بله کفایت میکنهنقل قول:
Printable View
بله کفایت میکنهنقل قول:
درود
امروز پچ نسخه Company of Heroes 2.500 - 2.501 رو با حجم 112 مگابایت دانلود کردم اما وقتی اجراش میکنم یه همچین پیغامی میاد چیکار باید انجام بدهم؟
ورژن خود بازی تو صفحه اصلی بازی زده 2.500
این نمایی از پیغام خطا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر تو دوست عزیزنقل قول:
سال نو را به شما تبریک میگم
اگر طبق گفته شما ورژن بازی داخل خود بازی 2.500.0 اعلام میشود پس شما در رجیستری مشکل دارید
لطفا به پست 133 مراجعه کنید و آدرس رجیستری و نحوه تغییر ورژن بازی در رجیستری را فرا گرفته و اعمال کنید
موفق و پیروز باشید
:11:
درود بر شما
به همچنین سال نو را شادباش میگویم
گرامی من دستورات را دنبال کردم اما در شاخه ریجستری به مشکل خوردم که پس کلی کلنجار رفتن ایراد را توانستم برطرف کنم
شاخه ریجستری که دوستان بهش اشاره کردن اشتباه هست مسیر درست این است
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall\Company of Heroes]
در اینجا اگر اون دستورات را انجام بدید آپدیدت ها به راحتی انجام میشه
خواهشمند است اون پست 133 را ویرایش کنید ممکنه بسیاری که قطعا هم ویندوز هفت 64 بیتی دارند با مشکل روبرو شوند که بسیاری از دوستان در پستهای پسین این مشکلات رو هم عنوان کرده بودند
سپاس
من پس از آپدیت ها توانستم به آسانی بازی را اجرا کنم با ورژن دلخواهی که خواستم
اما خواستم اون سه تا کمپ نخست را باز کنم نتوانستم؛ یکی از دوستان در پستش اشاره کرده بود که سه تا ایمیج باید در درایو مجازی قرار گیرد تا بشه سریال ها رو ست کرد
من نتونستم اون امیج ها رو بگیرم یکی از لینک ها رو هم گرفتم با برنامه UltraISO هم باز کردم اما انگار فایل امیج ها خالیه
خواهشمند است اون سه فایل ایمج که باید برا سه درایو مجازی استفاده بشه رو دوباره یه جا آپلود کنید
سپاسگذارم
درود بی پایان بر شما
شوربختانه در مورد پست های قدیمی امکان ویرایش وجود ندارد
با امید به ایزد یکتا در آینده ای نچندان دور پست 133 را بروزرسانی و دوباره گذاری خواهم کرد.
در مورد ایمیج ها نیر دوستان و من در این تاپیک بسیار نوشته ایم
برای باز کردن کمپین ها شما میتوانید از راه ساده تر که اعمال فایل های رجیستری است استفاده کنید
این هم لینک سه فایل رجیستری برای باز کردن سه کمپین :
راه دیگر هم استفاده از ایمیج ها تنها و تنها در برنامه Deamon هستکد:http://www.mediafire.com/?zq47g3gaqr5rsqw
این ایمیج ها ساختگی و تنها برای فریب بازی و باز کردن کمپین ها ایجاد شده اند و به همین علت به قول شما چیزی در داخلشان نیست.
موفق و پیروز باشید
تو این بازی فقط مراحلی که خود بازی داره رو میشه بازی کرد مثل نورماندی؟نمیشه مثل سری های دیگه خودمون از ابتدا ارتش بسازیم و بریم جلو؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
تفاوتی بین این نسخه و نسخه های قبل این بازی نیست
شما می توانید مراحلی چون نورماندی را بازی کنید و از سیر داستانی آن پیروی کنید
و یا اینکه به بخش مولتی بروید، آنلاین (آفلاین با کامپیوتر) در هر نقشه ای و به ابتکار خود بازی کنید
موفق باشید
با سلام
دوستان عزیز یک خبر نه چندان خوب دارم
دست اندرکاران بازی کمپانی اعلام کردند که سرورهای این بازی در روز 17 اردیبهشت سال 92 (که همین امسال باشه) برای همیشه خاموش خواهند شد.
دوستانی که علاقه به ادامه این بازی در بخش آنلاین دارند طبق پیشنهاد صاحبان بازی می بایست از این پس از استیم استفاده کنند چراکه بخش آنلاین بازی از روز تعیین شده تنها با سرورهای استیم فعال خواهد بود.
