سلام دوســت عزیز به صاحــب تایپک بگیـــد تا پست و لینک ها رو ویرایش کنـــه :46:نقل قول:
یا میتونید اسم برنامه رو سرچ کنید و خودتون از سایت های دیگه دانلود کنیــد :20:
موفق باشید!:40:
سلام دوســت عزیز به صاحــب تایپک بگیـــد تا پست و لینک ها رو ویرایش کنـــه :46:نقل قول:
یا میتونید اسم برنامه رو سرچ کنید و خودتون از سایت های دیگه دانلود کنیــد :20:
سلام دوستان.
کسی لینک جدیدترین ورژن JAF رو نداره؟!!
آخه اونی که تو پست نخست هست 1.98.62 هست که یکم زیادی قدیمیه!!!
اون ورژن 5530 و کلا همه گوشی هایی با سی پی یو 600 ساپورت نمیده!!!
من الان از ورژن 1.98.65 استفاده میکنم که با اونم فقط از راه Dead میتونم 5530 رو فلش کنم.
اگه لینک جدیدی از این برنامه دارید که نخواهد با Dead فلش بزنم بذارید ممنون میشم.
درضمن هنگام فلش بصورت Dead اگه از اون لیست کشویی Local رو انتخاب نکنیم چی میشه؟
شاد باشید!:40:
سلام عزیز آخرین ورژن یه عدد بالاتره و چیز بخصوصی اضافه نشــده براش : ))نقل قول:
JAF V1.98.66
برای بعضی از گوشی ها نیازی نیست Local انتخاب بشه و کامل فلش میشه ولی برای گوشی خودتم تا Local رو فعال نکردم فلش نکرد !
سلام هادی جان.نقل قول:
من الان 5530 رو بدون فعال کردن Local از طریق Dead براحتی فلش میزنم.
با این اوصاف تو فکر میکنی اون Local رو فعال کنم بهتره یا غیر فعال باشه؟!!
شاد باشی!:40:
نقل قول:
سلام داداش:11:
اگـه بدون فعال کردن داره فلش میشــه احتیاجی نداره فعالش کنـی :46:
ولی برای بعضی از گوشی ها اگه فعال نباشــه ارور میده و گوشی رو نمیشناســه :20:
مرصی
ممنون
کاملا انجام دادم و و لذت بردم
گوشیم خاموش (مرده) شده چجوری میتونم فلش کنم ؟؟
سلام. من یه ان 97 دارم می خوام خودم ورژن 22 -- شدرو بریزم روش. رفتم تو فروم دانلود فیرم ور ها ولی یه 4 ،5 تا فایله با حجم 160 مگابایت(تو این حدود) یعنی باید همه ی اون چند تا فایلو دانلود کنم. حالا ظاهرا این چند تا فایل فیرم ور اصلیه واصه -- باید چیکار کنم .
------نقل قول:
برای استفاده کردن از فریم ویر کوک شده شما باید هم فایلهای اصلی را دانلود کنی و هم فایلی که کوک یا هـک شده را دانلود کنی و در مرحله بعد به پسوند فایل کوک شدت توجه کنی و اون را با فایلی که در فریم ویر اصلی گوشیت وجود داره جابجا کنی و اسمش را هم تغییر بدی به همون فایل اصلی فریم ویرت و بعد فلش کنی
سلام
من از توی خود گوشی . ورژن 22 اپدیت کردم حالا می شه با این جف دوباره ورژن -- شده ی 22 رو بریزم مشکلی پیش نمی اد.
من یه چندتا سوال دارم . وقتی میری تو این فروم ها یا سایت ها واسه دانلود فیرم ور اصلی یه 6 هفتا فایله ولی ما واسه جف سه تا فایلو نیاز داریم.مثلا تو این عکسی که من گذاشتم یه سایته لطفا راهنمایی کنین که کدوم فایلارو باید از بین اونا دانلود کنم.
در ضمن می شه یه ادرس فرومی چیزی بزارین تا من بتونم اون فایل واسه -- کردنم دانلود کنم.کد:http://www.mediafire.com/?klbg2q6yng32nyg
نقل قول:سلام دوست عزیز باید هر چندتا فایلی رو که میده باید دانلود کنید نیاز میشـــه ...
برای فلش کردن با جف به همون ورژن ایرادی نداره میتونید انجام بدید مشکلی پیش نمیاد !!!
واسه دانلود فریمور گوشیتون از اموزش تایپک زیر استفاده کنید :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام.نقل قول:
من هنوز با جف خودم کار نکردم . ولی اینجوری که تو اموزش اول این فروم هست . ما فقط سه تا فایلو add می کنیم . پس فایلای دیگه کجا بکار میرن؟ اگه ممکنه از روی همون عکسی که گذاشتم بگین اون سه تا فایل کدومه؟اولیه که مشخصه حجمش زیاده پس همون فایل mcu ولی دوتای دیگرو لطفا راهنمایی کنین.
در ضمن ظاهرا برای -- کردن باید یه فایل دیگرو از یه جا دانلود کنیم بعد جایگزین یکدوم از اون سه تا کنیم.اگه ممکنه دوستان بگین باید جایگزین کدوم کنیم که من اصلی رو دانلود نکنم یدفعه همون -- شدرو دانلود کنم.
------------------نقل قول:
ببین عزیز دل برادر شما کل فایلها را دانلود کن و مثلا اگه RM گوشیت 555 هستش 1 فولدر درست کن به اسم RM-555 و فایلها را انتقال بده تو همون فولدر
بعد این فولدر را کپی کن تو مسیر C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products
اینجوری وقتی که جف را اجرا کنی و تیک Use INI را بزنی خود برنامه جف فایلهای مورد نیاز را لود می کنه و بهترین راه همینه
و در مورد فایل کوک شده شما باید به پسوند فایل دقت کنی و دقیقا یک فایل با همون پسوند تو فایلهای اصلیت هست که فقط اسمش فرق داره که باید اون فایل کوک شده را هم اسم اون فایل کنی و جابجا کنی
سلام.نقل قول:
من شروع کردم به دانلود همه ی اون فایل ها.
اون ادرسی که دادین تو سیستم من نیست ولی من خودم ایجاد کردم.
اگه ممکنه ادرس یه فرومو بزارین که فایل کوک شدرو هم بگیرم. (در ضمن خواستم بدونم نوع کوکم حرفه ای یا غیر حرفه ای داره ؟ مثلا ممکنه یه فایل کوکی که از این سایت می گیریم با سایت دیگه متفاوت باشه)
اون آدرس دقیقا جایی که Nokia PC Suite را نصب کرده باشی وجود داره و دقیقا باید همونجا فایلها را وارد کنینقل قول:
آدرسی برای فایل کوک شده ندارم و اکثر فرومها هم یک فایل کوک شده را برای دانلود می زارن که تفاوتی با هم ندارن
اگر می خوای حرفه ای تر استفاده کنی یکی از دوستان تو همین انجمن آموزش کوک کردن را تهیه کرده که مطالبش واقعا مفیده اگر دوست داری طبق آموزش دوستمون خودت سفارشی کوک کن
موفق باشی
من رو سیستمم ovi suite نصبه . رو درایو D .رفتم ولی چنین پوشه ای به اسم Phoenix نبود.حالا یعنی خودم بسازم مشکلی ایجاد میشه.نقل قول:
نه عزیز مشکلی نیست اگر نبوده به خاطر نصب نبودن فونیکسهنقل قول:
برا ویندوز 7 هم داریم ؟
جست و جو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم!!!
اقا فارسی سازی گوشی های نوکیا چجوری انجام میگیره؟! با همین -- کردن؟ راستش من خودم نوکیا ندارم! ولی یکی از رفقا هستن که نوکیا دارن و از من خواستن براش فارسیش کنم...از این اکسپرس موزیک جدید ها هستش ....
میشه لطفا تاپیکش رو بگین کجاست یا اینکه چجوری باید انجام بگیره و اینا؟!
