من اصلا" تا حالا شانس کارت نگرفتم:31:نقل قول:
Printable View
من اصلا" تا حالا شانس کارت نگرفتم:31:نقل قول:
من که دارم کم کم فکر میکنم یک نوع قماره
لامصب هر چی تا الان خریدم مزخرف در اومده
ببین باربد جان من به غیر از شما کسی نمیشناسم که از سپنتا adsl گرفته باشه اونم با سرعت بالانقل قول:
شما اگه کسی رو میشناسی بهم معرفیش کن که سوالامو ازش بپرسم
اگه قطعی هم نداشته باشه که دیگه شرکت عالی هست دیگه
اره این کارو هم که گفتی میشه انجام داد
یعنی بعد چند روز بهشون بگم که میخوام از 128 به 768 برم
البته اینم بگم که فعلا تا اخر خرداد با این شرکت هستم
تا ببینم خدا چی میخواد.اگه اذیت کردند که میام سپنتا.اگه نه که میمونم
تا ببینم چی میشه.اما به هر حال من تحقیقمو درباره شرکت انجام میدم
ببین sms جاننقل قول:
من کلا" به صورت جدی تا به حال یک نفر رو دیدم که از سپنتا ناراضی هست
اون هم مهدی هست
ببین توی همین تاپیک دوستانی هستند که از سپنتا سرویس دارند میتونی از اونها هم تحقیق کنی
یا میتونی به فروم PT بری و اونجا دوستان حرفه ای و کسانی که سرعت بالا دارند رو باهاشون مشورت کنی
اما نظر خودم در مورد سپنتا: بهترین:27:
سلام
میخواستم بدونم سپنتا فایل های تورنت رو یا در واقع شبکه های p2p رو سرعتش رو محدود میکنه یا نه؟
اگر محدود میکنه مثلا توی سرویس 128 یا 256 به چند میرسه و در ضمن در روز از چه ساعتی تا چه ساعتی این کار رو می
کنه؟
مرسی
سلام
من یه مشکل جدی دارم! الان خط ما نویز زیاد داره وقتی با تلفن صحبت میکنم مشخصه.. بعضی وقتها شاید توی چند ساعت انقدر قطع میشه و وصل میشه دهنمو صاف میکنه! تماس گرفتم با سپنتا خانومه گفت مشکل از نویز خط هست یه اسپلیتر وصل کنی خوب میشه.
حالا میخوام ببینم به چه دلیل خط ما نویزی شده؟ راه حل مشکلش چیه؟ همون اسپلیتر خوبه؟
مرسی.
من توی پرشین تولز عضو نیستمنقل قول:
حوصلشم ندارم که عضو بشم .میتونی یه جوری از نظر دوستان در مورد سپنتا یه عکیس از مانیتورت بگیری بهم نشون بدی؟
ممنون میشم
دلم میخواد که با خیال راحت بیام به سپنتا
میدونی؟
دلم نمیخواد از چاله بیفتم تو چاه
شرمنه که بین محاوره شما با باربد داخل میشمنقل قول:
ولی ببین به قول یکی از دوستان تو همین انجمن این شرکت ها مثل هندوانه در بسته میمونه
یعنی اگه اولش برات خوب باشه دیگه خوب و تو په
ببین من این رو تجربه کردم که سپنتا تو پشتیبانی یک مشت دیپلمه کامپیوتر نشونده که فقط بلدن مودم رو ریست کنن و همین یعنی بوق به تمام معنا
ولی اگه خطتت نویز نداشته باشه خیلی سرویس دهنده خوبی هست !!!
دوست من اسپلیتر وظیفه ای که داره اینه که این نویز ها رو از بین می برهنقل قول:
سلام
من یه مشکل جدی دارم! الان خط ما نویز زیاد داره وقتی با تلفن صحبت میکنم مشخصه.. بعضی وقتها شاید توی چند ساعت انقدر قطع میشه و وصل میشه دهنمو صاف میکنه! تماس گرفتم با سپنتا خانومه گفت مشکل از نویز خط هست یه اسپلیتر وصل کنی خوب میشه.
حالا میخوام ببینم به چه دلیل خط ما نویزی شده؟ راه حل مشکلش چیه؟ همون اسپلیتر خوبه؟
مرسی.
شما این کار رو بکن یعنی به اون تلفنی که دارید وصل کنید هم مشکل قطعی حل میشه هم نویزی که تو خط تلفن میشنوی تموم میشه
تا اونجا که من میدونم پسنتا پورت های تورنتش باز هستنقل قول:
سلام
میخواستم بدونم سپنتا فایل های تورنت رو یا در واقع شبکه های p2p رو سرعتش رو محدود میکنه یا نه؟
اگر محدود میکنه مثلا توی سرویس 128 یا 256 به چند میرسه و در ضمن در روز از چه ساعتی تا چه ساعتی این کار رو می
کنه؟
مرسی
حالا اگه بعدا نبنده الله العلم
اره من هم قبلا ماجرای این پشتیبانی رو شنیدم.خدا به داد من برسه که باید با یه مشت ای کیو سروکله بزنم.نقل قول:
بابا خداییش شرکت ما بهترین پشتیبانی رو داره.هرچی بگی به راحتی مشکلشو حل میکنن
والا خط من که نویز فکر نمیکنم داشته باشه و الان که دارم با این ای دی اس الم کار میکنم مشکلی از این بابت ندارم
اخه اگه سپنتا تقریربا همه جا ازش راضی باشن که شرکت خوبی هست دیگه
الان خود شما اینترنت داری ازش؟راضی هستند یا نه؟
ربطی ندارهنقل قول:
والا خط من که نویز فکر نمیکنم داشته باشه و الان که دارم با این ای دی اس الم کار میکنم مشکلی از این بابت ندارم
اخه اگه سپنتا تقریربا همه جا ازش راضی باشن که شرکت خوبی هست دیگه
الان خود شما اینترنت داری ازش؟راضی هستند یا نه؟
من تو سپنتا که بودم خیلی نویز داشتم هرچی هم زنگشون میزدم بهم اینو میگفتن:
ولی از وقتی اومدم شاتل دیگه نویز نداشتمنقل قول:
ببین من این رو تجربه کردم که سپنتا تو پشتیبانی یک مشت دیپلمه کامپیوتر نشونده که فقط بلدن مودم رو ریست کنن و همین یعنی بوق به تمام معنا
البته یه مدت تو همین شاتل نویز گرفته بودم که وقتی زنگ زدم پشتیبانی(در واقع اونا بهم زنگ زدن!!!) مشکل رو برام حل کردن دیگه تا همین لحظه ای که دارم صحبت میکنم و اینارو میتایپم:دی هیچ نویزی نداشتم
شهرام جان ممنون, اسپلیتر رو از کجا میشه تهیه کرد؟
راستی اگه بخوام از سپنتا به یه سرویس دهنده دیگه سوئیچ کنم چقدر طول میکشه تا خط رو از رانژه در بیارن؟ آدم رو علاف نمیکنن یا اینکه بخوان بپیچونن؟
از بازار میتونی بخرینقل قول:
در مورد اون سوالت باید بگم که ربط زیادی به سپنتا نداره
بستگی به مخابراتتون داره چون به نفعه شرکت هست که هرچه زودتر خطتت رو جمع کنن وگرنه باید ماهانه 3هزارتومن بابت آبونمان به مخابرات بپردازه
مرسی عزیز..
