4 رو بزن،بعدش E رو بزن.نقل قول:
Printable View
4 رو بزن،بعدش E رو بزن.نقل قول:
تو pc دیگه من دارم دان می کنم
سلام بچه ها هیچکی یه توضیح کامل نداره ؟! یه نقد 10 خطی چیزی !
میشه مثل GTA لباس خرید ؟!
Safe house تو بازی هست ؟!
خیر،نمیشه لباس خرید.نقل قول:
آره،یه چیزایی شبیه به Safe house هست:دی
_
چشم،بزار دارم یه پریویو رو ترجمه میکنم،بعدش نقد این بازی رو میزارم;)
سلام
کسی نمتونه ثواب کنه سیوش رو بزاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه خیلی گیریم
سیو کجا؟(کدوم مرحله؟)نقل قول:
نبود کسی جواب ما رو بده!!!
انقدر جواب ندادی که حالا مشکلم 2 تا شدlol
حالا چترش بازی نمیشه!!!
ای خدا،عجب شانسی دارم من!
هر چی کلید بود فشار هم دادم باز نشد که نشد!!!!!!!!!!!
نسخه شما از نسخه های ناقص هستش;) برای باز کردن چتر،من یک سیو گذاشتم دقیقا بعد از فرود اومدن اول بازی،در 5-6 صفحه قبل هستش،پیدا نکردید بگین تا بزارم;)نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
فرق نمیکنه چون من فقط چند مرحله رفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چون ویندوز رو عوض کردم سیوم پرید . راستی سیو ها کجاست
آقا چرا واسه من وقتی اول بازی میگه برو جون بخور کار نمیکنه.
جلوی قفسه که میرم میگه E رو بزن.ولی هرچی میزنم هیچ چی نمیشه.
یک سوال
من توی یک اسکرین شات دیدم طرف داشت با هواپیمای جنگی می رفت اما تو black market هواپیمای جنگی نداره . جای دیگه ای هست بشه ازش هواپیما گیر آورد؟
بله،در فرودگاه ها،اگه خواستی بگو بگم کجاست فرودگاهاش.نقل قول:
ممنون!ولی ضاهرا فایل از رو سرور برداشته شده،اگر لطف کنید یک جای دیگه اپلودش کنید!نقل قول:
ممنون میشم ازتون،خدا خیرتون بده،یعنی دقیقا جایی که فرود میاد؟به به،چه شود:40:
عجب ادم هایی هستن،این بازی ها رو انجوری به مردم قالب میکنند:18:
ممنون!
Here u are:نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/370725282/Just_Cause_2-MISSION1_SAVES-P30WORLFORUMS_GAP.rar.html
بالاخره تموم شد چقدر این ماموریت های agency کم بود
اون مرحله ی اول هست جاییکه باید روی موشک انداز های C4 بندازی.بمبو میندازم روشون ولی نمی دونم چه حوری بترکونمش.
کمممممک
کلید راست موس رو نگه دار تا منفجر شه!نقل قول:
اگه بگی کجاست که ممنون می شمنقل قول:
سلام
آقا من در مرحله اي گير كردم كه هر كاري ميكنم جواب نميده
نه اسمشو ميدونم نه شماره مرحله اما يه توضيح ميدم تا يادتون بياد :
مرحله از اونجا پيش شلدون رفيقش در ساحل شروع ميشه كه يه فيلم چند ثانيه اي از گزوگانگيري يك دختر رو نشان ميده كه بايد رفت به MILITARY BASE كه بالاي كوه هستش اونجا 3 تا جا رو منفجر ميكنم بعد بايد بريم BASE كه اونجا به 3 تا نينجا بهم حمله ميشه بعد از كشتنشون يه زيردريايي شروع به پرتاب موشك به طرفم ميكنه و از اونطرف دختره رو با ماشين ميبرند و بازي ميگه كه ماشين رو قبل از رسيدن به زيردريايي بدزدم(HIJACK) اما هركاري كردم نشد
كسي ميدونه چجوري بايد ردش كنم؟
:41:
از ارتفاع بپر یه ماشین پارک شده پایین هست:31:نقل قول:
بعد باید بپری رو اون ماشینی که دختره توشه و راننده رو بندازی بیرون
و من الله توفیق:31:
کسی هست اینو روی XP service 3 بازی کرده باشه.اصلا حسش نیست برم سون نصب کنم
دوستان بازی رو گرفتم 1 دی وی دی بود یارو گفت کامل نصب کردم حجم اشغال فضا ی هارد دقیقا این شده 4.79 GB (5,148,073,100 bytes) بازی هم هیچ مشکلی نداره (تا الان که بازی کرم) ولی یادمه چند صفحه قبل گفته بودن چند تا از دوستان حجم بازی که نصب کردم 6 گیگ و خورده ای قضیه چی؟؟؟
دوستان من تو همین مرحله اول گیر کردم
اونجایی که از هلکپتر می پیری اون طرف رو می گیری بعد ولی نمی تونم تو اون جای دومی که نشون بده درست فرود بیام ، چی باید بکنم!؟!؟!؟؟
باید چترتو باز کنی:46:نقل قول:
یا از این سیو استفاده کنید(دقیقا بعد از فرود):نقل قول:
http://rapidshare.com/files/370725282/Just_Cause_2-MISSION1_SAVES-P30WORLFORUMS_GAP.rar.html
_
شما باید وسطای راه space رو بزنید تا چترتون باز شه.
