سلام من ایشااله به زودی حدود یه ماه یه مانقل قول:
ه ونیم دیکه این روش رو امتحان میکنم فقط دارم دنبال یه دکتر خوب میگردم تو از دکتر طب سوزنی شنیدی اینو یا توی وب خوندی؟
Printable View
سلام من ایشااله به زودی حدود یه ماه یه مانقل قول:
ه ونیم دیکه این روش رو امتحان میکنم فقط دارم دنبال یه دکتر خوب میگردم تو از دکتر طب سوزنی شنیدی اینو یا توی وب خوندی؟
بچه ها چای و قهوه نخورین بدترین چیزاست از ادویه جات استفاده کنین مخصوصا فل فل عالیه البته مراقب کبدتون هم باشید
سلام. اين كه پيشنهاد دادين همه بيان و نشونه هاشونو بگن خوبه ولي نمي دونم چرا كسي همراهي نمي كنه. بچه ها گفتنش به احتمال خيلي زياد دردي رو دوا نمي كنه ولي چند دقيقه وقت گذاشتن و نوشتن هم ضرري نداره. اين تاريخچه من:
من مشخصه بارزي يادم نمياد جز اينكه اون دوره يعني حدود 17,18 سالگي كه اين مشكل شروع شد غذاهاي مدرسه رو مي خورديم و اينكه استرس پيدا كرده بودم. به نظرم استرس اثرش خيلي زياده ولي خب دقيق نمي تونم بگم اين باعث استرس شد يا استرس باعث اين! (ضمن اينكه من قبلشم آدم حساس و تلقيني بودم). طبيب مشكلو هليكوباكتر پيلوري تشخيص داد. يك سال و نيم داروهاي يكساني خوردم كه بعضي وقتا دردو خيلي شديد مي كرد ولي صداها كمتر شده بود. ميكروب از بين رفت داروها متوقف شد ولي صداها نه. قبلا هم گفتم مورد من شايد يه كم عجيب تره. چون اين دردا و صداها فقط (يعني بيشتر) يك سمت شكمم هست و تقريبا به پهلو كشيده ميشه.
دوستان لطفا بيايد و بنويسيد. منم مثل بقيه مطمئنم درماني نداره ولي گفتنش كه ضرر نداره.
سلامنقل قول:
من هم توی دورانی که این بیماری روگرفتم ولی اینقدر حاد نبود که همیشه سروصدا باشه دوران کنکورم بود ودوران غذای مدرسه سن حدود18-19سالگی
از وقتی هم که شروع شد تا الان دارو های گوارشی مختلفی رو امتحان کردم ولی جواب کامل نداده فقط داروی آنتی بیوتیک (مترونیدازول)وبیسموت بودن که تاثیر خیلی بالایی رو روم داشتن ولی اینا هم اثرشون مثل روزای اول استفاده نیستن؟!
یه مورد دیگه اینکه من سروصدارو دارم ولی درد شکم ندارم
وبه عنوان جمله آخر به دنبال راه حل طب سوزنی هستم برا درمانش با دکترش هم صحبت کردم که خیلی بهم امیدواری داد
تشکر دوستا ن دیگم نظرشون رو بگن
سلام دوستان یه دکتر طب سنتی هست که میگه میتونه به طور کامل مشکلو حل کنه نمیدونم واقعا راسته یا نه
منم همين قرصايي كه اسم بردي با يه كپسول هاي خارجي كه اسمشون يادم نيست، استفاده مي كردم ولي ديدم اعتياد آوره و اثرش كمتر شده و ميكروبها هم كه گفتن از بين رفته، الان ديگه چند سالي هست كه مصرف نمي كنم.نقل قول:
در مورد طب سوزني منم شنيدم. به نظرم خوبه بعد از مشورت با چند تا دكتر انجامش داد اميدوارم موثر باشه.
سلام ممنون از همکاریتون اما من مطمئنم درمان داره خودم وقتی در غذا خوردنم رعایت میکنم تا 90% بهتر میشم. کاش بقیه دوستان هم همکاری کنن من راهکارای خوبی دارم. من تا حدود زیادی تونستم مشکلم رو حل کنم. الانم 85% به خاطر بقیه اینجا هستم نه خودم. لطفا همکاری کنین............
دوست عزیز میشه راهکارایی که تا 90 درصد خوب شدی رو بگی
دوست خوبم من هم از زمانی که به یه منطقه سردسیر منتقل شدم دچار این بلا شدم
بله حتما اگر کمی صبر کنید فردا این کار رو انجام میدم
سلام
اگه پست قبلی من رو تو صفحات قبل دیده باشید و کارهایی که گفتم رو حداقل به مدت یک هفته انجام داده باشید، حالا وقتشه این پست رو هم با دقت بخوانید.
الان مهمترین کار شما اینه که حواستون به غذاهای سرخ کردنی باشه،چند تا نکته بسیار بسیار مهم بهتون میگم که موقع خوردن غذا یادتون باشه.
1- مقدار کمی غذا بخورید مثلا اگه یک بشقاب میتونید برنج بخورید مقدارش رو 1/3 بکنید این باعث نمیشه سیر بشید اما تاثیرش رو خودتون میبینید،در ضمن چند روز که کم غذا خوردید عادت میکنید به کم خوردن.
