-------درخاست راه حل-------
سلام به دوستان خوبم تو پی سی ورد
نور پایین چراغ ماشینم(فلوکس گل) و زنون انداختم ولی وقتی روشن میکنم یکیش هروقت خاست روشن میشه ، گاهی اوقاتم اصلا روشن نمیشه.
کسی از دوستان راه حلی داره!!؟؟؟
Printable View
-------درخاست راه حل-------
سلام به دوستان خوبم تو پی سی ورد
نور پایین چراغ ماشینم(فلوکس گل) و زنون انداختم ولی وقتی روشن میکنم یکیش هروقت خاست روشن میشه ، گاهی اوقاتم اصلا روشن نمیشه.
کسی از دوستان راه حلی داره!!؟؟؟
کلیه مدارات منتهی به لامپ را چک بکنید احتمالا یک اتصال کوتاه وجود داره
سوال از کسایی که با نیسان مورانو رانندگی کردن:
راحتی عملکرد گیربس CVT نسبت به گیربکس اتوماتیک محسوسه ؟
از نظر شتاب گیری چطور؟
ممنون
دوستان مشخصات فنی این ماشین ( که ظاهرا نسل جدید فولکس بیتل هست) چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
دوستان مشخصات فنی این ماشین ( که ظاهرا نسل جدید فولکس بیتل هست) چیه ؟
4 سیلندر خطی
2000 سی سی
115 اسب بخار
شتاب 0 - 100 در 9/11 ثانیه
وزن : 1280 کیلو
حداکثر سرعت : 182
میانگین مصرف سوخت 2/9 لیتر
نوع جعبه دنده : اتوماتیک 6 سرعته
ظرفیت باک : 55 لیتر
اندازه طول / عرض / ارتفاع (میلی متر)
1498/1721/4129
من یه سری سوال در مورد اسپرت کردن ماشین دارم ولی تاپیکی در این مورد پیدا نکردم میخواستم ببینم کجا میشه همچین اطلاعاتی درباره این موضوع پیدا کرد البته بصورت کامل/
شما تا چه حد و چه ماشینی میخواید تقویت یا مدیفای بکنید ؟
سلام دوستان
لطفا در مورد پراید وانت یک مقدار توضیح بدید که توی بازار اومده یا نه و قیمتش چنده و آیا به درد می خوره یا نه؟؟(کارهای متوسط)
مسئله بعد اینکه یک ماشین هایی دیدم مثل همون پراید وانت ولی خب یه خرده ظریف تر بود واقعا قشنگ بود هر چی گشتم ندیدم که چه ماشینی بود من اول فکر کردم پراید وانت هست ولی وقتی عکس پراید وانت رو دیدم متوجه شدم که اون نیست ، اون چه ماشینی هست به نظرتون؟؟؟
با تشکر
سلام
حجم،قدرت،گشتاور و مصرف سوخت موتور ملی(ef7)چه قدره؟
از نظر شتاب گیری در حد خوبیه و از نظر من قابل قبوله مخصوصا بعد از سرعت بالای 90 خیلی خیلی خوب سرعت رو پر میکنه ، خیلی باش حال کردم :8:نقل قول:
راستی من یه سوالی تو ذهنم بود ، چرا تاکسی های ایران رو بدون عوارض گمرکی نمیکنن ؟!
حجم موتور 1645 Cm3نقل قول:
سلام
حجم،قدرت،گشتاور و مصرف سوخت موتور ملی(ef7)چه قدره؟
چون شرکتهای خصوصی وارد میکنن واسه همین سود داره.نقل قول:
سلام دوستان
کسی نیست من رو کمک کنه؟؟!!!
