این بازی دیونه کننده هستش دلم نیومد دوباره ازش تعریف نکنم من روزی 4 ساعت دارم باهاش کلنجار
میرم عجب بازی عظیمی واقعا خیلی روش کار شده نمره 10 هم براش کمه.:8:
Printable View
این بازی دیونه کننده هستش دلم نیومد دوباره ازش تعریف نکنم من روزی 4 ساعت دارم باهاش کلنجار
میرم عجب بازی عظیمی واقعا خیلی روش کار شده نمره 10 هم براش کمه.:8:
خوب من هم بالاخره این بازی رو تو 4 دی وی دی گرفتم . این بهترین ادامه بازی هست که تا بحال من دیدم و واقعا از همه نظر نسبت به نسخه شماره یک پیشرفت داشته و یک ابر بازی هست. اولین چیزی که نظر من رو تو بازی جلب کرد پیشرفت گرافیکی بازی نسبت به شماره قبل بود که نور پردازی ها و مدل سازی ها و بافت های بازی بسیار بیشتر کار شده بود چهره کاراکتر ها از نظر جزییات فرقی نکرده بود و در نسخه قبلی هم به همین خوبی بود ولی لباس و زره و تکسچر کاراکترها خیلی بهتر شده و کامل کننده گرافیک کاراکترها شده است و دیگر هیچ نقصی به مدل سازی و تکسچرینگ کاراکتر ها نمی توان گرفت.
گیم پلی و هوش مصنوعی نیز در بازی بسیار پیشرفت داشته . دشمنان شما بهتر کاور گیری می کنند و برای حمله به شما برنامه ریزی می کنند . سیستم کاورگیری بازی کامل شده و شما خیلی راحتتر می تونید پشت موانع پنهان شوید . سیستم همکاری در بازی نیز بسیار عالی است و در کمتر بازی اینگونه همکاری با یاران بازی نقش تعیین کننده داشته است.
چیزی که در بازی من رو میخکوب کرد زمانی بود تاثیری بود که پایان شماره قبل در این نسخه گذاشت . بطوری که من در آخر داستان قبل باعث شده بودم در حمله به citadel یکی از کنسول های این شهر کشته شود و udina رو به عنوان کنسول معرفی کردم و همچین در یکی از مراحله kaiden رو از دست داده بودم. در این نسخه بدون اینکه کاراکتر ذخیره ام رو بارگذاری کنم . داستان به این بازی منتقل شده و همه قضیه کشته شدن کنسول ها رو یاد آوری می کردند و همچینین از دست دادن kaiden. مهمتر از همه اینکه وقتی به citadel رفتم متوجه شدم که به خاطر انتخاب من نقش انسان ها در citadel بیشتر شده بود و تمامی امنیت این شهر یعنی بخش c_sec به انسان واگذار شده بود . و دیگر نژادها به این خاطر عصبانی بودند و گروههای ضد نسل بشر تشکیل داده بودند. سناتور udina هم که من به کنسول بودن انتخاب کرده بودم تحت تاثیر قدرت قرار گرفته بود و کاری در جهت بهتر شدن امور نمی کرد.
در کل این بازی یکی از بهترین بازی هایی هست که تا بحال بازی کردم بازی بسیار عظیمی که مطمئنا در ذهن هر بازیباز به یک خاطره و یک اسطوره تبدیل می شود و از همه لحاظ از جمله هوش مصنوعی گرافیک داستان گیم پلی حرف اول را می زند.
امتیاز من :
گیم پلی : 9.5
گرافیک : 10
داستان : 10
هوش مصنوعی : 10
امتیاز کلی : 9.8
من نمی دونم این jornal که میگید کجاست!نقل قول:
شما وقتی Escape رو بزنی و وارد قسمت Jornal بشی نوشته باید چیکار کنی و کجا بری
اینا ماموریت های اصلی هستند ( تقریبا )
سلامنقل قول:
شاید ورژن داخل سی دی به سرویس پک 3 نمی خوره
موقعی که گیر می کنه ارور میده ( یعنی چیزی نمینویسه؟) .... ؟؟؟؟
یا فقط هنگ میکنه.>>>؟؟؟
فکر کنم درصد صلح دوستی باشهنقل قول:
باید در طول بازی افزایشش می دادی
وقتی که داخل ماموریت هستی و صحبت می کنی باید گزینه های صلح دوستانه رو انتخاب کنی تا پاراگونت افزایش پیدا کنه.
