به نظر من گرافیک شیفت در کل از این خیلی بالاتره و چشم گیر تر . ولی یه سری لایتینگ افکتهای این بهتر هست .
ولی در مورد صدای موتور . این صدای موتور حرفه ای واقا عالی هست و همین باعث میشه آدم چندین ساعت بشینه
پای بازی .
Printable View
به نظر من گرافیک شیفت در کل از این خیلی بالاتره و چشم گیر تر . ولی یه سری لایتینگ افکتهای این بهتر هست .
ولی در مورد صدای موتور . این صدای موتور حرفه ای واقا عالی هست و همین باعث میشه آدم چندین ساعت بشینه
پای بازی .
ببينم . من هنوز نگرفتمش مي خواستم بدونم ايا در كل از شيفت بهتره ؟
نقل قول:
:5:
دوست عزیز این بازی با Shift اصلا فابل مقایسه نیست یعنی در
یک سطح نمیگنجن فقط تنها تشابهشون در مسابقات اتومبیل رانی
هستش. ولی اگر قبلا سبک رالی بازی کرده باشی میفهمی بازی چیه.
شما یک سری به محافل تخصصی game تو سایت های خارجی بزن و نظرات فوق تخصص ها رو بخونی به اضافه نقد ها و امیتاز های بازی به خصوص برتری گرافیکی میبینی که shift یک شکست و ضعف مطلق محسوب میشه جلوی این بازینقل قول:
:20:من هنوز بازي رو نگرفتم. ولي ميدونم چيز خفني هستش . البته نظر pedram رو هم كه ميگه shift شكست خورده قبول ندارم. به اندازه خودش فروش كرد. در ضمن يكسري تكنيك توي هر بازي هستش كه اون رو متمايز ميكنه. وگرنه dirt ميشد nsf يا cod ميشد bia.
آخر اين بحث هم اگر بخواد پيش بره ميرسه به اينكه ليلي زن بود يا مرد؟ هركسي شايد از سبكي خوشش بياد. مثلا من از warcraft خوشم نمياد ولي بازي موفقي هستش.
البته من نميخوام تو كار بزرگان سايت دخالت كنم، ولي همونطور كه هميشه گوشزد ميكنيد اينجا فكر نكنم جاي مقايسه باشه.
بايد بيشتر به مسائل فني بازي و ساخت بازي برسيم. شرمنده.
حالا كسي از استوديو ساخت بازي عكسي داره يا اطلاعاتي داره ممنون ميشم بزاره
در ضمن AMDDEVIL، هر جفت بازيهارو بخري فكر نكنم از 10 هزار قيمتش بيشتر بشه. هردوشو بخر كه ارزششو داره
دوست عزیز من نگفتم shift شکست خورده یا فروش نکرده ( گرچه فروش یک بازی نمیتونه دلیل مطلق بر موفق بودنش باشه )نقل قول:
من گفتم shift و کلا nfs با وجود حمایت ابر publisher مثل ea با اون همه سابقه جلوی این بازی اصلا بحثش نیست
این رو منتقدین و pro gamer های دنیا هم صحه گذاشتن روش
در کل حق با شماست جای مقایسه اینجا نیست
بهتره از بازی لذت ببریم :10:
قربونت برم pedram كه حرف آدم رو ميگيري. البته اگه ميخواست nfs هميشه موفق باشه كه نميشد گفت بازار جهاني. بايد يه جاهايي هم يكي يه دنده معكوس بكشه دور موتور روي 7 برسه بقيه رو براي 2 دور از پيست رقابت جهاني عقب بزاره. به اين ميگن حس رقابت در عرصه توليد game كه ما نداريم.
ببخشيد زياد از بحث خارج شديم. توي اين شماره ، منظره از داخل ماشين چطوريه؟ فرمون رو نشون ميده؟ آينه ها؟
امروز ميخرمش
خوب شاهین جان بحث اینه که nfs از most wanted به بعد افتاد تو دور سقوط اونم با 140 تا در ساعتنقل قول:
که 2007 و 2008 و 2009 کمپانی codemasters تونست با 3 شاهکار dirt و grid و dirt 2 تسخیر کنه بخش بزرگی از racing genre رو در کنار عناوینی مثل FM از MS
حالا کاری ندارم
اما از نمای درون بازی عالی کار شده
همه چیز مشخصه و دنده زدن هم باحاله
میتونی انواع و اقسام عروسک ها و اشیا که با پیشروی تو بازی باز میشه رو روی dashboard بزاری و همچنین زیر اینه اویزون کنی
تو 360 میتونی avatar ات رو هم اویزون کنی
هم فرمون رو نشون من هم اینه ها
پاشیدن گل روی شیشه incredible کار شده در حد national team :31:
آره حرفات رو قبول دارم. من از مجموعه اين شاهكارها فقط Dirt 2 رو ندارم.
بزار سر برج يه حالي بخودم ميدم. فعلا 18 تا بازي جديد رد زدم Dirt 2 اوليشه
شما ها از کدوم دوربین بازی میکنین ؟
من که امکان نداره ثابت بمونه همش در حال cycle کردن هستم :31:نقل قول:
اما default ام دوربین far هست
من از دوربین تو ماشین خوششم میاد ولی چون SHIFT بازی کردم به نظر من گرافیک تو ماشین خوب کار نشده :13::13:نقل قول:
ولی هم دوربین تو ماشین خوبه و هم بیرونش:27::27::27:
با صفحه کلید با هر چی رفتی , رفتی !
با کنترولر هم با هر چی رفتی , رفتی !
ولی خدایی با فرمون فقط زاویه جلوی کاپوت یا داخل ماشین !
سلام
نگفتید دوستان آیا برنامه ای برای تست شوک گیم پد هست یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
پس عکس از محیط باری چی میشه. اونایی که خریدن چندتا عکس از تو و بیرون ماشین و محیط بازی بزارن.:10:
با برنامه پیشفرض ویندوز امتحان کنید ... منظورتون از تست چیه ؟نقل قول:
سلام
نگفتید دوستان آیا برنامه ای برای تست شوک گیم پد هست یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
به روی چشم ...نقل قول:
پس عکس از محیط باری چی میشه. اونایی که خریدن چندتا عکس از تو و بیرون ماشین و محیط بازی بزارن
در یه کلام می گم این بازی محشره !
16 عکس از این بازی سراسر هیجان !
تمامی عکس های زیر در حالت حداکثر جزئیات گرافیکی ( Ultra ) در رزولیشن 4XMSAA - 1680×1050 تحت DirectX 11 گرفته شده .
ضمنا یه بنچ مارک هم گرفته شد در حالت DirectX11 که نتیجه به صورت زیر شد :
CPU : Intel Pentium Dual Core E5200 @ 3.66GHZ ( 333* 11)
Mainboard : GIGABYTE EP45-UD3R
RAM : APACER 3* 1GB DDR2 800 CL5
VGA : Sapphire ATI Radeon HD 5770
HDD : MAXTOR 500GB DM23
به زودی تحلیل سخت افزاری این گیم رو هم تهیه می کنم .
.
.
نمیدونم چرا بعضی از دوستان اینقدر تاکید دارن که گرافیک DiRT از Shift بهتره ؟!
کاری به سبک دو بازی ندارم چون هر دو تو سبک خودشون شاهکارن ولی خودتون قضاوت کنید خداوکیلی تو مسابقات Baja که مثلآ
ماشین های سنگین هستن گرافیک ماشین ها یه چیز تو مایه ها بازی ها 10 سال پیشه :41:
حالا بازم گرافیک ماشین های معمول رالی بد نیست ولی در کل رو بعضی قسمت ها خیلی کار شده رو بعضی قسمت ها اصلآ کار نشده !
پیست های مسابقه هم که دیگه اینقدر کم و تکراری هستن که بعد از 10-15 تا مسابقه دیگه همه پیست ها تکراری میشه ، لاقل Shift یه خوبی که داشت تعداد پیست های زیاد مسابقه بود که هیچ وقت تکراری نمیشد !
تنوع ماشین ها هم که دیگه اصل مشکل من هست انگار خواستن از جیب خرج کنن دیگه خبری از ماشین های اصلی رالی نیست ، برداشتن به جاش نیسان 350Z که اصلآ ربطی به رالی نداره یا مثلآ BMW Z4 یا پونتیاک که تا الان هرچی رالی من دیدم این ماشینا اصلآ توش وجود نداشته رو گذاشتن ولی جالبه سیتروئن و فورد ، پژو ، رنو و .. که پایه اصلی همه مسبقات رالی بین المللی هستن حذف شدن :2:
تو سری بعدی DiRT باید منتظر لامبو و فراری و آستون هم باشیم :45:
امتیاز Gamespot به ورژن PC
9
نقل قول:
کد:http://www.gamespot.com/pc/driving/dirt2/index.html
1- هیچ کدوم از هیچ کدوم بهتر نیست، جفتشون فوق الغاده هستند!نقل قول:
2- مطمئنید؟ رو ایکس باکس که این طوری نیست! رو چه تنظیماتی بازی می کنید؟
3- یعنی شما تو 10-15 تا مسابقه هر 9 محیط (7تا کشور) رو باز کردید؟ تو ایکس باکس یه اچیومنتی داشت که نسبتا آخرای بازی می داد و اون هم این بود که : شما در تمام جاده ها مسابقه دادید.
4- این یکی اعتراض وارده و من هم موافقم، نمی دونم چرا سازنگان بازی سبک بازی رو کمی عوض کردن و از WRC بودن خارجش کردن، حتی اگه دقت کرده باشید اسم بازی هم از Colin McRae Rally به Colin McRae Dirt تغییر پیدا کرده و Rally حذف شده.
تنظیمات بازی رو حداکثر گرافیک هست ولی در کل شاید چون ماشین ها اینقدر گل منگلی و پر نوشته و تبلیغات و ... هستن این جور به نظر میاد :19: منم دوربین بازی رو برای کنترل بهتر رو دور ترین دید از پشت ماشین گذاشتم ماشین ها به اون عظمت مثل مکعب مستطیل شدن :31:نقل قول:
2- مطمئنید؟ رو ایکس باکس که این طوری نیست! رو چه تنظیماتی بازی می کنید؟
3- یعنی شما تو 10-15 تا مسابقه هر 9 محیط (7تا کشور) رو باز کردید؟ تو ایکس باکس یه اچیومنتی داشت که نسبتا آخرای بازی می داد و اون هم این بود که : شما در تمام جاده ها مسابقه دادید.
بعدم ما مجبوریم با DX9 بازی کنیم که رنگ ماشین ها رو مات تر نشون میده و رفلکس نور تو شیشه و رنگ ماشین ها به اون صورت جلوه نداره و گند زده به گرافیک بازی ، شما با کنسول این دردسر ها رو نداری :10:
برای زمین ها هم برای مثال مسابقات انگلیس نصفشون تو یه پیست داخل شهری هست با این تفاوت که یه بار بازی از اول پیست شروع میشه یک بار بازی از آخر به سمت اول پیست .
من 60 درصد بازی رو رفتم
گرافیک وحشتناک بالاست
دوستانی که میخوان به عمق Detail و هنر به کار رفته تو بازی پی ببرن میتونن از replay استفاده کنن و با زدن a به حالت pause ببرن و با LT به صورت slow motion میتونین واقعا به بافت ها و فیزیک خارق العاده بازی و همچنین texture های بی نطیر بازی پی ببرید
به خصوص تو زوایایی که دوربین نزدیک ماشین میشه میشه حتی reflect های محیط و نور رو حتی داخل چراغ ماشین ها هم دید
من تا اینجا تقریبا همه ماشین ها رو باز کردم ولی بهترین ماشین هم از نظر handling هم acceleration هم speed ماشین ponitac Solstice GXP بوده که هر وقت با این ماشین میرم تو مسابقه با اختلاف وحشتناکی اول میشم و لذت بسیار زیادی هم میده با ادم
محتوای مخفی: !
تو 360 یک Achievements داره به اسم gate crasher که اگه تو اون مراحلی که باید gate های زرد رنگ رو بشکونید که فیزیک رو بی نظیر به تصویر میکشه , با زدن همه gate ها باز میشه
Xbox 360 از directx 9 استفاده میکنه پس دیگه فرقی با dx9 ورژن PC نداره ! شاید انتظارات شما از گرافیک بازی با ایشون متفاوته !:46:نقل قول:
پدرام جون اون عکس ماله این بازی هستش..:18: .؟
اگه باشه که برم کنسولیش رو بخرم پسر من گذاشتم اخر تنظیماتش تو نهایت روزلیشن ادم خوابش میاد ...یه جور گرافیکش خیلی افت داره...
ولی با اون عکسی که گذاشتی...هیچی نمیشه گفت...
سلام
دوستان من این بازی رو نصب کردم و تا level 12رسوندمش ولی الان مشکلی پیش اومده اونم اینه که رنگ ماشین ها تغییر کرده و همشون رو مشکی نشون میده در صورتی که قبلا اینجوری نبود به نظر شما باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:نقل قول:
حامد جون به شوخی گفتی بخندیم دیگه اره ؟ :31::46:
تا 4 یا 5 نسل دیگه هم هیچ platform نمیتونه همچین model با این detail تولید کنه
نه عکس واقعیشه
در مورد خود بازی بعد از FM که بهترین بازی racing of all time انتخاب شده به نظر من این بازیه از همه نظر :
- گرافیک
- کنترل
- هیجان
- صدا گذاری
- روند رو به رشد
و...
نه این عکس واقعی ماشین هستش :دینقل قول:
پدرام جون اون عکس ماله این بازی هستش..
با هم اومد پستم پدرام جون
1_2 دیقه رو صفحه مونده بودم شرمنده
هیچ کی چرا این جا جواب ادم رو نمیده.اصلا کسی هست تو این تاپیک.بابا چه خوشا مد گویی گرمی میکنین شما ها.نقل قول:
لا قل یک نفر فایلای سیوش روبه طور کامل واسم اپ کنه شاید یک فرجی شد راه افتاد:18::41::41::41::41:
سلام ....
یحتمل این سوالم تکراریه ! بازی من سیو نمیشه ! میدونم باید چیکار کنم اما وقتی میرم توی xlive قسمتی برای ساخت اکانت آفلاین نداره !؟
باید چیکار کنمش !؟
ضمنا تکسچر های چراغ عقب ماشینا برام لود نمیشه مشکل از چیه ؟!
من متاسفانه چون نمیتونم این بازیو زیاد بازی کنم به همین دلیل وقت نمیشه به تمام جزییات بازی سر بزنم.
میخواستم بدونم این Liveries هایی که معمولا بعد از هر Race میگریم به چه دردی میخوره ؟
در رابطه با حکایت و روند پیشرفت بازی هم اگر امکانش هست توضیح بدید.
نقل قول:
سلام
می تونید راهنمایی بفرمایید که کجای ویندوز میشه تست کرد. ؟
با تشکر...
control panel\ Game controllers\ روی گیم پد 1 یا 2 دبل کلیک کن بعد همه دکمه ها رو میتونی تست کنی و برای تست ویبره اون بالا vibration test داره روش کلیک کنو تست کننقل قول:
کسی برای این مشکل راه حلی نداره؟نقل قول:
احتمالا بد دانلود شده و ناقصنقل قول:
تو رو خدا یکی کمک کنه.دهنم سرویس شده تا بازی رو دان کردم.
منم دقیقا مشکل شما رو دارم منم از اینترنت دان کردم لطفا یکی از دوستان نحوه نصب رو توضیح بده.نقل قول:
حجم بازی من 9.11گیگ هست .حجم دقیقبازی رو هم بگید .
ممنون.:11:
متاسفانه ماله منم مشکل داره ، اما نه در این مرحله ، بلکه در اونجائی که تصاویری از یک مجله میاد و ... !!
مشکل از کجاست ؟
13 درصد از بازیو رفتم 1 بار تا حالا اول شدم...همش دوم یا سوم میشم. دیگه بازوم درد گرفته انقدر مراحل رو تکرار کردم که بلکه شاید اول بشنم.
-------------------------------------------------------------------------
حجم بازی من 9.25 هستش....خوب هم کار می کنه...
liveries یک جور هایی همون custome های از قبل اماده شده برای ماشین ها هستن که از sponsor های مختلف با طرح ها و رنگ های مختلف اماده شدهنقل قول:
که تو قسمت customize میتونید استفاده کنید برای هر ماشین
پیشرفت بازی هم مثل همه بازی های racing دیگه باید event ها رو انتخاب کنید و برنده شید تا level باز بشه
و هرچی level بره بالاتر کشور های مختلف و داخل کشور ها event های بیشتر باز میشه
نقل قول:
قسمت customize دقیقا کجاست ؟