اون دیگه یه چیز دیگست بعضیا دیگه عادت کردن به دانلود کردن نمیشه هم کاری کرد
Printable View
اون دیگه یه چیز دیگست بعضیا دیگه عادت کردن به دانلود کردن نمیشه هم کاری کرد
آلبوم یاد تو - امید عامری 18 تا ترک داشت .نقل قول:
البته فعلا رکورد دست بنیامینه با 17 ترک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجاز بود دیگه ؟نقل قول:
آلبوم یاد تو - امید عامری 18 تا ترک داشت
خب پس رکورد دست امید عامریه :31:
ولی من میگم هر چی ترک کمتر باشه بهتره.
کسی خبر داره البوم منتشر شده یا نه؟
فعلا كه خبري نيست احتمالا ظهر مشخص بشه اصلا امروز مياد يا بازم ايران گام...:8:نقل قول:
آلبومش رو بی خیال ... لینک دانلود رو بچسب :31:نقل قول:
فعلا كه خبري نيست احتمالا ظهر مشخص بشه اصلا امروز مياد يا بازم ايران گام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همدانم
رفتم يارو گفت توي تهران امروز پخشه ، فردا پس فردا مياد اينجا !
:18:نقل قول:
اصولا اول شهرستانا مياد بعد تهران ايندفعه فك كنم بر عكس شده
:27:نقل قول:
نمي دونم !!! :18:
دستت درد نکنه دیگه همین مونده بود امید عامری غیر مجاز بخونه :دینقل قول:
مجاز بود دیگه ؟
اصولا باید آلبوم خیلی وقت پیش میومد :27:نقل قول:
اصولا اول شهرستانا مياد بعد تهران ايندفعه فك كنم بر عكس شده
یکی بره بخره آپلود کنه بچه ها چشم انتظارن :21:
رضا صادقی و داستان «یکی بود، یکی نبود» که از اين هفته مهمان مخاطباناش خواهد شد
عقابی که فقط يک خرگوش در سال میخورد
موسيقی ما- رسول ترابی: مشکیپوش بندر سه سال تمام برای این آلبوم خون دل خورده و وقت گذاشته است. خودش میگوید ممنوعالفعالیت شدنش باعث شد که فقط یاد بگیرد و مطالعه کند. ترانههای این آلبوم به نسبت آلبومهای قبلی معناگراتر شدهاند، اما او در ریتمها کماکان مطابق میل خودش کار میکند و هیچ توجهی به وضعیت و خواست بازار ندارد. کارهای حسی و آرام انتخاب اول رضا صادقی برای اجرا هستند.
درباره خودش میگوید عقابیست که حاضر است سالی فقط یک خرگوش بخورد، اما عقاب بماند و مثل کلاغ برای گذران زندگی هر غذایی را نخورد. خراج عقاببودنش را هم میدهد. او تنهاست و تنهاییاش را هم دوست دارد. شاید هم این تنهایی بهانهای برای حسیترشدن موسیقیاش است.
رضا صادقی در سومین آلبوم مجازش باز هم نقطه ضعف احساسی مخاطبانش را نشانه رفته است. اینبار او از «مشکی رنگ عشقه» و «وایسا دنیا» به «آغوش خدا» رسیده است و مخاطبانش را با کلام و لحن مداحی و تهییجکنندهاش با فضاهای رمانتیک، آرام و حسی درگیر میکند. او همچنین در كنار آلبومش اولین خوانندهای است كه چند فیلم مستند دربارهاش ساخته شده است. فیلمی كه در آن رضا صادقی دیگری به مخاطبانش معرفی شده و او را در كاراكتر دیگری كه تا به امروز دیده نشده، نشان داده است. مستند «رمز شب» شامل بخشهایی مثل گفتوگویی متفاوت با او در اوج خستگیاش،مداحی و عزاداریاش در ایام محرم در بندر عباس، گوشهای از پشت صحنههای كنسرتهایش و... بهنمایش در خواهد آمد. خبر خوش برای طرفداران رضا صادقی اینكه قسمت دوم مستند او با نام «جعبه سیاه» هم آماده شده و بهزودی در بازار پخش خواهد شد. كارهایی كه تماما زیر نظر شركت «ایرانگام» انجام شده است.
دموی آلبوم
«يکی بود، يکی نبود» در ابتدا 16 قطعه داشت، ولی رضا صادقی دو قطعهاش را تا امروز حذف کرده. او میخواهد آلبومش را دوباره غربال کند و تعداد قطعات آن را به 12 یا 13 قطعه برساند. فضای کلی آلبوم در ادامه آلبومهای قبلیاش است و فقط بار عرفانی ترانههایش پررنگتر شدهاند. دکتر چراغعلی، مهران خالصی، علی ثابت، ایمان حجت و... هم در این آلبوم با او همکاری داشتهاند. «یکی بود، یکی نبود» در مجموع کاری قویتر به نسبت آلبومهای گذشته اوست.
برگ برنده
در فضای ریتمیک و ترنس این روزها، ملودیهای حسی و عاشقانه خیلی میچسبند...
کاندیدای بهترینشدن
قطعات «آغوش خدا» و «میخوام تورو». وقتی در یک جمع چندنفری، همه روی این دو قطعه اتفاقنظر دارند، لابد درست است دیگر.
نكنه اينم مثل البوم علي لهراسبي همش يه شكلي باشهنقل قول:
گفته باشم حسي و عاشقانه ام حدي داره :19:
كي آلبومو خريده . بزاره واسه دانلود .... :10:
:39::31:نقل قول:
كي آلبومو خريده . بزاره واسه دانلود .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتشر شد مگه ؟
آره منتشر شده ! :31:نقل قول:
کسی نداره دانلود کنیم ؟! من هرچی گشتم پیدا نکردم ! :45:
بزار یه شب بگذره ...نقل قول:
آره منتشر شده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نداره دانلود کنیم ؟! من هرچی گشتم پیدا نکردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول شاعر :
چند سال از امشب بگذره که این آلبومو دانلود کنم :31:
دوست عزیز تو هر تاپیکی که باز میشه میای از دین و ایمون حرف میزنی ، اما حالا میخوای به همین آسونی دزدی کنی و حاصل 3 سال تلاش یکی رو به باد بدی ؟!!نقل قول:
بزار یه شب بگذره ...
به قول شاعر :
چند سال از امشب بگذره که این آلبومو دانلود کنم :31:
برای حمایت از رضا صادقی ، همه آلبوم رو میخریم ... 1500 هم چیزیه آخه ؟!
امروز من از سرما مردم !
همه ي مغازه ها رو رفتم براي حمايت !! ولي نبود خو ! چي كنم الان ؟!
ببخشید کدوم تاپیک باز شده من اومدم از دین و ایمون حرف زدم ؟نقل قول:
دوست عزیز تو هر تاپیکی که باز میشه میای از دین و ایمون حرف میزنی ، اما حالا میخوای به همین آسونی دزدی کنی و حاصل 3 سال تلاش یکی رو به باد بدی ؟!!
برای حمایت از رضا صادقی ، همه آلبوم رو میخریم ... 1500 هم چیزیه آخه ؟!
خواهشا بیشتر دقت کن، چون شروع کننده ی بحث دینیشون اصلا من نبودم، یکی بحث ضد دین کرد منم باهاش بحث کردم.
درضمن، من جهت اطلاعتون من آلبوم رو دانلود میکنم و اگه از آلبومش راضی باشم میرم میخرم.
1500 تومن هم پول یه ذرت مکزیکیه :31:
توجیه ... ! باید درصورت علاقه (که از آثار قبلی هم باشه) خرید و حمایت کرد ...نقل قول:
درضمن، من جهت اطلاعتون من آلبوم رو دانلود میکنم و اگه از آلبومش راضی باشم میرم میخرم.
از منم ناراحت نشید
حرف شما کاملا درسته ... کار منم کاملا اشتباه.نقل قول:
توجیه ... ! باید درصورت علاقه (که از آثار قبلی هم باشه) خرید و حمایت کرد ...
از منم ناراحت نشید
از اینکه یاد آوری کردی ممنونم :7:
من که آلبوم و دانلود می کنم ! آپلود میکنم تو وبلاگم هم می زارم
:34:
كارتون خيلي زشته !
هر كي بخواد واسه ي دانلود بزاره ديگه تهه تهشه ! :13:
همین شما آدما هستین که ما هارو اغفال میکنید میریم دانلود میکنیم :31:نقل قول:
من که آلبوم و دانلود می کنم ! آپلود میکنم تو وبلاگم هم می زارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نمیفمم, دانلود تا کی؟ تا وقتی که موسیقی رو به مرز نابودی کشیدن؟
شما مثلا طرفدار دین هستید؟ دینی که شما طرفدارش باشید دیگه بهتر از این نمیشه.
حرف شما مثل اینه که بگی من یه کیلو موز رو از میوه فروشی محل می گیرم و می خورم اگه خوشم اومد
بعد پولشو میدم.
