خیر دوست عزیز شما یه login درست کن بعد باهاش on شو وقتی on شدی برو رو LaunchGTAIV کلیک کن میری تو بازینقل قول:
Printable View
خیر دوست عزیز شما یه login درست کن بعد باهاش on شو وقتی on شدی برو رو LaunchGTAIV کلیک کن میری تو بازینقل قول:
همانطور که گفتم play را میزنم بعد حتی اون صفحه ای که مال لود razor هست میاد . بعد یه پنجره ی commandbox باز میشه که بالاش نوشته c:\windows\system32\soundmix.exeبعد خود به خود این صفحه هم بسته میشه و دوباره اون صفحه ای میاد که play داره!!! و روز از نو روزی از نو!!مثل loop هست.نقل قول:
هیچ اروری هم نمیده!!(البته یه جا میگه شما در social club loggin نیستید که فکر نکنم مشکلم اون باشه.)
من قبلا بدون اینکه به اینترنت وصل شم بازی را اجرا کردم. اینترنتم dial up هست و این کاری که شما میگید برایم مقدور نیست.نقل قول:
ببین این کار رو بکن
اول یه بار بازی رو کامل آنیستال کن
بعد از نصب کامل بازی یه ریست کن
کرک fedor که همون فایل LaunchGTAIV با حجم 27 کیلو بایت رو جایگزین فایل قبلی کن (فعلا اجراش نکن)
حالا به نت وصل شو social club رو نصب کن اجراش کن اگه اکانت ساختی همونجایی که ازت یوزر پس میخواد بهش بده (اگه اکانت نداری یا نمیتونی بسازی pm بده اکانت خودمو بهت بدم)
البته اگه گیر بلوک کردن داد اگه xp داری برو توی control panel آیتم windows firewall رو باز کن تب exception رو کلیک کن و تیک مربوط به social cllub رو وردار (غیرفعال کن)
اگر ارور نداشتن network داد چند بار تست کن اگه باز گیر داد با یه ریست درست میشه
اکانتت رو که شناخت گزینه reminder later رو بزن و دیگه بی خیال زدن play شو و کاری به کارش نداشته باش
حالا فایل LaunchGTAIV که قبلا کپی کرده بودی رو اجرا کن و صبر کن تا بازی اجرا شه
اگه نشد دوباره اجراش کن (بعد از 10 ثانیه بازی اجرا میشه)
خلاصه هیچ فایلی و یا حرکت دیگه ای نکن
من همین کار ها رو کردم و اجرا شد
سلام من واسه بار دوم خواستم برم تو بازی صفحه سیاه ئیشه هیچی بالا نمیاد....همه کارم کردم
اگه راهنمائیم کنید ممنون میشم
دوست عزیز من تا الان 10 بار dc کردم واسه تست مشکلی پیش نیومد فقط باید login شین همین بعد دیسکانکت شین ببنید باز مشکل دارین یا نهنقل قول:
اگر که login هم میشید با اینترنت باز هم نمیاد مشکل از چیزهای دیگه هست drx رو نصب کن live رو حتما اپدیت کن net رو هم 3.5 دانلود کن دیگه چیزی نداره
اگه با اون روش رجيستري ويندوز رو تبديل به Sp3 كنيم بازي حتما اجرا ميشه؟
من بازی رو امشب گرفتم نصب کردم موقع اجرا اخطار ws10 رو میده تو رو خدا کمک کنید امشب اینو راه بندازم تو انجمن گشتم نبود راه حل این اخطار ممنون از همه
سلام
من هنوز مشکل دسته بازی رو دارم
پچ اول با کرک فدور و اون دوتا فایل کوچیک رو هم دان کردم ولی بازم دوربین به سمت پایین میاد
چرا؟
من بازی رو گرفتم اخطار ws10 میده یکی کمک کنه تو انجمنم گشتم نبود
دوستان خواهشا اگه كسي ميدونه كمك كنه:
- من ويندوز رو از طريق رجيستري SP3 كردم
- بازي رو نصبيدم
-با رازور كرك كردم
اما وقتي RGSC رو ميخوام اجرا كنم اين ارور ميده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا كمك كنيد موقع اجراي بازي هم همين ارور رو ميده چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیوتی میتونی اکانتتو بهم بدی بدجوری گیرم
دوستان دیگری هم اگر قصد کمک کردن دارن لطف کنن یه اکانت سالم به ما بدن من 2بار اکانت ساختم قسمت اخرش ارور داد
سلام
من هنوز مشکل دسته بازی رو دارم
پچ اول با کرک فدور و اون دوتا فایل کوچیک رو هم دان کردم ولی بازم دوربین به سمت پایین میاد
چرا؟
خیر اجرا نیمشه علی جان
چون اون روش کامپوننت ها رو نمیاره
یکی مشکل منو بگه که تو صفح قبل گفتم...ویندوزو SP3 هست واسه بار دوم رفتم تو گیم صفحه سیاه شد هر چیم صبر کردم نیومد بالا بازی...کرکم باز ریختم نشد...کرک Razor رو هم ریخته بودم...ککککککککککککممممممم ممممکککککککککککک
دوستان دقت کنین وقتی اکانت رو ساختین توی میلتون یه میل میاد واسه اکتیو کردن که باید حتما اکتیو کنین
من خودم نمیدونم چی کار کردم که افلاین هم میتونم بازی کنم
کسی اینو نمیتونه حل کنهنقل قول:
رپیدشیر خیلی داره اذیتم میکنه کسی لینک کرک فیدور رو از جای دیگه نداره
من حدودا 20 درصد رفته بودم.سیوامو دارم.منظورمو متوجه نشدین.سیوا رو کلا بعد از تعویض ویندوز یا بهتره بگم نصب دوباره بازی نمیخونه..فکر کنم راهی ام نداره.باید از اول برمنقل قول:
آقا من بازی رو اجرا کردم فقط ی مشکل دارم اینم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور کارت گرافیکمم 180.48 مدل کارتمم 9600GSO چه کنم حالا؟؟؟؟
-----------
ی مشکلی هم که دارم اینه که بعضی اوقات میرم توی بازی بازی خیلی کنده حتی توی منو بازی و باید ریستارت کنم دوباره ویندوز بالا بیاد دوباره برم توی بازی
دوستان من راه حل نگه داشتن سیو ها بعد از تعویض ویندوز رو پیدا کردم.و تو تاپیک بازی گفتم.اینجا هم می نویسم که استفاده کنید.
(حیف که خودم زودتر نفهمیدم و سیو 49% بازی سوت شد.)این هم راه حل :
شما باید قبل از عوض کردن ویندوز، فولدر Rockstar Games با آدرس :
D:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
و همچنین فولدر Microsoft Games for Windows - LIVE که مسیر نصب دیفالتش :
D:\Program Files
هستش رو کپی کنید.البته مشخصه که منظور از D ، درایوی که ویندوز توش نصب شده و منظور از Admin ، نام کاربریتون هست.در ضمن اگر هر کدوم از این 2 تا فولدر رو کپی نکنید، سیو هاتون سوت می شه.
موفق باشید.
آقا کسی نیست کمک کنه ما امشبرو از این بازی فیض ببریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
----
راستی تنظیمات بازی رو حتی روی low هم امتحان کردم ولی مشکل حل نشد:41:
چرا صفحه در بازی پردازش نمی شه
آقا یعنی هیچ کس نمیتونه 29 کیلیوبایت برای ما یه جا غیراز رپیدشیر آپ کنه(کرک فیدور)
سلام beny nvd
ببین نمیشه این موشن بلور و deph of field بازی رو بعد از نصب پچ غیر فعال کرد .. آخه کمی افت فریم میده ... ؟
چه دستوری باید بنویسم تا disable شه ... ؟
شما تکسچرهاتون لود نمیشه از صفحه اول کمک بگیر.در ضمن کم شدن سرعت هم با پچ حل میشه فکر کنم.نقل قول:
خدمت شما :نقل قول:
کد:http://upload.--------.com/1/1229458982.zip
آی کسی نمیخواد یکم از خود گذشتگی بکنه.همش 29 کیلوهنقل قول:
راه حل در پست اول اضافه شد .
فکر کنم پچ نیز نصب باشه !
دوستان یک نکته سعی کنید بازی رو قبل از نصب پچ ابتدا کرک کنید و بعد پچ رو نصب کنید که در اینصورت نیازی به کرک نخواهد بود ! برای من که اینطور بود .
من موندم بازیهایی که 10 برابر این گرافیک داره رو مثل فرفره میاد تو بالا ترین تنظیم حالا این gta واسه ما شاخ شده کند میاد
هیچکس جواب مارو نمیدهنقل قول:
آقا من وبیستا 64 دارم
بدون هیچ مشکلی بازیو احرا میکردم ولی الان پچ نصب نمیشه و میگه
grand theft auto iv was not detected
حتی بازی رو پاک کردم دوباره ریختم ولی پچ مصب نمیشه
من پچ رو نصب نکردمنقل قول:
فکر کنم پچ نیز نصب باشه !
