بانوی پیر قهرمان میشه
Printable View
بانوی پیر قهرمان میشه
این حرف تائید میشه :27:نقل قول:
اینجا جای این حرفها نیستنقل قول:
شما فکر کن نژاد من ناخالصی داره و نژاد شما خالص ترین و پاک ترین نژاد هست با همین حرف ها خودت را گول بزن.
تمام انسانها در 5 میلیون سال پیش و از افریقا از هم منشعب شدن اگر به مسئله علمی نگاه کنی 99/9 درصد از نظر ژنتیکی بهم شباهت دارند و اون 0/1 درصد هم تنها به خاطر مسائل اب و هوای و چیزهای دیگه تغییر میکنه!
حالا شما بیاب نژاد برتر را!
نژاد برتر به خون و این چرندیات نیست.همه چیز را با هم قاطی نکننقل قول:
در ضمن ایران و آلمان همیشه روابط خوبی با هم داشتن بر خلاف روابطمون با انگلیس
البته جهان امروز و منایباتش خیلی پیچیدست ولی این علقه ها که در زمان هایی خودشو نشون داده بین ایران و آلمان خودشو نشون داده بهتره بدونی که نئونازی های آلمان طرفدار ایران و احمدی نژاد هستن هر چند در این چند ساله حرفایی که باعث تحریک احساسات آلمانیها بشه و از نظر سیاسی و تریخی روش حساسیت داشته باشن از دولت مردان ایران کم شنیده نشده .
یکی از این موارد اینه که تیم ملی آلمان برای زلزله بم به ایران اومد و بازی خیر خواهانه بارگزار کرد همراه با کمک مالی اونم در زمانی که هیچ تیمی حاضر نبود با ایران بازی کنه و یا در سال 69 بعد از زلزله رودبار کلینزمن بازی خیرخواهانه ای برای کمک به زلزله زده ها برگزار کرد و همنژاد بون با ایرانیا رو هم به زبان آورد.
همون کشور عزیزت المان چه کارها که برای تجزیه ایران نمیکنه...
از franch عذر می خوام که این مسائل را در تاپیک ورزشی مطرح کردم.:11:
بابا جون هركي دوست دارين اين بحثهاي نژادي رو قاطي اين بحث ورزشي نكنين.
علي رضا جان ، ارمغان جان ، محمد جان ، حميد جان ، همگي جان ،خواهش ميكنم اين بحث نژادي رو تموم كنيد تا براي تاپيك مشكلي پيش نياد.:10::11:
توتی دیدار با آرسنال را از دست داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوفا: فرانچسکو توتی به دلیل مصدومیتی که در دیدار یکشنبه مقابل کاتانیا نصیبش شد به احتمال فراوان قادر نخواهد بود تیم فوتبال رم را در دیدار رفت مرحله حذفی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال همراهی کند.
به گزارش یوفا: کاپیتان تیم فوتبال رم به دلیل مصدومیت از ناحیه پا تا دو ماه قادر به همراهی تیم خود نیست.
این بازیکن به احتمال فراوان به دیدار رفت تیم رم در چارچوب مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال که در تاریخ 24 فوریه (6 اسفند) در ورزشگاه امارات برگزار می شود، نمی رسد. این در حالی است که پیش از این عنوان شده بود مصدومیت توتی تنها یک ماه او را از میادین فوتبال دور نگه می دارد.
آرسنال هم در این دیدار سسک فابرگاس را به خدمت نخواهد داشت. کاپیتان اسپانیایی باشگاه انگلیسی در بازی روز یکشنبه با لیورپول در برخورد با ژابی آلونسو از ناحیه زانو دچار صدمه دیدگی شدید شد و تا چهار ماه قادر به همراهی تیمش نیست.
