فکر نمی کنم اصلا چین گوشی الجی بزنه!نقل قول:
در ضمن پشت گوشی ساخت کره زده یا چین ؟
فکر نمی کنم اصلا چین گوشی الجی بزنه!نقل قول:
در ضمن پشت گوشی ساخت کره زده یا چین ؟
جایی ندیدم ولی اکثر گوشیای کامتل گرون تر .نقل قول:
4 ماه پیش kf510 کامتل گرفتم 190 در حالی که با گارانتی متفرقه 170 بود
kf700 همینطور .
گوشی های ال-جی تماما کره ای است...نقل قول:
امیدوارم فقط 20 هزار تومان گرونتر باشه, زمانیکه ویوتی خریدم فرق گارانتی کامتل با پارسه 5هزارتومان بود و در مورد گوشی رنیور فرق دو گارانتی بالاتر از 40 هزارتومان بود......نقل قول:
ما که شهرمون گوشی فروشی درست حسابی نداره .
دیروز رفتم میگم kp500 cookie آوردیت فروشنده با تعجب نگاه میکنه فکر کرده بود دسش انداختم.
شما که تهرانید زودتر برید یه اطلاعاتی بگیرین.....
پیر شدیم.....
براي ما نمي زنه يعني براي داخل كره مي زنننقل قول:
فکر نمی کنم اصلا چین گوشی الجی بزنه!
اينجا من فقط يه گوشي فروشي ديدم كه ويوتي داشتن (بدون گارانتي مي داد 280 )نقل قول:
ما که شهرمون گوشی فروشی درست حسابی نداره .
دیروز رفتم میگم kp500 cookie آوردیت فروشنده با تعجب نگاه میکنه فکر کرده بود دسش انداختم.
شما که تهرانید زودتر برید یه اطلاعاتی بگیرین.....
پیر شدیم.....
با خداست كه چقدر فرق كنهنقل قول:
امیدوارم فقط 20 هزار تومان گرونتر باشه, زمانیکه ویوتی خریدم فرق گارانتی کامتل با پارسه 5هزارتومان بود و در مورد گوشی رنیور فرق دو گارانتی بالاتر از 40 هزارتومان بود......
سلام:11:
من امروز خریدم با گارانتی کامتل 226 مفت برو حالشو ببر :10:
دستش درد نکنه چیزده :27:
خب آقا بیا توضیحاتو شروع کن دربارشنقل قول:
دق کردیم :31:
دور از جون،خوب گوشی خوبیه ولی خوب این که بگین سر تر از گوشیای دیگست نه نیست،به نظره من یه تجربه خوب بود از ال جی و تاچش،بپرسین من در خدمتم.
اقا یه خورده داری بد میگینقل قول:
نکنه دیدیش عشقت رفت ؟
نکنه منم بگیرم اینجوری شم :31:
منتظر توضیحات بیشترم
اقا یکی یه راهنمایی به من بکنه من بین کوکی و ویوتی گیر کردم نمیدونم کدومو بگیرم . دوربینش زیاد برام مهم نیست .
نقل قول:
نظر شخصي من اينه كه گوشي بايد يك نكته اي داشته باشه كه براي هر فرد جذابيت داشته باشه.
به شخصه من خودم امكاناتو بيشتر از هرچيز ديگري ميپسندم، مخصوصا دوربين وپلير...
به همينخاطر اگر پول ميداشتم نه آيفون ميخريدم نه گوشي دوربين دار ضعيفو...
در ضمن نظر، نظر خود دوستان است، به نظر من اينترفيس خيلي زود خسته كننده ميشه....
زياد يعني چقدر؟نقل قول:
اگر واقعا برات مهم نيست، اينو بگير حداقل رابط كاربريش خيلي برتر از ويوتيه، 100% پليرش كيفيتش بهتره و مهمترين نكته اينكه چون جديدتره،از تكنولوژي برتري در آن استفاده شده چه از لحاظ سخت افزاري چه از لحاظ نرم افزاري
نقل قول:
مبارك باشه.....
انشالله باهاش بري همسر پنجمو بگيري:11:
سلام
کوکی یه دفترچه فارسی داره یعنی تمام گوشیای کامتل فکر کنم داشته باشن،نوشته تا 8 گیگ ساپورت میکنه ویوتی 2 گیگ، بعد اینترقیسش که دوستمون گفت جدیدتر و بهتره،دوربین و فیلم برداری تعریفی نداره،من دیشب یه تیکه با هندسفریش گوش کردم خوب بود کیفیتش،بولوتوثش 2 ویوتی 1،تاچش خوبه یعنی راحت لمش کنی جواب میده،شتاب سنجشم خوب کار میکنه،و بقیه هم که کم کم میگم.
در مورد کیفیت صداش بیشتر میگی ؟ هم بلندگو خودش هم هندسفریش کیفیت صداش تو هندسفری مثل کدوم گوشی نوکیاس ؟
مبارك باشه حالا تبديل به 3.5 داره توشنقل قول:
سلام
کوکی یه دفترچه فارسی داره یعنی تمام گوشیای کامتل فکر کنم داشته باشن،نوشته تا 8 گیگ ساپورت میکنه ویوتی 2 گیگ، بعد اینترقیسش که دوستمون گفت جدیدتر و بهتره،دوربین و فیلم برداری تعریفی نداره،من دیشب یه تیکه با هندسفریش گوش کردم خوب بود کیفیتش،بولوتوثش 2 ویوتی 1،تاچش خوبه یعنی راحت لمش کنی جواب میده،شتاب سنجشم خوب کار میکنه،و بقیه هم که کم کم میگم.
از 20 نمره به دوربينش چند مي دي
بازي هاش چه طوره؟؟
در كل .......؟؟
چشم میگم.نقل قول:
خوب صداش مثل امنیا میمونه یعنی اسپیکر نداره از گوشی برای مکالمه استفاده میکنه.
واقعیتش من زیاد موزیک گوش نمیکنم یعنی با هندسفری نمیتونم نظری بدم ولی هندسفریش تو گوش نمیره باید سوکت تبدیل بگیرم.
:31:
kalepook یه جورایی سرد صحبت مکنی انگار زیاد ازش راضی نیستی .
ارزش این همه تعریفو داشت.
من آخر هفته دارم میام تهران اگه خوب نیست نخرم.
:41:
سلام دوست جون.نقل قول:
ممنون قابلی نداره ، نه نداره تبدیل،من از 20 به دوربینش نمره نمیتونم بدم آخه زیاد تو این بحثا نبودم ولی آپلود میکنم عکساشو لینکشو میزارم ببینید نمره بدین زیاد تعریف نداره عکساش،بازی هاشم خوبه من امروز یه برنامه واسه دیدن فیلم نصب کردم ولی خوب بدردم نخرد پاکش کردم راحت نصب میشه،در کل به نظرم اولین تجربه با ال جی و تاچ و قیمت مناسب خوبه.
متوجه نشدم واضح تر میگی ؟نقل قول:
کاملا تایید میشهنقل قول:
در ضمن مموری که همراهشه چنده ؟
يعني همون اسپيكر بالاي گوشي كه موقع صحبت كردن صدا ازش خارج مي شه ازش اهنگ هم پخش مي شهنقل قول:
متوجه نشدم واضح تر میگی ؟
چی تایید میشه ؟؟؟نقل قول:
نارضایتی kalepook یا خوب بودن کوکی ؟
صبر داشته باشید دوستان, ایشون احتمالا خیلی مشغولیت دارند و خیلی الان سرگرم استفاده از گوشی هستند, تا یکی دوروز دیگر بهتر جوابمان را خواهند داد........
راستی تو جعبه گوشی چی هست؟
محافظ صفحه داره؟
ایرانسل بنداز بش ببین اینترنتش چجوریه منظورم صفحات وب.
خروجی tv امتحان کن .
سوالات ادامه دارد................
نه دیگه مشخصه همون جملت یعنی سرد شدن kalepookنقل قول:
----------------------------------------------------------------------
در ضمن صدایی که از اون بلندگو میاد با کیفیته ؟ آخه تو سایت gsmarena.com درباره کیفیت صداش خوب گفته بود ولی به نظرم اون بلندگو نمیتونه صدای با کیفیتی بده بیرون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن صدایی که از اون بلندگو میاد با کیفیته ؟ آخه تو سایت gsmarena.com درباره کیفیت صداش خوب گفته بود ولی به نظرم اون بلندگو نمیتونه صدای با کیفیتی بده بیرون
دقيقا من هم همين رو فكر مي كردم اخه گوشي هايي كه اسپيكرشون اينجوريه عموما ضعيف هستنمثل e250
به نظر من هميشه نميشه رو gsm arena حساب كرد...يادمه وقتي ميخواستم w910 بگيرم اينقدر تعريف از صداي اسپيكرش تو gsm arena خوندم كه ...
ولي اونجوريا خوب نبود...
نميدونم شايد گوشي كه اونا تست ميكنن با اوني كه به دست ما ميرسه تفاوت داره !!!
اینجا که زده excellent یعنی عالی ممتاز........نقل قول:
الان همه چیز به دست kalepoook حل میشه .
kalepook گوشی بازیو بزار کنار ظهور کن ماو از ظلمت نجات بده.....
سلامنقل قول:
سرد صحبت نمیکنم همون چیزایی که میبینمو میگم،من این گوشیو خریدم نه سود میکنم از تبلیغش نه ضرر،
ولی یه کسی مثل شما اگه با تعریفایه بیخود من بیای بخری بعد ببینی اون چیزی که میخواستی نیست به من چی میگی؟
آدم باید انصاف داشته باشه.(منظورم خودمم)
سلام کله پوک مبارکت باشه.میشه بگی از کجا خریدی و رنگش چیه یعنی چه رنگائی داشت
مموری نداشت روش.نقل قول:
من در خدمتتونم بپرسین در حد توانم جواب میدم،با گوشی زیاد کار نمیکنم چون چیزه زیادی نداره همون روز اول مشکل کارکردنم حل شد.نقل قول:
سلامنقل قول:
تو جعبه گوشی باطری شارژر یه محافظ ال سی دی هندسفری کابل سی دی دفترچه فارسی.
خروجی تی وی نداره.
سیم که انداختم تو گوشی بعد چند دقیقه تنظیمات جی پی آر اس و ام ام اس اومد ولی هنوز کانکت نشدم.
من در خدمتم بپرسین.
نه سرد نیستم ولی در حد خودزنی به سبک سامورایی هم نیست :27:نقل قول:
خوب اینو میشه با یه گوشی دیگه امتحان کرد ولی صداش از امنیا بهتره مطمین باش.
تبریک میگم مبارک باشه.میشه بگی از کجا کرفتی.جمهوری گرفتی چه رنگائی داره با این گارانتی
خوب من میگم صداش خوبه من صدای امنیا هم گوش کردم این صداش بلندتره .نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون،من از علایدین گرفتم انتهای سالن که میری یه نمایندگی کامتل کوچیکه از اونجا گرفتم شماره مغازشو نمیدونم ببخشید،226 گرفتم.
مشکی دورش یه نوار قرمزه.
سلام
این چند تا عکسه گرفتم لینک میزارم ببینین نظر بدین،ببخشید دیگه مبتدی هستم.
کد:http://i44.tinypic.com/5kob2d.jpg
عکس:
کد:http://i44.tinypic.com/23rvlmb.jpg