یا جاهایی که می خواد به کسی کمک کنی و میگه راست کلیک موس رو بزنی ( برای چند ثانیه )
در مقابل پاراگون رنجر قرار داره که معلومه چی هست دیگه.
برای اطلاع از میزان پاراگون می تونی به قسمت Squad داخل منو بری.
:18::18::18::18:نقل قول:
کلید بالا سمت چپ صفحه کلید رو که نوشته Esc رو بزن
بعد داخل منوها سمت چپ پایین نوشته Journal ، اگه تاحالا داخلش نرفته باشی به حالت چشمکزن هستش.Press ENTER to look up in Wiktionary or CTRL+ENTER to look up in Wikipedia
کاملا تایید میشهنقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو Gamespot بهش 10 امتیاز دادم
شما هم برین امتیاز بدین تا به 9.5 یا بالاتر برسه.
کد:http://www.gamespot.com/pc/rpg/masseffect2workingtitle/index.html?om_act=convert&om_clk=topten&tag=topten;all;3
دوستان نگفتین چه قدر طول کشید تا آخرش رفتین؟
من الان یه هفته نمی تونم بازی کنم و به خاطر همین الان هیجانم برای این بازی خیلی زیاد هستش چون من عاشق سبک نقش آفرینی هستم.
من که یک هفته اس بازی می کنم هنوز 4 نفر دیگه مونده تا یارام بشمنقل قول:
ولی عجب بازیه ها ...!!!
من ورژن یکش رو بازی نکردم
اگه الان بازی کنم خوبه ؟؟
منظورم اینه که برای فهمیدن داستان بازی کنم بهتره یا کلا بیخیال شم ....؟؟؟؟
اقا این جزو یکی از بهترین بازی هایی هست که واقعا ارزش داره پاش بشینی،من الان تمام افرادم رو جمع کردم،4روزه شب تا صبح نشستم بازی میکنم!!!!!!!
الان توی یک جایی گیر افتادم اعصابم رو خرد کرده،بچه ها کسی بازی رو تمام کرده؟
باید مخ یک عدد خانم رو بزنم تا....
هر چی با کلمات بازی میکنم راه نمیده!
بچه ها کسی اینجا رو رد کرده؟!
ببخشید من وقت نکردم تاپیک رو کامل بخونم!
خیلی ممنون دوست خوب :10:نقل قول:
assassins کلا قضیه اش جداست.زیرا اون کمی هم تاریخ قاطیش هست و بیشتر تاریخیه.ولی نه اگه از اساسینز سر در اوردی فکر کنم بتونی از پس اینم بر بیای.
موفق باشید.
کلی امیدوار شدم . گفته تااخر هفته بازی رو میاره ! حتما میگیرمش ! :31:
راستی با این اوصاف از نسخه یکش به زبان کمتری احتیاج داره دیگه ؟ چون از نسخه اول چیزی نفهمیدم ! :13:
بیشترین لذت بازی ماله وقتی هست که یکش رو بازی کرده باشی و داستان رو به این بازی منتقل کنید من نمی دونم داستان بر ای شما که یکش رو بازی نکردید چطور پیش می ره یعنی پیش فرض داستانش چی هست ؟ citadel بیشتر دست انسانها ست ، کنسول چی یکنفرشون از انسانهاست یا نه . کلا بازی تو انتخابهای شما خیلی فرق می کنه . حتما یکش رو امتحان کن تا کامل سر از داستان در بیاری.نقل قول:
من که یک هفته اس بازی می کنم هنوز 4 نفر دیگه مونده تا یارام بشم
ولی عجب بازیه ها ...!!!
من ورژن یکش رو بازی نکردم
اگه الان بازی کنم خوبه ؟؟
منظورم اینه که برای فهمیدن داستان بازی کنم بهتره یا کلا بیخیال شم ....؟؟؟؟
من داخل option تو اون قسمتی که وظایف کلید ها رو نوشته دیدم یه سری کلید برای کنترل وسیله نقلیه مشخص کرده . قضیه چیه؟ من بازی روتموم کردم ولی کنترل وسیله نقلیه اصلا" تو بازی نبود...
خوب منم به تشویق دوستان بازی رو گرفتم:46:
یه خورده از بازی رو رفتم خوب فعلا نظرمو در مورد گیم پلی بازی نمی گم چون باید یه خورده برم جلو تا اصلا این نمونه بازیها بیاد دستم راستش تا حالا یک دونه بازی RPG هم بازی انجام ندادم به خاطر همین فعلا یه خورده سبکش برام گنگه!!
ولی خوب در مورد گرافیک و سخت افزار این بازی باید بگم من یکی که موندم این بازی چی داره که یک کارت گرافیک مثل GTX 295 بخواد جلوش کم بیاره اشتباه نشه گرافیکش خیلی خوبه ولی اصلا سنگین نیست چون خود من توی 768*1024 با یک 3870 HD در حالی که متوسط فریمم بالای 50-45 هست ولی درصد استفاده از GPU_ام معمولا بالای 70 هم نمیره به طوریکه فکر کنم با همین گرافیک اگه توی حداکثر توان کار کنه به راحتی بالای 60 فریم رو میگیرم(البته اشتباه نشه anti alyasing رو خاموش کردم ولی کارت گرافیکی مثل GTX 295 که قدرتی معادل 4 برایر گرافیک من در فریم دهی داره دیگه اصلا این بازی در سنگین ترین حالت فکر کنم براش سوسکه:31:)
در مورد رم هم باید بگم دوستان همینطور که گفتم شما در هر رزولوشنی و توی هر ویندوزی که بخواین این بازی رو اجرا کنید به هیچ وجه به بالای 1.5 تا 1.75 گیگابایت رم احتیاج نخواهید داشت پس فنهای این بازی بیخودی خرج رو دست خودشون نندازند:31:
خوب فعلا این سری اطلاعات رو در مورد سخت افزار مورد نیاز بازی دادم تا دوستانی که به علت محدودیت سخت افزار هنوز دو دل هستند بهتر بتونند تصمیم بگیرند:46:
موفق باشید:20:
نویسنده ی IGN که mass effect 2 رو نقد کرده و بهش امتیاز 9.6 داده بود، مقاله ی جالبی نوشته در پاسخ به جنگ و کرکری ای که در قسمت نظرات نقد mass effect 2 بین فن بوی های ps3 و XBOX360 راه افتاده بود.
سوال اصلی فن بویهای PS3 این بود که چرا این بازی امتیاز بالاتری از uncharted 2 از IGN گرفته.
پاسخ نویسنده ی IGN جالبه :
The thing that a lot of people missed, however, is that Mass Effect 2 is indeed a better game than Uncharted 2, and I don't know how readers can be so blinded by their fanboyism to deny it.لینک مقاله :
نقل قول:
کد:http://xbox360.ign.com/articles/106/1064323p1.html
قابل توجه دوستان كه شهره اقداشلو هنرمند تواناي ايراني نيز كار يكي از دوبلرهاي اين بازي رو انجام داده.
حتي اسمش در صدر ليست اسم ها بالاتر از شفرد و ديگر گوينده ها قرار ميگيره.
----------------------------------------------------------------------
من با اينكه خيلي كم ماموريتهاي فرعي رو رفتم ولي باز در عرض 25 ساعت تموم كردم.نقل قول:
دوستان نگفتین چه قدر طول کشید تا آخرش رفتین؟
من الان یه هفته نمی تونم بازی کنم و به خاطر همین الان هیجانم برای این بازی خیلی زیاد هستش چون من عاشق سبک نقش آفرینی هستم.
اول شهره اقداشلو دوبلور چه شخصیتی بوده؟نقل قول:
بعد چه قدر زود تموم کردی؟بازی های سبک نقش آفرینی حداقل باید 40 ساعت طول بکشه.البته فکر کنم به خاطر اینکه ماموریت های فرعی رو نرفتی این قدر کم شده.راستی الان شما دوست داری دوباره بازیو بری مثل dragon age میشه چهار پنج بار تا آخرش بری؟
گویا خانم آغداشلو به جای شخصیت Admiral Shala'Raan vas Tonbay صحبت کرده :نقل قول:
قابل توجه دوستان كه شهره اقداشلو هنرمند تواناي ايراني نيز كار يكي از دوبلرهاي اين بازي رو انجام داده.
حتي اسمش در صدر ليست اسم ها بالاتر از شفرد و ديگر گوينده ها قرار ميگيره.
اره درسته من صداشو شناختم.خیلی جالبه.
با سلام . من قسمت اول این بازی رو بازی نکردم . الان مرحله اول که مبارزه با آدم فضایی ها بود رو تموم کردم و داخل سفینه نورماندی هستم . تعداد زیادی اتاق و سالن وجود داره و نمیدونم کجا باید برم . اگه میشه راهنمایی کنید.
با تشکر .
دو تا سوال داشتم :
1. من توی اولین برخوردم بعد از مرگم با اشلی نتونستم قاننعش کنم باهام بیاد الان باید چکار کنم تا بیاد توی گروهم ؟
2. من وقتی ماموریت برای لویالتی جک رو رفتم و تموم شد وقتی برگشتم جک و مریندا داشتن دعوا میکردن و من طرف میرندا رو گرفتم و جک ناراحت شد الان میرم پیش جک دو تا گزینه دیگه سیاه است و فقط Fine فعاله چکار کنم ؟
بله من ماموريت هاي فرعي شو نرفتم ولي يه تعدادشون رو رفتم.نقل قول:
با اين حال باز بازي ماموريت هاي فرعي كمي داره اين بازي به دليل سبك خاص اكشن Rpg خودش
زمان زيادي مثل بازي هاي هم سبك خودش نميده
خط داستاني اصلي بازي خيلي قوي كار شده.
من به همراه 2 تا از دوستام بازي كرديم و هر كدام با پايان هاي متفاوتي روبرو شديم و در اول تعجب كرديم. و شگفت زده
هر انتخاب هر حرف و هر مسيري كه انتخاب ميكني در رادامه داستان تاثير داره
سوال اول : من که توی mass effect 1 زیاد دور و بر اشلی نمیچرخیدم و روابطم با لیارا بود !نقل قول:
اشلی فکر نکنم اصلا با شما بیاد. چون که فعلا فکر میکنه شما دارین اشتباه میکنین که با سربروس کار میکنین !!
البته تا اینجا که من رفتم. شاید آخرای بازی دوباره برین سراغش
سوال دوم : شما Paragon پایینی دارین. به خاطر همینه. باید با مردم خوب رفتار کنید و کمکشون کنید تا paragon افزایش پیدا کنه.
بعدش میتونید جک رو متقاعد کنید و بهش میگید که من داشتم جلوی میرندا نقش بازی میکردم.
البته اگه renegade بالایی هم داشته باشین میتونین با توپ و تشر بهش یه چیزی بگید!!
الان Paragon من 2 خط و نصف پر شده و renegade هم یه خطه یعنی کافی نیست ؟
حتما کافی نیست که دیالوگ ها رو باز نکرده.نقل قول:
من الان paragon م فقط یه کوچولو مونده تا پره پر بشه.
Renegade هم یه خط پر شده.
ماموریت های دیگه رو تکمیل کنین تا paragon شما زیاد بشه بعد بیاین با جگ حرف بزنین ;)
سلام دوستان
من شماره 1 این رو بازی نکردم.
حالا پیشنهاد میشه این رو بگیرم یا نه؟
اگه برات داستان بازی مهمه و میخوای بفهمی چی به چیه باید حتما نسخه اول رو بازی کنی.نقل قول:
در کل من که میگم اول 1 رو بازی کن. اینجوری خیلی بهتره تازه میتونی save های نسخه 1 رو هم به این بازی منتقل کنی و . . .
من هم بازی رو امروز تمام کردم البته هنوز دی ال سی را دانلود نکردم ولی بازی بسیار جالبی بود بیشتر از همه چیز که من ازاون لذت بردم لحظه ای بود که وقتی با سفینه از سیاره ای به سیاره دیگه میخواستی بری یک دورنمای بیسار زیبایی از فضا و یک حس توام با ترس و لذت به ادم دست میداد اون موقع ادم معنی کهکشان و فضا را میفهمید و میدید که وقتی از اون بالا به همه چیز نگاه میکنه چقدر همه چیز کوچک است و ما توی چه دنیای کوچیکی زندگی میکنیم ولی توی همین دینای کوچک نمیتونیم برای لحظه ای هم دیگر را تحمل کنیم
THE GOD & LOVE ARE WONDERFUL
منم که تازه بازیو نصب کردم و یه کم ازش رفتم اما میتونم بگم یک شاهکار دیگه از bioware.واقعا بازیه زیبا و لذت بخشیه با این که کم رفتم.
بازی از نسخه قبلی بهتر شده؟
دوستان با سیستم زیر تو رزولوشن بالا میتونم روون بازی کنم؟:13:
cpu 4500 intel
graphic 8600 gt
ram 4gig
اره. بازی واقعا نسبت به نسخه قبل پیشرفت داشته و خیلی عالی تر شده.نقل قول:
بله دوست من. قکر میکنم بشه. خوشبختانه این بازی خیلی روونه و خیلی خوب فریم میده. من با گرافیک 8800 راحت دور و بره 60 فریم میگیرم( با رزولوشن 900*1440) !!نقل قول:
شما هم فکر میکنم بتونید فریم قابل قبولی بگیرید.
سلام...
DLC های بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟ من تو سایت خود بازی که چیزی پیدا نکردم...
دوستان توی ماموریت ِ وفاداری ِ Tali ، اون خانومه که اسمش Shala'Raan هست رو دقت کنید ، صداش رو شهره آغداشلو حرف زده
خیلی جالب بود برام
در کل بازیه خیلی قشنگی بود حال کردم :31::31::40:
دوستان من از این نقشه بازی سر در نمیارم واقعا. هر جا که میرم فقط سیاره و ستاره هست برای اسکن کردن . فقط که سفینه اصلی و Omega بازه و یه جای دیگه هم که هست داخلش نمیره .
یکی اگه میشه نقشه رو برامون توضیح بده .
ممنون
شما وقتی وارد نقشه Galaxy میشین بستگی به این که Normandy (سفینه شما ) کجا قرار گرفته باشه نقشه اون قسمت رو میاره.نقل قول:
اینجوری که معلومه الان توی امگا هستین. اون سیاره هایی که اسکن میکنین برای به دست آوردن موادی هست که به وسیله ی اونا میتونین اسلحه و . . . رو آپگرید کنین.
هر قسمت از سیاره که لازم باشه شما برید دقیقا خودش مشخصه.
وقتی رفتید توی قسمت galaxy یه چیز هست به اسم mass relay اگه درست یادم مونده باشه ! روی اون کلیک کنید. کل کهکشان رو به شما نشون میده. بعد روی هر قسمت اسمشون رو نوشته و اگر ماموریت ناتمامی اونجا داشته باشین زیر اسمش مینویسه. مثلا نوشته citidal بعد زیرش نوشته مثلا help jack به همین صورت . . .
فعلا شما اگه اول بازی هستید باید چند تا کار توی همون اومگا انجام بدید.
به قسمت journal برید کاملا براتون توضیح داده کجا برید و چیکار کنید ;)
برای شما دوست عزیز:نقل قول:
خوش به حالت که میتونی دان کنی، ما که هنوز Dial Up داریم، و باید صبر کنیم بیاد تو بازار تا بگیریم! :31:کد:http://games.katz.cd/download/5075337/Game/Mass-Effect-2-DLC-2010
این DLC ها چی هستن .....؟؟؟؟؟نقل قول:
اولین بار بود که یه RPG بازی میکردم ولی واقعا خیلی خیلی قشنگ بود، راستی میشه یکی در مورد DLC یکم برای من توضیح بده، من کلا نمیدونم چیه. ممنون
دوست عزیز DLC یعنی بسته های مکملی که برای بازی میاد که معمولا این بازی ها بیشتر براشون هست.ولی ما که dial up داریم با این حجم بالا باید خوابشون رو ببینیم:13:
متاسفم براتوننقل قول:
واقعا سرعت کم هم بد دردسریه ها
حالا من این DLC رو دان کردم
الان من بازی رو تا آخرش نرفتم الان نصب کنم یا بزارم وقتی که بازی تموم شد....؟؟؟؟ ( چه سوال احمقانه ای :2: )
منظورم اینه که مشکلی برای سیوها و داستان پیش نمیاد....؟؟؟:13: