شما اصلا" نیازی به سکمن ندارید...نقل قول:
با نصب این برنامه Cert مخصوص BiNPDA برای شما نصب میشه برای نصب ریلیز های اون ها بدون نیاز به ساین
شاد باشی:40:
Printable View
شما اصلا" نیازی به سکمن ندارید...نقل قول:
با نصب این برنامه Cert مخصوص BiNPDA برای شما نصب میشه برای نصب ریلیز های اون ها بدون نیاز به ساین
گوشي من هك شد ممنون
6620 كلاسيك دارم
براي من هم تو مرحله instal rootcerts گير ميكرد من رفتم از پوشه hellox كه بعد از نصب برنامه تو مموري درست شده بود رم پچر و مودو رو تك تك نصب كردم بعد رفتم تو رم پچر و open4all و فعال كردم حل شد و الان گوشي هك شده به همين راحتي
جناب egeng عزیز. روشی سراغ داری که بدون نیاز به فایل cer و key بشه گوشی 5800 رو هک کرد. من فایل های cer و key رو از خحیش گرفتم، ولی نمیشه باهاشون ساین کرد. کار نمی کنن. تاریخ و اینجور چیزها هم تأثیری نداره. خواهش می کنم یه روش معرفی کنین که بشه بدون نیاز به ساین و cer و key بشه گوشی 5800 رو هک کرد. امروز تو یه مغازه ای بودم که می گفتم همین الان می تونم گوشیتو هک کنم (یعنی نیاز به فایل cer و key نداشت). تو رو خدا راهنمایی کنین. این قضیه هک داره یه کابوس میشه برام.
سلامنقل قول:
دوست عزیز هیچ راهی نداره...:41: فقط باید خودت درخواست بدی تا برات بسازند...
جناب legend عزیز. لطفا یه روشی معرفی کنین که بشه باهاش گوشی 5800 رو بدون نیاز به فایل های cer و key هک کرد. من فایل های cer و key رو از opda گرفتم ولی نمیشه باهاش ساین کرد. تغییر تاریخ و اینجور چیزها هم تأثیری نداره. مثل اینکه فایل ها درست نیستند. امروز تو یه مغازه ای بودم که می گفت همین الان می تونم گوشیتو هک کنم ( یعنی نیازی به فایل cer و key نداشت). خواهش می کنم کمکم کنین. این قضیه هک داره یه کابوس میشه برام.
خیلی منمنون که جواب دادی. پس این مغازه های موبایل فروشی چطوری بدون cer و key گوشی رو هک می کنن؟نقل قول:
در ضمن من فایل های cer و key رو از opda گرفتم ولی نمی تونم باهاشون برنامه ها رو ساین کنم. فکر می کنی دلیلش چی می میتونه باشه؟ من تا حالا 4 تا گوشی رو با Hello ox هک کردم ولی 5800 داداشم اصلا جواب نمی ده. چیکار کنم؟
سلام من هر برنامه ای رو که ساین میکنم ارور expierd certification میده حتی خود helloxچیکار کنم؟
نقل قول:گوشیتونو یه بار با کدنقل قول:
#7370#*
ریست کنید...خیلی ها نتیجه گرفتند...
شاد باشید:40:
اصلا من اول مستر ریست کردم بعد رفتم سراغ هک به نظرت چیکار کنم الان دیگه هر برنامه ای رو میخوامنصب کنم expierd certificateمیده ممکنه واسه تاریخی باشه که تو مستر ریست میخواد؟نقل قول:
شاید...نقل قول:
از بچه های کلوپش بپرس...اونا بهتر راهنماییت میکنن...
از اونام پرسیده انگار فقط دوتا راه حل هست یکی هک یکی مستر ریست که هیجکدوم رو گوشی من جواب نداد بازم ممنوننقل قول:
آقایون سلام
ما یه مشکلی داریم واسه هک گوشی
اینجا که مشتری میاد میخواد تو 1 ساعت مثلاً GPS نصب بشه بره.
راهی واسه ما وجود نداره؟
اگه بخوایم سریال بگیریم بعد فایل cer و key بیاد و ....... نمیشه.
راهی هست که 1 ساعته هک و .... رو انجام بدیم؟
من كه راهي سراغ ندارم...مگه بخواي براش Garmin نصب كني...نقل قول:
شاد باشي:40:
من برنامه helloOX رو نصب کردم در حین اجرا دیگه خارج نشد همش نصب ROOTCERTSو mapdrives رو تکرار میکرد حالا چندین درایو الکی ساخته rompatcher هم اجرا نمیشه!!! چیکار کنم؟؟
کنسل کن...بعد ریست کن و دوباره امتحان کن...نقل قول:
ممنونم legend عزیز ریست کردم نصب کردم درست شد اما حالا rompatcher اجرا نمیشه وmodo هم با اینکه نصب شده آیکنی نداره ؟
بعد چطوری گوشی رو به حالت هک و عادی تبدیل کنم؟
گوشیت چیه دوست عزیز؟نقل قول:
مودو بعد از نصب یه فولدر تو منو گوشی میسازه...اون پایینه...
با ROMPatcher میتونی سوییچ کنی...
درسته اون پایین بود..:31:
اما rompatcher اجرا نمیشه
گوشیم n96
ممنون
اونو پاک کن...اینو نصب کن:46::نقل قول:
پچ هارو از E:/Patches بردار که بعد جایگزین کنی...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3557676&postcount=249
ممنون نصب کردم درست شد اما پچ ها رو یادم رفت بردارم حالا مشکلی پیش میاد؟
e...!
خوبه گفتم...:31: من پچ ها رو جدا گونه ندارم..:41: باید یه بار دیگه HelloOx رو اجرا کنی تا پچ ها رو جاگذاری کنه...
دوباره نصب کردم درست شد دمت گرم legend عزیز
کاش مزایای هک کردن و امکاناتی که با هک بهش دسترسی داریم و کاربردشو زحمت میکشیدی و میگفتی:20:
-دسترسي به فايل هاي سيستمي و اعمال تغييرات در اون ها (كه اين خودش به بخش هاي گوناگوني تقسيم ميشه)نقل قول:
-نصب فايل ها بدون نياز به ساين
کجا میتونم اطلاعات بیشتری بدست بیارم؟نقل قول:
ممنون
اينو ديگه نميدونم...:31: چيزه خاصي مد نظرته بگو براي تشريح كنم...البته من فردا نيستم...آخر شب ميام.نقل قول:
من همه اینکارارو کردم اما وقتی وارد pinball میشه میگهنقل قول:
,data corrupted
مشكلات انگيج رو در بخش خودش مطرح كن...نقل قول:
:20::46:
شرمنده چون تو این تاپیک در موردش گفته شده بود گفتم
من گوشی ام n82 ه با فریمور جدید 31
بعد از نصب hallox دو نرم افزار دیگر rompatcher , modo نصب شد !
که وقتی در rom patcher گرینه open4all را سبز میکنم به همه پوشه ها دسترسی دارم !
گوشی ام هک شده ؟ آیا برای نصب برنامه ها دیگر نیاز به ساین ندارم ؟
اگر به همه پوشه ها دسترسی دارید ، گوشیتون هک شده .نقل قول:
برای اطمینان برنامه ای که نیاز به ساین داره رو بدون ساین کردن نصب کنید ؛ ببینید نصب میشه یا نه . ( مثل برنامه SmartComGPS )
سلام رفقا
من به شدت با هک مشکل پیدا کردم ، 3 تا روش رو امتحان کردم که هیچ کدوم جواب نداده
مشخصات رو از روی اطلاعات خود گوشی مینویسم:
مدل : 6220c-1
RM-328: type
04.13 : Software Version (تازه آپدیت کردم )
روش HelloX هم جواب نداد ! :13:
من الان مثل آب خوردن n78 ورژن 12 رو هکیدم ...دمت گرم یونس جان
چه اروری میده؟ فایل Cert رو از OPDA گرفتی؟نقل قول:
بله فایل Cer رو گرفتم و HelloX رو ساین کردم ، حتی با ورژن 1.04 هم امتحان کردم نشد.نقل قول:
مراحلی که طی میکنم اینهاست :
فقط قبلش بگم که برای اینکه مطمئن بشم ، گوشی رو ریست کردم و مموری رو هم فرمت کردم !
1- دانلود HelloX
2- ساین کردن و نصب HelloX بر روی مموری
3- اجرای HelloX از فولدر My own همون که شبیه گاوه ! ( در مورد نصب modo و Rompatcher جواب مثبت میدم )
4- HelloX را Uninstall میکنم ( یه دفعه هم قبل اینکه این کارو بکنم ادامه دادم )
5- rompatcher در فولد My own و modo در فولدر leftup در منوی اصلی ساخته میشه !
6- جالبه برام که یه دفعه Caps On و Caps Off نصب شد ولی این دفعه نصب نشد!
7- با نسخه Xplore که خودم داشتم رفتم و دیدم به فولدر SYS دسترسی ندارم ، چه در E و چه در C
اون باری که Caps off و Caps On داشت هم چک کردم در هیچ حالتی فولدرها قابل دسترس نبود
با Modo باید در فایل ها تغییر ایجاد کنی با این X-Plore نمیشه...!نقل قول:
:worried::mellow::18:نقل قول:
خودم هم نفهمیدم چطور شد ، چون رفتم از تو RomPatcher اون دو تا آبی رو سبز کردم ، بعد دیدم توی Xplore داره محتویات Sys و Private رو نشون میده !!!
خب من از کجا باید کار کردن با Rompatcher رو می دونستم ، این همه جا همه از هم کپی کرده بودن ، یه نفر نیومده بود محض رضای خدا بگه اصلا این Rompatcher چیه داستانش ...
مرسی به هر حال ، بسی خرسندیدیم :26:
مرسی Legend عزیز
حالا واقعا هک شده گوشیم؟ از کجا مطمئن مطمئن بشم؟
این قضیه نصب برنامه ها بدون ساین کردن چیه؟ این installserver که میگن برای Fp2 ها نیومده چیه؟
آره هک شده...چون به فایل های سیستمی دسترسی داری و میتونی تغییرات اساسی توشون انجام بدی.نقل قول:
تو پست اول توضیح دادم راجع به نصب بدون ساین...لینکه یه تاپیک دیگه هست...از اونجا انجام بده...شاد باشی:40:
ممنون گوشیمو هک کردم
n79
یه سوال می شه کاربرد این دوتا رو برام توضیح بدین
1-changeSWIpolicypatth
2-open4all
سلامنقل قول:
1- اینو مطمئن نیستم ولی در اصل یکی از فایل ها برای نصب بدون ساینه که دیگه با پچ های جدید بهش احتیاجی نیست.
2- با این پچ هم میتونید گوشیتونو به حالت هک و عادی سوئیچ کنید.