برای خرید اسپلیتر حتما" باید رفت بازار؟ تو تلفن فروشی ها نمیشه گیر آورد؟
بپر دم مغازه کامپیوتر خونتون داره مطمئن باش
سلام دوستان گرامی تایپینگ خوابیده نه البته سپنتا هیچ وقت مشکلی نداشته که تایپینگش بالا باشه :27:
من تو این 3 ماه که حسابی با این 256 رفتیم تو دانلود حسابی و کلی دانلود کردیم :27::21: ((دل اون کسائی که اینترنت حجمی دارن بسوز :22:)) با تورنت بدون هیچ مشکلی یا 1 بار قطعی :46:
اقا یک سوال ببنید من الان تا سقف 70 داره میرسه من اگر با این مقدار موجودی بخر رایگان حساب میشه یا بعدا پول باید بپردازم:23:
بای :دی:15:
یا حق
من شاید بخوام از سپنتا برم شاتل.. مودم عوض که نباید بشه؟
چرا میخوای از سپنتا بری؟نقل قول:
مگه چه ایرادی داره؟
دوست عزیز شما از این شرکت چه سرعتی دارید؟نقل قول:
از اینترنتش راضی هستند؟
منم مثه شما دانلودم زیاده.به نظرم میتونم با این شرکت دانلود کنم بدون اذیت کردن اینترنت؟
سلام به شمانقل قول:
دوست عزیز شما از این شرکت چه سرعتی دارید؟
از اینترنتش راضی هستند؟
منم مثه شما دانلودم زیاده.به نظرم میتونم با این شرکت دانلود کنم بدون اذیت کردن اینترنت؟
من 256 گرفتم
بله من واقعا راضی هستم کلا با تورنت سرعتی حدود 26 و 27 بعضی مواقع نوسان داره ولی بازم خوب مثلا 800 mb حدود 1 شب (مثلا از 12 تا صبح)تموم
با راپید و idm خیلی سرعت عالی سرعت به 40 میرسه حدود اگر درست بگم 800mb حدود 6 ساعته میشه تمام کرد.
کلا قطی تا الان نداشتم که اذیتم کنه
چون شاتل خیلی کلاس داره!:)نقل قول:
نه ولی گذشته از شوخی چون من دانلود خیلی زیاد ندارم و احتیاج به اینترنت نامحدود ندارم احساس میکنم قیمتهای شاتل با توجه به شرایط من برام بهتر باشه. البته فعلا" در حد حرف هست شاید موندم همینجا.
اقا این سپنتا خیلی مسخره شده ..سرعت ها همه اسمی هست نه واقعی
در مورد نصب مودم برای وایرلس کسی کمک می تونه بکنه!!!!!!!!!!!!!!
شما چه سرعتی دارید و سرعت دانلودتون چقدره؟نقل قول:
اخه میگن سرعت های اسمی سپنتا به سرعت واقعیش نزدیکه
برای شما ینجوری نیست؟
والا برادر من كه الان دارم با سرعت 256، 30 كيلوبايت در ثانيه دانلود ميكنم. احتمالاً شما يه مشكلي از طرف مخابرات داري. سپنتا مشكلي نداره.نقل قول:
سلام دوست عزیز الان چند وقته از سپنتا اشتراک میگیری و در کل راضی هستی از سپنتا؟نقل قول:
مشکلی نداشتی باهاش؟
نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم سرعت تورنت رو توی ساعات اداری محدود نمی کنن
آخه داتک این کار رو میکنه و مثلا سرعت 256 در ساعات اداری که 8 صبح تا 7 بعد از ظهره به 2 کیلو بایت می
رسه!!!! (البته فقط فایل های تورنت یا در کل شبکه های p2p)
سلام دوست عزيز.نقل قول:
من دو ساله از سپنتا سرويس ميگيرم. تا حالا هم isp م رو عوض نكردم. يه مواقعي بوده كه يه ايرادايي داشته. ولي در كل خيلي خوبه. از نظر من كه كم مشكل ترين isp ايرانه. تاحالا مشكل حادي باهاش نداشتم.:10:
نه، سپنتا اهل اين جور كارا نيست. يكي از دلايلي هم كه گرونتر از بقيه ميگيره همينه.نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم سرعت تورنت رو توی ساعات اداری محدود نمی کنن
آخه داتک این کار رو میکنه و مثلا سرعت 256 در ساعات اداری که 8 صبح تا 7 بعد از ظهره به 2 کیلو بایت می
رسه!!!! (البته فقط فایل های تورنت یا در کل شبکه های p2p)
نقل قول:
حالا یه سوال دیگه:31:
چقدر طول میکشه تا سطحمون به پلاتین برسه تا تخفیف های سپنتا شاملمون بشه :20:
بعد مثلا توی سطح پلاتین سرویس 256 چقدر تخفیف داره؟:46:
مرسی خیلی زیاد
نقل قول:
ببين مثلاً الان من با سطح كاربري پلاتين، و از طريق خريد با كارت بانك سامان به طريق اينترنتي، اكانت 256 سه ماههاش درمياد برام 110 تومن.
در حالي كه اگه همين جوري بخواي بخري و تخفيف و اينا هم شامل حالت نشه، ميشه 129000 تومن.
