/shots/49/49875.jpg
کونامی رو ولش کن تا وقتی Trailer ندن هیچ چیزی مشخص نمیشه !
نه تنها برای این بازی بلکه تمام بازی ها !
نقل قول:
دوست من خاله بازی که نیست ..........
مطمئن باش این دادن اطلاعات از بازی خودش هزار برنامه داره ..................:31::31::31:
تقدیم به شما :20::20::20::20::20::20:
First PES 2010 Screen Released!
And who else to star in the pic than the main man himself, Lionel Messi. The words PICTURE PERFECT come to mind!
سایز بزرگ :
اینم اطلاعات منتشر شده ................................................. آقای 4039 ما منتظریم :31::31::10:کد:http://www.imagedash.com/uploads/lpf1242063868q.jpg
Messi brought to vivid life in PES 2010
Konami showcases massively enhanced graphics engine as
PES revamp continues apace
Konami Digital Entertainment GmbH has released the first in-game image of its forthcoming PES 2010 title, demonstrating the stunning new level of detail and graphical refinement the new game enjoys.
The work in progress image shows cover star Lionel Messi in action in the new game, and showcase a massive advance in aesthetic detail. Crucial to the new game’s look are all-new dynamic lighting effects, where the position of the sun or the illumination from the floodlights is reflected in real time within the shadows cast both on the pitch, stadium, the ball and players.
The newly-expanded Tokyo-based PES Productions team has also worked hard to create the most vivid player recreations to date. Player expressions are now fully implemented, while the level of detail has been extended to individual skin textures and different weaves for the various kits to mimic the breathable material so many manufacturers now use.
Further details will be released in the coming weeks.
.................................................. .................................................. ....................................
نقل قول:نقل قول:
اولین تصویر از pes 2010 منتشر شد.
در اینجا تصویر مسی ارائه میشود تا واقعیت زنده در 2010 pes به نمایش گذاشته شود.
کونامی بطرز با شکوهی گرافیک پیشرفته بازی رو توی این تصویر نشون میده .اصلاحات و تغییرو تحولات همچنان با سرعت ادامه داره .
این اولین تصویرمنتشر شده از داخل بازیه که نشان دهنده کیفیت بسیاربالای جزئیات و روتوش های گرافیکی بازیه .
تصویرمربوطه لئو مسی رو در حال حرکت توی نسخه جدید بازی نشون میده که بیانگر یک پیشرفت عظیم درخلق جزئیات و ظرافت های زیبای بازیه .
توی این نسخه از بازی روی افکت های نوری داینامیک و پویا بخوبی کار شده و نوآوریهایی صورت گرفته . زاویه سایه های بازیکنان و توپ (که بر اثر تابش نور خورشید ایجاد شده اند ) بصورت پویا به خوبی به نمایش در می آید همچنین شدت و ضعف روشنایی نور افکن ها و انعکاس آنها چه در داخل زمین و چه در محوطه استادیوم به خوبی به نمایش در می آید.
تیم سازنده بازی که به تازگی توسعه و گسترش پیدا کرده سخت کار میکنن تا طراحی کنند واقعی ترین شکل یک بازیکن رو که پیش ازاین وجود نداشته .چهره بازیکنان در حال حاضر بطور کامل تکمیل شده در حالیکه سطح جزئیات بر روی تکسترهای پوستی افراد مختلف و بافتهای متفاوت برای نمونه های مختلف تعمیم داده شده است ..
جزئیات بیشتر هفته های آینده منتشر خواهد شد .
آقا من که اینجوری شدم از این گرافیک و جزئیات ظریف این تصویر .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار میگی خود واقعیته .
انصاف نیست هنر کونامی که توی این تصویر به نمایش در اومده رو در اندازه اصلیش توی تاپیک نذاریم .من با اجازه تصویرو با سایز اصلیش میذارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست تکراری شد .
ما مخلصیم ...........:20::31:
آقای 4039 واقعا ممنونم ...........
اینم در مورد چهره PES2009 و PES2010
A World Apart
The header about shows the difference between an in-game pic of Messi in PES 2010 and last years PES 2009. Its an image that portrays a consistent theme when judging and analyzing all the information from the latest version in the PES series. I discuss the impact of the first image, and what we can expect from PES 2010.
“PES Revamp Continues Apace”. A telling line in the header of the most recent press release. Many viewers skimmed over the writing, preferring instead to wax lyrical on how Messi looks in the in-game pic. I can’t blame the people who did, but there’s an underlying message that has skipped peoples interest.
Meticulous attention to detail. A phrase that many gaming connoisseurs would attribute to the team creating PES in the PS2 era. The accuracy of kits, player representation, hairstyles, dribbling animations, whether they wear gloves, short/long sleeve, player attributes, correct boots etc etc etc. All these things were perfect in the old games, where that level of affection from the developers was evident in the final product. That’s been missing for far too long in the PES series, but you feel the OCD has kicked back in. Where else would you see the team so focused on reproducing this: ”the level of detail has been extended to individual skin textures and different weaves for the various kits to mimic the breathable material so many manufacturers now use.”
خداییش pes 2009 در برابر این مثل کارتن میمونه .الان دیر وقته فردا پیش از ظهر ترتیب متن بالا رو میدم .محمود جان ممنون از این خبر توپت.
در ضمن توی متن بالا به دو تا مساله اشاره شده یکی گرافیک خیره کننده بازی یکی دیگه افکتهای پویایی که بکار برده شده که خودش یک نوآوریه توی این سری .نمیدونم ترجمه ای که درموردش کردم گویا بود یا نه .
فردا یه سر میرم پیش آدام و برو بچ ببینم اونا چی میگن wow.
wow!!!!!
چه میکنه کونامی...!!!
آقا واقعا ممنون...هم بابت عکس ها و هم بابت ترجمه زیبای این متن
بخدا دیگه داشتم کف می کردم بس که توی بی خبری مونده بودم
گفتم برم یه سرچ بزنم ببینم عکسی گیرم میاد که گفتم قبلش یه سر برم توی فروم که دیدم دوستان یه حال اساسی بهمون دادن
واقعا لذت بردم...اصلا با pes 2009 قابل مقایسه نیست
باید منتظر یک شاهکار از کونامی باشیم
باز هم ممنون
عجب چیزیهههههههه واقعآ قابل قیاس با 2009 نیست. دستتون درد نکنه بچه ها مارو از خماری نجات دادین.
شصتت درد نکنه عزیز.خیلی باحال بود.نسخه 2010 فوق العاده پیشرفت داشته.امیدوارم ea هم این مرموز کاری رو کنار بذاره و عکس بده و این چیزا ببینیم در مقایسه با این بازی چطوره؟؟؟؟در کل فکر کنم امسال هر 2 بازی خفن بترکونن.