آیا خودرو پراید وانت توی بازار اومده یا نه؟؟اگر اومده چنده؟؟
چه نوع وانتی رو معرفی می کنید واسه کارهای تقریبا سبک و ارازن قیمت باشه؟؟/
با تشکر
بای
فقط در حد نمونه ساخته شده کلیپشم موجود بود یک زمانی پیکان !!!!! مزدا هم خوبهنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی به ذهنم رسید اونم اینکخ وقتی کولر رو روشن میکنیم ، دور موتور ماشین فقط در حد 500 تا میره بالا ، پس چرا اینقدر در مصرف سوخت تاثیر داره ؟ آیا سوخت بیشتری میسوزه تا همون توان قبلی رو ارائه بده ؟
سلام دوستان
معاینه فنی رو بعد از چه مدت باید بگیریم ؟
من مرداد 87 یه ماشین گرفتم و تقریبا بعد از دو سال 24000 کیلومتر باهاش روندم .
الان لازمه براش معاینه بگیرم ؟
استفاده از کولر بدلیل اینکه مستقیم قدرتشو از موتور میگیره باعث میشه چند اسب از قدرت ماشین فدای کولر بشه و اگه شما بخوای با همون شتاب و سرعت قبلی حرکت کنید مسلما سوخت بیشتری لازمه. چیزی بین 10 تا 20 درصد افزایش پیدا میکنهنقل قول:
یه سوالی به ذهنم رسید اونم اینکخ وقتی کولر رو روشن میکنیم ، دور موتور ماشین فقط در حد 500 تا میره بالا ، پس چرا اینقدر در مصرف سوخت تاثیر داره ؟ آیا سوخت بیشتری میسوزه تا همون توان قبلی رو ارائه بده ؟
اگر برای سلامت خود ماشین میگید خب هر ماشینی باید هر چند ماه یه بار یه بخشهای ازش چک بشهنقل قول:
سلام دوستان
معاینه فنی رو بعد از چه مدت باید بگیریم ؟
من مرداد 87 یه ماشین گرفتم و تقریبا بعد از دو سال 24000 کیلومتر باهاش روندم .
الان لازمه براش معاینه بگیرم ؟
ولی گرفتن معاینه فنی برای ماشین هر سال ضروریه و فکر میکنم نگرفتنش جریمه داره
هر ماشین از موقع تحویلش 2 سال نیاز به گرفتن معاینه فنی ندارهنقل قول:
توی تهران فکر میکنم هر ماشین 1 سال یکبار و در شهرستانها هر 6 ماه یکبار باید مورد بازدید قرار بگیره:10:
منظور از بیشترین گشتاور در فلان درو در دقیقه چیه ؟
الان ماشین مدل جدید دو دفرانسیل داریم ؟ بجز شاسی بلندها
منظور از OFF road چیه ؟
منظور رانندگی در جاده های سخت و نا همواره !نقل قول:
منظور از OFF road چیه ؟
نقل قول:ممنون از شما دو دوست عزیز :11:نقل قول:
معاینه رو برای جریمه نشدن میخوام و ظاهرا تا دوسال نیاز به گرفتن برگ معاینه نیست.
اما یه چیز رو نمی دونم. من ماشینم رو مرداد 87 گرفتم و الان میشه دوسالش ، روی کارت ماشین هم که غیر از سال تولید ماشین چیز دیگه ای نیست ، خب مامور راهنمایی و رانندگی چطوری میخواد بدونه که دو سال از کار این ماشین گذشته یا نه ؟ :20:
من پرسیدم نداشتن معاینه فنی جریمه دارهنقل قول:
معاینه رو برای جریمه نشدن میخوام و ظاهرا تا دوسال نیاز به گرفتن برگ معاینه نیست.
