100% ضرر داره. انواع شرینی ها ، ینی هر چیزی که توش از شکر استفاده شده مضره !نقل قول:
مرغ عشق ها به کشمش سبز خیلی بیشتر از نقل علاقه دارن. انجیر خشک هم تا حد زیادی خوشحالشون میکنه.
Printable View
100% ضرر داره. انواع شرینی ها ، ینی هر چیزی که توش از شکر استفاده شده مضره !نقل قول:
مرغ عشق ها به کشمش سبز خیلی بیشتر از نقل علاقه دارن. انجیر خشک هم تا حد زیادی خوشحالشون میکنه.
ممکنه بخاطر بادامش باشه؟نقل قول:
100% ضرر داره. انواع شرینی ها ، ینی هر چیزی که توش از شکر استفاده شده مضره !
مرغ عشق ها به کشمش سبز خیلی بیشتر از نقل علاقه دارن. انجیر خشک هم تا حد زیادی خوشحالشون میکن
یعنی بادام بهش بدن جای نقل رو میگیره؟
پیشنهاد میشه از غذا هایی که توی زمین رشد میکنه ، مثل هویچ ، بادام زمینی و..نقل قول:
ولی غذا هایی هم هست که برای طوطی حیاطی هست. مثل:
توت فرنگی ، سبزیجات و..
یه طوطی برزیلی دارم خیلی تخم میزاره
چیکار کنم که تخماش جوجه بشن؟؟؟
هفته ای یه تخم میزاره
....
یه طوطی برزیلی تنها دارم مدت 2 سال هست که دارم
به تازگی اون قسمتی که دمش در میاد کنار همونجا یه چیزی شبیه جوش در اومده که این باعث شده به سختی مدفوع کنه
فکر کنم اصطلاح پزشکی میگن پورک در اورده
چیکار کنم این جوش از بین بره و خوب بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
از دوستان عزيز كسي شيراز هست؟؟؟ مي خواستم در مورد مسئله اي باهاش صحبت كنم
با تشكر
سلامنقل قول:
در مورد جوش اطلاع دقیقی ندارم. کار دامپزشکه
اما در مورد تخم. خوب برای بارور کردن تخم حتما همکاری نر و ماده لازمه. شما گفتی فقط ماده داری تو قفس ؟
باید لانه به عرض 30 سانتریمتر و باقی هم 25 در 25 سانتیمتر باشه.
و لانه رو حتما باید به صورت افقی قرار بدی
باید رطوبت به حد کافی باشه.اگر در منطقه خشک زندگی میکنید. یک کاسه آب و یک لامپ در زیر لانه کار بگذارید جواب 100% میشه.
یه سوال داشتم
مرغ عشق چند سال عمر می کنه؟
اگه تو خونه ازاد باشه وبه عبارتی ورزش کنه:D
سبزی بخوره
جلوی نور باشه ولی نه جلوی آفتاب
چه قدر عمر می کند؟
در بددترین شرایط 4-5 سال و در بهترین شرایط 7-8 سال....توصیه شده که طوطی آزاد نباشه چونکه ممکنه به جایی برخورد کنه مثل شیشه....نقل قول:
ممنوننقل قول:
در بددترین شرایط 4-5 سال و در بهترین شرایط 7-8 سال....توصیه شده که طوطی آزاد نباشه چونکه ممکنه به جایی برخورد کنه مثل شیشه....
چرا مرغ عشق من میوه نمی خوره؟
سلام دوستان
در مورد پرندگان گران قيمت بيشتر توضيح بديد و اسم و عكس هم ازش بزاريد و روش پرورش
مي خوام تخم نطفه دار از خارج وارد كنم و جوجه كشي كنم !!!
با تشكر
سلام
میشه فنچو تو اتاق ول کرد؟
خیلی ترسوئه
طرفش که میری خودشو به درو دیوار میزنه
=====
بصعی ها که پرنده هاشونو تو خونه رها میکنن
پرندشون خونرو کثیف نمیکنه؟(فضله)
دوستان به نظرتون کاسکو بگیرم بهتره یا عروس هلندی؟
دوست من فرق این دوتا از زمین تا اسمونهنقل قول:
عروس اروم تره و زودتر اهلی میشه و رو حرف زدنش نمیشه حساب باز کرد
ولی کاسکو 3-4 ماه طول میکشه تا اهلی بشه ولی بیشتر حرف میزنه خیلی بیشتر ( مگه اینکه بودجه داشته باشین و از همون اول یه کاسکوی اهلی و سخنگو بخرید )
شما بودجتون چه قدره ؟
عروس هلندی چه قیمت هستند؟اگه میشه عکسشون رو هم بذارید
قیمت دقیقشو رو نمیدونم که باید از پرنده فروشی ها بپرسیننقل قول:
عروس هلندی چه قیمت هستند؟اگه میشه عکسشون رو هم بذارید
اگه جوجه سرنگی بخواین حدودا 50 تومن
اگه بزرگتر بخواین که هنوز وحشی باشه حدودا 50-60 تومنه
اگه اهلی باشه از حدودا از 70-100 تومنه (بستگی به رنگ و نژاد و میزان اهلی بودنش داره)
اگه یه جفت بخواین از 150 تومن به بالاست (بازم بستگی به رنگ و نژاد و . . . داره )
اما اگه جفتش جفت خورده باشن و جوجه داده باشن قیمتش بالاتره
این عکس جوجه های سرنگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس نژاد لوتینو هستش ( فک کنم قیمتش از همشون گرون تر باشه )
اگه یه جفت جفت خورده از نژاد لوتینو پیدا کنید که اهلی هم باشن خیلی خوبه
قیمتش فک کنم حدود 300 تومن باشه
این عروس هلندی ها رو هم میشه عادت داد بیان رو دست آدم بشینن
پ ن پ :دینقل قول:
این عروس هلندی ها رو هم میشه عادت داد بیان رو دست آدم بشینن
در بین طوطی ها عروس هلندی راحت تر رام میشه حتی بعضی وقتا یه ساعت بعد از خرید
در ضمن بزرگ کردن عروس هلندی سرنگی هم خیلی راحته
--------------------------------
دوستان خواهشا سوالهای خودشون رو درباره پرندگان زینتی در تاپیک مخصوص خودش بپرسن
سلام
دوستان من یه جفت مرغ عشق دارم.دفعه اول که تخم گذاشتن تخماشون همه خراب شدن.دیگه روش نمیخوابیدن و زدن شکستن تخماشونو.
دفعه دوم هم من دیدم اصلا نمیرن تو لونشون واسه همین تخماشونو برداشتم.نمیدونم مشکلشون چیه که نمیتونن تخماشونو سالم نگه دارن.
الان نزدیک یک هفتست خیلی افسردگی دارن.نره خیلی اواز میخوند ولی الان خیلی اروم شده.اصلا جنب و جوش نداره.دائما روی میله میشیه چرت میزنه.ماده بهتره ولی اونم زیاد صداش در نمیاد.کلا خیلی ساکت شدن.پراشونم داره میریزه.این چند مدت ندیدم که با هم رابطه برقرار کنن
چیکارشون کنم یعنی مریض شدن جوجوهام :41:خیلی غصه میخورم میترسم بمیرن:-(((((
سلام دوستان
من دو تا مهمون دارم چند روزي ، دو تا قناري ، تجربه اي ندارم در اين زمينه ، ولي دو تا مساله نگرانم كرده ، هر دو تاشون خيلي خودشونو مي خوارونن ، يكيشون هم خيلي سر حال نيست ، انگار خيلي خوب نميتونه تعادلشو حفظ كنه ، كنار يكي از پاهاشم يه زائده در اومده.كسي ميدونه مشكلش چيه ؟ درمانش چيه؟
سلام.اگر کسی نحوه دستی کردن بلبل خرما و دمبیل رو بلده ممنون میشم راه نمایی کنه:11::11:
قیمت بلبل خرما چنده؟؟؟
دمبیل چیه عکسش رو داری نشون بدی؟؟؟
من یه مدت بلبل خرما داشتم ولی فرار کرد از تو قفس؟
ممنون میشم عکس دمبیل رو بذارید ببینم
بلبل خرما در شهر ما به علت زیاد بودن ارزونه (دو هزار و 500 تومان) البته وحشی ان که ازطبیعت گرفته شده. ولی اگر دستی باشه و بخونه قیمتش خیلی بالا تر میره(البته کسی اینجا زیاد نمیخره.همه مثل خودم تله درست میکنن ومیگیرن ویا جوجه این پرنده رو از کوچکی میگرن وخودشون بزرگ میکنند که در این صورت بسیار دستی میشه.