نه دوست عزیز فارسی سازی گوشیهای نوکیا فقط از طریق آپدیت گوشی با پروداکت کدی که فارسی ساپورت می کنه امکان پذیره حالا چه آنلاین باشه چه آفلاین در هر دو صورت باید پروداکن کد فارسی را بدونی و نصبت به اون دانلود فایلها یا آپدیت آنلاین را انجام بدینقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی
من چون هنوز نمیتونستم موضوع جدید بوجود بیارم مجبورم که سوالم رو در اینجا مطرح کنم
ببخشید من برای این که گوشی نوکیا n97 روحک کنم چیکارکنم فقط لطفا هر طور که شده جواب رو به من بدین خیلی ضروریه
باتشکر
سلام دوست عزیز تایپک زیر رو بخونیــد پست نخســت !نقل قول:
ورژن گوشیــت چنده اگه ورژن گوشیتون 21 یـا 22 باشــه نمیتونی هـک کنــی :41:
موفق باشید!:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
من مدت ها بود با این برنامه های ساین .مشکلم با ساین برنامه ها حل شده بود .ولی جدیدا به خاطر نصب بازی های n_gage می خوام گوشیو -- کنم.گوشیم 97 ورژن 22 .تو اون تایپیکم گفته 97 ورژن 20 و 21 -- نمی شه حالا واقعا این هم 22 -- نمی شه.نقل قول:
سلام.
من همه ی کارهای لازم برای فلش با جف رو انجام دادم فقط چندتا سوال برای اینکه دیگه خیالم راحت باشه.
برای -- گوشی یکی از دوستان گفت باید یه فایل به این اسمو دانلود کنیم Jas_RM-505_22.0.110_C01_prd.rofs3.fpsx بعد اینو جایگزین فایلی با پسوند این فایل تو فیرم ور اصلی کنیم.
حالا من تو فایل های فیرم ور اصلی گوشیم سه تا فایل با این پسوند هست من فایل بالا رو جایگزین کدومیکی کنم.
RM-505_22.0.110_C01_prd.rofs3.fpsx
RM505_APE_ONLY_ENO_09w23_v0.072.fpsx
RM505_507_22.0.110_uda_5_001.uda.fpsx
.نمیدونم چرا ولی سیستم من عکس هایی که تو اموزش اول ای تایپیک هست رو نشون نمی ده حالا مهم نیست فقط یه قسمتو مشکل دارم . جایی که می گه حالا طبق عکس این گزینه ها رو تیک بزنین خواستم بدونم کدوم ها رو باید تیک بزنیم.
aydin_eb7777 دستت درد نکنه با ایجاد این مسیر C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products وقتی رو inf می زنی برنامه خودش فایلارو بر می داره.
حالا اگه من رو دکمه فلش بزنم و گوشیو با این فایلها فلش کنم دیگه گوشی -- شدست یا باید کا دیگه ای ام انجام بدم.
-------------نقل قول:
اینجور که به نظر میاد کارها را درست انجام دادی و اون فایل کوک شده را باید تغییر نام بدی به یکی از همین 3 فایلی که گفتی و اون فایل اینه
RM-505_22.0.110_C01_prd.rofs3.fpsx
و با زدن دکمه فلش گوشیت فلش می شه و زمانی که گوشیت بالا بیاد گوشی شما دارای Rom Patcher هستش و می تونی از قابلیتهای -- استفاده کنی
تنها کاری که باید کنی اینه که یک فولدر تو هارد گوشیت بسازی به اسم Patches و فایلهای c2z.rmp- Install Server RP+.rmp - Open4All RP+.rmp را داخل این فولدر کپی کنی
این فایلها را می تونی از لینک زیر دانلود کنی
کد:http://aydin.eb.googlepages.com/N97v22Patches.zip
موفق باشی
اقا همه چیز اوکیه.فقط چون گفتم من عکس های اول تاپیکو ندارم.لطفا بگین کدوم گزینه ها رو باید تیک بزنم.یا عکس اول تاپیکو خواهشا واسم تو mediafire اپلود کنین.نقل قول:
----------------------نقل قول:
چون گوشیت از نوع گوشیهایی هست که از طریق کابل USB شارژ می شه موقع فلش با جف به مشکل بر می خوره پس بهتره تو حالت Dead USB با جف فلش کنی ,به این صورت که می گم
تو قسمت BB5 گذینه های Dead Usb و Factory setting و Normal Mode و Manual flash را تیک بزن و تیک CRT 308 را بردار
گوشیت را تو حالت PC Suite به سیستم وصل کن و تیک Use INI را بزن و مدل گوشیت را انتخاب کن تا فایلهای که انتقال داده بودی به فولدر Products لود بشن
حالا گوشی را از سیستم جدا کن و دکمه FLASH را بزن و می بینی که بعد از چند ثانیه پیغامی می ده که گوشیت را به سیستم وصل کنی همون موقع گوشیت را که خاموش کردی به کابل وصل کن و دیگه نیازی نیست دکمه Power را بزنی و برنامه شروع می کنه به فلش کردن گوشیت فقط یادت باشه که حتما گوشی تو مرحله دوم باید خاموش باشه و 10 ثانیه فرصت داری گوشیت را بعد از دیدن پیغام به کابل وصل کنی وگرنه باید از اول مراحل را تکرار کنی
موفق باشی
سلام.نقل قول:
باز یه مشکل پیش اومد وقتی use ini میزنی لیست گوشیا میاد ولی n97 , نداره باید چیکار کنم. البته قبل از اینکه اون گزینه هایی که شما گفتین رو تیک بزنم وقتی رو infمی زنی نرم افزار خودش فایل های فلش رو بر میداره و اماده ی فلشه . ولی وقتی اون چند تا گزینه رو تیک میزنی و رو use INI می زنی مدل گوشی ها میاد ولی N97 نداره. چیکار کنم؟
مگه گوشیت RM-505 نیست؟ مدل گوشیت موجوده اما گفتم که اول گوشی را وصل کن به کابل و تیک هایی که گفتم را بزار و تیکی که گفتم را بردار بد Use InI را بزن و دنبال RM-505 بگردنقل قول:
برات یک فیلم حاظر کردم که شما دانلود کن و ببین و مثل فیلم عمل کن امیدوارم مشکلت حل شه
کد:http://aydin.eb.googlepages.com/Jaf.rar
موفق باشی
سلام.نقل قول:
بابت فیلم خیلی ممنون .کیفیت شعالی بود در ضمن از سبک توضیح دادنتم خیلی خوشم اومد.(استفاده از note )
من دقیقا همین کارایی که گفتی رو انجام دادم ولی نمی دونم به خاطر ورژن برناممه یا ورژن key نمی دونم دلیلش چیه واسه من تا n96 دیگه بیشتر نداره
برنامرو از اول این تاپیک گرفتم . شاید واسه شما ورژن جدید تر باشه که چندتا گوشی مثل 97 یا حتی مینی و x6 رو هم داره .
اینم عکس صفحه use ini من :
کد:http://www.mediafire.com/?u039yc9bjqdgaqf
سلام
من جف و امولاتور نسخه 4 رو از تاپیک اول گرفتم و کارهایی رو که باید بود انجام دادم
حالا وقتی امولاتور رو اجرا میکنم
میرم رو تب دوم و jaf(main) رو انتخاب میکنم و go رو میزنم جف اجرانمیشه و ارور میده که
debugger detected{304}
ضمنا من الان ویروس کش رو کامپیوترم ندارم
مشکل چیه
ممنون
ورژنی که من استفاده می کنم 1.98.66beta هست و اگر اینطور که شما می گی اسم گوشیت موجود نیست شما هم از همین ورژن استفاده کننقل قول:
سلام.نقل قول:
از کجا دانلود کردی میشه خواهشا یه ادرسی چیزی بزاری که منم دانلود کنم. اگه این ورژنو دانلود کنم با امولاتور مشکلی نداره . یعنی خیلی راحت برم ورژن قبلیو حذف کنم این ورژنی که شما میگیو نصب کنم هیچ مشکلی تو بالا اومدن پیش نمی اد.
----------------------------------------نقل قول:
برنامه جف ورژن 1.98.66beta را براتون حاظر کردم و یک فیلم هم برای آموزش نصب این برنامه ساختم و آپلود کردم و از مدیران این انجمن خواهش می کنم فایلها را در اولین پست قرار بدن
ابتدا JAF_Suite_Setup_1.1.1 را که در 2 قسمت آپلود کردم را از لینکهای زیر دانلو کنید و نصب کنید
لینک قسمت اول
کد:http://aydineb7777.persiangig.com/Jaf/JAF_Suite_Setup_1.1.1.part1.rar
لینک قسمت دوم
سپس Nokia Connectivity Cable Driver V7.1.27.0 را در صورتی که Nokia PC Suite یا Nokia OVI Suite را نصب نکرده اید از لینک زیر دانلود و نصب کنیدکد:http://aydineb7777.persiangig.com/Jaf/JAF_Suite_Setup_1.1.1.part1.rar
فایل jaf1.98.66beta5 را از لینک زیر دانلود کنید و از فشردگی خارج کرده و محتویات داخل این فایل را به محل نصب برنامه جف کپی کنیدکد:http://aydineb7777.persiangig.com/Jaf/Nokia%20Connectivity%20Cable%20Driver%20V7.1.27.0.rar
سپس وارد محل نصب جف شوید و از فولدر PKey driver فایل Driver_setup_English را نصب کنیدکد:http://aydineb7777.persiangig.com/Jaf/jaf1.98.66beta5.rar
و دوباره وارد محل نصب جف شوید و کل محتویات فولدر JAF USB Driver را در مسیر C:/Windows/system32 کپی کنید (اگر وینوزتان داخل درایو دیگری بود در همان درایو کپی نمایید)
برنامه به صورت کامل نصب شده و آخرین کار این است که شما JAF FULL PKEY EMULATOR را از لینک زیر دانلود کرده
کد:http://aydin.eb.googlepages.com/JAFFULLPKEYEMULATOR.rar
محتویات آن را به محل نصب جف کپی کنید و JAF FULL PKEY EMULATOR را اجرا کرده و روی دکمه GO کلیک کنید و اگر پیغام خطا داد دوباره روی همین دکمه کلیک کنید تا اجرا شود
در آخر می تونید فیلم آموزش نصب که آماده کردم را از لینک زیر دانلود کرده و طبق قیلم اقدام به نصب کنید
موفق باشیدکد:http://aydin.eb.googlepages.com/JafInstallMovie.rar
سلام.
aydin_eb7777 اقا دمت گرم. واسه تاکید یه بار دیگه می گم دمت گرم. :11::11:
بالاخره بعد گذروندن هفت خان و نصب ورژن جدید جف تونستم گوشیو فلش کنم.
البته من هم فلش کردم هم -- واسه -- کردن بگم طبق همون شیوه ی که قبلا یه جای دیگه از aydin_eb7777 یاد گرفتم عمل کردم و کاملا جواب داد .
امروز یه برنامه ی ساین نشده رو بدون نیاز به ساین نصب کردم و کلی حال کردم.
دست همه ی بر و بچه های این تاپیک به خصوص aydin_eb7777 که کار منو راه انداخت درد نکنه. :11::11:
---------نقل قول:
من کاری جز انجام وظیفه انجام ندادم! و خوشحالم که تونستی هم فلش کنی هم هـک !
موفق باشی:11:
آیدین عزیز خسته نباشی . مطلب خوبت در پست اول قرار گرفت
خیلی ممنون مجتبی جان لطف کردی:11:نقل قول:
با سلام
من می خواستم یک گوشی n91 را update کنم با jaf فلش زدم ارور می دهد من log فایل این نرم افزار را قرار می دهم لطفا دوستان راهنمایی کنند.به چند روش دیگر هم در jaf انجام دادم باز آخر به همین ارور می رسد.
log فایل jaf
JAF version 1.98.66 beta5
Detected PKEY: 90007BF6
P-key nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.29.0
Changing mode...Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-43\
Scanning for ini files...
INI file .ini is missing. Continue searching for second ini type...
Changing flashing settings...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-43\RM43_V3.10.023.core
PPM Flash file: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-43\RM43_V3.10.023.01.variant
Languages in ppm: English,French,German,Italian,Spanish,Portuguese
Changing flashing settings...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-43\RM43_V3.10.023.core
PPM Flash file: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-43\RM43_V3.10.023.08.variant
Languages in ppm: English,Arabic,French,German,Spanish,Russian
Backing up CRT...
Detected P-KEY: 90007BF6
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
Reading IMEI...
C:\Program Files (x86)\ODEON\JAF\ProgData\358353001639351_CRT_backu p_107279.pm
Done!
Backup CRT OK!
Detected P-KEY: 90007BF6