من همين كار رو كردم...نقل قول:
موقع دزديدن ماشين بايد E بزنيم...اما رو اين ماشينه كار نميكنه ولي رو بقيه كار ميكنه...
وقتي ميرم سراغ اين ماشينه كه دختره توشه E غيرفعال هست...چرا؟؟؟
من این مرحله رو نرفتم ولی همینطور میگیم که وقتی رو ماشینی بپر جلو ماشیتن راننده رو بکش ببین چی میشهنقل قول:
اگه سربازی چیزی تو ماشین باشه (غیر راننده اونم باید بکشی )
سلام
آقا من یه جای بازی گیر کردم...اوایلشه
تو یه مرحله ای به یه یارو صحبت کردم بعد با هم رفتیم سمت ماشینس دید .... ماشینش رفته قاطی باقالیا....بعد من الان باید ماشینشو بکشم بیرون .... خودش رفته تو ماشین نشسته
نمیدونم چه جوری ماشینرو بکشم بیرون....با اون قلابش هر کاری میکنم نمیشه
یکی منو راهنمایی کنه لطفا
F رو بزن رو یکشون و نگه دار F رو و روی اون یکی دیگه F رو ول کن;)(باید اون تراکتور رو به ماشین وصل کنی)بعدش سوار تراکتور شو و ماشینو بکش جلو;)نقل قول:
بچه ها قشنگه؟
ارزش بازی داره؟
برای من هم که خریدم همینهنقل قول:
بعضی جاها بازی تو فیلمها و دمو و... ایراد پیدا کرده
وقتی پریدی روی ماشینی که دختره توشهنقل قول:
دو نفر از همون ماشین بهت شلیک میکنن بعد از اینکه اونها رو زدی E
بازی زیبایی هست ولی کمی خسته کننده:13:نقل قول:
اره رفیق،قشنگه،چرا قشنگ نباشه،این بدبخت ها اینقدر خودشون رو کشتن این بازی رو ساختن بعد ما با 2هزار تومان ناقابل میخریمش!!!!نقل قول:
بگیرش،گرافیکشم خوبه!گیم پلیشم خوبه،بازیش کن!
راستی جناب "gap" عزیز ممنون،سیوهاتون خیلی خوب بود،به درد خورد بسیار!
من از اونجایی که هنوز تو جو بازی نرقتم:21: اینجا قبل از اینکه سوار تلکابین بشی بری بالا باید چه کار کنی؟!!
من والا فکرم کار نمیکنه در حال حاضر:27::13::40:
اااااا داش کدوم قسمت به مشکل بر میخوره دقیق بگو که تست کتن ببینم آخه یاره تکید میکرد کامل کامل بازی هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
برای من هم که خریدم همینه
بعضی جاها بازی تو فیلمها و دمو و... ایراد پیدا کرده
من 20 درصد بازی رو رفتم و تا حالا مشکل خاصی نبوده:10:نقل قول:
دوستان من بازی گرفتم 3 dvd بود و بعد از نصب حجمش شد 10 گیگ.جرا مال هر کی یه اندازس
10 گیگ :18: مال من 5 گیگ هم نشده بعد مال شما 10 گیگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
از دست این شرکت های ایرانی برا 1000 تمن چه کارا که نمی کنن
سلامنقل قول:
ممنون
اما مشكل اينجاست كه وقتي ميپرم روي ماشين يا هيچكدوم شليك نميكنن يا اصلا كسي بهم شليك نميكنه فقط ماشين به راهش ادامه ميده
من تو مرحله ای که باید مین دریایی رو خنثی کنم گیر کردم
چکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟/
اگه منظورت اونجاس که با اون یارو سوار قایق هستید بعد باید اون مین ها رو منفجر کنید . اونجا سوار یه قایق شید بعد با سرعت برید طرف مینها و بپرید بیرون تا قایق و مینها در برخورد با هم منفجر شهنقل قول:
من اینو از یه سایتی دانلود کردم با حجم 1.3 gig بعد رفتم یه سایت دیگه دیدم اونجا حجمش 4.4 gig است.بعد 1.3 رو دانلود کردم.اون مشکل صدا و باز شدن چتر رو متم دارم....من تو مالزی هستم و حس خرید بازی رو ندارم......(اینجا هر dvd 3000 تومنه)حالا اگه اون 4.4 gig رو دانلود کنم مشکلم حل میشه؟؟؟؟؟