دوستان یک نکته سعی کنید بازی رو قبل از نصب پچ ابتدا کرک کنید و بعد پچ رو نصب کنید که در اینصورت نیازی به کرک نخواهد بود ! برای من که اینطور بود
کرکمم مال 1911 الن پچ رو دانلود کنم نصب کنم با کرک مچ می شه؟؟؟؟؟
راستی اینم لینک دانلود پچ از خود سایت راکستار
کد:http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
عزیز من از کرک fed0r استفاده میکنم..اول crack رو اجرا کردم بعد هم پچ رو بدون هیچ مشکلی نصب کردم.البته بازم میگم من با کارت 8800GTOC 512MB با درایور 178.24 با فریم 36 در حالت Texture Medium..Quality Highest..View Distance 42..Detail Distance 100 و دوتا گزینه ی پایین هم به ترتیب روی 100 و 16 هست..راستی این رو هم بگم اونهایی که با ویستا میخوان بازی کنن side bar رو ببندن و از حالت Aero در بیارن..البته خودم این کارا رو نکردم اما احتمالا واسه اجرای بهتر جواب میدهنقل قول:
به نظر من Xp SP3 به درد بازی نمیخوره
من از اون نسخه ی بازی که خودش برنامه ها رو نصب میکنه استفاده کردم..الان 2روزه که بازی نصبه و اصلا مشکل نداره اگه چش نزنن بعضی ها!!Fed0r ساخت اکانت نمیخواد..Offline هم اجرا میشه...فک کنم همه چیزو گفتم
کسی نیست جواب بده؟ :41:نقل قول:
آره برای من هم همین ارور رو میدهنقل قول:
هیچکس جواب مارو نمیده
آقا من وبیستا 64 دارم
بدون هیچ مشکلی بازیو احرا میکردم ولی الان پچ نصب نمیشه و میگه
grand theft auto iv was not detected
حتی بازی رو پاک کردم دوباره ریختم ولی پچ مصب نمیشه
البته یه بار نمیدونم چی کار کردم اجرا شد ولی نصب رو که میزدی همه اش ایراد میگرفت
یا باید abort رو میزدی که کنسل میشد
یا باید retry رو میزدی که تلاش بیهوده بود
یا باید ignore رو میزدی که باز هم بیهوده بود
خلاصه خدا میدونه تا کی سر کاریم با این مشکلات بازی
فعلا که سرگرم شدیم و سر کاریم ، خوش میگذره
2 سال دیگه که سیستم ها پیشرفته شد و تونستیم که راحت اجراش کنیم
میاییم این پست ها رو به عنوان خاطره میخونیم و به خودمون میخندیم
همچنان منتظر اعلام error های جدید هستیم
من پچ رو نصب کردم ی کمی مشکل تکستچر ها حل شد ولی باز هم خیلی زیاد مشکل داره و اصلا بازی کردن لذتی نداره
بعضی چیز ها اصلا لود نمی شن اونا ای هم که می شم دیر لود می شن
درضمن وقتی داخل بازی ام بعد از 5 دقیقه بازی کند کند می شه و اصلا نمی شه بازی کرد باید ی جوری از بازی بیای بیرون یا ریستارت کنی واقعا هیچ راهی نیست مشکل حل بشه
یا این که ما باید قید این بازی رو بزنیم
کسی منو رهنمایی نمیکنه ببینم مشکل چی.
این ارور را میده.
Gta iv fatal error rmn40
دوستان کسی اینجا زبان ترکی ، ترکیه بلده.
من یه فروم پیدا کردم که در باره بهتر شدن بازی یه چیزایی گفته:
اگه کسی چیزی فهمید برای بقیه دوستانم بگه..کد:http://forum.donanimhaber.com/m_20603454/mpage_198/key_/tm.htm
ممنون...
اقا من ایD:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Rockstar Gamesنو پیدا کردم و کپی هم کردم ولی windows live که تو پوشش یه دایرکت ایکس بیشتر نیست؟؟؟؟!!!نقل قول:
نقل قول:
من هم همين مشكل لود نشدن تكستچرها رو داشتم ولي 100 در صد حل شد !
اينو بخون :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3266830&postcount=32
سرويس پك 3 مي خواد !نقل قول:
کسی منو رهنمایی نمیکنه ببینم مشکل چی.
این ارور را میده.
Gta iv fatal error rmn40
خیلی ممنون دوست عزیز مشکل لود تکستچر ها با این چیزی که دوستان گفتن حل شد ولی ی مشکل خیلی جدی دیگه هم دارم
بازی خیلی تیک می زنه در حدی که اصلا نمی شه بازی کرد و دوست داری کیس رو با ی چوب بیسبال داغون کنی
گرافیکم من 9600 درضمن آخرین دایور هم که دوستان گذاشتن رو دانلود کردم نسخه ی 180.84 رو ولی باز هم حل نشده
ناگفته نماند همه تنظیمات رو روی low هم گذاشتم باز هم تیک می زنه و ...
توی تنظیمات هم از 750 تای که اجازه می ده (شاید هم یکم بیشتر) من فقط 350 تاشو استفاده می کنم ولی باز هم افت فرم به صورت خیلی چشمگیری داری در حدی که از بازی کردن منصرفت می کنه
خلاصه اعصابم خورده خورده
دیگه نمی دونم چی کار کنم درضمن کرک من مال 1911 (البطه می دونم که به این اصلا ربطی نداره)دیگه عقلم به جای نمی رسه!!!!!!!!!!!!!
------------
کسی ازدوستان بازی رو روی لپ تاپ اجرا کرده؟؟؟ بدون مشکل؟؟؟
benyyyyyyyyyyyyyy :19::19::19::40::19::19::19:نقل قول:
:31: