کد داره هر برگه داداشی با کد صندلی وکارتت یکیه.
Printable View
کد داره هر برگه داداشی با کد صندلی وکارتت یکیه.
راحت ترین درس شیمی هست به نظر من ! :27::5:نقل قول:
salam
ye soal
baraye => A zir majmooe mosavie :41:AUB benevisim badihie kafye ya bayad chizi benevisi,m??:41: esbat ke dige lazem nis has?????
دقیقا متوجه سوالتون نمیشدم :13: اما اینو میدونم که این داخل اثبات ها به طور مستقیم کاربرد نداره ! یعنی اصلا یه همچین چیزی اثبات نداره :46:نقل قول:
اگر جزوه بنی هاشم داری تو ازمون شماره ی 6 سوال 6 قسمت ب تقریبا کاربرد یه همچین چیزایی رو توضیح داده اگر هم که این جزوه رو نداری بگرد نمونه سوال هماهنگ شهر تهران خرداد83 رو بگیر و سوال 6 قسمت ب رو نگاه کن
سلام به بکس این تاپیک.................من الان یه سوال برام پیش اومده نمیدونم جوابش چیه بدجوری هنگ کردم اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم............تو قسمت استقراها(معمولیاش) وقتی حکمو نوشتیم میتونیم اگه شد طرفه اول حکمو ساده کنیم به طرف دوم برسیم(یعنی به تساوی با طرف دوم برسیم) یا نه همیشه باید فرضو در نظر بگیریم و با توجه به حکم یه عبارت به دو طرف فرض اضافه کنیم و به طرف دوم حکم برسیم؟؟؟؟؟؟؟ اگه اونجوری که اول گفتم بنویسیم غلطه؟ نمره نمیدن؟..........
اینم که میگی درسته ولی معلوم نیس که به جواب برسینقل قول:
اگه به تساوی برسی درسته
ببین زیر برگه ماله حوابا مینویسه دبیر محترم به راحلهای درست دیگر هم نمره بدین :31::31:
پس اگه به جواب میرسه
مشکلی نیست
ای بچه ها من که بدبخت شدم رفت 60ص رو معادل 5نمره رو نخوندم نمیدونم فردا چطور می خوام امتحان بدم :41:...ای بگم خدا این برنامه ریزارو چی کار کنه...برام دعا کنید این امتحان رو خوب بدم:46:...
از اعماق قلب در کت میکنم!نقل قول:
بچه ها من نمونه سوالات فیزیک تجربی رو میخوام (اگه میشه یه سایتی چیزی معرفی کنید)
دوستان هم اکنون به یاری شما نیازمندیم :11:نقل قول:
نقل قول:کد:http://roshd.ir/Default.aspx?tabid=266&SSOReturnPage=Check&Rand=0
اشکال نداره کاملا درکت می کنم !! من فقط امیدوارم بالا ی 12 بیارم !! :31::31:نقل قول:
سلام
بازم که من اولم که
شما مگه چی میکنین سر جلسه
خوب بود خوشمان آمد
فقط 5. نمره خراب کردم
سوال ماله تاس خیلی چرت بود همون که 8 بار مینداختش
ولی به زور نوشتنمش
ایشالله شما 20 بشین
اگه اون سوال کامل بودا
چه حالی میداد بهم
سوالاش نسبت به پارسال آسون تر ولی به سال های دیگه سخت تر بود و زیاد تر
2 صفحه داده بود
خوش باشین
منم خوب دادم پاسخا بیاد اگه خدا بخواد بالای 19 شم.
سلام به بچه های این تاپیک........من فقط میخواستم بگم لعنت به طراح سوالاش
سلام چطورین؟:31:
من 1 ساعت اول هر چی بلد بودم نوشتم برگه رودادم! ولی نسبت به سالای دیگه سخت تر بود!
فک کنم 19 به بالا بشم!
چون سوال 7 رو نصفه نوشتم!
واقعا بدترین سوالایی بود که از سال 72 تا الان اومده بود معلوم نیست طراح مسخرش چی فکر کرده؟..............نمیدونسته امسال یه انتخابات مسخره در پیشه؟!......................نمیدونست امتحاناتش فشرده برگزار میشه؟1
خوش به حالت!نقل قول:
کسی تونست استقرا رو بنویسه؟
آسون بود ولی زیاد بودنش ضریب اشتباه ها رو زیاد میکرد
خوب بود ولی من 17 به بالا میشم !
3 تا ورق رو پشت و رو نوشتم
الان مچم درد میکنه !!!!!!!
ولی سوال 7 چرت بود خیلی ! حالم رو گرفت !
:37::47:خوش به حال شما که امتحانتون رو خوب دادید ...نمی دونید چقدر سخت بود این سوالای تجربی واقعا هر چی داشتم به این طراحه ...گفتم ...اما چه فایده کار از کار گذشته هو ما هم افتضاح دادیم امتحانه رو امتحانی که ضریبش 4ه و همه چی به ابن بستگی داره...چی شد:41:
من 8 صفحه نوشتم....:31::27:
در کل خوب بود.
آقایون این امتحان تاریخ ما هم خیلی سوالاش مزخرف و بیخود بود .... معلوم نبود از کجای کتاب درآورده بود ..... هیچکدوم از بچه های کلاسمون خوب امتحان ندادن .
از اون چیزایی هم که تو گزینه 2 گفت ، سوال چندانی نیومد یا بهتره بگم هیچی نیومد .... :|
امروز مثل اینکه امتحان تمامیه رشته ها سوالاش مشکل داشتن ..... :دي
منم همینطور!نقل قول:
ولی سوال 7 چرت بود خیلی ! حالم رو گرفت !
اسون بود که!نقل قول:
کسی تونست استقرا رو بنویسه؟
سلام:(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم حاله همه خوب باشه :(
من باز .....
افتضااااح حتی وقت نکردم رو سواالیی که نصفه حل کردم فک کنم :(
اینقد سالن شلووووغه دنیاییییه !!!. معلم ادبیاتمون جلوییم ازش سوال ....میاد برگه ....نگاه میکرد بهش میرسوند حالا اینا به درک برا چی اینقد وختش کم بوووود
.....!!!
بچه هاااا سوال لانه کبوتری و بازگشتی رو برام بزارین/:( لطفا:41::41::41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد در صد تایید میشه.نقل قول:
صفحه اول وقتم رو گرفت و باعث شد صفحه دوم رو بدون دقت جواب بدم برا همینم 18 یا 19 میشم.
منم از بچه های زیست پرسیدم 2-3 تا فقط گفتن ما خوب دادیم...بقیه حرفای قشنگی نثار طراح کردن!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :47:خوش به حال شما که امتحانتون رو خوب دادید ...نمی دونید چقدر سخت بود این سوالای تجربی واقعا هر چی داشتم به این طراحه ...گفتم ...اما چه فایده کار از کار گذشته هو ما هم افتضاح دادیم امتحانه رو امتحانی که ضریبش 4ه و همه چی به ابن بستگی داره...چی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اون دو تا که راحت ترین سوالا بود!حالا صب کن سایت سنجش چند دقیقه دیگه میزاره!نقل قول:
بچه هاااا سوال لانه کبوتری و بازگشتی رو برام بزارین/:( لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------
سوال وقت گیرش فقط 1 بود فک کنم!با سوال اول صفحه دوم!
داداش خودتی : شوخینقل قول:
هیچم آسون نبوووود خب باشه ولی اقلا یکی کلید ارو اینجا بزاره .....:41:
1 که دیگه خیلی آسون بود فقط باید تو حکم یه قسمتش که مثه اون تو فرض بود رو ؛ طرفه دومش رو مینوشتی ؛ بعد کا فاکتوریک باید در (کا+1) ضرب میشد اون منفی هم در نظر میگرفتین منه سوتی که هی منفی رو نمیدیدم :دی .....بعد دیدم ::(
:31: به نام کاربری دقت نکردم!:31:نقل قول:
طولانی بود دیگه!اسونم بود:31:نقل قول:
1 که دیگه خیلی آسون بود فقط باید تو حکم یه قسمتش که مثه اون تو فرض بود رو ؛ طرفه دومش رو مینوشتی ؛ بعد کا فاکتوریک باید در (کا+1) ضرب میشد اون منفی هم در نظر میگرفتین منه سوتی که هی منفی رو نمیدیدم :biggrin: .....بعد دیدم ::(
منم فکر می کردم خوبم اما اومدم دیدم جوابهارو تمامشو یه کلمه ای اشتباه نوشتم اما طوری شد که الان ناپلئونی قبول میشم کاشکی عین همه ورقه سفید می دادم به هر حلا برای اینده بدبخت شدم...نقل قول:
منم از بچه های زیست پرسیدم 2-3 تا فقط گفتن ما خوب دادیم...بقیه حرفای قشنگی نثار طراح کردن!!
جوابارو گجا میزارن ؟؟؟:41::41::13: سنجش ؟گزینه 2؟
هرکی جوابارو ..... لنکه اون صفحه رو اینجا هم بزااااره :19::41::41::41::41::41:
به هر حال کاری که شده چی کار کنم...:46:ولی نمره ی زیست رو انگار برای بعضی جاها ملاک قرار میدن نه؟
یه سوال :کسی ورقه سفید بده تو شهریور امتحانش رو بده چه طور میشه؟فرقی با خرداد نداره؟
امکان داره یه امتحان رو یه بار دیگه بگیرن؟:13:
اینجا:نقل قول:
کد:http://aee.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=99&rcid=45
فک کنم بتونین !!!نقل قول:
آخه یکی از بچه هامون میخواس حسابانو بزاره برا شهریور بعد همه بهش گفتن مکیری دانشگاه آبروت میره میگن تجدیدی ..... شدنُ میشه :27:
هیمن امروز صبح هم یکی از بچه هایه پیش اومده بود میخواس برا ارتقا معدل یه درس امتحن بده میگفت دیدم جبر از همه ... جبر رو اومد داد گفته بود تجدیدی حساب کنن براش دوباره داد وو....فک کنم تا شهریور ساله دیگه هم بتونین :18::41:
تجدیدی میشه دیگه !!! همون هم کلاسیمون ..... زنگ زده بود ...پرسیده بود میخواین پرسم چی گفتن بهشد ؟؟؟
من گردنم درد می کنه ! برای افسوس خوردن نمی تونم این کار کنم :41:نقل قول:
می تونم این کار رو بکنم :9:
همه امسال این طوری شدن ؟! من نمی دونم چرا این قدر افت کردم :13: البته می دونم سوالای نهایی یه چیز دیگس ولی نه این قدر :2:
ایول ...2 روز بیکارم! زبانو که نمیخونم...20 میشم همش:31:
امتحان های شهریور خیلی سخت تر از خرداد هستن ! نمیدونم چرا ! ولی یه مقایسه ای بکنی در می یابی چی می گم :46: دبیر ها میگن که سعی کنین تو خرداد قبول شین وگر نه باید دی بیاین امتحان بدین ، خلاصه این که هیچ وقت روی شهریور برنامه ریزی نکننقل قول:
:41::41::41::41::41:نمییییااااااد کههههههه .....اَ هههههنقل قول: