چطوری باید آپدیت کنبمنقل قول:
چطوری باید آپدیت کنبمنقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: [RIGHT
آقا این McAfee Enterprise قدرت ویروس یابیش خوبه ؟؟؟؟؟ قدرت پاک کردن ویروساش چطور ؟؟؟؟ سیستم رو سنگین نمیکنه ؟؟؟؟ البته یه سیستم دوال کور معمولی با 2 گیگ رم رو ؟؟!!
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دروودنقل قول:
من چند سال پیش از نسخه اینتر پرایز ورژن 8.5 i استفاده می کردم کنار فابروال زون الارم.اون موقع یاد مه که خیلی از دوستام که انتی های
دیگه رو داشتن خیلی زود به زود ویروسی میشدن .فکر کنم حدود 2 سال از ش استفاده کردم اون موقع راحت با ip ایرن ابدیت میشد.
ولی چند ماه پیش از نسخه 8.8 با پچ 3 استفاده کردم حدود 2 ماه تست کردم با ویروسایی که دوستان عزیز تو انجمن گذاشتن راستش همزمان
با مکافی کسپر. کمودو و امسی سافت را دشتم تست میکردم . اکثر اوقات مکافی اینتر پرایز که داشتم تست میکردم حدود 30 درصد انتی های
دیگه تشخیص میدا .برای همین به دلم ننشست.
به نظر میرسه هر کار بر باید خودش با مطالعه و تجربه شخصی و البته جمعی محصول امنیتی خودشو انتخاب کنه راستش من خودم اعتقادی
به امار موسسات و وبسایتهای تست انتی ندارم.خودم تا به هم ثابت نشه چیزی رو نصب نمیکنم.
به هر حال نمیشه هم از کنار سابقه مکافی و فراگیری اون خصوصا تو خود امریکا به راحتی گذشت.ولی فعلا مکافی تو نسخه های جدید
نتونسته لا اقل منو راضی کنه.
امیدوارم بتونید با تجربه خودتون و کمک دوستان به محصول دلخواهتان برسید.
پاینده باشین
مکافی از تکنولوزی کلود استفاده میکنه در زمان تست باید به نت متصل باشه از اونجایی که در ت ح ر ی م هستیم از این قابلیت نمیشه استفاده کرد در نتیجه میزان شناسایی پایین میاد.نقل قول:
نسخه اینتر پرایز تا جایی که من میدونم روزی 1 باز بیشتر اپدیت نمیشه به نظر من نمیشه گفت میزان شناسایی کمی داره
دوستان من آپدیت جدید رو از سافت گ ذر گرفتم . فقط باید روش کلیک کنم و فایل رو اجرا کنم ؟؟؟؟ من McAfee Enterprise 8 رو دارم . ( حتما جواب بدید ) و اینکه وقتی آپدیت میشه به چه نسخه ای آپدیت میشه ؟؟ ( کجا میتونم اینو ببینم ؟؟ )
نکته دیگه که جالب بود برام اینکه McAfee وقتی فلشم رو ویروس یابی کرد ویروس رو پیدا کرد و گزینه Clean رو هم داد بهم که وقتی زدم تمام فایلها سرجاشون بود ولی یه جورایی انگار ویروس از ریشه فایل حذف شده بود !!!!!! چون بار دوم خبری از ویروسایی که McAfee پیدا کرده بود نبود و البته میخوام با یه سیستم دیگه و آنتی ویروس Avira Free که هرلحظه آپدیت هست هم امتحان کنم !
از لحاظ سبک بودن هم خیلی خوبه چون همیشه On Access Scan فعاله و زیاد کند نمیشه سیستمم ( خیلی معمولی )
به هر حال جواب سوالمو بدید . ممنون میشم .
سلام
بله فقط کافیه فایل اپدیت رو اجرا کنید و در پنجره باز شده گزینه next بزنید.
کنار ساعت روی ایکون مکافی راست کلیک کنید و گزینه about انتخاب کنید در پنجره باز شده میتونید ورزن انجین و تاریخ اپدیتها رو ببنید.
و همچنین میتونید این ادرس در بخش تنظیمات سرور اپدیت وارد کنید و بدون استفاده از شیلترشکن اپدیت کنید.
ftp.vub.ac.be/pub/mirror-sites/nai/CommonUpdater
سلام
میشه لینک محصولات 2013 رو بذارید ؟
آنتی.../اینترنت س.../توتال !
نصاب آفلاین !
آقا لینکی که بشه به خود آنتی ویروس داد و مستقیم و روزانه آپدیت کنه هست ؟؟؟؟؟ میشه بدید .
یا فقط باید آفلاین آپدیت کرد این آنتی ویروس رو ؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟
دوستان واقعا کسی پیدا نمیشه جواب مارو بده ؟؟؟؟؟
سوالتون چیه؟
سلام ادرس پایین وارد بخش سرور اپدیت مک افی کنید تا به صورت انلاین اپدیت بشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان مکآفی میگوید علیرغم این که شرکت آنتیویروس ساز مکآفی را که حالا اینتل صاحب آن است تاسیس کرده است، از هیچ نرمافزار امنیتی که جزو محصولات مکآفی باشد استفاده نمیکند !
در حقیقت رویکرد او به اینترنت تا حدی محتاطانه است که میگوید لینکهای موجود در ایمیلها را پیش از اینکه شخصا با فرستنده ایمیل تماس تلفنی بگیرد و از صحت محتوا مطمئن شود باز نمیکند.
این جزئیات از یک مطلب جالب در بیبیسی درباره این میلیارد غیرعادی به دست آمدهاند که البته شامل دوره بحثبرانگیز زندگی او در آمریکای جنوبی نیز میشود؛ جایی که بر اثر شلیک دوستدختر ۱۶ سالهاش
نزدیک بود کشته شود و همسایهاش هم در شرایطی بسیار مشکوک مرد !
سلام
آفلاین Installer نسخه های 2014 رو کسی داره ؟ لینکی ... تورنت و ....
سلام؛
نوشته های زیر زنده شدن یه خاطره هست از اینجا و McAfee و کارهایی که الان دارم انجام میدم. :n01:
من جزو اولین کاربران این انجمن بودم (حدود 10 سال پیش یعنی 2004 میلادی) که بحث مک آفی رو هم اینجا راه انداختم، البته کم و بیش به سایت سر میزدم ولی حدود یک سال بود که نیومده بودم اینجا.
برام خیلی جالبه که McAfee یک تاپیک جدا داره و از این بابت خوشحالم.
یادمه همون موقع من اولین تاپیک مک آفی رو اینجا زدم (اگه اشتباه نکرده باشم) که فایل های آپدیت مک آفی رو میذاشتم (خودم فایل های آپدیت رو بصورت یه Setup جدا درست کرده بودم) و برای نسخه Antivirus Plus بود.
بعد ها برای این کار یه نرم افزار نوشتم به نام McAfee Updater که الان نسخه 4.0 رو دارم Release میکنم و تا حدود یه هفته دیگه رسما منتشر میکنم، این بسته نرم افزاری شامل مک آفی نسخه Total Protection هست و کاملا رجیستر شده و آپدیت ها رو هم مستقیم از سایت مک آفی میگیره و مشکل آپدیت هم بخاطر آی پی ایران نداره، در واقع همه کار ها بر دوش نرم افزار کمکی هست که نوشتم یعنی McAfee Updater.
البته تجربه این سال ها باعث شد که تقریبا کاملا به محصولات مک آفی و Tools های اون (بیشتر در مورد Total Protection) آشنا بشم و اگه تعریف از خود نباشه توی این زمینه حرفه ای شدم :n06:
به همین دلیل توی نسخه جدید McAfee Updater هم از McAfee VT استفاده کردم.
با آنتی ویروس های زیادی کار کردم و معتقدم که McAfee به رشد خوبی توی این سال ها دست پیدا کرده، اگرچه از اول هم جزو اولین ها بوده (یادش بخیر با Dr. Salamons توی سیستم عامل Dos).
ببخشین که سرتون رو درد آوردم، یاد گذشته ها افتادم. :n02:
راستی یادم رفت که سایتم (در مورد مک آفی) این هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمی دونم که معرفی سایت با قوانین انجمن مخالف هست یا نه.
یادم رفت بگم که این نسخه ای که گفتم نسخه 2014 هست و همون CD اورجینال مک آفی هست.
دوست عزیز منتظر معرفی برنامه و همچنین تجربیات شما هستمنقل قول:
مخصوصا منتظر معرفی بیشتر این انتی ویروس و بااخص تکنولوژی artemis (فکر کنم جز اولینهای تکنولوژی کلود بین انتی ویروسها بود)هستم
با تشکر
خواهش میکنم.
بله حق با شماست، تکنولوژی Artemis جزو تکنولوژی های فوق العاده جالب مک آفی هم هست. البته همونطور که قبلا هم اینجا گفته شده نباید بفهمه از ایران هستین.
یکی از ویژگی های برنامه McAfee Updater هم همینه، با شما مثل کسی رفتار میشه که انگار تحریم نیستین. همه امکانات رو دارین.
سلامنقل قول:
متاسفانه افلاین اینستالر این انتی ویروس پیدا نکردم
منتظر بقیه کاربران باشید ممکنه راه حلی داشته باشند
ما installer نسخه 2014 رو بصورت آفلاین داریم منتشر میکنیم. (البته از هفته آینده به امید خدا)نقل قول:
داستان عجیب جاسوسی جان مکآفی
در یکی از پستهای پیشین یک پزشک در مورد جان مکآفی برایتان نوشته بودم، به صورت خلاصه نوشته بودم که جان مکآفی -مؤسس شرکت امنیتی و ضدویروس مشهور مکآفی- که دوران بازنشستگی خود را کشور کوچک «بلیز» طی میکرد، به دردسر افتاده بود. به دنبال قتل یکی از همسایگان، پلیس در نظر داشت برای انجام تحقیقاتی او را توقیف کند، اما او با این ادعای عجیب که پلیس بلیز او را خواهد کشت، از بلیز فرار کرد و به گواتمالا رفت. در این کشور هم به دنبال انتشار عکسی از او در یکی از نشریات، از روی متادیتای عکس، مقامات متوجه محل گریز او شدند.
اما چیزی که در این میان مشخص نبود، این بود که چرا جان مکآفی این همه از پلیس بلیز واهمه دارد. جان مکآفی در اقدامی عجیب توضیح داده که چرا این همه میترسیده است:
به گفته مکآفی در وبلاگش او در بلیز، ۷۵ لپتاپ ارزان خرید و با کمک برخیها، برنامههای keystroke که اطلاعات مربوط به تایپ کاربر را ذخیره و ارسال میکنند، روی آنها نصب کرد. بدافزارهای او میتوانستند میکروفن و دوربین لپتاپها را هم خاموش و روشن کنند.
در مرحله بعد مکآفی این لپتاپها را دوباره بستهبندی کرد، طوری که مشخص نباشد، بستهبندی آنها باز شده و سپس آنها را به عنوان هدیه به جمعی از کارمندان دولتی، افسران پلیس، مشاوران وزرا و حتی دوستدخترها و دوستپسرهای شخصیتهای مهم داد!
گام بعدی مکآفی این بود که ۴ نفر را اجیر کند تا به صورت تماموقت، اطلاعات ارسالی را پایش کنند، پسوردهای ایمیل، فیسبوک و اکانتهای دیگر را برای او استخراج کنند.
مکآفی میخواست نوعی جاسوسی گسترده و یا به تعبیر خودش یک برنامه مهندسی اجتماعی گسترده انجام بدهد، بنابراین ۲۳ زن و ۶ مرد را استخدام کرد تا وارد روابط غیراخلاقی با سوژههایش شوند.
جاسوسی او به زودی چیزهای زیادی را برای او مشخص کرد، چیزهای مثل روابط جنسی گسترده، ارتباطهای متنی و چتهای غیراخلاقی، بیبند و باری، حسادت و خشمهای همهگیر.
اما کسب اطلاعات با کامپیوتر برای مکآفی کافی نبود، او تصمیم گرفت که جاسوسی خود را گستردهتر کند و این بار با مراجعه به دو شرکت مخابراتی و فریفتن تعدادی از کارمندان کلیدی آنها، به اطلاعات تماس اشخاص مهم دسترسی پیدا کرد، حالا او دیگر حتی شماره تلفن اشخاصی را که مواد مخدر برای سوژههای او فراهم میکردند، میدانست!
هدف نهایی مکآفی این بود که شواهدی از نفوذ تروریستها به خاک آمریکا و کمپهای آنها پیدا کند، چیزی که به گفته خودش در آن توفیق پیدا کرد، این روزها اگر اخبار سیاسی را دنبال کنید، شاید به اخباری در این مورد برخورده باشید.
او حتی در یکی از برنامههایش توانست بفهمد که نخستوزیر بلیز شخصا دستور قتل یک فرد را صادر کرده است.
اما واقعا انگیزه مکآفی از این جاسوسیها چه بود؟ آیا او یک انگیزه شخصی مثل انتقام داشت؟ آیا مقامات بلیز حقی از او ضایع کرده بودند؟
مکآفی آدم مرموز و غیرقابل اعتمادی است که به هیچ یک از حرفهایش نمیتوان اعتماد کرد. او سابقه خوبی نداشته است، برای مثال او دو سال بعد از نقل مکان به بلیز در فورومی در مورد طرز تهیه یک داروی محرک عصبی نوشته بود! او نوشته بود که بعد از تهیه این ماده، قطرهای از آن روی انگشتش ریخته بود و تحت تأثیر دارو ۴ روز نتوانسته بود بخوابد و توهمات شنوایی و بینایی و پارانویا داشت.
او ادعا کرده بود که سه هزار دوز از این دارو را در کشور بلیز توزیع کرده است. ولی عملا شواهدی از مصرف و توزیع این دارو پیدا نشد.
به راستی مکآفی کیست؟ یک گیک کنجکاو ماجراجو، یک جاسوس مأمورشده با اهداف خاص یا یک خلافکار ذاتی بااستعداد؟
مکآفی بعد از اینکه در گواتمالا دستگیر شد، با تمارض به سکته قلبی مدتی وقت خرید و بستری شد، در این زمان، وکلای او توانستند ترتیب بازگشت او را به آمریکا بدهند
شرکت اینتل اعلام کرد : بزودی برند McAFee به intel security تغییر نام خواهد داد.
مطمئناً همه کاربرانی که با جان مکآفی یا همان مکافی معروف آشنایی دارند و خبرهای متعدد پیرامون این شخصیت جنجالی را دنبال میکنند، در هنگام استفاده از نرمافزار امنیتی ( پکیج های آنتی ویروس و …) McAfee یا جستجوی موارد امنیتی مرتبط با رایانه خود، با عکسها و نام این شخصیت در سراسر اینترنت روبرو شدهاند.
عکسهایی که بعضا آنچنان که باید و شاید طبیعی نیستند و حتی این شخصیت را به همراه اسلحهای در دست به تصویر کشیدهاند. شاید به همین دلیل، مدیر شرکت اینتل در نمایشگاه CES2014 اعلام کرده قصد دارند نام این سری از نرم افزار را در پروژهای یکساله به Intel Security تغییر دهند. البته اعلام شده که لوگوی قرمز رنگ این برند ، همچنان پابرجاخواهد ماند.
اما عکس العمل جان مکآفی به این خبر چه بود ؟ او به این خبر واکنش جالبی نشان داده بود و اعلام کرد از این تصمیم اینتل خوشحال شده است!
وی پس از شنیدن این خبر گفت :خوشحالم که شرکت Intel مرا از بند مشابهت نام با بدترین و افتضاحترین نرمافزار امنیتی موجود بر روی کره زمین نجات میدهد. اینها سخنان من نیستند، سخنان میلیونها کاربر ناراضی و خشمگین است. خوشحالی من از این تصمیم اینتل، فراتر از آن است که با لغات بتوان آنرا توصیف کرد.
شاید جالب باشد بدانید که او پس از ترک شرکت در سال ۱۹۹۴ و در سن ۴۷ سالگی، تمامی شرکت توسط خود او با قیمت ۷٫۷ میلیارددلار به اینتل فروخته شد.
جان مک آفی پس از مرگ یکی از اقوامش و همچنین کشته شدن یکی از همسایگان محل زندگی اش، شدیدا مورد توجه رسانههای خبری قرار گرفت و در نهایت به طرز عجیبی به آمریکا فرار کرد. گفته می شود وی در حال حاضر بر روی دستگاهی ۱۰۰ دلاری کار میکند که مدعی است کاربران را از شر کنکاشهای NSA نجات خواهد داد.
سلام لپ تاپ ویندوز اوریجینال داره و انت ویروس مککافی نصب بوده اما انتی ویروس مککافی بعد چند ماه expire شد اما همیشه موقع ورود به ویندوز یک سری پروسه های مرتبط مثل فایر وال و ... فعال هست و یا اگر تروجانی detect کنه پیام میده یا و مثلا میگه که فلان برنامه مهم رومیخوای اجازه دسترسی به نت بدی یانه؟؟؟؟؟؟؟؟
مکافی برای برنامه ای پیام داد که دسترسی به این برنامه به اینترنت رو چه طوری تعیین کنم من اشتباهی بلاک زدم از طرفی چون اکسپایر شده انتی ویروس مک کافی ام گزینه های برنامه کار نمی کنه و فقظ گزینه buy subsrption فعاله چه کا کنم اون برنامه رو ازبلاک خارج کنم
اوریجینال ماندن ویندوز هم ضروری هست - الان باید چه طوری اون برنامه رو ازبلاک خارج کنم؟؟؟؟
خواهشا کمک کنیددددددددددد
با سلام؛نقل قول:
تنها راه شما برای اعمال تغییر، ثبت موقت مک آفی و دسترسی به تنظیمات اون هست.
برای اینکار می تونین به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنین.
متشکرم برای پاسخ اما در سایت مذکور باید دنبال چه چیزی بگردم؟؟شماره سریال؟ کرک ؟ چه چیزی؟ مرسینقل قول:
این سایت محصولات اصلی مک آفی رو عرضه میکنه (اورجینال و کرک نشده)، شما میتونین با دانلود «فایل ثبت مک آفی 2014» بطور موقت مشکلتون رو حل کنید.
موفق باشین.
سلام توتال پروتکشن مکافی فایل نصب کننده افلاین داره ورژن 2014 یا جدیدتر اون:n12:
کسی لینکشو اگر داره میتونه لینک رو بده؟یا اگر نصب کننده افلاینشو داره میتونه آپ کنه؟
سلام دوست عزیز؛نقل قول:
مگه شما نسخه اصلی رو دارین که دنبال نصب کننده آفلاین میگردین؟ (منظورم سریال اورجینال)
برا تست میخوام خودم زون الارم اکستریم سیکیوریتی نصب دارم عکسش تو امضام هستنقل قول:
سلام؛نقل قول:
برای اولین بار در کشور، سی دی این نسخه از مک آفی (McAfee Total Protection 2014) با "مجوز ارشاد (رسانه های دیجیتال)"، توسط "گروه نرم افزاری نصرسافت" و با همکاری "شرکت همراه ایده گستر رشد" داره پخش میشه، اولین استارت این کار هم، همین امروز در نمایشگاه الکامپ 93 (گیلان) زده شد. فکر کنم به زودی فروش آنلاین هم شروع میشه.
سلام دوستان
من اینترنت سیکیوریتی رو دارم که غیر فعال شده ساپورت شرکت هم میگه ایران تو لیست شرک های هست که US تحریمش کرده
با این وضعیت من چطور میتونم نصب کنم و فعال داشته باشمش؟
در ضمن اصلا اینترنت سیکیوریتی رو نزاشتین واسه دانلود اگه ممکنه بزارین. ممنونم
میتونی بخری قیمتنقل قول:اینترنت سیکیوریتیهس 120 تومن
آدرسشو تو پروفایلت فرستادم
تمامی لایسنس های مک آفی (McAfee) قابلیت ثبت در سایت mcafee.com را دارند.
تمامی لایسنس ها Retail و دارای قابلیت نگهداری هستند.
سلام دوستان من از این نسخه مکافی استفاده می کنم - عکس زیر -
حالا چند سوال دارم :
۱- چه جوری انتی ویروس عیر فعال میشه؟؟
۲ - چه جوری اپدیت میشه؟؟
۳ - این انتی ویروس یه گزینه داره به نام subscription . که expire شده - عکس زیر - . و دایم پیام میده. اصن نمی دونم به چه کار میاد و قیمت تمدیدش هم ۲۰ دلاره . اینو چیکارش کنم که هی پیام نده ..تشکر
سلام دوستان عزیز...
چطور شرکت McAfee حاضر به فروش یا تغییر نام شد؟!!!
اگه اشتباه نکنم این شرکت یکی از قدیمی ترین و ریشه دار ترین نرم افزار امنیتی بوده...
درسته که در سالهای اخیر بسیاری از طرفداراش رو از دست داده بود و اصلا در تست های امنیتی نتایج خوبی نمیگرفت!!
اما در هر صورت نامِ پر آوازه ای داشت و عجیب بود این اتفاق...
علت این عمر چی بوده دوستان؟!!
free McAfee Internet Security- 6-month
دریافت سریال مک آفی اینترنت سکوریتی 180 روزه کاملا قانونی
توجه : برای ورود به سایت مک آفی باید از ابزار دور زدن استفاده کنید.
لایسنس 6 ماهه مک آفی (اینتل)اینترنت سکوریتی 2016
توجه:
بعد از طی مراحل اولیه(وارد کردن ایمیل و نوع سیستم عامل) به صفحه بعد منتقل میشوید.در این قسمت 4 لینک برای دانلود اینترنت سکوریتی به شما نشان داده میشود.با ابزار رفع ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ روی قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنیدومشخصات خود را در سایت مک آفی وارد کرده و اکانتی برای شما ساخته میشود.در اکانت خودتان میتوانید سریال فعالسازی را مشاهده کنید.