کسی نمیتونه کمکم کنه؟؟
Printable View
کسی نمیتونه کمکم کنه؟؟
جور خاصی نبود به نظر مننقل قول:
من از این جور بازیا خوشم میاد
بعدشم این بازی خیلی خوش ساخت هست
مراحلش خوبه ....زیاد تکراری نیست ...... حوصلت سر نمیره زیاد
بعد میتونی اگه زیاد حوصله بازی کردنشو نداری فقط ماموریت های اصلی رو بری .... همونایی که تو نقشه به رنگ زرد هستش
آخر بازی میتونی بری نوک ایفل کل شهر رو ببینی که واقعا زیباست..... ولی یه چیزیش باحال بود و یکمی هم مسخره....وقتی رو نوک برج وایسادی از ابرا هم بالاتری :21: و ابرا رو در کنارت حس میکنی .... خیلی خنده دار و نیز مسخرست :27:
پیشنهاد میکنم بازی رو تموم کنی
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
دوست عزیز تو بازی چندین بار این اتفاق میوفته که زنه میاد تو ماشینت و باید یه ماموریتی انجام بدی....من که نمیدونم کجا رو میگی....یه مقدار بیشتر توضیح بده شاید تونستم یه کمکی بکنمنقل قول:
یکی دیگه از سوتی های این بازی اینه که وقتی ماشین یکی رو میدزدی یارو همینجوری وامیسته تورو نیگاه میکنه.بعد میره.
ولی در کل بازیه جالبی بود لذت بردیم.
بازي يه نمه واسه من متنوع ميزنه هم مخفي كاري داره هم اين كه ميتوني مستقيم دست يه كلاش شي :31:نقل قول:
ماموريت هاي فرعيشم بدك نيست سرگرم كنندست گرافيكم حرفه زيادي واسه گفتن نداره ولي خوب ...
دركل بايد بگم كه اگه 1 ساعت بازي كني جذبت ميكنه
به نظر من هم بازی سوتی های زیادی دارهنقل قول:
با اینکه هنوز تمومش نکردم ولی کلی سوتی به چشم دیدم که واقعا حیف بود این بازی همچین سوتیهایی داشته باشه....کاش یکمی EA ظرافت به خرج میداد توی ساختنش
ولی واقعا نمیتونم از کنارش بگذرم وقتی در حال حاضر هیچ رقیبی توی این سبک وجود نداره
کلا بازیش ارزش بازی کردن رو داره چون در کنار سوتیهاش چیزای جدید جالبی داره که توی بازیهای دیگه ندیده بودیم
+داستان خوب
بچه ها کی بازی رو با NUDITY = ON رفته ؟؟؟ :13:
بله كلا هركي بازيو نصبيده اول Nudity رو on كرده :27:نقل قول:
چندتا از بچه هايه بي جمبه هم پس از on كردن راهي بيمارستان شدن حالا چرا خدا داند (احتمالا از هيجان زياد )
و در آخر بايد بگم نصفه فروشه اين بازي به خاطر همين مساله بوده (البته تو ايران )
جالب اینجاست که من on نکردمنقل قول:
حالا که اینقدر تعریف میکنی مجبورم برم یه بار دیگه بازی رو رد کنم ولی ایندفعه در حالت nodity:on :21:
حالا اگه من توی سون بازی کنم مشکلی که نداره در ضمن کارت گرافیک من
خدا رو شکر انویدیا هستش.