نکته:ممکنه دوباره زود گرسنه بشید اشکالی نداره برید دوباره غذا بخورید اما مقدار خیلی کم بخورید
2-بعد از غذا سریع نرید دراز بکشید مثلا نیم ساعت قدم بزنید بهتره
3-با غذا (حتی قبل از غذا و بعد از غذا) هیچ نوشیدنی نخورید مثلا دوغ،نوشابه
4-غذا های بیرون،چیپس و بخصوص پفک و .... رو نخورید حتی ممکنه سبزی و میوه ای که فکر میکنید براتون ضرر داره رو هم نباید بخورید
5-غذاهای سرخ کردنی رو با غذاهای سرد نخورید مثل سیب زمینی رو با ماست نخورید.
6-لقمه هاتون رو عادت کنید بجوید نه اینکه قورت بدید.
اگه نکته دیگه ای به ذهنم رسید بهتون می گم در ضمن از ورزش کردن غافل نشید.
بعضی از شما خیلی از راه ها رو رفتید اما نتیجه نداده حالا این دو پست من هم رو انجام بدید ضرر نمی کنید، امیدوارم هممون ارزش کم و درست خوردن و ورزش کردن رو بفهمیم.
سلام دوستان....
من تمام این مشکلات شما رو داشتم و الان تا 90% خوب شدم و 10% باقی موندش هم دست خودمه. من آدم کم رویی نیستم در نتیجه رفتم طب سنتی و مشکلم رو به دکتر گفتم و غیر از اونم کلی تحقیق کردم این بیماری نه آرتروز روده هست و نه درد بی درمونه . درمان داره . این مشکلا همش از سردی معده هست و همون غلبه ی خلط سودا هست. بهتره برید در رابطه با اخلاط اربعه هم مطالعه کنید و فقط بدونین چی هست. پست ها رو یکی یکی بخونید و عمل کنید مطمئن باشید هیچ کدومتون بدتر از من نبودین و خوب میشید.
اولین کاری که باید انجام بدین اینه که صفتی شکمتون یعنی اگر یبس هستین برطرف شه واسه این کار هم چند تا چیزی که بهتر هست رو مینویسم
_ صبح تا قبل از ساعت 7 (قبل از صبحانه)، یک لیوان شربت آب گرم و آب لیمو و عسل درست کنید و بخورید اگر نخواستین یه لیوان آب گرم بخورید و معجزش رو ببینید که تا یه ربع بعد شکمتون کار میکنه و مدفوعتون دفع میشه
_ روغن زیتون روزی 2 قاشق اگر نمیتونین و بدتون میاد با یه لیوان شربت "آب گرم و آبلیمو و عسل "و یا با آب هویج بخورید تا طعمش رو حس نکنید
_ هویج بخورید
لطفا اگر خوندین و این کارا رو انجام دادین و مایل بودین بگین تا مطلب جدید بنویسم و ادامه بدم
لطفا چای و قهوه و کاکائو رو جدا ترک کنین و یه مدت غذاهای باد دار نخورید
انگار همه خوب شدن. خوب خدا رو شکر. من هر روز دارم میام اما از هیچکس خبری نیست.
سلام،دوستان من یه مدت که با مشاوره یه دکتر خوب بهتر شدم.منم مثل شماها بودم،تمام علامتهام همین چیزایی بود که گفتید،آنقدر شکمم صدا می کرد که ازینکه توی جمعای عمومی برم بیزار شده بودم،منم از سال کنکورم به این وضع افتادم،تا الان هم که 6،7 سال میگذره تمام قرصای مربوط به معده و روده رو خوردم،آندوسکوپی هم کردم،ولی اصلا بهتر نشدم،تا اینکه یه دکتر مجرب بهم گفت تا رژیم غذایی نگیری یعنی غذا خوردنت رو درست نکنی حالا هر چقدر هم دارو بخوری خوب نمیشی ،الان هم با یه کم رعایت کردن و در کنارش دارو خوردن کلی بهتر شدم.
اول از همه که من معدم و اثنی عشرم عفونت داشت به مدت 2 ماه اموکسی سیلین خوردم و چند نوبت هم آمپول جیتومایسین زدم،قرص لانزوپرازول،پانکراتین ،بیسموت و رانیتیدین هم طبق دستور می خوردم،شبی یه قرص آرامبخش هم برای اعصاب رودم هم می خورم که خیلی مفیده.اما رژیم غذایی:به هیچ وجهه هله هوله نمیخورم،غذای بیرون تعطیل،سرخ کردنی ممنوع،نوشابه و نوشیدنی های گازدار اصلا نباید خورده بشه.
حالا چیزایی که میتونیم بخوریم:صبحانه چای کمرنگ،نان،پنیر،گردو،مربا، عسل،شیر(اگه حساسیت ندارید)،غذای اصلی:مرغ،گوشت،ماهی فقط کبابی یا بخار پز،بیرون هم اگر خواستید غذا بخورید جوجه، برگ مشکلی نداره،ولی اصلا لب به کوبیده نزید،گوشت چرخ کرده اصلا نخورید،برنج هم فقط ساده،اگه جایی لوبیا پلو،عدس پلو،آلبالو پلو،زرشک پلو بود،مخلفاتشو کنار بزنید فقط برنج سادهشو بخورید. ادویه،فلفل،ترشی هم نخورید.خورشت هم فقط ابشو بخورید با گوشتش،ماست مشکلی نداره.سالاد، سبزی نمیتونید بخورید،سبزیجات خام تعطیل،میوه خام هم نمیشه خورد فقط پخته،یا خودتون بپزید یا کمپوت بخورید،شیرینی و کیک هم فقط ساده،خامه نمیتونید بخورید.