تا اینجا خبر بدی نبود اما قسمت بد و شوکه کننده ماجرا اینجاست:
شما برای اینکه بتوانید از این پس آنلاین بازی کنید باید ورژن جدید بازی را از استیم دانلود کنید که فقط و فقط 9 گیگابایت ناقابل هست.:n04:واقعا این قسمتش خیلی خیلی بی معناست
چی میشد اگر یک پچ میدادید؟
اگر کسی از دوستان راهی برای دانلود نکردن این 9 گیگابایت پیدا کرد خواهش میکنم اینجا اعلام کند تا ما هم استفاده کنیم
موفق باشید
درود
نیما جان
اگر برایت زحمتی نیست فایل اورجینال بازی رو برامون بزار
من اومدم بازی رو تو لپ تاپ نصب کنم
همه چی به خوبی پیش میرفت گویا پیچ هایی که دانلود کنم رو لپ تاپ جواب نمیده فکر کنم مشکل فایل اورجینال بازی رو داره
ورژن بازی هم 2.500 هست
برام عجیبه که چطور تو کامپیوتر رومیزیم خوب جواب داد تو لپ تاپ داره رو اعصاب راه میره
راستی نگفتید هزینه خرید بازی اورجینال چقدر است؟
درود
فایل برای شما آپلود و لینک قرار داده شد.
اگر مشکلتان حل نشد حتما یک عکس از اروری که میگیرید برایم بذارید تا بهتر کمکتان کنم.
قیمت CD-Key برای شما پیغام خصوصی شد.
موفق باشید
کد:http://www.mediafire.com/?976b1asigieopaf
درود
نیما جان
هوس کردم نسخه Company of Heroes: Opposing Fronts
رو نصب کنم با این نسخه یی که باهاش آنلاین هم استفاده میکنم مشکلی نداره؟یه وقت نزنه کی ها و کرک ها رو بپرونه
راستی ترینر هم براش گیر میاد؟:دی
سلامنقل قول:
آقا شما زمانی که نسخه Tales of Valor را نصب کردید یعنی نسخه یک و دو را دارید
شما برای اینکه بتونید کمپین های Opposing Front را بازی کنید دو راه دارید
یا می بایست از کرک استفاده کنید و یا سریالش را خریداری کنید ( که ارزشش را ندارد)
موفق باشید
درود
نه نیما جان بیشتر برای حالت skimers خواستم چون مدل تانک های آلمان نازی یه چیز دیگه هست
این دو تا مود ورماخت و پانزر یه کم تکراری شده برام برا همین گفتم اون یکی رو نصب کنم
سلام
ممکنه فایل های پست 133 رو و پچ ها از 2.5 تا اخریش یه جایی اپلود کنید. ادرس های قبل خرابه<ممنون>
با سلام
در چند پست اخیر لینک های جدید قرار داده شده دوست عزیز
اما یکبار دیگر برای شما دوست خوب در این پست قرار میدهم
موفق باشید
1.فایل اورجینال 2.500 Orginal :
2.فایل اورجینال 2.501 Orginal :
3.فایل اورجینال 2.602 Orginal :
4.فایل کرک 2.602 Crack :
5.فایل بازسازی مسیر رجیستری Regfix :
6.فایل بازگشایی تمام کمپین ها All Campaigns :
7.فایل ایمیج برای بازگشایی کمپین ها Images :
پسورد تمام فایل های فشرده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام
من می خواستم این بازی رو آنلاین بازی کنم سرعت اینترنم 512 آسیا تک با سرعت دانلود 65-70 است.آیا با این سرعت می شه بازی کرد.
پیشا پیش از رهنمایتان ممنونم
الان که این مطلب را می نویسم نمی دونید چه شور و شوقی در من است
می خواستم از کسایی که کمک کردن من تمام کپ هارا آنلاک کنم تشکر کنم به خصوص از آقایکه پست بالایی را گذاشتنو آقای vavi که اون عکس رو در پست311 وقتی که اون عکس رو دیدم خیلی امیدوار شدم آخه من هم بازی رو از سایت میهن دانلود - دانلود کرده بودم ولی نمی تونستم آنلاک کنم و فکر میکردم شاد از فایلش باشه.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بله شما به راحتی می توانید آنلاین بازی کنید
برای تهیه CD-Key می تونید از طریقه پیام خصوصی با من در ارتباط شوید
موفق باشید
ممنون آقای سهرابی با راهنمایی های شما و دوستان تونستم از طریق تانگل بازی کنم.:n12:
در ضمن اسم من در تانگل javad.zidane است اگر کسی خواست بازی کنیم پیام بده یه قراری بزاریم بازی کنیم.
دوستان لطفا کمک کنین.
من میخوام کمپینها رو در بازی Company of Heroes Tales of Valor باز کنم، کمپین اول رو باز کردم، 3تای آخری رو هم همینطور ولی وقتی میخوام کمپین Liberation of Caen و Operation Market Garde رو باز کنم طبق مراحلی که دوستان گفتن پیش میرم ولی باز نمیشه، وقتی با برنامه Daemon Tools این فایل رو A - OF.mds من Mount میکنم بعد از وارد کردن سریال گفته شده، بازی CD رو که با برنامه Daemon Tools ساخته شده پیدا نمیکنه، بقیه Image هارو که Mount میکنم تو My Computer میتونم برم توشون ولی وقتی A - OF.mds رو Mount میکنم اصلا باز نمیشه تو نت چندتا ایمیج دیگه برای این کمپین گرفتم ولی باز هم نشد، کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده؟؟؟؟ من مراحل و سریال ها رو درست انجام میدم، ولی بعد از Mount کردن A - OF.mds به مشکل میخورم، نه توش میره نا خود بازی میتونه شناسایش کنه، لطفا راهنمایی کنین که مشکل کجاس!
سلام دوست عزیز از فایل شماره 6 در پست بالا استفاده کنید موفق باشید :11:نقل قول:
دوستان کسی لینک دانلود پچ جدید بازی 2.700 داره ؟
سلام وحید جاننقل قول:
عزیز پچی برای آپگرید به این وژن وجود ندارد
این ورژن تنها تحت استیم و برای بازیکنان آنلاین هست
موفق باشی
سلام کرک بازی
2502_2600_برام بزارین:n25:
سلام :.فایل اورجینال 2.501 Orginal
کوپی کردن فایل orginal درمحل نصب بازی پچ EN_2501_2502_Patch کار ن مکنه راهنماهی کند
کوپی کردن فایل orginal درمحل نصب بازی پچ EN_2501_2502_Patch کار نمی:n25:کنه راهنماهی کند
کوپی کردن فایل orginal درمحل نصب بازی پچ EN_2501_2502_Patch کار نمیکنه راهنماهی کند
درودنقل قول:
دوست عزیز لطفا یک عکس از اروری که میگیرید قرار دهید
موفق باشی
سلام دوستان
راهی پیدا نشده بشه با آپدیت 2.7 بازی کرد؟
پچ eastern front ورژن 2.1 فقط با کمپانی پچ 2.7 کار میکنه منم بدجوری میخوام بازیش کنم
یه نیروی جدید به اسم ostheer اضافه شده در کنار elite و wehrmacht
نقل قول:
با سلام
تنها راهش خرید سریال بازی و اجرای آن با استیم هست
موفق باشید
سلام دوستان
من تا حلا كميپين اول رو باز نكردم هركاري هم ميكننم باز نمي شه من قبلا اين بازي رو كردم
تا چند وقت پيش دوباره نصب كردم پيگير شدم ديدم بله بچه ها نسخشو پيچوندن خلاصه دوتا كمپين رو باز كردم اما اولي
باز نمي شه اين ايميج ها هم اوليش كه Aباشه خرابه كسي داره بم بده
مشكل چي
ميخوام انلاين هم بشم بازي كنم چه طوري
دوستان ترینر برای پچ اخر 2.602 میخواستم .ممنون
درود بر شمانقل قول:
دوست عزیز کمپین اول هم باز میشود اما به سختی
شما به پست شماره 335 که از اینجانب هست مراجعه کنید و فایل های شماره 6 و 7 را دانلود کنید.
فایل 6 پکیج فشرده سه عدد رجیستری برای باز کردن سه کمپین بازی هست.
فایل 7 پکیج سه ایمیج مورد نیاز برای بازگشایی کمپین هاست.
هر دو بسته را دقیقا همانطور که در توضیحات آمده استفاده کنید، به نتیجه خواهید رسید.
موفق باشید
سلام آقا وحید گلنقل قول:
دادا این ورژن 2.602 فقط یک ترینر میشناسم ازش که کار میکنه که اونم داستان داره
باید بری سایتش دانلودش کنی و ثبت نام کنی اونجا، بعد هر دفعه که میخوای ترینر رو اجرا کنی می بایست آنلاین باشی تا لاگین کنی
D:
حالا با این تفاسیر اگر مایلی بگو که واست لینک بدم
موفق باشی
سلام
من یه ماهی بود که با coh tov را با تانگل بازی می کردم الان یکی دو روزی میشه که تانگل اعصابمو بد جوری خورد کرده:n23: (وصل نمیشه)
می خواستم بدون با گیم رنجر یا یه برنامه دیگه میشه coh tov را آنلاین بازی کرد؟
مشکل من اینه کسی راه حلشو بلده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی که ok میزنم و به گیم وصل میشم اکثر بازیکنان روش ضربدره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
الان مدتی هست که به علت شدت شیلترینگ و افزایش پینگ کاربران ایرانی عملا تانگل کاربرد نداره
به شخصه مدت زیادی هست که مشکلی مشابه مشکل شما دارم که پس از پیگیری زیاد متوجه شدم که مقصر ISP ارائه دهنده سرویس به من هست.
اگر شما علاقه مند این بازی هستید پیشنهاد میکنم کاری که من و خیلی از دوستانم مدتی پیش کردیم را انجام دهید و سریال اصلی بازی را خریداری کنید.
موفق و پیروز باشید
سلامنقل قول:
یه تشکر ویژه از شما هم به خاطر کمک کردن برای شکستن قفل کمپ ها و آپدیت بازی دوم به خاطر راهنمایی بالا .
قیمتش حدوداً چنده؟
شما می تونید برام بگیرید (البته اگه زحمتی نیست:45:)
اگه میشه یه شماره تلفن یا yahoo id بدین من با شما تماس بگیرم.
با تشکر
با سلامنقل قول:
پاسخ شما پیغام خصوصی شد
موفق باشی
سلام یکی از این ایمیج ها مشکل داره اگه کسی میتونه یه ایمیج درست و سالم بزاره در ضمن مال قسمت سوم هم میگه این شماره سریال معتبر نیست.