دمبیل یه پرنده ی خاکی رنگه که از بلبل خرما بزرگ تر گرون تر و محبوب تره. علت محبوبیت این پرنده دم بسیار بلند و زیبایی که داره و اگر از بچگی اون رو بزرگ کنید بی نهایت دستی میشه و مثلا اگر اون رو بزاری روی شونت و بری بیرون و بگردی هیچ جا نمیره
درمورد عکس هم ندارم. ولی دوتا دمبیل و یکی بلبل خرما تو خونه دارم که همشون را تازه گرفتم و وحشی هستن. ولی میتونم با موبایل ازشون عکس بگیرم فقط نمی دونم چه طوری باید عکس بزارم
پرنده ی شما یا دستی نبوده یا اگر دستی بوده برای اینکه میخواسته تولید مثل کنه از خونه فرار کرده و دیگه بر نمی گرده(پدر عشق بسوزه):31:
اگر خواستید بیشتر براتون توضیح میدم.سوال دیگه ای داشتید اگر بدونم در خدمتم:11::11:
عکس رو میتونید آپلود کنید و بذارید.بلبل خرما رو از یکی از دوستام گرفته بودم وحشی بود و بالش هم تیر خورده بود.
بلبل خرمای وحشی فکر نکنم دستی بشه باید جوجه شو گیر بیاری ولی فکر کنم فصل تولید مثلش همین زودی ها باشه.در مورد عکس هم امروز ازشون عکس میگیرم ولی این پرنده هایی که من گرفتم کوچیک هستند ودم یکی از دمیل ها کنده شده وپرنده های بزرگ بسیار زیبا تر هستند......راستی اپلود چه طوریه اخه من زیاد اهل اینترنت نیستم:11::11:
من مرغ عشق دارم آزاد آزادننقل قول:
سلام
میشه فنچو تو اتاق ول کرد؟
خیلی ترسوئه
طرفش که میری خودشو به درو دیوار میزنه
=====
بصعی ها که پرنده هاشونو تو خونه رها میکنن
پرندشون خونرو کثیف نمیکنه؟(فضله)
فضله هاشون خیلی رزه و با طی (تی؟؟!!) کشدن پاک میشه
اولش پرده هارو بکشید کم کم عادت میکنه بعدا پرده هارو بردارید بزارید عادت میکنه.....
============================
حالا سوال
من نزیدک 5 ساله یه جفت مرغ عشق دارم ولی اصلا بهم عادت ندارن تا طرفشون میرم میترسن و پر میزنن میرن
ولی جوجه هاش که به دنیا میان حتی خودشون میان رو شونه هام
غذا رو خودم بهشون میده (یعنی براشون ارزن میریزم) سبزی خودم میده و .... ولی هنوز عادت نکردن
چراااا؟
سلام دوست عزیز من مرغ عشق ندارم ولی به نظر من دستی نمیشن حتی اگه 10 سال دیگه هم غذا بریزی جلوشون.برای اینکه دستی بشن دیر شده و پرنده باید از همان کوچکی دستی بشه و یا اگر بزرگ باشد باید تنها باشه وبالشو بچینی و کلی زمان میبره تا شاید دستی بشه. بهتره شما جوجه ها شون رو دستی کنید.نقل قول:
حالا سوال
من نزیدک 5 ساله یه جفت مرغ عشق دارم ولی اصلا بهم عادت ندارن تا طرفشون میرم میترسن و پر میزنن میرن
ولی جوجه هاش که به دنیا میان حتی خودشون میان رو شونه هام
غذا رو خودم بهشون میده (یعنی براشون ارزن میریزم) سبزی خودم میده و .... ولی هنوز عادت نکردن
چراااا؟
البته شاید نظر من اشتباه باشه و باید نظر بقیه دوستان که تجربه دارن را ببینیم....:11::11:
مرغ عشق باید از زمانی که سن کمی داره اهلی بشه ، میدونید که جوجه ی مرغ عشق یه علت شرایط خاصی که هنگام تولد داره شاید در بهترین حالت اندازه اش به نصف بند انگشت متوسط هم نرسه /
وقتی جوجه ها بزرگتر شدند و پرهاشون تا حدودی دراومد و تونستند راه برند ، بهترین زمان هست برای بیرون آوردنشون از لونه و آموزش دادن بهشون برای دست آموز کردن اونها / بهترین روش هم برای این کار در طول زمانی که نمیتونن پرواز کنند ، گذاشتن اونها روی قفس هست / و روزانه 2-3 ساعت هم به نظرم کافی هست برای این کار .
فقط توصیه ی شخصیم اینه که تا زمانی که جوجه ها پرواز رو به طور کامل یاد نگرفتند به هیچ وجه اونها رو در مکانهای مرتفع نگذارید ، به خصوص روی شونه هاتون چون بخش مهمی از حفظ تعادل جوجه ها به رشد دمشون بستگی داره و زمانی که کوچک هستند خیلی نمیتونند تعادل خودشون رو حفظ کنند ، و خدای نکرده اگر یکیشون از بلندی بیفته مطمئنا خاطره ی تلخی توی ذهن شما حک میشه /
تمامی موارد بالا به خصوص چند خط آخر حاصل تجربیات شخصی ( و تلخ) و پیگیریهای جسته گریخته در رابطه با مرغ عشقها هست و لزوما به این معنی نیست که کاملا درست هست /
از راهنمایی تون ممنون
سعی می کنم جوجه هاشو اهلی کنم
مرغ عشقا چقد مشکل سازن :دی
< [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >نقل قول:
1-من یه سهره دارم که تنهاس
شنیدم که اگه اینا رو آزاد کنی ممکنه از گرسنگی و سرما بمیرن یا گربه هلاکشون کنه
نمیدونم تا چه حد صحت داره
البته من خیلی بهش میرسم و نمیذارم غذاش کم بشه و هروز هم چند ساعت میبرمش توی حیاط ( شبا به خاطر سرما و ترسش میارم توی اتاقم )
حالا تکلیف چیه
من آزادش کنم یا نه ؟
2- حدود 2ماه پیش یه مرغ عشق گرسنه و رنگ پریده اومد خونه ما
تفلکی نای پرواز نداشت و تقریبا داشت میمرد
من گرفتمش و انداختمش تو قفس و حسابی بهش غذا دادم و چند روز بعد رفتم بازار و یه مرغ عشق ماده واسش خریدم
خلاصه بعد از 2 هفته تخم گذاشتن و 4 تا جوجه بعد از 3 هفته به دنیا اومد و اینا الان همگی بزرگ شدن و دوباره تخم گذاشتن و جوجه دار شدن و نگهداری ازشون یکم مشکله ولی قابل تحمل
من هروز اینارو توی حیاط آزاد میکنم تا واسه خودشون بگردن ( نوک بالهاشون رو با قیچی چیدم تا فرار نکنن )
میترسم اینارو آزاد کنم ، گربه بخورتشو یا از سرما و گرسنگی بمیرن
لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
1-من یه سهره دارم که تنهاس
شنیدم که اگه اینا رو آزاد کنی ممکنه از گرسنگی و سرما بمیرن یا گربه هلاکشون کنه
نمیدونم تا چه حد صحت داره
البته من خیلی بهش میرسم و نمیذارم غذاش کم بشه و هروز هم چند ساعت میبرمش توی حیاط ( شبا به خاطر سرما و ترسش میارم توی اتاقم )
حالا تکلیف چیه
من آزادش کنم یا نه ؟
2- حدود 2ماه پیش یه مرغ عشق گرسنه و رنگ پریده اومد خونه ما
تفلکی نای پرواز نداشت و تقریبا داشت میمرد
من گرفتمش و انداختمش تو قفس و حسابی بهش غذا دادم و چند روز بعد رفتم بازار و یه مرغ عشق ماده واسش خریدم
خلاصه بعد از 2 هفته تخم گذاشتن و 4 تا جوجه بعد از 3 هفته به دنیا اومد و اینا الان همگی بزرگ شدن و دوباره تخم گذاشتن و جوجه دار شدن و نگهداری ازشون یکم مشکله ولی قابل تحمل
من هروز اینارو توی حیاط آزاد میکنم تا واسه خودشون بگردن ( نوک بالهاشون رو با قیچی چیدم تا فرار نکنن )
میترسم اینارو آزاد کنم ، گربه بخورتشو یا از سرما و گرسنگی بمیرن
سلام .اگرسهره ی شما وحشی بوده واز طبیعت گرفته شده باشه شاید بتونه زنده بمونه البته اکثر سهره ها مهاجرند و گروهی مهاجرت میکنند اگر سهره هایی از این نوع الان در شهر شما هستند بهترین زمان برای ازاد کردن اون هست البته شاید تنهایی هم بتونه مهاجرت کنه.
مرغ عشق هم هرگز نمیتونه در طبیعت ایران زندگی کنه مخصوصا این ها که تمام عمرشون رو تو قفس بودن .شما میتونی اون ها رو به کس دیگه ای بدی یا بفرو شین.:11::11:
خبنقل قول:
من یه زمان 2 تا سهره داشتم
یه روز گذاشته بودمشون توی حیاط و بعد رفتم ظرف غذاشونو پر کنم که دیدم یه جوجه سهره ( تازه بال در آورده بود و پرواز میکرد ) چسبیده به قفس یکی از سهره هام و داره جیک جیک میکنه
خلاصه انداختمش تو قفس و حسابی بهش رسیدم
پارسال تابستون به خاطر فراموشی ، به مدت 2 ساعت توی آفتاب سوزان قرار گرفتن که متاسفانه اون 2 تای دیگه مردن و این یکی هم نیمه جون نجات پیدا کرد
حالا نمیدونم کجا رهاش کنم که همنوعاش بهش برسن و ازش مراقبت کنن ( شیرازیم )
tnx
چقدر با لطافت در مورد حیوونا صحبت میکنی لذت بردم...
دو راه بیشتر نداری یکی ببریش پرنده فروشی یکی از پرنده فروشی یه سهره دیگه بگیری...
فکر کنم الان سهره ها از شیراز رفته باشند یا بادید کاری کهmajid322 گفت انجام بدی یا باید تا سال دیگه صبر کنید:41:نقل قول:
خب
من یه زمان 2 تا سهره داشتم
یه روز گذاشته بودمشون توی حیاط و بعد رفتم ظرف غذاشونو پر کنم که دیدم یه جوجه سهره ( تازه بال در آورده بود و پرواز میکرد ) چسبیده به قفس یکی از سهره هام و داره جیک جیک میکنه
خلاصه انداختمش تو قفس و حسابی بهش رسیدم
پارسال تابستون به خاطر فراموشی ، به مدت 2 ساعت توی آفتاب سوزان قرار گرفتن که متاسفانه اون 2 تای دیگه مردن و این یکی هم نیمه جون نجات پیدا کرد
حالا نمیدونم کجا رهاش کنم که همنوعاش بهش برسن و ازش مراقبت کنن ( شیرازیم )
نقل قول:
چقدر با لطافت در مورد حیوونا صحبت میکنی لذت بردم...
دو راه بیشتر نداری یکی ببریش پرنده فروشی یکی از پرنده فروشی یه سهره دیگه بگیری...
ممنون دوستاننقل قول:
اگه بدمش پرنده فروشی که بدتره
نگهش میدارم تا سال بعد ( البته اگه 1 سال بتونه دووم بیاره )
در مورد مرغ عشقا هم تصمیم گرفتم چندتاشو بدم به دوستام ، چون از پس نگهداری و هزینه همشون بر نمیامنقل قول:
مرغ عشق هم هرگز نمیتونه در طبیعت ایران زندگی کنه مخصوصا این ها که تمام عمرشون رو تو قفس بودن .شما میتونی اون ها رو به کس دیگه ای بدی یا بفرو شین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه کاری کرد که اینا جوجه نکنن ؟
آخه جوجش هنوز نمیتونه پرواز کنه که مادرش دوباره تخم میزاره ( اونم 6 الی 9 تا )
مرغ عشقه داریم :دی
مرغ عشق خوبی دارید:31:نقل قول:
در مورد مرغ عشقا هم تصمیم گرفتم چندتاشو بدم به دوستام ، چون از پس نگهداری و هزینه همشون بر نمیام
نمیشه کاری کرد که اینا جوجه نکنن ؟
آخه جوجش هنوز نمیتونه پرواز کنه که مادرش دوباره تخم میزاره ( اونم 6 الی 9 تا )
مرغ عشقه داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این که تخم نزارن دوستانی که باتجربه هستند بهتر میتونن راهنمایی کنند ولی شاید این کار ها جواب بده
1.اگر لونه توی قفس هست بردار
2.اگر حوصله نگه داری از جوجه هارو نداری تخم هاشون رو بردار(بهتره این کارو نکنی چون کلی زحمت کشیدن والبته دوباره به سرعت تخم میزارن)
3.نر و ماده رو از هم جدا کن(بازم گناه دارن)