خلاصه اینا دستور غذایی هستش که دکترم بهم داده،خداییش اگه عمل کنید تاثیرش رو میبیند،حداقل تا 6 ماه هم رعایت کنید،ممکنه اولش سخت باشه که جلو نفستون رو بگیرید ولی بعدش عادت میکنید،یعنی خودتون بعد چند وقت میبینید به خوب شدنش می ارزه.راستی، هیچ وقت سیر غذا نخورید،شده 3 وعدتون رو بکنید 5 وعده،خیلییییی تاثیر داره که شکمتون پر نباشه.
من الان دارم این رژیم رو رعایت میکنم داروهام رو هم در کنارش دارم میخورم،خدارو شکر خیلی بهتر شدم،بچهها ما یکی از علت های صدای شکممون نفخ هستش،پس چیزهای باددار مثل حبوبات و چیزای سنگین هم نخورید،خیلی شکمتون رو هم پر نکنید،همیشه گرسنه از سر میز پاشید،فقط،این غذاهایی رو هم که گفتم بخورید.برای داروی آرامبخش هم پیش یه دکتر روانشناس خوب،برید و ازش بخواید که هم برای اعصاب خودتون وهم سیستم گوارشتون یه قرص خوب معرفی کنه،چونکه این مشکل ما ارتباط مستقیمی با اعصابمون داره،با خوردن این قرصا میزنیم تو خط بی خیالی که خودش خیلی تاثیر داره که همش به این مشکلمون فکر نکنیم.قرصای مربوط به معدم که حتما باید در کنارش بخورید.
بچهها باور کنید این مشکل ما با رعایت و پرهیز درست میشه،فقط باید صبر داشته باشیم و تا دیدیم که یکم خوب شدیم دیگه رژیم رو نذاریم کنار .این بود آخرین تجربه ی من که تا حالا کلی روش و انجام دادم ولی با این روش نتیجه گرفتم،حالا بازم اگه سوالی هست من در خدمتم.
مسئله اينه كه مشكل همه يبوست و اسهال نيست. من در مورد ارتروز روده نشنيده بودم ولي احتمال ميدم مشكل خود من يه همچين چيزي باشه يا يه انسداد. حتا با خوردن مايعات دفع كامل هيچ وقت نيست حتي براي كسي كه شكمش خوب كار مي كنه. البته اين راها و كنترل تغذيه اي براي بهبودش و براي كسي كه حوصله رعايتشو داره خوبه. البته شايد اكثر بچه ها اين كارها رو امتحان كردن و موقتي بهبود پيدا كردن.نقل قول:
من هم نگفتم مثئله یبوست یا اسهال هست گفتم اولین قدم اینه که کسانی که این مشکل دارن حلش کنن تا بعد بریم سراغ مشکل اصلی. ممنون میشم با دقت بیشتری بخونین.نقل قول:
درست مي گيد دقيق نخوندم. احتمالا توي اين چند روز اونايي كه اين مشكلو داشتن اينو انجام دادن.پس فك كنم بهتره بريم سراغ مشكل اصلي.نقل قول:
سلام یه سوال داشتم چطور متوجه شدید که عفونت اثنی عشر ومعده دارین؟چه آزمایشهایی انجام دادین تا متوجه شدین؟...نقل قول:
مرسی
آندوسکوپی کردم و آزمایش کامل خون و آزمایش ادرار و مدفوع دادم.نقل قول:
پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک،انشاالله که سال 92 ،سال سلامتی باشه برای همه ی بچه های p30world.:20::n01:
سلام آشا سال نو بر شما هم مبارک باشهنقل قول:
چند وقته داری این رژیم غذایی رو رعایت میکنی؟
وقتی میگی تاثیر زیادی داشته یعنی چی یعنی دیگه شکمت صدا نمیده حین غذا خوردن و....؟
هنوز قرص هم میخوری؟
میتونی تجربیاتت رو در اختیار بچه های فروم دیگه که میشناسم بزاری؟
این ایمیل منه:me_farjad@yahoo.com
سلام به همگی
من یک درمان غیردارویی اثربخش رو پیدا کردم که امیدوارم حرفمو جدی بگیرید و امتحانش کنید.
فقط قبلش اینو بگم که قصد من به هیچ عنوان تبلیغ یک محصول نیست و من کارمند هیچ شرکتی نیستم بلکه خودم اتفاقی با این محصول آشنا شدم و متوجه شدم که فوق العاده اثربخشه.
و ضمنا اینم بگم که این روی من خیلی موثر بود و شاید برای شما اینطور نباشه اما امیدوارم برای یکبار هم که شده امتحانش کنید!
"ماست سین بیوتیک" مارک "صباح"
باید بگم که وقتی اینو مصرف میکنم سروصدای رودم تا حدود 95 درصد قطع میشه و علاوه بر این نفخ رو هم فوق العاده کم میکنه.
من ماست پروبیوتیک رو قبلا امتحان کرده بودم و هیچ تاثیری روم نداشت اما این نوع ماست اینطور که روی ظرفش نوشته شده علاوه بر استارتر پروبیوتیک حاوی ترکیبات پری بیوتیک هم هست و من فکر میکنم که علت تاثیر جادوییش همین پری بیوتیک باشه که دقیقا نمیدونم چیه
فقط اینو بگم که باید حداقل روزی 1 کاسه مصرف کنید و تاثیرش از روز دوم شروع میشه.
خواهش میکنم فرصت رو از دست ندید و شماهم امتحانش کنید بلکه بفهمیم چرا اینقد موثره!
ضمنا تا جایی که من میدونم فقط شرکت صباح این نوع ماست رو تولید میکنه
لطفا خبرشو بدین
سلام
من هم صدای شکم دارم و هم قبلنا موقع خواب بی اختیاری گاز داشتم ک الان خدارو شکر خیلی بهتر شدم ا
سلام دوست عزیز
منم این مشکلو دارم ولی خداروشکر الان خیلی خیلی بهترم آخه همینطوری ک نمیشه گفت مشکلتون چیه شما حتما باید پیش ی فوق تخصص گوارش برین ولی خوب استرس خیلی موثره سعی کنین اگه ادم استرسی هستین بتونین رو استرستون غلبه کنین البته ی سری غذاهام هستن ک ب ادم نمیسازن من الانم با ورزش و رژیم غذایی و مصرف دارو ک حالم بهتر شده
امیدوارم شمام زودتر حالتون خوب شه
سلام منم این مشکلو دارم ولی برای من باد شکم نداره!
یعنی میخوام خودمو بکشم...:n28:
وقتی دراز میکشم یا آب میخورم صد برابر میشه... صدا از روده هم دارم و هفتهای ۵ روزشو یبوست دارم یا بیرون روی....
حتا بازی اوقات احساس گرسنگی کاذب میکنم که بعد از ۳ یا ۲ ساعت برطرف میشه
برای مشکل رودم کلفک خوردم خیلی بهتر شدم ولی بعد از قطع دارو برگشت ولی بازم کمتر شده...
صدای معده هیچ ربطی به غذا نداره هر وقت دلش بخواد شروع میشه..
رانیتیدین خیلی آثار داره ولی نمیخوام دارو بخورم
راهی برای درمانش هست؟
تورو خدا جواب بدین خیلی خجالت میکشم...:n28:
سلام
من شنيدم كپسول كولپرمين براي اي بي اسه
قطره بايوگا هم شنيدم ولي دقيق نميدونم مصرفم نكردم
هيپنوتيزمم مثل اينكه تاثير خيلي زيادي داره! يه جا نوشته بود 80 درصد موثره و نسبت به بقيه روش ها احتمال برگشتش خيلي كمتره. كسي امتحان نكرده؟
كلفك چي هست؟ براي كنترل چيه؟
من خودم هم کولپرمین مصرف کردم و هم کولوفک، هیچ تاثیری نداشت بیشتر به درد کسایی میخوره که دل پیچه دارن چون جفتشون ضداسپاسمن.البته کولپرمین واسه من ضرر هم داشت چون منو دچار اسهال میکرد. نورتریپتیلین هم تاثیرش موقتیه.
بهترین چیزی که من تاحالا پیدا کردم همین ماست سین بیوتیکه که البته تازه فهمیدم قرص سین بیوتیک هم هست به اسم لاکتول که درواقع یک مکمل غذاییه و همه میتونن استفاده کنن و اینم تاثیرش دقیقا عین ماست سین بیوتیک عالیه.
امیدوارم حداقل واسه یکبارم که شده امتحانشون کنین
سلام خیلی داروی خوبی رو معرفی کردینقل قول:
میشه بگی این قرصو داروخونه هادارن یا باید از یه جای خاصی تهیه کنیم.توی شهر ما ماست پروبیوتیکش هم پیدا نمیشه چه برسه به این سین بیوتیک!که اگه باشه عالیه.میشه بگی شما که شروع به مصرف کردی چند وقته داری مصرف میکنی؟ حتماحتماهرروز باید مصرف کنی؟یعنی اگه یه روز مصرفش نکنی بازم برمیگرده علایم؟و...روش مصرف قرص هم بیزحمت.بگین.در کل خیلی روش خوبیه ممنون.
یه سوال دیگه هم داشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
من پست های قبلیت هم تازه خوندم گفته بودی قبلا که این مشکلو با قرصای آرامش بخش واعصاب داری حل میکنی طی دوماه آیا مصرف اون قرصا رو هم داری ادامه میدی؟در کل مصرفش چه تاثیری داشته؟کدوم برات بهتره؟
راستی میشه بگی از علایم بیماری سندرم روده تحریک پذیر فقط سروصداهاشو داری؟مثلا مشکلی در اجابت مزاج یا ....نداری؟خیلی سوال شدا
راستی میخوام بگم یکی از دوستان که توی نت باهاش آشناشدم دوره طب سوزنیو شروع کرده که تاالان میگه تاثیر خیلی خوبی داشته من هم میخوام بهزودی این روش روامتحان کنم.....
سلام mehfarj jan
قرص لاکتول رو باید از داروخونه ها بگیری البته قبلا گفته بودم این دارو نیست بلکه یک مکمل غذاییه، پکش 30 عدد قرص داره که باید هر 8 ساعت همراه غذا بخوری، ساخت هندوستانه تحت لیسانس آمریکا.
ببین دوست عزیز ما هممون ibs داریم یعنی روده بزرگ مون زیادی حساسه و این حساسیتش باعث میشه موقع استرس یا خوردن بعضی غذاهای محرک دچار اسپاسم ، انقباض ، ارتعاش یا همون قاروقور بشه، دیگه غذاهای نفاخ هم که جای خود دارن. هنوز علت اصلی ibs مشخص نیست اما آزمایشات نشون داده که بهم خوردن تعادل باکتریایی روده یا همون فلور روده تاثیر زیادی در افزایش علائم ibs دارن. به همین دلیل مصرف پروبیوتیک ها علی الخصوص سین بیوتیک ها باعث متعادل شدن این فلور میشه و همین علائم ibs رو کاهش میده.
همچنین موقع استرس هم یک هورمونی توی خون ترشح میشه که باعث افزایش حرکات روده میشه.
من تقریبا 2 الی 3 ماهه که به خواص این ماست پی بردم اما چون تولیدش زیاد نیست زیادم تو بازار پیدا نمیشه واسه همین همیشه نیست که مصرفش کنم اما خوشبختانه کم کم داره بین مردم جا میفته.
اینطور که من متوجه شدم تاثیرش تا زمانیه که مصرف میکنی و اینم بگم تاثیرش تا اونجایی خوبه که مربوط به باکتری ها باشه و در مواجهه با استرس تاثیر زیادی نداره، واسه استرس باید یک فکر دیگه کنیم.
اگرم تو شهر شما گیر نمیاد از لاکتول مصرف کن چون تقریبا همون تاثیرو داره.
در جواب بخش دوم سوالت که از مصرف قرص های اعصاب و روان پرسیده بودی باید بگم که نورتریپتیلین که قبلا مصرف میکردم تاثیرش مال روزای اول بود و بعدا فایده ای نداشت، ولی مطمئنا قرص های بهتر از اینم هست که باید بریم پیش روانپزشک یا متخصص اعصاب داخلی.
من از علائم ibs فقط سروصداشو دارم و مشکلی در اجابت مزاج ندارم.
دوست عزیز هر سوالی داری بپرس ما اینجاییم که با همفکری همدیگه بر این مشکل غلبه کنیم، بالاخره هرکسی یک اطلاعاتی داره که ممکنه به درد دیگرانم بخوره.
علائم تو چطوریه؟
راجع به نحوه تاثیر طب سوزنی اطلاعاتی ندارم میتونی بیشتر توضیح بدی؟
ضمنا من الان دارم قرص بلادونا پی بی رو هم مصرف میکنم که از خانواده مترونیدازوله و اینم وظیفش از بین بردن باکتری های مضر روده ست.
سلام مجدد
ببین دوست عزیز من حدود 6سالی هست که این بیماری رودارم وبرام مشکلات عدیده ای رو ایحاد کرده.بیشترین علامتی هم که دارم سروصدا درناحیه شکم(معده وروده)هستش واجابت مزاجم هم وقتی حال روده ها خوب نباشه مدفوع به شصورت تکه تکه وگاهی اوقات هم به دلیل بعضی غذاها اسهال دارم .البته باید بگم وقتی اجابت مزاجم هم خوب باشه (اکثر اوقات هم هست)سر سفره غذا باخوردن غذا سروصدا ها شروع میشه البته باید بگم اگه اجابت مزاج خوبی توی اون روز نداشته باشم مشکل سروصدا چند برابر میشه!
برا درمان هم باید بگم یه دوره ای مرتب دکتر میرفتم وداروهای تکرای که مهمترینش که یامع یه کپسول اسانس نعنای خارجی که اسمش یادم نیماد مصرف کردم که وقتی میدیدم اثرش دایمی نیست مصرفش رو قطع کردم...
بعد یه دوره ای پیش متخصص گوارش رفتم وچندین نوع دارو مثل مبورین 135ودایجستیو(فکر کنم جویدنیه)وقطره اسانس نعنا وچند تای دیگه دارو به مدت 50روز داد تامصرشون کنم که بعد حدود 20-30روز دیندم اثر ندارهباز قطع کردم....
بعد رو اوردم به طب سنتی وگیاهی که حدود20روزی گلپر وآویشن ونعناع روبانبات دم میکردم وبعدشام ونهار میخوردم که تاثیردایمی نداشت که خوب خوب بشم....که بعدیه دوره ای ناشتا سیاه دونه باعسل وآب جوش مصرف کردم که تاثیرش خیلی هم خوب بود ولی چون تاثیرش دایمی نبوددیگه مصرف نکردم چون دنبال یه راه حل دایمی برا درمان بیماری بودم وهستم ولی به نظرم بد نباشه که حداقل یه ماه اینو مصرف کنید.
بعد یه مدت یکی از ودوستان که این مشکلو داشت قرصای بیسموت ومترونیدازول رو طبق توصیه متخصص خودش(که البته برا اون اثر نداشت)معرفی کرد ومن شروع به مصرف کردم که میتونم بگم شبیه معجزه بود برامن حدود 20روزی حالم میتونم بگم95درصد بهتر شده بود ولی اونم اثرش رواز دست داد.(البته)
وچیزی که توی فکرمه میخوام انجام بدم هم اینه که اول برم پیش یه دکتر تا آزمایش کامل مدفوع وادرار وخون رو بهطور کامل برام بنویسه تا طبق نظر یکی از دوستان این فرم ببینم معده واثنی عشرم عفونتیه یانه!یعد برم پیش بهترین متخصص گوارش توی شهرمون که میگن خیلی کاردرسته (البته اول توکلم به خداست)تاطبق جواب آزمایشات ببینم چی میگه ودر مورد طب سوزنی هم باهاش صحبت کنم وایشاالله تحت نظر او طب سوزنی رو انجام بدم
راستس یه فروم یکی از دوستان تشکیل داده که به طور هدفمند وقسمت قسمت مخصوص بیمارای آی بی اسیه که تمام علایم رو تحت پوشش قرار داده ودوستان میتونن به طور کامل درو مورد داروهایی؛روش درمان،اخبار آی بی اسی تجربیات دوستان بخونن واونجا روپررونقش کنیم پیشنهاد میدم حتما سربزن( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
....راستی این قرص لاکتول گرونه؟
ممنون از اینکه کامل توضیح دادی mehfarj
من شنیدم آزمایش تست تنفسی هیدروژن هم میتونه عفونت رو مشخص کنه البته مطمئن نیستم واسه معده ست یا روده. وقتی پیش اون متخصص رفتی حتما ازش سوال کن و لطفا خبرشو به منم بده.
ضمنا حالا که میخوای آزمایش هارو انجام بدی پیشنهاد میکنم یک عکسبرداری از روده هم انجام بده واسه اینکه خیالت راحت بشه که گرفتگی یا التهاب روده نداشته باشی.
قیمت لاکتول فکر نکنم بیشتر از 10000 یا 15000 باشه چون همراه با یک قرص دیگه گرفتم کلا شد 21000.
لینکی هم که گذاشتی جالب بود. مرسی
لطفا هر اطلاعات جدیدی که کسب کردی ماروهم بی خبر نذار.
سلام دوستان
من داشتم دنبال راهی برای این مشکلم میگشم که اتفاقی این تاپیک را دیدم!
من هم مشکل شما عزیزان را دارم. در حدود 15-16 ساله که این بیماری با من هست. الان 29 سالمه یعنی این بیماری تمام نوجوانی و جوانی من را تباه کرد!!! خیلی جاها آبروی من را برد. خیلی از موقعیت های خوب زندگیم را به خاطر این بیماری از دست دادم. با هزار بدبختی کاردانی را گرفتم نمیتونستم سر کلاس ها حاضر بشم. سر کلاس به جای توجه به درس باید حواسم به این بود که نکنه دلم صدایی بده.... نتونستم ادامه تحصیل بدم در شرایطی که کارشناسی قبول شدم اما این کابوس همه چیزم را گرفت و.... کارم را از دست دادم. حتی از خجالت اینکه دوستام و آشنایان از مشکلم خبردار نشن اکثر جاها حضور نداشتم و...... بگذریم میدونم خیلی از شما هم مشکل من را داشتین.
همه ما میدونیم 70% این موضوع بر میگرده به استرس یعنی برای بنده که اینطوره. من وقتی خودم هستم و خودم شاید 1-2 بار در روز این اتفاق برام بیوفته اما اگه در جمع باشم اونم جایی خلوت.......وای به حالم.
بنده چنیدین ساله که لبنیات را از رژیم غذاییم حذف کردم به خصوص شیر و به جای شیر بعضی اوقات ماست میخورم چون ماست خیلی کمتر اذیتم میکنه. شیر بدون لاکتوز هم که 2-3 ساله آمده اونم بد نیست.
دکتر هم رفتم. طب سنتی هم انجام دادم. رژیم غذایی هم دارم و.... اما همچنان این بیماری دست بردار نیست.
من همه جوره با این مشکلم کنار آمدم یعنی جایی که خلوت بود نرفتم مهمونی کمتر رفتم. مسافرت دانشگاه درس..... اما مشکل من یه چیزه دیگست. من میخوام ازدواج کنم و تا 3-4 ماه آینده باید برم خواستگاری. اینکه در جلسه خواستگاری با اون همه استرس و مکانی خلوت و بی صدا چه اتفاقی میافته خواب شب را ازم گرفته....
اگر از دوستان عزیز کسی قرصی سراغ داره که خواب آور نباشه و استرس را به کل از بین ببره لطفا بهم معرفی کنه. یه سوال دیگه داشتم دوستانی بودند که نوشته بودن قرص مترونیدازول را مصرف کردند و خیلی خوب جواب داده!
خب چرا این قرص را ادامه ندادن؟؟؟؟ آبا بعد از مدتی این خاصیت را از دست میده و دوباره همه چیز مثل اول میشه؟؟؟
اگه واقعا اینطوره من 5-6 روز قبل از مراسم خواستگاری این دوره را شروع کنم و اگه اینطور نیست از الان شروع کنم و این 3-4 ماه ادامه بدم تا شاید کمی مشکلم حل بشه!!!!
سوال دیگه از دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است آیا این قرص ها که فرمودین و حتی این ماست... این چطور این هم موقتی است یا نه اگر همیشه مصرف بشه خاصیتش را از دست نمیده؟!؟؟!
دوستان خوبم لطفا کمکم کنید آدم هر جا و مکانی باشه دانشگاه مهمونی حتی جلسه یه راه فرار داره که لااقل 1 بار بره بیرون و برگرده اما من تو مراسم خواستگاری هیچ کاری نمیتونم بکنم این کابوس داره از پا درم میاره!!
در مورد بیماریم هم بگم مثل همه شما عزیزان صدای شدید در معده و روده. حرکات گاز در معده و روده. نفخ. در صورت اضطراب (ببخشید... اسهال)
لطفا کمکم کنید. با تشکر
سلام دوست عزیز
واقعا جای تاسف داره ودرکت میکنم چی میکشی.ولی من در برابر این بیماری خیلی پررو بودم وهستم که همه جا میرم.با این که خیلی جاها آبروم هم رفته ها!
در مورد قرص مترونیدازول وبیسموت که خودمم مصرفشون کردم برا یه دوره حدود 20-30روزه کلا حالت تغییر میکنه اتفاقا این دوتا قرص برا بیمارایی خوبه که سندرم روده تحریک پذیر اسهال غالبه خوبه.اگه خواستی دوره مصرفشو شروع کنی بگو تا روش مصرفشون روبگم.(اینو هم بگم برامن بعد حدود یه ماه کم کم برگشتم به حالت قبل.یادت هم باشه نباید بیرویه قرص آنتی بیوتیک مصرف کنی چون عوارض بدتری داره.)
یه سوال هم داشتم این که توی این 15-16سال که دکتر رفتی وطب سنتی انجام دادی همیشه این بیماری باهات بوده یا دوره ای خوب شدی!مصرف لبنبات رو به توصیه پزشک گذاشتی کناریا نه خودت تصمیم گرفتی بزاری کنار؟تاثیرش چطور بود برات؟...
در مورد خودت میتونی بگی چی شد کارت رواز دست دادی؟کار دولتی داشتی یا نه؟خودت داوطلبانه گذاشتیش کنار کارتو؟
یه راه حل هم دارم برات اگه وقتت آزاده ومیتونی مخصوصا برا تو که میخوای ازدواج کنی بهترین راه کار فعلا طب سوزنی پیش یه آدم باتجربه است.همونطور که قبلا هم گفتم یکی از دوستان که چندیدن ساله مثل ما درگیر این بیماریه دوره طب سوزنی رو شروع کرده و بعد 3جلسه از 10جلسه میگه خیلی تاثیر گزار بوده....
pegeusجان گفته بودی عکس از روده هام هم بردارم که شاید التهاب روده باشه ولی از عوارض وعلایم این بیماری کاهش وزن بدنه که خداروشکر نه تنها توی این مدت بیماری وزن کم نکردم چندکیلو چاق تر هم شدم!
.................................................. .................................................. ............................
بچه ها امیدتون رو به خدا از دست ندین با توکل به زندگی ادامه بدین ویادتون باشه پایان شب سیه سپید است.
سلام دوست خوبم
بابت راهنمایی و دلداریت خیلی خیلی ممنونم
این بیماری همیشه باهام بوده بعضی وقتها کمتر و بعضی وقتها بیشتر
اوایل که دچار این بیماری شده بودم رفتم پیش متخصص گوارش بهم گفت احتمالا عدم تحمل لاکتوز را داری! آمایش دادم و مثبت بود گفتم خوب لبنیات نمیخورم درست میشه. شیر را به کلی حذف کردم اما جواب نداد کم کم ماست پنیر خامه کره و ... حذف شد تا مدتی بهتر شده بودم اما مجددا برگشت اما نه مثل وقتی شیر میخوردم. ماست را به برنامه اضافه کردم بعد از حدود 2-3 سال زیاد اذیتم نکرد. اما شیر یا پنیر بدجوری معده م را به هم میریزه دلپیجه اسهال همراه با سر و صدا. اینم بگم ماست کم چرب و شیرین وتازه زیاد اذیتم نمیکنه اما ماست های خامه ای یا کمی ترش خیلی اذیتم میکنه (منظور سرو صدا)
از کارم بگم برات دوست خوبم. من کارم دولتی بود شغل خوبی بود ازش راضی بودم تازه بهم پیشنهاد مدیریت یکی از بخش ها بهم شد. اما من نمیتونستم در جلسات شرکت حضور داشته باشم جلساتی که بعضی اوقات به 20 نفر میرسید و ساعت ها طول میکشید به خصوص اگر مدیریت را قبول میکردم که ....... برای همین مجبور شدم علیرغم میل خودم و مدیران شرکت استعفا بدم بهم پیشنهاد حقوق بالاتر شدو...... اما مشکل جای دیگه ای بود.... بگذریم.
حالا در شرایطی هستم که باید ازدواج کنم و راه دیگه ای ندارم... اگر میتونستم دور ازدواج هم خط میکشیدم اما نمیشه.
مشکلم فقط جلسه خواستگاری هست فقطططططط نه چیز دیگه اما فکرش هم عذابم میده...
اگر این داروها برای 10 روز بتونه خوبم کنه من چیز زیادی نمیخوام.
اندوسکوپی هم کردم نمونه برداری از پرز معده اما مشکل و عفونتی نداشتم فقط دکتر گفت ورم معده همین.
حالا لطفا اگر میتونید راهنماییم کنید تا من بتونم جلسه خواستگاری را رد کنم همین.
بابت راهنماییتون ممنونم. به امید بهبودی همه بیماران. الهی آمین.
سلام mehdi.sasa
اول از همه باید بگم متاسفم که به خاطر این مشکل خیلی از موقعیت های زندگیتو از دست دادی و کاملا باهات هم ذات پنداری میکنم. مطمئن باش توی این دنیا یک عدالت خاصی برقراره که نمیذاره حق هیچکس پایمال بشه و اگه میبینی دنیا فعلا به کام ما نیست مطمئن باش یک روز ورق رو به نفع ما برمیگردونه. اینم بگم خیلی ها هستن که مشکلشون از ما به مراتب بدتره و محتاج دیگرانن. پس باید خدا رو شکر کرد.
طبق قوانین فیزیک واسه هر چیزی که تو دنیا وجود داره ضدش هم وجود داره فقط باید گشت و پیداش کرد.
قرص لاکتول و ماست سین بیوتیک هردو شون عالین ولی باید مداوم مصرف بشن، برعکس داروهای دیگه هیچ نوع عوارض جانبی ندارن. حتی با پزشک هایی که صحبت کردم گفتن که اگه همیشه بخوری خیلی هم بهتره و نه فقط واسه ما بلکه واسه همه مردم خوبه و شاخص های سلامت جامعه رو بالاتر میبره. حالا اگه دوس نداری قرصشو بخوری ماستشو حتما بخور چون علاوه بر اینا بدون لاکتوز هم هست. منکه الان نزدیک 2 ماهه دارم مصرف میکنم اثرش هنوز به قوت خودش باقیه. ولی همونطور که قبلا گفتم در مقابل استرس کارایی نداره. سعی کن هرطور میتونی استرستو کم کنی.
اول اینارو مصرف کن اگه دیدی تاثیر نداره بعد برو سراغ آنتی بیوتیک ها، ضمنا دکتر بهم گفت یک آنتی بیوتیک خیلی قوی به اسم ریفاکسیمین جدیدا وارد بازار شده که تاثیرش از مترونیدازول خیلی بیشتره و ماندگاریش هم توی روده طولانی تره اما توی ایران خیلی سخت گیر میاد و قیمتش هم خیلی گرونه.
ضمنا سعی کن همیشه تو غذات زیره سیاه بریزی چون تاثیرش نسبتا خوبه.
واسه استرستم پیشنهاد میکنم پیش یه متخصص اعصاب داخلی بری.
سلام خدمت دوست عزیزنقل قول:
واقعا جای تاسف داره آدم کار به این خوبی داشته باشه وفقط به خاطر این مشکل نتونه سر کار بره.
راسنی اگه مشکلت ورم معده است که من توی یه سایت -تبیان -خوندم که علت ورم معده یا عفونت هلیکوباکتری است یا چندتاچیز دیگه است که اگه مال تو عفونتی نباشه باید درمان دیگه رو امتحان کنی.در کل روش مصرف این دوتا قرص که گفتم به این صورته که 10روز اول قرص مترو روهر 6ساعت وبیسموت رو هر 8ساعت مصرف میکنی بعد 10روز نا1ماه متر ورو شبا بعد شام وبیسموت رو بعد ناهار مصرف میکنی.البته به قول pegasusاینا ضرر داره و اگه میخوای قرص لاکتول یا ماست سین بیوتیک ر ومصرف کن.راستی یه سوال داشتم چطور میگی که فقط مشکلت مربوط به شب خواستگاریه ایشاالله اگه به عقد برسه توی عقد میخوای چی کار کنی؟وقتی میخوای با همسرت اینور اونور بری چی؟....
سلام خدمت دوست عزیزنقل قول:
امروز رفتم قرص لاکتول رو خریدم یه بسته 15تاییش 9600 تومان!به نظر خیلی گرون میاد.روش مصرف چجوریه میدونی ؟ قیمت ماست سین بیوتیک که مصرف میکنی چطوریه؟در مورد قرص ریفاکسیمین کسی که بهت گفته میتونی آمار بگیری قیمتش حدود چنده؟من چند تاداروخونه ها پرسیدم بعضی هاشون اسمش هم به گوششون نخورده بودچه برسه که داشته باشن. ولی چیزی که من تاالان توی وب خوندم در حال حاضر بهترین داروبرای درمان بیماری سندرم روده تحریک پذیره.کسی اگه مصرف کرده یا از قیمتش میدونه حتما اطلاع بده.
.................
یه سوال دیگه هم داشتم میشه بگی شما درحال حاضر چه داروهایی-علاوه بر مصرف ماست سین بیوتیک- مصرف میکنی.کلا این دوماهی که شروع به مصرف ماست سین بیوتیک کردی واسترس رو کنار گذاشتی علایمت به کلی رفته؟
ایشاالله دوستان دیگه هم دوباره بیان وارد بحثای این فروم بشن مخصوصا SLZوآشاوkian.irani,hamvatan که راه کارای خوبی توی پستاشون گذاشتن وازشون ممنونیم
نقل قول:
ممنون که به یاد ما هستید. راستش همیشه بحث رو دنبال میکنم. فعلا دارم روی یه روش عجیب دیگه کار میکنم، پایه اصلیش هم استرس هستش، تا حالا که خیلی خوب نتیجه داده ولی این دفه نمیخام زود نتیجه گیری کنم و هرچی شد بیام اینجا بگم. این روش خیلی بیضرر هستش ولی یکم دیر جواب میده. امیدوارم علت اصلیش رو پیدا کرده باشم.
سلام دوستان،راستش من هنوز نظرم به رعایت کردن رژیم غذایی و یک مدت مصرف قرص های آرامبخش است،چون خیلی تاثیرش رو دیدم.mehfarj
میشه در مورد طب سوزنی که دوستتون رفتند بیشتر توضیح بدید و ازشون بپرسید که کدوم قسمت از بدنشون رو
سوزن میزنند،خیلی ممنون میشم اگه در مورد این مساله پاسخ بدید.