یکی نیست جواب ما رو بده ، دو هفتستنقل قول:
هر کی میاد میگه قشنگ بود تموم کردم ، یکی ما رو راهنمایی کنه بگه چطور مشکلم حل می شه! :13:
p30world هم p30world قدیم! لاقل دروپیکر داشت!:44:
Printable View
یکی نیست جواب ما رو بده ، دو هفتستنقل قول:
هر کی میاد میگه قشنگ بود تموم کردم ، یکی ما رو راهنمایی کنه بگه چطور مشکلم حل می شه! :13:
p30world هم p30world قدیم! لاقل دروپیکر داشت!:44:
grid بیچاره به اون آسونی بود! :دی یادش بخیر.نقل قول:
دوستان یک سوال ، کلأ تعداد فریم بازی کمه یا سیستم من مشکل داره ؛ روی veryhigh با 4850 تعداد فریم تا 15 افت می کنه (یک چیزی در حد کرایسس! :دی) و روی high روی 30 فیکس باقی می مونه . با آپدیت درایو مشکل حل می شه ؟!
و سوال دوم ، این بازی با گیم پد های متفرقه هماهنگی نداره؟! حتمأ باید از دسته ی 360 استفاده بشه؟
مشکل گرافیکی وجود ندارهنقل قول:
دوستان یک سوال ، کلأ تعداد فریم بازی کمه یا سیستم من مشکل داره ؛ روی veryhigh با 4850 تعداد فریم تا 15 افت می کنه (یک چیزی در حد کرایسس! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و روی high روی 30 فیکس باقی می مونه . با آپدیت درایو مشکل حل می شه ؟!
و سوال دوم ، این بازی با گیم پد های متفرقه هماهنگی نداره؟! حتمأ باید از دسته ی 360 استفاده بشه؟
من خودم با پد معمولی بازی کردم.......
ممنون از پاسختون .نقل قول:
خودتون با چه کارت گرافیکی ، چند فریم می گرفتین؟
در بخش تنظیمات ، vibration فعال می شه ، .لی در بخش کنترل ، دسته رو نمی شناسه!! کار خاصی باید بکنم؟! آخه انجام این بازی بدون دسته اصلأ حال نمی ده!!:دی
بله منم با یک 3870 در حالت very high به زور 20 فریم میگرم ولی توی high حتی در حالت دونفره تقریبا 30 فریم رو راحت میگیرم...نقل قول:
فقط نکته ای که شاید لازمه بگم اینه که در حالت very high در کیفیت و میزان جزئیات تصویر تفاوتی ایجاد نمیشه بلکه فقط antialiasing و anisotropic فعال میشه البته میزان درجه(16X,8X,...)معلوم نیست که به نظر میاد علت اصلی افت فریم هم همینه...کلا کارتهای ATI هم که در antialiasing ضعیف کار میکنند:13:
ولی بازم قبول دارم افت فریم در این حالت یه کم غیر معقوله!!!
سلام
من وقتی این بازی رو تو xp نصب کردم موقع اجرا شدن پیغام out of range (احتمالا بخاطره مانیتورم باشه)میده اما تو سون هیچ مشکلی نداره. کسی میدونه چطوری باید مشکلش رو رفع کنم؟
منم تازه خریدم بازیشو..
عجب بازیه خفنیه..
تا حالا هرچی Race زدم همشون یه سبک بوده...گاز بدی و برونی و برنده بشی .. ولی این بازیه سبکش خیلی جالب و جدید بود.
چه هیجانی..
به نظرم فقط با دسته و اون شوک هاش حال میده..کیفیت هم کهِFull HD باشه!
کلا فکر نکنم با پی سی حال بده"اندازه ی Xbox "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدت بحث پی سی و کنسول نبود دوباره شروع شد:31:نقل قول:
منم تازه خریدم بازیشو..
عجب بازیه خفنیه..
تا حالا هرچی Race زدم همشون یه سبک بوده...گاز بدی و برونی و برنده بشی .. ولی این بازیه سبکش خیلی جالب و جدید بود.
چه هیجانی..
به نظرم فقط با دسته و اون شوک هاش حال میده..کیفیت هم کهِFull HD باشه!
کلا فکر نکنم با پی سی حال بده"اندازه ی Xbox "
ولی جدی توی پی سی با کنسول اون چنان فرقی نداره. شاید یکمی افت فریم داشته باشه.
ولی من که افت فریمی ندیدم.
برای پی سی هم میشه با دسته رفت.
ولی من با کیبورد رفتم که خیلی با این بازی حال کردم.
یکمی که بازیو میری قشنگ اونو یاد می گیری.
تا حالا بازی Racing با این هیجان خیلی کم دیدم.
یه سری ویژگی های بازی هم کم نظیره.
من به این بازی حداقل امتیاز 8.5 از 10 رو میدم.
بازیش که فوق العاده هیجان انگیزه .نقل قول:
البته کیفیت پخش با کنسول 1080p نیست!!:8:
و در کل بازی های ریس با کنسول به دلیل استفاده از دسته و همچنین صفحه نمایش بزرگ لذت بیشتری داره ولی وقتی با یک pc خوب با امکانات مناسب +یک هدفن گیمینگ (خودم hs1000 دارم! :دی)+ مانیتور fullhd بازی کنید ، همون حال رو بهتون می ده! :دی
این بازی روی xbox 360 . اچ دی هست نه فول اچ دی.نقل قول:
کارتم gtx 260 تا خرخره گذاشتم تهش آخ نگفتنقل قول:
ممنون از پاسختون .
خودتون با چه کارت گرافیکی ، چند فریم می گرفتین؟
در بخش تنظیمات ، vibration فعال می شه ، .لی در بخش کنترل ، دسته رو نمی شناسه!! کار خاصی باید بکنم؟! آخه انجام این بازی بدون دسته اصلأ حال نمی ده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی قسمت تنظیم کیبورت چند بار راستو بزن تا جوی استیک بیاد
بعدشم حالشو ببر
پس احتمالأ مشکل از 512 مگ بودن حافظه ی گرافیکی هست که با فعال شدن aa8x دچار محدودیت می شه!! ای کاش تو انتخاب گزینه های گرافیکی بیشتر دقت می کردن .نقل قول:
یک جورایی هم حس می کنم که بازی بالانس نیست!!:دی یعنی ماشین هایی که با pc کنترل می شن هیچ کاری با هم ندارن و انگار آدم داره یک به هفت بازی می کنه!!
آره درست میگی ...........نقل قول:
یک جورایی هم حس می کنم که بازی بالانس نیست!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی ماشین هایی که با pc کنترل می شن هیچ کاری با هم ندارن و انگار آدم داره یک به هفت بازی می کنه!!
حتی اگه همدیگرو منفجر کنن ........بازم قصدشون نابود کردن تو بوده که در رفتیو اونا ترکیدن:31:
آره . ولی من چند بار دیدم که یار پشتی جلوییا رو ترکونده . با اینکه من با محل انفجار فاصله داشتم .نقل قول:
واسه منم این اتفاق افتاده که خیلی حال دادهنقل قول:
آره . ولی من چند بار دیدم که یار پشتی جلوییا رو ترکونده . با اینکه من با محل انفجار فاصله داشتم
ولی کلیش اینه که اونا کم همدیگرو میزنن
حالا انفجار رو می شه کاریش کرد ؛ مشکل اصلی تنه زدن هست!! خودشون با آرامش کامل پشت سر هم رانندگی می کنند ، ولی وقتی بخوای کنار یک ماشین حرکت کنی ، بیچارت می کنند !! با هر برخورد یا کاملأ منحرف می شی و یا سرعتت بسیار بسیار کم می شه و اوضاع وقتی وخیم تز می شه که همش از سکوی هشتم شروع می کنیم و در اول حرکت مجبوریم از هموشن سبقت بگیریم .
و نکته ی دیگه اینه که گاهی احساس می کنم که شتاب ماشین من از بعقیه کمتره ، یعنی حتی دیدم که وقتی پر شتاب ترین ماشین گروه رو هم انتخاب می کنم ، باز گاهی اوقات یک suv میان واسه خودش سبقت می گیره! :دی
شتابشون وقتی بیشتر هم میشه که نزدیک خط پایان میشهنقل قول:
اون وقت هی دسته رو بشکن نمیرسی بهشون
من خودم تا دور آخر با اختلاف اول بودم یهو میومدن میرسوندن هشتم میشدم
عجب انفجارهایی داره این بازی من که کلی باهاش دارم حال می کنم(گرافیکش خوبه اما بی نقص نیست الان با وجود اینکه آخرین درایور انویدیا 258.69 رو دارم توی بازی خیلی روان و خبری از تیک نیست با این حالی که همه آپشن ها رو چسبوندم و لذت زیادی داره اما گاهی اوقات توی منو قاط می زنه فکر کنم واسه اینه که درایور بهینه براش ارائه ندادن)
تو یه سایت انگلیسی یه مطلبی درباره split second خوندم که کاربرا ازش بعنوان باگ یاد کرده بودن واون اینه که وقتی مسابقه میخواد شروع بشه تو همون اول شروع بازی، موقع حرکت نمیشه ماشین رو با دکمه های راست و چپ هدایت کرد ( چپ و راست نمیره ) و فقط میتونی گاز بدی البته برای یه لحظه خیلی کوتاه
دوستانی که این بازی رو رفتن (یا دارن میرن) چک کنن ببینن درسته یا نه؟
هنوز شرکت سازنده patch ایی بیرون نداده برای این موضوع
آره همین طوره تا 2-3 ثانیه فرمون نمیده ولی فکر نکنم باگ باشه آخه اول حرکت ماشین تازه داره شتاب میگیره توی اون حالت فرمون ندی بهتره تا خوب سرعت بگیره.
آره همینطوره البته تویNFS shift هم همینطور بود منتهی وقتی assistant روشن بود...نقل قول:
سلام
برای باز شدن هر اپیزود باید چند امتیاز بدست بیاری؟
تو هر اپیزود مینویسه که برای ورود به مسابقه ی آخر و ورود به اپیزود بعد چند امتیاز نیاز داری.نقل قول:
مسابقه آخر باز شده ولی اپیزود بعد نه ! ننوشته برای باز شدن اپیزود بعد چند امتیاز می خواد فقط برای ماشین جدید نوشتهنقل قول:
فقط کافیه تو مسابقه اخر هر اپیزود (Elite Race) بین نفرات اول تا سوم قرار بگیرین تا اپیزود بعدی باز بشه.نقل قول:
سلام
میشه بگین چه طور با دسته تو حالت Split Screen دو نفره بازی کنیم؟چون فقط با کیبورد کار میکنه...
سلام
من اين بازي رو لپ تاپ بت اين مشخصات نصب کردم : i5 2.5 , 325gt , 4gig
تو يازي که ميرم (در طول مسابقه ) ماشين ها بصورت ناقص و عجيب ميان (مثلا 4 تا چرخش معلومه بالاشم يک سري خط و خطوط ديگست) ولي محيط اطراف با گرافيک و واضحن !! وقتي تنظيمات گرافيکيشو تو کمترين حالتم ميزارم هيچ فرقي نميکنه !
رو لپتاپ sony fw490 امتحان کردم اونم از همون اول بازي يجوري ميشه يعني واضح نيست و خطوط و نقطه هاي قرمز توي تصويرن !!! (گرافيکش 4650 و رم 4 )
چرا اينطوريه؟
گرافیک این بازی درسته که در وهله اول زیاد به چشم نمیاد ولی موتور گرافیکی (نمیگم عالی) مطلوبی دارهنقل قول:
پردازش گرافیک بالایی هم نیاز داره
يعني با 4650 1 گيگ در حالت مينيموم هم نميتونه بياد ؟!!!نقل قول:
من بازي هاي با گرفيک بالا روش نصب کردم راحت جواب داده!
فکر نميکنم مشکل از ضعف گرافيک باشه
4650 که از سرش هم زیادهنقل قول:
در هر صورت اگه روی یه بازی دیدی مشکل داری زیاد روش حساس نشو
اینو کلی میگم بهت:
بعضی بازیا هستن که حتی اگه تنظیمات روی ماکسیمم هم باشه باز میبینی که تو یه جاهایی یه پاش میلنگه
مقیاس یه بازی خاص نیست و نمیشه بخاطر یه بازی کل سیستم رو زیر سوال برد
شما هم اگه دیدی روی بقیه بازیها لپ تاپت خوب جواب داده ولی رو این یکی نه زیاد روش حساسیت بخرج نده
به هر حال بايد يه دليل منطقي داشته باشه !! همينجوري که نميشه گفت خوب اين لپ تاپ با اين بازي سازگار نيست ... !
هنوز کسی نتونسته با Joypad دونفره بازی کنه ؟
بالاخره همیشه همینطوره دوست عزیزنقل قول:
اگه میخوای علتشو پیدا کنی که چرا لپ تاب من جوابگو نیست باید راههای زیادی رو براش بری (با توجه باینکه میگید مشخصات فنیش هم بالاست)
در هر صورت یه سری بازی ها همیشه ادا ادفارهای خاص خودشونو در میارن
همین split رو وقتی برای بار دوم خواستم رو سیستم نصب کنم کلی خطا میگرفت برام خیلی سوال بود که چرا.با هزار مصیبت راش انداختم
موفق باشید
دوستان واسه اجام این بازی باید چه دسته ای واسه بازی خرید؟قیمتش چنده ؟من یکی خریدم اما فقط واسه فوتبال جواب میده؟اینو یه باره دیگه هم پرسیدم نمیدونم چرا پاکش کردند گفتند بی ارتباط با تاپیک
خوب نوع دسته واسه انجام این بازی رو حتما باید تاپیک بزنم یا تاپیک دسته بازی هم داریم ؟؟؟ممنون میشم پاسخ بدید
آقا میشه یکی درباره ی پایان بازی توضیح بده؟
بازی ادامه داره؟
:دی
نه بازی تموم میشه میریه پی کارش:31:
اینکه آدم آخر بازی رو بدونه کیف نداره. درکل داستان بازی های مسابقه ای رو باید ول کرد.نقل قول:
من وارده منو بازی که میشم بخوام داستانی باشه باید کدومو انتخاب کنم ؟من یکیشو زدم یه ماشینه هی دوره پیست میگرده با ماشینا دیگه مسابقس-یه 10 دقیقه دور زدم دیگه سرم گیج رفت منم از بازی اومدم بیرون
چه جوریه این؟نکنه فقط هی باید دور پیست تابید؟این جوری که خیلی بی معنیه
اصلآ فکرشم نمی کردم اینقد ازش خوشم بیاد:31:اول فکر می کردم از این بازیهای چرت و پرته ولی خیلی با حاله هم گرافیکش هم سبک بازیش
مخصوصآ اونجایی که هواپیما یهو جلوت سقوط می کنه و باید واسه هواپیما لایی بکشی!!!:31:آخرشه.......................
بازیش خوب بود ولی بعد از یه مدت تکراری و خسته کننده میشه