نه تنها رضا صادقی, تمام کسانی که واقعا برای موسیقی داخل کشور زحمت می کشن باید حمایت بشن
تا از این بیشتر موسیقی تو آهنگ های کوچه بازاری نابود نشه.
آقای با دین دانلود کارای کسانی که واقعا زحمت کشیدن از دزدی هم بدتره, نه اینجا بلکه تمام دنیا چه مسلمان چه
کافر همه این کار رو دزدی میدونن. حالا شما که با توجه به امضات از اون دنیات میترسی دیگه چرا؟ !!!!!
ماها که ایران نیستیم باید چیکار کنیم؟؟یعنی ما هم نباید دانلود کینم؟؟؟؟:41:
خیالت راحت هیچکسی نمیتونه جلوی دانلود رو بگیره بهت قول میدم 4-5 ساعت بعد از انتشار میتونی با خیال راحت دانلود کنی ولی باید اینو در نظر بگیرید هیچ چیزی اصل سی دی با کیفیت نمیشه
آلبوم نیومده؟
نه هنوز.....
ای بابا نیومده یعنی؟نقل قول:
نه هنوز.....
معلوم نیست کی میاد؟
به احتمال زیاد تا اخر همین ماه میاد.
الان دیگه بخوای نخوای البوم صبح توی بازاره ظهر روی نت! اما بچه ها سعی کنین آلبوم رو اوریجنال بخرین. برای درست شدن باید از خودمون شروع کنیم.
دوستان این مستند رضا صادقی باید از کجا تهیه کنیم
ویدئو کلوپنقل قول:
دوستان این مستند رضا صادقی باید از کجا تهیه کنیم
یه لینک تقلبی بدین اونایی که دانلود میکنن حالشون گرفته شه :27:
دانلود با كيفيت 320:27:نقل قول:
بچه ها آلبوم کو پس !؟ :37:
امروز من رفتم مغازه یارو میگم آلبو کو ؟
میگه : نمی دونم کی میاد
میگم چرا ؟
میگه هنوز روی نت نیومده !!!!! :18:
آلبوم اصلا نیومده ! کی شایعه کرده یک شنبه میاد تو بازار ؟؟نقل قول:
دو ماه دارم به این تاپیک سر میزنم ، هی میگه امروز میاد ، فردا میاد ( ! )
داره کارش رو بی ارزش میکنه ... اگه تا یک هفته ی دیگه نیاد من دانلود میکنم ( ! )
آرش جون، اولا آیا هر کسی که دین داره هیچ گناهی نمیکنه و هیچ مشکلیم نداره ؟نقل قول:
من که نمیفمم, دانلود تا کی؟ تا وقتی که موسیقی رو به مرز نابودی کشیدن؟
شما مثلا طرفدار دین هستید؟ دینی که شما طرفدارش باشید دیگه بهتر از این نمیشه.
حرف شما مثل اینه که بگی من یه کیلو موز رو از میوه فروشی محل می گیرم و می خورم اگه خوشم اومد
بعد پولشو میدم.
نه تنها رضا صادقی, تمام کسانی که واقعا برای موسیقی داخل کشور زحمت می کشن باید حمایت بشن
تا از این بیشتر موسیقی تو آهنگ های کوچه بازاری نابود نشه.
آقای با دین دانلود کارای کسانی که واقعا زحمت کشیدن از دزدی هم بدتره, نه اینجا بلکه تمام دنیا چه مسلمان چه
کافر همه این کار رو دزدی میدونن. حالا شما که با توجه به امضات از اون دنیات میترسی دیگه چرا؟ !!!!!
اگه اینجوری نبود که دیگه امر به معروف و نهی از منکر رو نمیزاشتن، منم که حرف دوستمون رو قبول کردم، خودمم قبول دارم که اشتباه کردم، بعد تو میای اینجوری توهین میکنی !!
من هم حرف تو رو قبول دارم و هم حرف اون یکی دوستمون که بهم گفت.
بلاخره هر کسی به تذکر نیاز داره، بعضی وقتا ما غافل میشیم.
من غافل شدم و دو نفر که یکیش شما باشی به من تذکر داد و من حرفشو با جون و دلم قبول میکنم، قبوله کار من دزدیه و هست، ولی دین من بهم گفته برو دزدی کن ؟
مشکل از دینم نیست، مشکل از خودمه که درستش میکنم :10:.
وقتي ميگن هر پستي زدن شما اومدي رفتي بالا منبر نگو نه ....نقل قول:
انقدر حرف مردم رو تجزيه تحليل كردن خوب نيست ... اينو تو دينه شما هم گفتن :31:
موفق باشي :11: