حالا مشکل اینجاست که با کیبورد این حرکات سریع و با هم زدن یه مقدار سخته ! :41:نقل قول:
Printable View
حالا مشکل اینجاست که با کیبورد این حرکات سریع و با هم زدن یه مقدار سخته ! :41:نقل قول:
نه بابا.نقل قول:
100000 تا pc gamer این بازی رو تموم کردن شما هم میتونی.
خوب خودت دکمه ها رو روی کیبورد تنظیم کن. همونجوری که راحتی.
من که مشکلی نداشتن با غول آخر.
با سلام
من تو اون قسمتی که از هلی کوپتر اویزون هستم و مرده با اسنیپ من رو میزنه گیر کردم چیکار کنم جا خالی میدم بعد که چنگالو میکنم تو باله ها با تفنگ منو میزنه
نقل قول:
نه عزیز من مشکل اینجاست که زمانی برای بار دوم جون طرف که به اخر می رسه غیبش میزنه بعد تا بخوای خودتو به هش برسونی جونش پر میشه دوباره روز از نو روزی از نو :31:
بالاخره شکستش دادم ! باید تا میتونی خودت بهش نزدیک کنی تا نتونه از اون اشعش استفاده کنه و ... ! :31:نقل قول:
کسی نیست کمک کنهنقل قول:
شما باید وقتی که دست رو لای پره های بالگرد میکنی تند تند چپ کلیک بزن تا دستش گیر کنه.
سلام.من اینجا گیر کردم.وقتی 1 رو میزنم نشون میده که باید برم بالا اما از طناب بالا نمیره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم شما هم به بلای خراب بودن بازی گرفتار شدی ...
باید از اول بری یا اگه نشد از اول نصب کنی .
عاقبت بازی با PC همین میشه .
دیگه کامپیوتر جواب نمیده ، تو هر بازی جدیدی که میاد یه گیری داره که کلا آدمو منصرف میکنه .
نه دوست من.نقل قول:
این باگ نیست.
من هم 1 مدت اینجا گیز کرد
شما توسط همین طناب که میری بالا و چند نفر رو میکشی.
همونجا در داره.
از در برو بیرون و 1 کم راه برو و روی دیوار ها رو نگاه کن.
1 جا داره که میتونی اون چینگکات رو توش فرو کنی و بری بالا.
اصلا کاری به این درخته نداره که مثلا بری روش و . . .
دوستان من تازه بازیو گرفتم.از گرافیکش دیدم خیلی تعریف میشه.ولی تو بازی گرافیک خیلی پایین بود.تو تنظیمات هم گشتم . چیزی پیدا نکردم.میشه کمکم کنید چجوری گرافیک رو زیاد کنم.؟باتشکر.
نه.نقل قول:
گرافیکش تعریفی نیست.
در حد معمولی.
ولی گیم پلی محشری داره.
بازی کن و حالشو ببر.
تنظیمات گرافیک فقط توی همون ستینگ بازی هست.
جای دیگه ای اضافه نداره.
سلام دوستان.من یه شمشیر پیدا کردم اما نتونستم درش بیارم.باید چیکار کنم.اینم عکسش:
فکر کنم این شمشیر warcraft باشه که من زیاد باهاش اشنایی ندارم.شما زیاد خودتو زحمت نده از این اشاره ها به بازی ها یا چیزای دیگه فراوونه مثلا تو همین بازی مرحله اول یک دریچه ی مربعی رو زمین بود که یک پنجره ی کوچیک روش بود و ازش نور بیرون میزد...(اشاره به سریال lost_مترجم :دی)که فکر کنم تو همین تاپیکم مطرح شد.نقل قول:
سلام دوستان.من یه شمشیر پیدا کردم اما نتونستم درش بیارم.باید چیکار کنم.اینم عکسش:
گرافیک بازی از texture شاید اونقدر سنگین و تخیلی نبودنقل قول:
محتوای مخفی: 1
اما از نظر نورپردازی و effect های تصویری و صحنه های slow و خونریزی عالی کار شده بود
یکی دیگه از نکت کم نظیر بازی هم cg movie های فوق العاده قوی بازی بود که خیلی وقته تو بازی ها خبری ازش نیست
نقل قول:اگه روی 360 بازی کنین با پیدا کردن اینها achievement میگیرین .نقل قول:
احتمالا یه کیک هم تو کار خونه هست که اون یکی رو دیگه من گیر نیاوردم .
اه اه
چرا اینقدر مزخرف
چرا اینقدر ....
بابا یه بازی خواستیم بکنیم ، هفت جد و آبادم اومد جلو چشم .
خدا سازند شو لعنت کنه ( جمعیت : الهی آمین )
پدرم در اومد .
آخه این چیه که این همه درد سر داره ؟ یه بازی مثل بقیه بازی ها . پروتوتایپ ، ترمیناتور ، وانتد ، واچمن و ... همه اینا هم همین موقع اومدن ولی این همه بدبختی نداشتن .
آخر یا خودمو می کشم یا این سازنده بازیو .
نمی تونم اجراش کنم . هیچ جوره .
درایور 190 انویدیا رو نصب کردم ، ویژوال سی ، دایرکت ایکس 9 و 10 ، ویندوز عوض کردم از 1 . 2 . 3 ، اون گزینه کارت صدا رو غیر فعال کردم .
نشد که نشد .
لعنت به پدر سازندهاش .
چطور اینو اجراش کنم ، میرسه به لودینگ می پرده بیرون .
با کلی بدبختی کرکشو دانلود کردم .
بابا پدرم دراومد شما چطور بازی دارین می کننینش ؟؟؟؟؟
سیستمم اینه :
Ram : 4G
Graphics : 9600 , 1G
CPU : 3000
Windows : XP 1,2,3, - Vista 1
ترو خدا یه راه حل درست حسابی بگید .
والا من همين مشكلو داشتم unimodemرو غير فعال كردم درست شد.
بازي تنظيمات داره اما اونجا تويdoucuments and setting تو فولدر سيو بازي يه جاش هست همه چي هست.اما فقط بصورتTrue or false
خدا خیرت بده ، میشه واضح تر بگی !!نقل قول:
والا من همين مشكلو داشتم unimodemرو غير فعال كردم درست شد.
بازي تنظيمات داره اما اونجا تويdoucuments and setting تو فولدر سيو بازي يه جاش هست همه چي هست.اما فقط بصورتTrue or false
من برا xpرو فقط بلدم ها!تازه بايد ديال آپ داشته باشي:نقل قول:
اول رو ماي كامپيوتر راست كليك ميكني ميري تو پروپرتيز-بعد ميري روhardwareبعدdevice managreبهد تو قسمت sound,video and game controlersبعد اونجاuni modem Half-Duples Audio device رو غير فعال(disable) ميكني.
موفق باشي.:10:
اینکار رو هم کرده بودم ، فایده نداره . منظورم این بود این یعنی چی :نقل قول:
من برا xpرو فقط بلدم ها!تازه بايد ديال آپ داشته باشي:
اول رو ماي كامپيوتر راست كليك ميكني ميري تو پروپرتيز-بعد ميري روhardwareبعدdevice managreبهد تو قسمت sound,video and game controlersبعد اونجاuni modem Half-Duples Audio device رو غير فعال(disable) ميكني.
تو مای داکیومنت چیکار کنم ؟نقل قول:
اینکار چه ربطی به دایل آپ داره ؟نقل قول:
بايد ديال آپ داشته باشي
تو ماي داگيومنت كاري نكن بابا يه سري تنظيمات گرافيكه كه مهم نيست.نقل قول:
چون فقط كسايي كه مودم ديال آپ دارن او نگزينه رو دارن(فك كنم)
بازي درست نشد عيب نداره بابا از اين مشكلا زياد پيش مياد حرص نخور برو حالشو ببر تو اين تعطيلي!
دوستان بالاخره این بازیو تموم کردم.واقعا پدرم در اومد.خیلی سخت بود.مخصوصا آخرش.
آره اعصابم كلي خورد شد تا قال آخر روكشتم پدرم دراومد.هي ميكشتيش هي مي رفت يه جا ديگه دوباره ميك.........نقل قول:
سلام
من دیر متوجه اومدن این بازی شدم هفته گذشته اول صبح پاشدم دانلودش تموم شده بود نصبش کردم انقد درگیر بازی شدم که دوساعت دیر رفتم سرکار!
واقعا عالی هستش
اولین بازییه بعد از سری POP که منو اینجوری سرگرم میکنه. البته خوبیش هم اینه که طولانیه و به همین راحتیا تموم نمیشه.
تاپیک رو کامل خوندم.
گرافیک بازی محشره
Level ها که بالا میره انقد حرکات خفن میشه انجام داد که دیگه کسی حرفیم نیست
گاهی اوقات خودم هم نمیدونم چطوری دارم آدم میکشم فقط صحنه های تیکه تیکه شدنشون رو با حرکت آهسته میبینم.
من دارم لذت میبرم البته هنوز تمومش نکردم.
موفق باشید
همه چیز بازی خوبه.ولی گرافیکش زیاد تعریفی نداره.داستان خوبی داره.کمی هم اعصاب خورد کنه.نقل قول:
خوب به سلامتی این هم تموم شد! اما از معدود بازیهایی بود که ارزش وقتی که برای دانلود کردنش رو گذاشتم داشت.
این غول آخریه حسابی رفته بود رو اعصابم.
داستان فیلم و بازی زمین تا آسمون فرق داشتن. اصلا هیچ ربطی به هم ندارن اما خوب اگر داستان خود فیلمش رو میذاشتن برای بازی خیلی کوتاه و بی مزه میشد
دقیقا . اون غول آخری نیم وجبی واقعا اعصاب خورد کن بود.هر بار میکشتمش فکر میکردم تموم شد ولی نه تازه شروع کار بود.:31:نقل قول:
سلام .نقل قول:
در مورد داستان آره موافقم .
کارشون اشتباه بود داستان رو انقدر عوض کردن .
ولی به جاش گیم پلی خیلی توپی داشت .
نقل قول:
همه چیز بازی خوبه.تایید میشه
ولی گرافیکش زیاد تعریفی نداره تایید میشه
داستان خوبی داره.تایید میشه
کمی هم اعصاب خورد کنه.تایید نمیشه
بنظر من که اصلانم اعصاب خورد کن نیست( نصبت به خیلی از بازیا بازی رو نیم حساب میشه)
چون یه مرحله سختو با یکی دو بار تلاش میشه ردش کرد:25:
منظورم از اعصاب خورد کن سختی نبود.یه جاهایی بود که واقعا کفر آدمو در می آورد.مثل غول آخر.من وقتی داشتم میکشتمش.یهو الکی میمردم.نقل قول:
اره منم تا همون جا اومده بودم ولی مدام طرف با چشاش زمینو سوراخ می کرد و من جاخالی می دادم ولی هر دفعه جلوم ظاهر میشد و با چند تا مشت من می افتادم پایین و میمردم.نقل قول:
منظورم از اعصاب خورد کن سختی نبود.یه جاهایی بود که واقعا کفر آدمو در می آورد.مثل غول آخر.من وقتی داشتم میکشتمش.یهو الکی میمردم.
یا مثلا تو مبارزه با گمبیت یه جا از یک حرف بزرگ اویزون میشدیم که چند لحظه بعد قرار بود بیفته پایین و ما باید سریع رو گمبیت lunge میکردیم(اگه درست یادم باشه)ولی هر دفعه من با وجود درست عمل کردن میفتادم پایین و میمردم.(که بعد از 3-4 بار درست شد)
یا تو مرحله ای که 3 تا مجسمه تو جنگل بودن و ما باید سریع میپریدیم رو دستاشون.من هردفعه بعد از مجسمه دوم میفتادم پایین تا اینکه بعد از n بار تلاش فهمیدم باید در اخرین لحظه تو هوا باید space رو بزنی.:دی
نه نباید بگذارید به اونجا برسه شما باید توی اون مرحله وقتی بهش نزدیک شدید راست کلیک رو نگه دارید و وقتی خوب بهش نزدیک شدید ول کنید تا شوتش کنه روی هوا بعد تند تند راست و چپ کلیک رو بزنید:46:نقل قول:
من يه جاي بازي گير كردم
يه نفر هست روي يه سكوي بلند با موشك آدمو مي زنه هيچكاريشم نميشه كرد.
پرش بهش نميرسه راهم بستس روبه رو يه دختره توي اتاق زندانيه.
يكي كمك كنه
شما باید وقتی موشک بهت نزدیک شد با z یا همون دفاع اونرو به طرف خودش برگردونی.نقل قول:
دستت درد نکنه ولی کدومو گفتی؟نقل قول:
نه نباید بگذارید به اونجا برسه شما باید توی اون مرحله وقتی بهش نزدیک شدید راست کلیک رو نگه دارید و وقتی خوب بهش نزدیک شدید ول کنید تا شوتش کنه روی هوا بعد تند تند راست و چپ کلیک رو بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اون آخریه رو میگم دیگه که با زدنش بازی تموم میشد:46:نقل قول:
جدیدن چه باگ هایی سراغ ما میاد ! :دي
یارو رو پرتش کردم رفت تو دیوار گیر کرد مجبور شدم از چک پوینت قبلی بازی رو شروع کنم !
آره والا علی جان.چرا این همه باگ داره؟من پدرم در اومد بازیو تموم کنم.نصف وقت بازیرو باگ گرفت.مخصوصا آخرش.نقل قول:
من زياد باگ نداشتم.فقط بعضي موقع ها همش ميرفت تو زمين