اما یه چیز رو نمی دونم. من ماشینم رو مرداد 87 گرفتم و الان میشه دوسالش ، روی کارت ماشین هم که غیر از سال تولید ماشین چیز دیگه ای نیست ، خب مامور راهنمایی و رانندگی چطوری میخواد بدونه که دو سال از کار این ماشین گذشته یا نه ؟
ولی اینقد سفت و سخت نیست یعنی پلیس زیاد کسی رو بخاطر نداشتن معاینه جریمه نمیکنه مگر اینکه بخواد اذیت کنه
در مورد سوالتون هم نمیدونم چطر میفهمه . شاید تا آخر 89 گیر ندن :دی ولی بعد از دوسال باید برچسبشو بگیرید :46:
---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:26 AM ----------
گشتاور نیرویی هستش که از دوران حول یه محور بوجود میاد که تو ماشین منظور گشتاور میل لنگ هستش. گشتاور با ضرب در یک متغیر تبدیل به قدرت ماشین بر حسب اسب بخار میشهنقل قول:
منظور از بیشترین گشتاور در فلان درو در دقیقه چیه ؟
تو ایران منظورتونه یا خارج از ایران؟نقل قول:
الان ماشین مدل جدید دو دفرانسیل داریم ؟ بجز شاسی بلندها
داخل که فکر نکنم جدید داشته باشیم الان اکثر ماشینهای خانوادگی رو دیفرانسیل جلو میسازن
ولی اکثر مدل های آئودی دو دیفرانسیل هستن
دوستان ماشین خوب تا سقف 20 تومن چی بگیرم....؟؟؟
دوست عزیز لطفا سوالتون رو در جای خودش مطرح کنیدنقل قول:
مشاوره برای خرید خودرو
تاپیک به این اسم پیدا نکردم:13:نقل قول:
نقل قول:
تاپیک به این اسم پیدا نکردم
بابا تاپیک به این گندگی!کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=279
سلام
خوفین
یه سوال فنی
چی مشه که ماشین به روغن سوزی می افته
بعد راحل چی
کار لوله بخار چیه
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
بعد یه سوال دیگه تایپی به اسم تعمیر گاه پی سی ورد داریم
سلام دوستان
اگه ممکنه کمی درباره شرکت تیونینگ منصوری توضیح بدید
راسته میگن صاحبش ایرانیه؟
بله صاحبش ایرانیه و در المان فعالیت میکنه، اینم یه بیوگرافی کوچک از منصوری:نقل قول:
(مرکز تیونینگ "منصوری"، توسط آقای "کوروش منصوری در کشور آلمان به ثبت رسیده است. وی با تجربه ای بیست ساله در صنایع خودروسازی انگلستان، این شرکت را با هدف ارتقاء اتومبیل های بنتلی و آستون مارتین، در زمینه های تقویت موتور، بهبود آیرودینامیک، به کارگیری از رینگ های آلیاژی سبک وزن و ایجاد تغییر در داخل اتاق با استفاده از لوازم دست ساز بنا نهاده . مرکز تیونینگ منصوری برای دستیابی به بهترین هندلینگ، ایجاد تغییر در مجموعه تعلیق را هم در دستور کار خود قرار داده . مشتری های آقای منصوری می توانند به میل خود سفارش تزیین و ترکیب اتاق داخل را بدهند زیرا با وجود مرغوبترین مواد اولیه شامل چرم در رنگهای مختلف، قطعات فیبر کربنی، غربالهای متنوع فرمان ، مجموعه پدالها و اهرم ترمز دستی، هر سلیقه ای را می توان راضی کرد.
کوروش منصوری پايه گذار کمپانی منصوری در آلمان و انگليس تقريبا رقيبی در این کلاس ندارد زيرا این اتومبيل ها بقدری کامل هستند که کمتر کسی جرات تغيير دادن انها را دارد برعکس کمپانيهای تيونينگ آلمانی که بيشتر به بالا بردن قدرت فکر میکنّند منصوری بيشتر با پارامترهای زيبائی شناسی اتومبيل بازی میکند. در حقيقت منصوری را به دليل ایرانی بودنش میتوان به نوعی بيژن دنيای اتومبيل دانست ، اینم سایت شرکت منصوریکد:www.mansory.com
یه سوال من خیلی تو تلوزیون دیدم که اگثر ماشین های خارجی جلوی ماشینشون دوربین دارند که هر وقیت ماشین را می رانند شروع به فیلم برداری می کنه می خواستم بدونم واسه چی دوربین جلوی ماشین می گذارند واگه روی ماشین خودمون نصب کنبم قیمتش چند می شه؟
اکثر ماشین ها ندارننقل قول:
اون ماشین هایی که تو تلویزیون میبینی برای آزمایش به دوربین مجهز شدن و یا دوربین های ماشین های پلیسن
فیلم برداری بدون مجوز در بعضی از کشور ها جرم محسوب میشه (البته تو ایران رو نمیدونم) و خودرو های شخصی مجهز به دوربین نیستن
بعضی ماشینا (بیشتر آلمانی) هم دوربین مخصوص تاریکی دارن تا راهی که میرن رو واضح ببینن.نقل قول:
یه سوال من خیلی تو تلوزیون دیدم که اگثر ماشین های خارجی جلوی ماشینشون دوربین دارند که هر وقیت ماشین را می رانند شروع به فیلم برداری می کنه می خواستم بدونم واسه چی دوربین جلوی ماشین می گذارند واگه روی ماشین خودمون نصب کنبم قیمتش چند می شه؟
دوربین هایی که شما میگین دوربین های night vision یا گرما سنج هستن که نیازی به مجوز ندارن و بیشتر روی ماشین های لوکس نصب میشن تا موجودات زنده و مسیر های تاریک واضح دیده بشننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا اکثر ماشین های عمومی که تو کانال اکللی ترکیه نشون می ده حوادث واقعی که مثلا که هنگام تصادف کی مقصره وبا نشان دادن این فیلم کار مامور هم راحت می شه.
نقل قول:
سلام
خوفین
یه سوال فنی
چی مشه که ماشین به روغن سوزی می افته
بعد راحل چی
کار لوله بخار چیه
وقتی که موتور خا ک می کشه به روغن سوزیی افته
این خاک وگرد وغبار با عبور از فیلتر هوا ماشین و رفت به سرسوپاپ هوا درون سیلندر ها می نشینه
و با بالا و پایین شدن پیستون با عث اسیب دیدن رینگ پیستون
و در نهایت موجب ایجاد خش در داخل سیلندر می شود
که این امر باعث می شود رینگ پیستون نتو اند روغن موجود را سیلندر را دار هر بار که بالا و پایین میرود تمیز کنند و با هر با انفجار که در داخل سیلندر انجام می شود مقداری از روغن موتور نیز می سوزد OK
راه حل
در مراحل اول باید موتور باز شود رینگ پیستون عوض می شه
مرحل بعد که ایجاد خش در سیلندر هست باید بوش بخورد
مرحل بعد هم موتور جا میزند (قفل می کنند )
اگه جایی اشتباه بود دوستان کمک کنند
آیا نسل جدید مگان قراره وارد بشه ؟
کلا آیا ماشین های جدیدی در محدوده ی 30 تا 40 میلیون قراره بیاد ؟؟
کسی جواب پست بالا رو نمیدونه ؟
یه سوال دیگه : جریان این مگان 7 دنده (دستی) چیه ؟ تبلیغش رو توی خودروی امروز دیدم . آیا گیربکس های فعلی این ماشین مشکلی داشتند ؟ این 7 دنده بودنش چه نکات مثبتی داره ؟ اصلا روی این موتور 7 دنده لازمه ؟
سلام . چراغ چک ماشینم معمولا روشنه . تعمیرگاه هم بردمش گذاشته زیر کامپیوتر گفته مشکلی نداره فقط یه سیم هست زیر ناک سنسور ، وقتی توی دست انداز میفتی میخوره به سنسور چراغ چکت رو روشن میکنه ، حالا این مشکل رو چطوری حلش کنم ناک سنسور کجاست
ماشین چیهنقل قول:
سلام . چراغ چک ماشینم معمولا روشنه . تعمیرگاه هم بردمش گذاشته زیر کامپیوتر گفته مشکلی نداره فقط یه سیم هست زیر ناک سنسور ، وقتی توی دست انداز میفتی میخوره به سنسور چراغ چکت رو روشن میکنه ، حالا این مشکل رو چطوری حلش کنم ناک سنسور کجاست
ولی فکر کنم باید زیرش واشر بزاری