تو سايت خودش هم جدول تخفيف ها و ايناش هست.
پیشنهاد میکنم از شرکتهای دیگه هم استفاده کنی بعد بیا همین جا نظرت رو بگو:46:نقل قول:
پ.ن : ببخشید برای من حساب کنید یه سرویس 384 با چه سرعتی باید دانلود کنه؟
ریاضی بلد نیستم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگی چه ایراداتی داشته؟نقل قول:
مثلا قطعی داشتی ؟
با پشتیبانی مشکلی نداری؟
سرعتت چطوره؟
باربد جان که میگه همه سرعت های سپنتا اسمی هست.میخواستم بدونم سرعت شما هم اسمی هست یا اینکه اختلاف شدید داره؟
اخه مال من مثلا 512 هست اما همیشه با سرعت 50 دارم دانلود میکنم و 14 کیلو بایت کمتر از سرعت اسمیم هست
والا باربد جان شما قاعدتا باید با سرعت 49 دانلود کنید اما مثه اینکه سرعت شما بالاتر از این حرفاسنقل قول:
ایشالا اگه با این شرکت نموندم و توفیق داشتیم در خدمت سپنتا باشیم منم سرعتم فراتر از 96 کیلو بایت باشه و به 100 برسه:31:
حرف باربد خان درسته. سرعتهاي سپنتا اسميه. من سرويس 256 دارم با سرعت 30 كيلوبايت بر ثانيه دانلود ميكنم.نوسان هم نداره اصلاً.نقل قول:
مشكل عمدهشون اينه كه پشتيبانيش تعطيله. من مدت يك ماه سرعت اينترنتم 2/3 مقداري بود كه بايد باشه. هرچي هم تماس ميگرفتم اونا هيچ راهنمايي نميكردن كه ايراد از چيه. آخرش بعد از كلي جستجو فهميدم ايراد از ويروس كشي بود كه روي سيستمم نصب كردم، يه گزينه رو غير فعال كردم و همه چي درست شد. البته اين ايراد هم از طرف خودم بود، اما اگه يه پشتيباني قوي داشتند، مشكل من خيلي زودتر حل ميشد.
اخر سر کسی جواب من نداد ! :13: کمی شک دارم ! بارید جان کجایی ؟! :31: :10:
نقل قول:
اقا یک سوال ببنید من الان تا موجودی تا سقف 70 داره میرسه من اگر با این مقدار موجودی بخرم رایگان حساب میشه یا بعدا پول باید بپردازم ؟
نقل قول:
ببينيد اگر نوشته ميزان موجودي شما فلان قدر هست يعني تا اون قدر ميتونيد پول نديد و اعتبار رايگان بگيريد. اما اگر نوشته تا سقف فلان ميتونيد خريد كنيد، يعني تا اونجاييش كه اعتبار رايگان داريد از اون سقف كم ميشه، مابقيش رو بايد بپردازيد بعداً.
مثلاً اگه ميزان موجوديتون 50 تومانه و تا سقف 110 تومن ميتونيد خريد كنيد، يعني آخر كار بايد 60 تومان بپردازيد.:10:
فقط خداکنه کار ما به پشتیبانی نیوفته که خدا میدنه کارمون به کجا میکشه.نقل قول:
میشه بگی انتی ویروست چی بود و دکمه ایی که غیر فعال کردی چی بوود؟
بابا خوب شما که میبینید که اینقدر تعطیلند چرا یه اعتراضی نمیکنید؟
حالا با وجود این تفاسیر به نظرت صلاحه که من اینترنتمو عوض کنم و بیام سپنتا
من به سرعت بالاتر نیاز دارم.داتک که داره ناز میکنه و میخواد سرویساشو گرون کنه..من هم گفتم بهتره که بیام به سپنتا.به نظرت صلاحه؟
سلامنقل قول:
ببین چیز پیچیده ای نیست
اگر موجودی مثبت باشه یعنی اینکه شما از سپنتا طلبکار هستی
اگر 70 تومان موجودی داری یعنی اینکه شما این مقدار رو به یک نوعی طلب داری از سپنتا(کارمزد بهت تعلق گرفته - یا همین جوری به حسابشون از قبل ریختی - یا از طریق تبدیل کارت به پول)
وقتی طلب داری و سرویس رو شارژ میکنی دیگه نباید پول بدی که:31:
اگر با داتک مشکلی نداری خوب برای چی بیای؟نقل قول:
حالا با وجود این تفاسیر به نظرت صلاحه که من اینترنتمو عوض کنم و بیام سپنتا
من به سرعت بالاتر نیاز دارم.داتک که داره ناز میکنه و میخواد سرویساشو گرون کنه..من هم گفتم بهتره که بیام به سپنتا.به نظرت صلاحه؟
حالا اگر دیدی گرون کرد و مثلا" قیمتها با سپنتا برابری میکرد اونوقت اقدام کن
البته داتک فکر نمیکنم بالاتر از 512 داشته باشه
پ.ن:یک بار زنگ زدم داتک گفتم 1 مگ میخوام نیم ساعت الافم کردند بعد گفتند بالاتر از 512 نداریم:19:
ويروس كشم Avira Premium Security Suite هست. اون گزينهاي هم كه غير فعال كردم WebGuardبود.نقل قول:
در مورد اعتراض هم، هم اينكه نتيجهاي نداره، هم اينكه نقاط قوتش انقدر زياد هست كه به هر حال با اين هم كنار ميايي. ضمن اين كه اكثر مشكلات از طرف خود ما هست. كه اونم با يه مدت كار كردن با سرويس و همينطور مطرح كردنش تو اين فروم ها، يواش يواش خود آدم راه ميافته و اشكالش رو برطرف ميكنه.
من خودم از داتك سرويس نگرفتم، ولي وصفش رو شنيدم! مطمئن باش كه هر چقدر هم كه سپنتا بد باشه، به مراتب بهتر از داتك هست. اما اگر شما رضايت داري يه بحث ديگه هست. باز هم خود داني، يه وقت با طناب من تو چاه نري!
ولي من دو ساله كه مشتركم، مشكل خاصي به جز پرت بودن پشتيباني نداشتم.:10:
من با داتک مشکلی نداشتمنقل قول:
داتک اولا برای سرویساش محدودیت گذاشته.یعنی منی که 512 دارم و باید با سرعت 64 دانلود کنم دارم با 50 دانلود میکنم.دوم اینکه ما برای 512 ماهی 50 هزار تومن میدادیم اما الان داره برای هر ماه 100 تومن میگیره.به خاطر همین گفتم که هم قراره محدودیت بزاره و هم قراره دوبرابر کنه خوب منم میرم از سپنتا اشتراک میگیرم که همون پول رو بدم اما با سرعت بیشتری دانلود کنم.
اگه قرار باشه به داتک 100 تومن بابت 512 بدم میام و 150 تومن میدم و 768 از سپنتا میگیرم
در ضمن باربد جان باید بهت بگم که داتک جدیدا سرعت 1 مگ هم داره میده اما چند کاربره هست که 240 هزار تومن هست.اگه سرعت یک مگابایت تک کاربره بده با ماهی حدود 120 هزار تومن که پیش همون داتک میمونم اما در هر حالت دیگه ای غیر از این میام و از سپنتا اشتراک میگیرم
حالا به نظرت کار درستی میکنم؟
ببین دوست من وقتی که شما میگید شرکت خوبیه و اکثرا هم میگن که خوبه من دارم به حرف شما اعتماد میکنم و میام به این شرکت.نقل قول:
پس دلم میخواد اطلاعاتی اکه از این شرکت میگیرم درست باشه.
(یه وقت توهین نشه ها.فکر نکنید که منظورم اینکه اطلاعاتی که شما میدید اشتباهه)
شرایطم رو در بالا برای باربا جان گفتم .دلم میخواد شما هم نظر بدید.
راستی دوتا سروال دیگه هم دارم
شرکت پورت خالی داره یا اینکه باید زنگ بزنید و ازشون بپرسیم؟کسی بوده که تو منطقون سپنتا پورت خالی نداشته باشه؟
سوال دومم اینکه چند روز طول کشیدتا سپنتا خط شما رو رانژه کنه و بزاره که به اینترنت وصل بشید.دقیقا چند روز طول کشید؟
ممنون میشم جواب بدید