ولی بهترین کار اینه که بفروشی به پرنده فروشی یا بدی به دوستان:11::11:
ممنونم
آره مرغ عشقه خوبیه ولی من نمیدونم این کی وقت میکنه زندگی کنهنقل قول:
مرغ عشق خوبی دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این که تخم نزارن دوستانی که باتجربه هستند بهتر میتونن راهنمایی کنند ولی شاید این کار ها جواب بده
1.اگر لونه توی قفس هست بردار
2.اگر حوصله نگه داری از جوجه هارو نداری تخم هاشون رو بردار(بهتره این کارو نکنی چون کلی زحمت کشیدن والبته دوباره به سرعت تخم میزارن)
3.نر و ماده رو از هم جدا کن(بازم گناه دارن)
ولی بهترین کار اینه که بفروشی به پرنده فروشی یا بدی به دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه وقتشو صرفه بزرگ کردن جوجه هاش میکنه
تازه آخرین بار بدون شوهرش بچه هارو بزرگ کرد :دی
امروز ظهر یه صحنه جالب از این مسخره ها دیدم
تا حالا ندیده بودم که مرغ عشق آب تنی کنه
سر یکی از ظرف های غذاشونو بریدم و پر از آبش کردم
بعد از 5 دقیقه سر اینکه کدوم یکی اول آبتنی کنه دعواشون شد
مثه مرغابی همه بدنشونو میکردن زیر آب
نیم ساعت داشتم میخندیدم :دی
شما هم امتحان کنید
چون از وان های بزرگ میترسن باید یه چیز کوچیک خودتون درست کنید واسشون
ps : اگه برا اولین با از مرغ عشقتوو جوجه میگیرید ، باید خیلی مواظب باشید تا جوجه ها فرار نکنن
واسه من اتفاق افتاده که جوجه ای که هنوز داره از مادر تغذیه میکنه مثه شاهین از دستم پریدو رفت
{حذف شد}
چقدر خوشگلن از بقیشون هم عکس بزار...
من دو تا مرغ عشق داشتم که تخم نمیکردن میترسم دوباره بگیرم مرغ عشق تخم نکنن...
یکیشون دستی بود ممکنه به خاطر اون باشه؟
{حذف شد}
تمام پرندگان به نظافت اهمیت میدن و خیلی ابتنی رو دوست دارند ولی دقت کن که وقتی براشون اب میزاری باد نیاد هوا سرد نباشه وتا زمانی که میخوان بخوابن خشک بشن و عمق ظرف اب زیاد نباشهنقل قول:
تا حالا ندیده بودم که مرغ عشق آب تنی کنه
سر یکی از ظرف های غذاشونو بریدم و پر از آبش کردم
بعد از 5 دقیقه سر اینکه کدوم یکی اول آبتنی کنه دعواشون شد
مثه مرغابی همه بدنشونو میکردن زیر آب
نیم ساعت داشتم میخندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم امتحان کنید
چون از وان های بزرگ میترسن باید یه چیز کوچیک خودتون درست کنید واسشون
این خیلی خوبه که پرنده ها رو ازاد میزاری:27:
نقل قول:
چقدر خوشگلن از بقیشون هم عکس بزار...
من دو تا مرغ عشق داشتم که تخم نمیکردن میترسم دوباره بگیرم مرغ عشق تخم نکنن...
یکیشون دستی بود ممکنه به خاطر اون باشه؟
مرغ عشق وبقیه حیوانات کار اصلی شون تولید مثله واگر شرایت لازم برای تولید مثل وجود داشته باشه حتما تولید مثل میکنند پس نگران این که تخم میزارن نباش:5:
این که پرنده شما به علت دستی بودن جفت نشده احتمالش هست ولی ممکنه به خاطر چیز دیگه ای باشه سعی کن ارامش داشته باشن و خوب بهشون برس اصلا کار سختی نیست دیگه بقیه کارهارو خودشون انجام میدن:11:
درمورد مرغ عشقا ممنون درست میگی البته من فنچ دارم پشت سر هم تخم میزارن ولی مرغ عشقام تخم نزاشتن اخرشم مردن...