پروژه آماده میکرو
mehran152.blogfa.com
پروژه آماده میکرو
mehran152.blogfa.com
باسلام خدمت دوستان عزیز.یه سوال داشتم میخاستم بدونم واسه یادگیری برنامه نویسیavrدونستن نام رجیسترها و اسم تمام پایه ها و... لازمه؟چون دارم کتاب پرتوی فر/مظاهریان رو میخونم و اونجا خیلی راجع به رجیسترو اینها توضیح داده.
یه سوال دیگه:آیامیشه بطور خودآموز avrرویاد گرفت یاحتمانیازبه استادداره؟
وسوال آخراینکه:واقعانمیدونم مزیت زبانهای برنامه نویسی مثهcیااسمبلی و...نسبت به هم چیه؟cروبلدم ودارم رویه همون کارمیکنم.میخاستم نظردوستان رو بدونم ک آیاهمین cکافی وجامعه یانه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
بنظر من ، انتخاب زبان همیشه ابتدا به تسلط شما مربوطه - هرکدوم رو بهتر بلدید وباهاشا رابطه برقرار میکنید بهترین است
زبان C بدلیل اینکه یکی از نزدیک ترین زبان ها به زبان ماشین است و درعین حال یک زبان سطح بالا نیز محسوب می شود و مشکلات قانونی و حق کپی رایت ان کمتر است و بخصوصو ویژگی های ان در آزاد سازی فضا رام و...نوع متغیرهای قابل تعریف...ارایه ها کلاسترها و...واقعا یکی از بهترین بهترین انتخاب هاست
اگر بخوام بطور ساده بگم:
اگر با زبان ماشین کار میکنید بهتره رجیتسرها رو بشناسید دقیق چون زیاد باید باهاش ور برید
اگر با C کار میکنید خیلی کمتر
اما اگر با بیسیک و نرمافزارهای مشابه کار میکنید...رجیتسرها بصورت زیرتابع هایی کاربردی تعریف میشه که شما عملا با پارامتر ها اون زیرتابع ها کار میکنید و خیلی درگیر زبان سطح پایین نیستید
حتما میتونید خودتون بدون کلاس یاد بگیرید...و بزرگترین موهبت شما با زمان ما وجود اینترنت پرسرعت و فروم ها و بلاگ های پرمحتوا و کلاس های مجازی و دوستانی هست که می تونند بهتون در یادگیری کمک کنند
چرا هیچ کدام از پروژه ها را نمی توان دانلود کرد ، میره توی یک صفحه که هیچی نیست ؟
vaghan mer30 siteton aliye
این که به زبان بیسکه. نه به زبان سینقل قول:
با سلام
دوستان می خواستم یه راهنمایی کنید منو
می خوام یه برنامه بنویسم که با یک کلید 10 ثانیه led روشن شود و هر چه به زدن کلید ادامه بدیم 10 ثانیه 10 ثانیه اضافه بشه(با سی کدویزن)
لطفا کمک کنید من زیاد بلد نیستم با این برنامه کار کنم
لینک خراب است
با سلام میخواستم اگه ممکنه این سوالو واسم حل کنید.
یک عدد8بیتی از یک دسته کلید متصل به پورتb بخوانید و ان عدد را بر روی نمایشگر سون سگمنت از نوع اند مشترک چهار رقمی به روش مالتی پلکسری نمایش دهید به زبان اسمبلی
با سلام.تشکر از سایت و مطالب مفید.
من پروژه قفل رمز دیجیتالی شماره 34 رو دانلود کردم ولی نمیشه از حالت زیپ درش آورد.یعنی رمز فایل اشتباه است.
ممنون میشم رمز فایل رو بگید.
linke dade shode mojod nist
:n27:
سلام دوستان این مولتی متر چرا دانلود نمیشه؟
سلام دوستان چرا این لینک های صفحه 4 هیچکدوم کار نمیکنن
من پروزه دماسنج رو رو از کجا دانلود کنم؟؟؟؟
تورو خدا راهنمایی کنین:n28:
لطفا بهم خبر بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من پسورد فایل زیپ را وارد میکنم ولی errorمیده چیکار کنم؟
سلام
ببخشید برنامه نوشته خودتونه؟
با سلام .
کلیه ی کسانی که در دانلود فایل ها مشکل دارن توجه کنن /
- توجه داشته باشید ، کلیه ی پروژه هایی که در پست اول از صفحه ی اول روی سرور سایت آپلود شده اند و کاملا مستقیم میباشند ، پس مشکلی در دانلود ندارند .
- پروژه های دیگه ، در پست های دیگه ، توسط عضو های دیگه قرار داده شدن که روی سرور دیگری آپلود شدن ، پس اگر در دانلود اون سری فایل ها مشکل دارید ، اعلام کنید. در صورتی که پروژه ی مورد نظر شما در دسترس باشه ، در روی سرور جدید در اختیار شما قرار داده میشه .
- شماره ی پست پروژه ی مورد نظر خودتون رو اعلام کنید ( در صورت مشکل در دانلود)
در مورد پسورد فایل ها
رمز عبور تمامی پروژه های پست اول این کلمه میباشد : p30world
خودتان تایپ کنید!
موفق باشید .
سلام چجوري ميشه دانلود كرد
کدوم پست رو میخواین دانلود کنید ؟ راهنمای دانلود در پست قبل از خودتون هم گذاشته شده.نقل قول:
سلام و سپاس بابت همه بزرگواری هایتان .
سلام نتونستم دانلود کنم:n03:
13 و 14 رو میخواستم دانلود کنم
سلام دوستای عزیز ممنون از مطلبای مفیدی که میگذارید .
من برنامه ساعت و دیجیتال با RTC داخلی avr,atmega16 رو لازم دارم به زبان c .
برنامش رو هم بصورت قسمت قسمت دارم ولی درست نمی دونم باید چجور برنامه رو کامل کنم!
میتونید کمکم کنید؟ ممنون میشم :n01:
سلام دوستای عزیز ممنون از مطلبای مفیدی که میگذارید .:n01:
من برنامه ساعت و تقویم دیجیتال با RTC داخلی avr,atmega16 رو لازم دارم به زبان c .
برنامش رو هم بصورت قسمت قسمت دارم ولی درست نمی دونم باید چجور برنامه رو کامل کنم!
میتونید کمکم کنید؟ ممنون میشم
میشه جواب بدید؟! :n03: کمک میخوااااااااااام ... :n30: :n03:
نقل قول:سلام دوستای عزیز ممنون از مطلبای مفیدی که میگذارید .
من برنامه ساعت و تقویم دیجیتال با RTC داخلی avr,atmega16 رو لازم دارم به زبان c .
میتونید کمکم کنید؟ ممنون میشم
واقعا ممنون که بعد از چند ماه هنوز جوابی ندادید!!!!!!!!!!
سلام. ممنون از این همه اطلاعات عالی که در اختیار کاربر ها گذاشتید. میشه منو راهنمایی کنید که چطور میکرو رو به پورت سریال پی سی متصل کنم؟؟
salam
man ye barname sade ba mega8 neveshtam to proteus j mide vali ro madar na .be paye 9ya 10 ic dast mizanam dorost mishe.
lotfan komak konid.reshtamam bargh nista mobtadiam.:n27:
سلام. خسته نباشی.
یه avr داریم. یه شیار رم میکرو اس دی و یه صفحه کلید ساده که فقط از جهت هاش استفاده میکنیم که هر دو به عنوان ورودی هستن. یه ال سی دی متنی 2*16 هم به عنوان خروجی.
حالا میخایم ال سی دی فقط اسم فایلها و فولدرها رو نمایش بده.
ضمناً کیبورد فقط برای حرکت بین فایلها و ورود و خروج به فولدرها به کار میره و قابلیت تایپ لازم نیست.:41:
ممکن هست کمکم کنید؟:n27:
salam.man download kardam vali ramzo mizanam baz nemikone27
سلام دانلود ک نمیشه:n13:
سلام به دوستان
من برنامه کنترل کننده pid برای میکرو را نیاز دارم که بتونه دما را کنترل کند به این صورت که وقتی از spبالاتر رفت رله 1فعال بشه و وقتی از spپایین تر رفت رله 2فعال بشه:n13:
سلام میخواستم بدونم شما میتونید برنامه چراغ راهنمایی رو برای میکرو armطراحی کنید( به زبان c )
aln man ino hejri onkona!!نقل قول:
man ino chejori down konam?!!
سلام خدمته تمامی اساتید.
من یه سوال ساده داشتم میخواستم ببینم روی میکروکنترلر میشه با هر زبان برنامه نویسی کنم مثله سی پلاس پلاس و پاسکال فقط باید کامپیلر شونو بگیرم یا نیاز به یادگیری زبان خاصی هست .
اگه یه کتاب خوب که از پایه تا حرفه ای درباره میکروکنترل توضیح داده باشه معرفی کنین ممنون میشم
سلام چرا نمیشه پروژه هارو دانلود کرد؟؟
چطور میشه فایل رو برداشا
پروژه wave palyer
BASCOM
لینک دانلود
کد:http://www.mcselec.com/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=80&Itemid=54
محتوای مخفی: عکس
پروژه دماسنج با AVR و DS1820 با CodeVision
لینک توضیحات و دانلود
کد:
http://www.kmitl.ac.th/~kswichit%20/avrthermo/avrthermo.html