5741GTA IV و امثالش رو رو مدیوم اجرا میکنه نشد رو LOW حتما ...نقل قول:
بغير از آي جي آي بازي گرافيك بالايي را اجرا نميكنه؟مثل gtaIV?هركي ميدونه سريع جواب بذاره!پيشاپيش ممنون!
IGI که زیاد گرافیک بالا نیست:13:
5741GTA IV و امثالش رو رو مدیوم اجرا میکنه نشد رو LOW حتما ...نقل قول:
بغير از آي جي آي بازي گرافيك بالايي را اجرا نميكنه؟مثل gtaIV?هركي ميدونه سريع جواب بذاره!پيشاپيش ممنون!
IGI که زیاد گرافیک بالا نیست:13:
سلام بچه ها منم یه دو روزی میشه یه 5741g خریدم
یه سری مسئله توش هست می خوام ببینم شما هم دارین
قسمت بالای کیبورد مثلا کلید f3 رو که فشار میدی کل کلیدای اون ناحیه باهاش بالا و ÷ایین میرن نگاه که کردم دیدم خارای اون قسمت انگار که با چاقو افتادی به جونشون همه داغونن.(مونتاژ بد انجام شده یا رفر بوده بهمون انداختن؟؟)ببرمش گارانتی ؟
قسمت ÷اییین سمت راست جایی که مشخصات سیستم رو نوشته هر چند وقتی یه تق صدا میده؟!!!:31:صدای هارده؟
به نظرتون اینا عادیه؟:2:
1. برا من که اینطوری نیست. حالا اگه ببری گارانتی ضرری نداره.نقل قول:
2. صدای تق که نه، اما آره یه صدای خاصی میده که منم فکر کنم هارد باشه.
واسه منم تق تق میکنه :31:
من بررسي تخصصيش را بذارم؟
بياين!
جزئیات طراحی
با اینکه ظاهر این لپ تاپ اصلا ارزان قیمت به نظر نمی رسد اما چندان هم جذاب نیست. با ابعاد 15.1x9.8x1.5 اینچ و وزن2.50 kg این لپ تاپ نمی تواند گزینه مناسبی برای حمل و نقل دائمی باشد. این لپ تاپ از بسیاری رقبای mainstream خود مثل Toshiba Satellite E205 سنگین تر است.دکمه ها و کنترل های زیادی روی بدنه خاکستری رنگ این لپ تاپ وجود دارد. درسمت چپ دکمه های خاموش / روشن، وایرلس، بلوتوث و مدیریت پشتیبانی قرار دارد. درسمت راست هم دکمه فعال / غیر فعغال صفحه لمسی، کنترل های صدا و میانبر Acer Launch دیده می شود.
جزئیات پورت/وب کم
سمت راست این لپ تاپ میزبان 2 پورت USB2 ، یک مودم، یک Kensington Lock و یک DVD Super Multi Drive است. در سمت چپ هم یک پورت Ethernet ، یک پورت HDMI ، یک پورت VGA ، ورودی های میکروفون و دو پورت دیگر USB دیده می شود. در لبه جلویی این لپ تاپ هم یک 5-in-1 memory card reader قرار گرفته است.
وب کم Crystal Eye VGA این لپ تاپ عکس های دقیق و با کیفیتی تولید می کند و حتی در طی یک مکالمه روی Skype باز هم رنگ ها عالی بودند.
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
جزئیات کیبورد/تاچ پد
کارکردن با صفحه کلید 103 دکمه ای Fine Tip موجود روی این لپ تاپ لذت بخش است. این صفحه کلید بازخورد مناسبی دارد و دارای دکمه های بزرگ و راحت است. حتی یک صفحه ارقام کامل هم در سمت راست آن موجود است.
صفحه لمسی این لپ تاپ با سایز 2 * 3.3 اینچ از ویژگیهای چند لمسی پشتیبانی می کند و می توان با دو انگشت روی آن جهت نمایی، انتخاب و بزرگنمایی را انجام داد. این صفحه لمسی دارای یک کلید موس تکی است که به اندازه کافی بزرگ و کار کردن با آن آسان است.
جزئیات نمايشگر/صدا
این دستگاه دارای یک نمایشگر 15.6 اینچی Cine Crystal است و با اینکه وضوح 768 * 1366 پیکسلی آن برای تماشای ویدئو مناسب است اما صحنه ها نمایش داده شده کیفیت مورد نظر را ندارند. با این همه سایز بزرگ صفحه نمایش و روشنی آن می تواند به این معنا باشد که دو یا سه نفر می توانند به راحتی در کنار یکدیگر فیلم تماشا کنند.
بلندگوهای دالبی موجود در این لپ تاپ صدای مناسبی برای فیلم و موزیک دارند و حتی با 50 درصد کل حجم می توان یک اتاق کنفرانس کوچک را پشتیبانی کرد.
واسه من صدا نمي كنه دل همتون بسوزه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:21:
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
dell منظورم بود!
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
حالا اصلا بسوزه يا نسوزه!به من چه!
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
ولي خدا را شكر صدا نميده شايد چون تازه خريدم اين طوريه!:21:
راست ميگي اشتباه لفظي بود!
آي جي آي مال دهه دايناسوراست!
دوران ژواراسيك!عجب خاطراتي از اون زمانو داشتم!يادش به خير!:2:
جومونگ جون نمي دوني كنار دايناسور زندگي كردن يعني چي وگرنه از تسو كه هيچي !ميرفتي دست يانگومم ماچ ميكردي مي گفتي تصدقت!!!!!!!!!!:27::27:
نقل قول:
خیلی جالبه .. همین 4 -5 ساعت پیش به یه دونش 7 زدم . لپ تاپ خوبیه.نفس داره. ولی یه عیب عجیبی داشت. dvd رامش اصلا cd باز نمی کنه.
سلام.
5741g های شما هم پشتشون نرمه؟ من دست میزارم میره داخل. مال شما هم همینطوره؟ برای lcd مشکلی پیش نمیاد؟
نرم:13: مثل سنگ محکمه :27:نقل قول:
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
درسته که این بازی تقریبا 18 ماه قبل اومده تو بازار ولی نمیشه گفت که بازی خیلی قدیمی هست و به نظر من مهم ترین خاصیت این بازی portable بودن اونه:46:نقل قول:
تمام لپ تاپ ها پشت ال سی دی یه فضای خالی دارن که اگر فشار وارد شد مستقیم به پانل وارد نشه ، به همین دلیل هم هست فشار میدین فرو رفتگی داره .نقل قول:
سلام.
5741g های شما هم پشتشون نرمه؟ من دست میزارم میره داخل. مال شما هم همینطوره؟ برای lcd مشکلی پیش نمیاد؟
از من که خدا را شکر این جوری نشده :31: ولی کیبوردش فکر نکنم زیاد دوام بیاره چون زیرش بازه و هر هر چی اشغال که دلت بخواهد زیرش جا میشه و کم کم کیبوردش فکر کنم داره لق میشه :41:نقل قول:
واقعا یعنی گرافیک nvidid g320 از گرافیک ATI 5470 ضعیفتره :13:نقل قول:
مطمئنید؟نقل قول:
حالا از پشت نمیچسبه به LCD؟نقل قول:
هم تئوری هم عملی GT320 از 5470 قویتر هست بی دلیل حرفی نزنید دوست عزیزنقل قول:
مرسی
اون مقدار فضا رو گذاشتن برای یه حداقل فشاری که به ال سی دی میاد مشکلی پیش نیاد ولی خب اگر مقدارش زیاد باشه ممکنه مشکل ایجاد بشهنقل قول:
حالا از پشت نمیچسبه به LCD؟
خوب دوستان امروز هم هم صاحب یه 5741g آقا ما اومدیمیندوز 7 ریختیم یه چند تا سوال برام پیش اومد
دسوتان من دی وی دی اصلی دستگاه رو داخل دستگاه میزارم میخوام درایور کارت گرافیکمو نصب کنم دیدم ارور میده می میگه ایم درایورد مخصوص 7 64 بیتی توی قسمت درایور ها هم توی قسمت انویدای چکردم همش این ارور میداد چرا داخل دیویدی دستگاه ورزن 32 بیتی نیست
اومدم دانلود هم کنن که سایت Nvidia باز نمی شه با ف/ی/ل/ت/ر شکن هم امتحان کردم باز در وقتی زدم دانلود کنم دانلود نمی شد (اینجور که دوستان می گم انویدیا ایران رو تحریم کرده) میشه آخرین ورژم درایور یکی برای ما ردیف کنه
و سوال دیم بلوتوث دستگاه از کجا روشن می شه همون دکمه ی wlan ؟؟ آخه توی 5738 یه دیکه ی مخصوص برای روشن و خامش کردن بلوتوث بود
سوال سوم این که الان من ناچارا ویندوز xp نصب کردم الان دارم توی مای کامپیوتر نگاه میبکنم میبینم وبکم هست ولی توی سون نبود رفتیم درایورش هم نصب کنم دیدم 3 تا هست آخه من از کجا بدونم مال من کدومه؟
اینم لیست درایور های دستگاه که توی جعبه ی دستگاه بود خودتون ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه لطفی کنید مشخص کنید کدوم یک از درایور ها مربوط به دستگاه من
==============
هارد دستگاه من 640 وقتی داستم ویندوز میزدم خواستم پارتیشن بندی کنم دیدم 600 گیگ بیشتر قابل استفاده نیست!!!!! 40 گیگ بقیش چی شده پس؟!!!!
==============
فعلا همینا بود سوالاتم شرمنده اگه یکم زیاد بود:46:
اول اینکه روی این دستگاه با رم 4 گیگ بهتره ویندوز 64 بیتی نصب کنین تا 32 بیتی .نقل قول:
خوب دوستان امروز هم هم صاحب یه 5741g آقا ما اومدیمیندوز 7 ریختیم یه چند تا سوال برام پیش اومد
دسوتان من دی وی دی اصلی دستگاه رو داخل دستگاه میزارم میخوام درایور کارت گرافیکمو نصب کنم دیدم ارور میده می میگه ایم درایورد مخصوص 7 64 بیتی توی قسمت درایور ها هم توی قسمت انویدای چکردم همش این ارور میداد چرا داخل دیویدی دستگاه ورزن 32 بیتی نیست
اومدم دانلود هم کنن که سایت Nvidia باز نمی شه با ف/ی/ل/ت/ر شکن هم امتحان کردم باز در وقتی زدم دانلود کنم دانلود نمی شد (اینجور که دوستان می گم انویدیا ایران رو تحریم کرده) میشه آخرین ورژم درایور یکی برای ما ردیف کنه
و سوال دیم بلوتوث دستگاه از کجا روشن می شه همون دکمه ی wlan ؟؟ آخه توی 5738 یه دیکه ی مخصوص برای روشن و خامش کردن بلوتوث بود
سوال سوم این که الان من ناچارا ویندوز xp نصب کردم الان دارم توی مای کامپیوتر نگاه میبکنم میبینم وبکم هست ولی توی سون نبود رفتیم درایورش هم نصب کنم دیدم 3 تا هست آخه من از کجا بدونم مال من کدومه؟
اینم لیست درایور های دستگاه که توی جعبه ی دستگاه بود خودتون ببینید
درایورهای داخل پکیج هم مربوط به ویندوز 7 نسخه 64 بیتی هست .
این لینک دانلود درایور GT320M نسخه 32 بیتی ورژن 258.96 :
برای روشن کردن بلوتوث هم اول شما از داخل همون DVD برنامه Acer Launch Manager رو نصب کنین و بعدش با ترکیب Fn+F3 بلوتوث رو روشن کنین ( قبلش درایورش رو نصب کنین )کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/258.96/258.96_notebook_winvista_win7_32bit_international_whql.exe
برای وب کم هم باید LITE ON باشه ، شما هر 3 تا رو نصب کنین تا ببینین با کدوم کار میکنه .
در مورد هارد هم کاملا نرمال و طبیعی هست و اصلا مشکلی نیست ، معمولا ظرفیت اصلی با ظرفیت اسمی تفاوت داره
دوست عزیز من از سایت nvidia هرچی امتحان کینم نمی تونم چیزی دانلود کنم
اگه همیشه همین درایور رو با یه لینک دیگه بدید
========
یک سوال هم داشتم با تاچ پد این لپ تاپ (اسمش یادم رفته چطور میشه کار اون قلطکی که توی موس های معمولی هست انجام داد ) مثلا یه صفحه ای را با اون هست چابه جا کی کنیم توی لپ تاپ هم می شه با ناچ پدش چنین کاری کرد؟
خیلی ممنون
من همین الان تست کردم هیچ مشکلی نیست ، حجم فایلش 113 مگابایت هست بدید کسی براتون دانلود کنه . ولی نباید مشکلی باشه و تحریم و این حرف ها در کار نیست .
مناسفانه من الان هم تست کردم کار نکرد
==========
میشه طریقه ی scroll کردن با تاچ پد رو هم لطف کنی بگید
------------
یه سوال دیگه من پشت لپتاپ نشسته بئدم یه لحظه فن دستگاه دورش رفت بالا (10 ثانیه) بعد دوباره عادی شد یعنی جوری که اصلا صداشو نمشنوی
الان بعضی اوقات اینجور میشه می خواستم ببینم عادی خودش اتماتیک اینکارارو می کنه؟؟؟
درود
من برای کسی 5741G خریدم خیلی خوبه و خودمم دیدمش و راضیه طرف.مدل جدیدتر و کاملتر از این الان در ایران است؟؟؟اگر بله اسم مشخصات و قیمت حدودی؟؟اگرم نیومده به نظرتون کی میاد و چیه اسمش و مدلش؟
مرسی.
سلام دوستان من لب تاپ ACER 5740G دارم واقعا ازش راضیم! خیلی لب تاپ خوبیه. کلا لب تاچ های ایسر معرکن.
درود
جدیدترین و بهترین مدل ایسر چی هست در ایران؟ من شنیدم همین 5741G میباشد.بالاتر از این نیامده؟
----------نقل قول:
یک سوال هم اضافه کنم به سوالات بالا
من مثلا وقتی داشتم ویندوز عوض می کردم یا یه هارد اکسترنال به سیستم وصل کرده بودم دستم بردم جلوی فن دستگاه باد داغ میزد بیرون .... مشکلی نداره؟؟؟ عادی ؟؟؟ همه ی مدل های 5741 اینجورن ؟؟فعلا گیم تست نکردم ولی وقتی توی کپی کردن اینجور بشه توی گیم دیگه چی میشه !!!!
این باعث خرابی دستگاه نمی شه؟؟؟
درضمن من خیلی از سیستم استفاده میکنم بیشتر وقت ها توی نت ام یا فیلم میبینم (بعضی اوقات هم اگه بازی باحال باشه بازی میکنیم)
مشکلی پیش نمی اد؟
با تشکر:11:
نه مشکلی نیست . باد یخ رو که نمیشه بده بیرون! با برنامه hw monitor گرما رو هم تست کن بیین چند هست تا مطمعن بشی مشکلی نیست
بلاخره 58 درجه گرما رو یجورایی باید بده بیرون
من شنیدم که ایسر تو باتری لپ تاپ هاش خیلی کار می کنه یعنی باتری قویی میزاره..
میشه یک مدل معرفی کنید که باتری رو خیلی خوب نگه داره حداقل 7 ساعت و اینکه قیمتش هم 1600 بیشتر نشه { می خوام از مالزی بگیرم }{1 .13 اینچ باشه }
توی قسمت مشاوره هم میگم ولی خوب اونها اکثرا یا دل معرفی می کنند یا اپل ...{ نظر خودم هم اپل هست ولی خوب باز اگر چیزه جدیدی پیشنهاد شه ممنون میشم }
من با برنامه ی hw monitor تست کردم خودتون ببینید همه چیز عادی؟؟؟
برای اسکرول کردن باید برنامه تاچ پد رو نصب کرده باشید ، تو همون دی وی دی همراه دستگاه برنامه اش هست نصب کنید راه میفته .نقل قول:
در مورد فن هم مشکلی نیست ، بسته به شرایط محیط ممکنه فن لپ تاپ خود به خود برای خنک کردن روشن بشه
لپ تاپ 5741 توی 15.6 اینچی های فعالی بازار از نظر قیمت و کانفیگ بهترین هست ، ایسر لپ تاپ های قدرتمند هم داره که متاسفانه وارد بازار نمیشه ، مثلا یه مدل که در به در دنبالش بودم Timeline 4820 با کانفیگ بالا بود ( گرافیک ATI 5650 ولی نیست )نقل قول:
هیچ مشکلی پیش نمیاد ، اگر خیلی از سیستم کار میکشید بهتره یه کول پد هم براش بخریدنقل قول:
سری Timeline به مصرف کم و بازدهی بالا معروف هستن ، مدل 4810 در بازار هست و نزدیک 8 ساعت شارژ باتری رو نگه میداره . قیمتش هم دور و بر 800 هزار تومن هست . مدل 3810 هم 13 اینچی هست ولی درایو دی وی دی نداره .نقل قول:
عادی هست ، دمای GPU وقتی بازی سنگین اجرا میکنید به نزدیک 70 درجه هم ممکنه برسه ولی با داشتن کول پد مناسب جای نگرانی نداره ، همه لپ تاپ ها در حین پردازش حرارت بالا تولید میکنن ، مهم دفع کردن اون هستنقل قول:
سلام تو این انجمن مقایسه تن به تن بین دو جور لب تاپ با مارک های مختلف هست؟ مثلا من میخوام یه مقایسه ای بین این دو تا داشته باشم:
ACER 5740G و ASUS K52JR
یک سوال هم داشتم
امروز صبح گفتم یه dvd رایت کنم
همون دی وی دی فابریک دستگاه رو که درایوراش توشه اونو رایت کردم با سرعت 8x رایتش 13:30 طول کشید عادی؟؟؟ حجم دی وی دی هم 1گیگ و خورده ای بود
این عادی یا مشکلی وجود داره؟!!!(خدای نکرده)
چون با سیسام معمولی من خیلی سریعتر از این رایت میکردم مخصوصا با این حجم کم
رم شما چند gigش usable هست؟
چه ویندوزی نصب کردید؟ چه ورژنی؟
(برای فهمیدن ورژن دقیق این مسیر رو برید
start>run>cmd
حالا تایپ کنید systeminfo
خط سوم بعد از وارد کردن دستور که اولش نوشته os version ورژن سیستم عامل شما هست.
ویندوز من 7 32 بیتی اینم عکس از قسمتی که شما گفتینقل قول:
در مورد رم هم باید بگم دستگاه من 5741g با رم 4گیگ ddr3
ولی وقتی روی مای کامپیوتر راست کلیک و به پروپرتیز میرم اونجا نوشته رم 4گیگ ولی توی پرانتز نوشته 2.49 usable
اینم عکسش
چی کار باید بکنم که چهار گیگ رو usable کنه ؟؟ (یعنی الان داره از 2.49 استفاده میکنه؟)
خود ماکروسافت اعلام کرده که ویندوز سون 32 بیتی تا 4 گیگ رو شناسای می کنه پس چرا این اینجوری؟؟؟؟
===========
یک سوال دیگه هم داشتم من وقتی روی عکس باتری کلیک میکنم 2 تا گذینه می اد
و این فرق بین بالانس و پاور سرور فقط توی همین زود خاموش شدن مانیتر و زود به استند بای رفتن لپ تاپ !!!؟ چون من توی پاور ستینگ نگاه کردم مثلا بالانس 30 دقیقه ای میرفت روی sleep ولی پاور سرور 15 دقیقه ای
یعنی فرقشون فقط همینه!!!؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر :11:
اینا حالتهای از پیش فرض شده ان که سون طراحی کرده جهت سهولت.نقل قول:
و این فرق بین بالانس و پاور سرور فقط توی همین زود خاموش شدن مانیتر و زود به استند بای رفتن لپ تاپ !!!؟ چون من توی پاور ستینگ نگاه کردم مثلا بالانس 30 دقیقه ای میرفت روی sleep ولی پاور سرور 15 دقیقه ای
یعنی فرقشون فقط همینه!!!؟؟؟
همونطور که از اسمشون پیداست Power save جهت استفاده ی هرچه بیشتر از باتری هستش و بالانس هم که بالانسه:31:.
کلا شما خودت میتونی کاستومایز کنی حتی حال Sleep مانیتور و بقیه رو..
برای استفاده از 4گیگ رم باید 64 بیتی نصب کنید ..نقل قول:
چی کار باید بکنم که چهار گیگ رو usable کنه ؟؟ (یعنی الان داره از 2.49 استفاده میکنه؟)
ظاهرا باید از سایتش بگیرید ولی خب من چیزی ندیدمنقل قول:
خود ماکروسافت اعلام کرده که ویندوز سون 32 بیتی تا 4 گیگ رو شناسای می کنه پس چرا این اینجوری؟؟؟؟
این جریان رایتر رو میشه یکی بگه که من خیالم راحت بشهنقل قول:
امروز صبح گفتم یه dvd رایت کنم
همون دی وی دی فابریک دستگاه رو که درایوراش توشه اونو رایت کردم با سرعت 8x رایتش 13:30 طول کشید عادی؟؟؟ حجم دی وی دی هم 1گیگ و خورده ای بود
این عادی یا مشکلی وجود داره؟!!!(خدای نکرده)
(البته نا گفته نماند همراه با ایمیجی که از دی وی دی گرفت و بعد سروع به رایت کرد اینقدر طول کشید)
همه ی 5741 ها اینجورن؟
کلان مثلا یه چیز هم میخوام روی هاردم کپی کنم احساس میکنم خیلی بیشتر از سیستم معمولی طول میکشه مثلا 2گیگ رو توی 6 دقیقه طول میکشه
عادی؟
آقایون خانما من الان یه هفتس 5741 خریدم. جز خوبی ازش چیزی ندیدم . همه چی عالیه. بهتون پیشنهاد میکنم اگه قصد خریدن دارید شک نکنید . با 840-950 نمیشه بهتر از این خرید.
من 835 خریدم .با گارانتی سازگار. از پایتخت خریدم. اگه آدرس فروشگاهو خواستین بهم بگین .
اگه سوالی بود در خدمتیم.:10:
ویندوز 32 نصب کردم.
usable ram شد 2.49 gb
سلام
دوستان من میخام 5741G بگیرم ( مدلی که سی پی یوش i3 هست ) .
تاپیکی یا جایی هست که یک توضیح یا بررسی کامل از این مدل داشته باشه ؟
13 دقیقه برای 1 گیگ با سرعت 8x زیاد هست ، بستگی داره در اون لحظه همزمان کار دیگه ای هم انجام میدادید یا نه چون ممکنه پهنای باند کم باشه و سرعت انتقال پایین بیاد .نقل قول:
یکبار دیگه یه مورد متفاوت رو امتحان کنین از روی هارد و زمانی که سیستم اصلا درگیر نیست ببینید 4.5 گیگ رو چقدر طول میکشه با همون سرعت
برای Core i3 نیست ولی فرقی نمیکنه در کل :46:نقل قول:
صفحه دوم پست آخر :
منظور تاپیکی در اینجا برای بررسی انجام شده روی این مدل بود:46:نقل قول:
اگه برای CORE I3 نیست پس این چیه که خوده سایت سازگار گذاشته :