همون اولین صحنه ی بازی که زن و میبینه میگه F**k me :31:
با دوستش رفتن کافه که چند نفر میان تو واسه دعوا
بعدم پلیس میرسه
حالا نمیدونم بعد از اون چیکار کنم
یعنی پلیسارم میپیچونم
ولی نمیدونم بعدش باید چیکار کرد
ويندوز سون كه با بيشتره بازيا مشكل داره (تجربه خودم ) ولي بايد امتحان كني ببيني چي ميشه :13:نقل قول:
من توی سون بازی کردم و مشکلی هم نداشتم ;)نقل قول:
کلا بازی کردن روی ویندوز 7 برای اونهایی که گرافیک پایینتر از 8800 و رم کمتر 2گیگ دارن اصلا توصیه نمیشه
اه دیوونه شدم شمایی که میگین تموم کردیم
خوب بگید چطور رد کنم این قسمت و برای 100 امین بار میپرسم
اول داره ماشین تعمیر میکنه بعد با یه کامیون
با دوستش میرن کافه بعد چند نفر میان باهاشون دعوا میکنیم
که پلیسا سر میرسن
زنه میاد وقتی مرده میبینتش میگه F**K me
حالا باید چیکار کنیم
من پلیسارم میپیچونم ولی
بعدش دیگه ماموریت نمیده تو نقشه
تو کافه باید 6 تا سربازو بکشی....بعد بابای لویس (همون پیره) بهت میگه برو بیرون از کافه....بعد که رفتی بیرون میبینی که نازیا دنبالتن که یه دفعه شان میخوره به ماشینه دوست دخترش (اسکایلر) بر میگرده میگه F**k Me...Skylerنقل قول:
بعد شان و لویس سوار ماشین اسکایلر میشن ..... بعد باید از دست نازیا فرار کنی به طوری که کاملا از اون دایره قرمزه که تو نقشه هست فاصله بگیری .... اگه این کارو بکنی دیگه نازیا دنبالت نمیان....بعد باید بری به سمت هتل....هتل هم در شمال شرقی ترین جای نقشه هست که این هتل در کنار یک میدون کوچیه....از تو نقشت ببینی خیلی راحت پیداش میکنی .... بعد میری تو هتل .... بعد یه سری صحنه های خشن :31: میبینی .... بعدش صبح که شد باید بری سمت ماشینت بعد بری سمت محل مسابقه .... ببینم مگه بعد از اینکه از دست نازیا فرار کردی تو نقشت یه خط زرد نمیاد که راهنماییت کنه که کجا بری؟
سلام به همه دوستان
بچه ها کارم گیره
یه پدر آمورزیده که بازیرو english بازی کرده فایل GameText.dlg از تو فولدر \The Saboteur\Cinematics\Dialog برام آپ کنه
خدا عمرتون بده نشینم دوباره 3 گیگ دان کنم
مرسی
بیا دوست عزیزنقل قول:
کد:http://malkemid.persiangig.com/GameText.dlg
دوست عزیز چند بار پست میدی آخه....من که یک بار به طور کامل برات توضیح دادم چیکار کنی....پست 335 رو به دقت بخون متوجه میشینقل قول:
نقل قول:
malkemid هوارتا:42:
ببخشید که اسپم دادم اما واقعا ارزش 100 تا تشکر داشت:10::11:
یه روز کامل تو نت دنبالش گشتم en نش نبود که نبود، اما حالا هست
دوستان مشکل2
سیو بازی؟
عجب غلطی کردیم repack دان کردیم :(
اگه دوستان فایلconfig.ini تو فولدر سیو رو دارن، اونم آپ کنن
بچه ها بازی چطوریاس؟
ارزش بازی کردن داره؟؟
نقل قول:
اگه تو سبک مافیا حال می کنی بازی کن.
بچه ها بهش دادن 8 دادن من 7 میدم بازی خوبیه ارزش داره به نظرم
نظر دیگرانم ببین بعد بخر یا دان کن :46:
[(ببینم Qwert تو همونی نیستی که تو تاپیک psp زیاد میومدی آواتارتم psp go با بکگراند GT بود یه زمانی؟.....یه امضا هم داشتی که کلی میخندیدم از دست اون emotione که همش میخندید)نقل قول:
از لحاظ گرافیکی خوب کار شده....طراحی بازی هم خوبه....داستانشم خوبه..... موسیقیشم به نظر خود من عالی بود ..... گیم پلی بازی هم طوری نیست که خسته ات کنه..... حتما بازی رو تهیه کن و انجام بده ..... سوال دیگه ایم داشتی در خدمتیم رفیق
خدمت شمانقل قول:
[HTML]http://www.2shared.com/file/11266214/c136a31e/config.html[/HTML]
[HTML]http://rapidshare.com/files/348536720/config.ini.html[/HTML]
سلام من وقتی بازی را تمام کردم وقتی که بالای برج ایفل بودیم و یک المانی را کشتیم بازی تمام شد و بعدش من رفتم بخش stats ولی دیدم نوشته 66% حالا من چیکار کنم تا بازی 100% بشه راستی من هیچکدام از ماُموریت های فرعی را انجام ندادم (یعنی 44% درصد بازی را ماُموریت های فرعی تشکیل می دهند) لطفا کمک کنید
نقل قول:
ممنونم رفیق:10:
یه سوالی ؟ از هر جا که quick save میکردی سر لود از همون جا لود میشد؟
مال من برمیگرده اول مرحله:19:
ماموریت های فرعی بخش بزرگی از بازی رو تشکیل میده!تقریبا همون 40 % ای که شما گفتی:این ماموریت ها شامل زدن مرغابی با تفنگ،ماموریت های رنگ خاکستری، و تمام ماموریت ها یا میشن های سمت شمال شرق پاریس که در نقشه گوشه ی سمت راست بالا قرار داره هم چنین تو باید یه سری از ماشین های بازی رو جمع کنی و ببری توی Check List Repair Shop تا همه ی ماشین ها آنلاک بشن.بعضی هاشون هم با یه سری Perk انلاک میشن.این Perk هام باید تا مدال طلا آزاد شن.نقل قول:
موفق باشی.
---------- Post added at 02:09 AM ---------- Previous post was at 02:08 AM ----------
از اول مرحله اگر بازی رو تازه شروع کردی ولی اگر وسط ماموریتت ببازی از سر Checkpoint قبلی.نقل قول:
---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
اگر بازی نکنی از دست دادی...همه سبکی هست و خلاصه حال وافری میبری.یه چیزی مخلوط از GTA,Mafia,MOH,CoD,Splinter Cell و ... هست.یعنی تو با هر کدوم از بازی هایی که اسم بردم حال کردی با اینم حال میکنی.امتیازی که من بهش میدم 9.5/10 هه.نقل قول:
ّبخشید مشکل من اینه که بازی خیلی سریعه یعنی همه چیز سریع حرکت میکنه حتی منو ها هم سریع هستند و واسه همین تو بعضی مرحله زمانش سریع تموم میشه و من نمیتونم مرحله رو برم من الان اونجایی گیر کردم که تازه تو اون کاواره رو تخت خوابیده و پا میشه میره بیرون واسه پوشیدن لباس یه نفر از نازی ها ولی نمی تونم برم لطفا کمک کنید من تنظیمات گرافیکم اصلا کار نمیکنه
سلام.من کارت گرافیکم ATI هستش.مشکل بیرون پریدن از بازی و سیو نشدنو دارم.چطوری میشه برطرفش کرد؟
من کارتم ATI نیست اما شنیدم با این پچ مشکل حل میشه:نقل قول:
کد:http://eacom.s3.amazonaws.com/%2FAssets%2FRichmedia%2FFile%2FTheSaboteurPatch.zip
آقا دستت درد نکنه ولی اینم موثر نبود!نقل قول:
پچ دیگه ای وجود نداره؟!کارم لنگشه
یعنی هیچ راهی وجود ندار؟؟
دوستان من dvd های این بازی رو در اختیار دارم ولی سریال نامبرشو رو ندارم اگه دوستان دارند لطفی کنند بذارند
با تشکر
همچنان در انتظار یک پچ مناسب...
پچ شرکت سازنده رو نصب کردم.فرقی که کرده اینه که دیرتر می پره بیرون :d
بازي خوبي بود امشب تموميد بالاخره بعد از 14 ساعت بازي . گيم پلي روون و جالبي داشت البته بازي يه جورايي قابل پيشبيني بود ! كلا بازي هايي كه يه طرفش Nazi ها باشن دوست دارم . بالا رفتن از ايفل هم جالب بود واقعا . اما باگ زياد داشت و كُلي هم خنديديم . در كل ارزش تموم كردن داشت
من این بازی را انجام ندادم . به نظرت ارزش داره بگیرم ؟ یه چیزه دیگه : بازی گنگ نیست ؟ چون من زیاد وقت ندارم رو بازی ها فکر کنم و دوست دارم به صورت خطی باشه و سریع بشه تمومش کرد .نقل قول:
نه اصلا گنگ نيست ! ميري ماموريت ميگيري از اينو اون ميري انجام ميدي . Open world ـه ديگه ! به نظر من ارزش بازي كردن داره من خودم خوشم اومد كه 13 ساعت براش وقت گذاشتمنقل قول:
واقعا بازی چرتیه
آقا من اونجای بازی گیر کردم که بعد از اینکه با ماشین مسابقه می دی و اول میای بشی و نازیه بهت شلیک میکنه بعد از دیدن دمو , سوار ماشین می شم و اون نازیه هم میاد روبروش .تا من بیام حرکت کنم اونم حرکت میکنه و یک چیزی پر میشه . وقتی هم اون پر شد بازی رو باید از همون جایی که سوار ماشین میشم شروع کنم .اونجا باید چی کار کنم؟
کسی جواب ما رو نمی خواد بده؟نقل قول: