ما هم بالاخره امروز fw46 گرفتیم! :27: 1550 با کیف! تا الانم افتاده گوشه خونه حال باز کردنشو ندارم!
ما هم بالاخره امروز fw46 گرفتیم! :27: 1550 با کیف! تا الانم افتاده گوشه خونه حال باز کردنشو ندارم!
mehdi tehrani عزیز دفعه اول چقد زدی به شارژ؟ موقعی که تو شارژ بود ریکاوری گرفتی؟
مهدی!!!نقل قول:
مهرشاد انقدر سخته!:31:
بزن تو شارژ یه یک روز کامل حالشو ببره دستگاه نو هست:20:
راستی مبارک باشه
اه اه اه انقدر برنامه چرت و پرت مخصوصا اون آنتی ویروس مکافی روش نصبه که موقع بالا اومدن جون میکنه! 5 دقیقه طول میکشه همه برنامه هارو لود کنه! بهتره که همرو disable کنم!
نه بابا!نقل قول:
همش بیاد بالا 2:30 طول میکشه تایم گرفتم بچه ها درخواست کرده بودن :31:
در کل ویندوز ویستاست دیگه:2:
ما همین ویندوز ویستا رو رو دسکتاپ داریم ایکی ثانیه میاد بالا :5:نقل قول:
حواسم نبود :31:نقل قول:
مهرشاد از کدوم روش برای پارتیشن بندی استفاده کردی؟ اگه آموزشش تو تاپیک هست آدرسشو بده!؟؟!؟!
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529
خبری از fw46 نشد؟ بالاخره دوباره آوردش یا نه؟:45:
ریکاوری گرفتن به چه دردی می خوره و چجوری انجام میشه اگر جایی توضیح داده شده لینک بدین:20:
اقا mehrshad این مدلی که شما گرفتی هاردش چنده؟
400 گیگ:20:نقل قول:
امروز call of duty 5 نصب کردم با آخرین تنظیمات و aa هم on کوچکترین تیکی نداشت!
امروزم gta نصب میکنم ببینم چی میشه! فک کنم با تنظیمات معمولی 35 36 فریم بده!
تو تاپیک تست بازی بزار:20:نقل قول:
من فکر کنم مدیوم رو به های بکشه:46:
الانم pes و fifa نصبیدم با آخرین تنظیمات روون روون اجرا میشه!
مهرشاد جان power رو چه حالتی گزاشتی؟ رو vaio optimiza مثل سگ باطری میخوره!!
من به هیچیش دست نزدم طبیعیه مصرف باطری زیاد باشه 16.4lcd داره!نقل قول:
برای اینکه مصرفت بیاد پایین نور صفحه رو بیار پایین:46:
سلام.
دوستان اگه میشه لطفن بگین از بین سه لپتاپ زیر کدام بهتره.یه مقایسه هم اگه انجام بدین خیلی ممنون میشم.
1)sony vaio fw-490jab
2)sony vaio fw-270jb
3)sony vaio cs-36gj
ویندوز 7 که از فروشگاه سایت خریده بودم به دستم رسید نصبشم کردم چند تا از درایو های ویندوز ویستا 32 بیت نصب نشد البته فکر میکنم مهم هاش نصب شد!
مشکل بزرگی که من دارم اینکه کنتراست lcd رو نمیتونم کمو زیاد کنم!!!!
موقع کمو زیاد کردن صدا هم اون خط کمو زیاد شدن صدا رو بهم نمیده
چیزی به نظرتون میرسه؟
مهرشاد جان تو تو پارتیشن بندی درایو مخفی رو هم فرمت کردی؟ بعدش واسه درایو c چقد جا گزاشتی؟
سلام دوستان..
آقا من اخیرا ویندوز عوض کردم همیشه باید باطری به دستگام باشه...
مشکل از اینجا شروع شد که مثلا موقع نصب ویندوز تا کابل باطریو از برق میکشم دستگاه خاموش میشه..یا موقع ریکاوری..در حالی که باطری پره پره..
بنظرتون این مشکل از کجا نشی میشه..قبلا اینجور نیوبدا.
..........
جواب سوال قبلی منرو که خداروشکر ندادین..حداقل اینرو بدین..
نه!نقل قول:
چرا دست زدی به اون!
فکر کنم اصلا نباید به اون دست میزدی!
داریو c رو هم فرمت کردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
ویندوز اورژینالت پرید که!
کنتراست رو هم تو ویندوز 7 پیدا کردم
در کل تا الان جالب نبوده!!!
البته نرم افزارهاش بیاد از ویستا خیلی بهتره
اگه سریال داشته باشه که می تونین یه ویندوز غیر اصل از همون نوع رو با اون سریال اصل کنین:5:
یعنی سریال هم نذاشتن:18:
سلام.
دوستان اگه میشه سایتی معرفی کنید که در داخلش در مورد لپ تاپ های سونی اطلاعاتی باشه.
اگه فارسی باشه بهتر اخه من انگلیسیم ضعیفه.
اگه میشه اطلاعاتی هم در مورد sony vaio fw 270-jb بدین.
ممنون
من کی گفتم فرمت کردم! ::31: فقط پرسیدم واسه درایو c بعد از پارتیشن بندی چقد جا گزاشتی؟ :20:نقل قول:
با سلام خدمت اساتید
اقا اگه بخواهیم رم لب تاپ رو افزایش بدیم چه کار بکنیم ؟ چه رمی خوبه ؟ مدل لب تاپ من vaio(vgn-NR17G)
لپ تاپ شما 2 تا اسلات رم نوع DDR2 با ماكزيمم باس 667 و نهايت مقدار 1 گيگابايت (روي هر اسلات - مجموع 2 گيگابايت) را ساپورت ميكند
خيلي راحت ميريد رم براي لپ تاپ ميخريد و مثل تصاوير زير تعويض ميكنيد
كاور روي قسمت رم رو برميداريد و 2 تا ضامن كنارش رو باز ميكنيد و رم رو با زاويه 30-45 درجه به سمت خودتون بيرون ميكشيد و براي جا انداختن هم به همين ترتيب جاگذاري ميكنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت ماژول 1 گيگ باس 667 چيزي حدود 12-15 تومن هست ( شايد كمي بيشتر )
اهان!نقل قول:
من از طریق ویندوز پارتیشن بندی کردم که خودش حدود 90 گیگ جا گذاشت براش:20:
اقا ممنون- پس نمیشه رم رو تا 4 گیگابایت افزایش داد؟نقل قول:
چجوری شد 90 تا!!! مال من از 367 گیگ فقط 182 گیگ اجازه shirk میده!! یعنی 185 گیگ میشه مال c !!! چی کار کردی که شد 90 ؟؟؟نقل قول:
با این روش:20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529
چيزي كه سوني اعلام كرده ماكزيمم 2 گيگابايت هست ، شما ميتونيد امتحان كنيد ، برخي لپ تاپ ها ساپورت ميكنند ( البته فقط با باس 667 )نقل قول:
ببريد پيش فروشنده و بخواهيد براتون 2 تا ماژول 2 گيگ نصب كنه يا خودتون نصب كنيد كاري نداره
ولي من توصيه نميكنم برخلاف اعلام سازنده ارتقا بديد
2 گيگابايت براي اين لپ تاپ كافي هست
خوب منم همینو میگم!!نقل قول:
من کاری اضافه ای نکردم!نقل قول:
هر کاری که توضیح داده بود انجام دادم!:20:
دوستان یک سوال:
میخوام نظرتون رو در مورد این لپ تاپ بهم بگین:
FW 490 JAB
2.53 CORE2DUO P8700
3M L2
4M RAM
H.D.D 320 7400r.p.m
16.4 XBRITE
ATI 4650 1G
USA
با گارانتی پارسه ( گارانتی شرکتش معتبره؟؟؟)
قیمت : 13500000
واسه خریدن لپ تاپ فوقش یه هفته فرصت دارم
کمکم کنید لطفا
در ضمن P8700 بهتره یا T9600
---------------------------------------------------
استفاده من:
خوندن فابل های PDF
کار کردن با برنامه هایی که سنگین ترینشون (MATLAB هستش فکر کنم)
فیلم زیاد نگا میکنم
گیم هم هر از چند گاهی بازی میکنم
---------------------------------------------------
میون اچ پی و سونی هم نمیدونم کیفیت تصویر کدومشون بهتره
البته همه تاپیک ها رو بانظراتشون خوندم و اکثریت گفتن سونی
ولی من بازم میخوام نظرتون رو بدونم :)
سلام
من یک کاریر جدیدم که همین حالا ثبت نام کردم و دنبال چند تا جواب واسه چند تا سوالم میگرد
1. اول اینکه من این سایت رو با جستجو در توی گوگل راجب موضوع سوالم پیدا کردم و از اونجایی که یکم عجله داشتم در مورد دوستانی که سوالات مطرح شده تو این قسمت یا قسمتهای دیگه رو جواب میدن چیزی نمیدونم که آیا این جوابها با استنبات شخصی هست یا نه واقعا راجب سوالات اطلاعات کافی رو دارن؟
2. من میخام یک لپ تاپ بگیرم اما کمی گیج شدم آخه خیلی ها بین لپتاپ های hp و sony (vaio) ......... hp رو پیشنهاد میدن در صورتی که من از sony بیشتر استقبال میکنم تا hp به نظر شما کودوم بهتره؟ (از نظر سخت افزار و دوام کاری (طول عمر))
3. من حدود 1500 تا 1600 تومان میخام خرج کنم پس پیشنهاد شما چی؟
4. مدل vgn-fw46gu/h خوبه یا نه ؟ و اینکه این مدل چینی هست تا چه اندازه این موضوع عیب محصوب میشه؟
5. راجب به مدل vgn-fw47gy/h چه نظری دارید؟
مرسی :(
دوست عزيز اينجا تاپيك تبادل نظر در مورد سوني هست و هر كسي نظري داشته باشه مياد ميگهنقل قول:
. اول اینکه من این سایت رو با جستجو در توی گوگل راجب موضوع سوالم پیدا کردم و از اونجایی که یکم عجله داشتم در مورد دوستانی که سوالات مطرح شده تو این قسمت یا قسمتهای دیگه رو جواب میدن چیزی نمیدونم که آیا این جوابها با استنبات شخصی هست یا نه واقعا راجب سوالات اطلاعات کافی رو دارن؟
مسئول اطلاعات داده شده و حرف هاي زده شده به عهده خود شخص هست حالا كسي اطلاعات كاملتري داشته باشه تصحيح ميكنه و موضوع رو باز ميكنه براي همه
توصيه ميكنم بخش مشاوره و همينطور تاپيك هاي HP و سوني رو بخونيد اطلاعات خوبي بدست مياوريد
با تشكر
سلام
یک خبر خوب
ماکروسافت اعلام کرده آبدیت به ویندوز سون برای ویندوز اصلی ویستا در لب تابهای سونی مجانیه.