ماركا نوشت:
گاف بزرگ رئال در ليگ قهرمانان اروپا
يك اشتباه احتمالي در رئال مادريد، جنجالي تازه را در جمع كهكشانيها به پا كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دردسرهاي رئال مادريد تمامي ندارد. حتي در روزهاي تعطيل آغاز سال نو ميلادي. روزنامه ورزشي "ماركا" چاپ اسپانيا نوشت: «پرافتخارترين تيم فوتبال اسپانيا در بازار جابهجايي بازيكنان فوتبال اشتباه بزرگي را مرتكب شده است.»
كهكشانيها در مهلت زمستاني جابهجايي بازيكنان در فوتبال اروپا دو بازيكن جديد را به خدمت گرفتند: كلاس يان هونتهلار هلندي از آژاكس آمستردام و لاسانا دياراي فرانسوي از پورتسموث. از اين دو بازيكن تنها يكي ميتواند در ليگ قهرمانان اروپا براي "قوهاي سپيد" مادريد به ميدان برود.
اين روزنامه در اين باره اينگونه تيتر زد: "گاف بزرگ رئال در ليگ قهرمانان اروپا." ماركا نوشت: «اين دروغ ماه آوريل نيست بلكه واقعيت يك كار خام و نسجيده است.»
ماركا در نوشته خود سعي داشت بيش از همه "مياتوويچ" مدير ورزشي رئال مادريد را مقصر اصلي قلمداد كند.
مياتوويچ اكنون در ميان هواداران رئال متهم رديف يك بحران جاري رئال مادريد به شمار ميآيد. بحراني كه برند شوستر ناچار شد بهايش را بپردازد و آن هم اخراج از جمع كهكشانيها بود.
باشگاه رئال مادريد در واكنش به اين انتقادها، آن را رد و اعلام كرد: «سران باشگاه از اين موضوع به خوبي آگاه بودند و ميدانستند كه تنها يكي از اين دو بازيكن ميتوانند در ليگ قهرمانان اروپا به ميدان بروند. البته باشگاه رئال مادريد هيچ بازيكني را تنها براي يك رقابت خاص به خدمت نميگيرد.»
اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) در پايگاه اينترنتياش اعلام كرد كه رئال تنها يكي از بازيكنان جديدش را - هونتهلار و يا ديارا- در ليگ قهرمانان اروپا به خدمت خواهد داشت.
براساس ماده 17.18اساسنامه يوفا تنها يك بازيكن كه در نيمه نخست سال در رقابتهاي جام يوفا به ميدان رفته ميتواند در تيمي جديد در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا بازي كند. هونتهلار و ديارا در فصل جاري براي تيمهاي پيشين خود در جام يوفا به ميدان رفتهاند.
رئال در مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا با ليورپول ديدار ميكند و تا پايان ژانويه بايد روشن كند كه كداميك از دو بازيكن تازه واردشان را براي اين رقابتها در نظر دارند.
سران باشگاه البته خاطرنشان كردند كه ماده 17.18 ميتواند به گونهاي ديگر هم تفسير شود. رئال ميكوشد كه از يوفا اجازه بازي هر دو بازيكن جديدش را بگيرد.
به نوشتهي ماركا، روبن دلارد بازيكن خط مياني رئال تا پايان فصل جاري نميتواند براي اين تيم به ميدان برود.
او در پايان ماه اكتبر در يك ديدار از رقابتهاي جام حذفي بيهوش از بازي خارج شد. پزشكان تاكنون نتوانستهاند به درستي تشخيص دهند، علت بيهوشي او چه بوده است.
دلارد در كنار نيستلروي و ديارا سومين بازيكن رئال است كه تا پايان فصل نميتوانند اين باشگاه را همراهي كنند.
نقل قول:
!!!!!!!!!!
جون من حداقل یه کوچولو در مورد حرفی که میزنی فکر کن !!! :18:
کدوم مو بور ؟؟؟!!! کدوم ژرمن !!!!!!!!
لابد فردوسی و کورش و ... موهاش بور بوده سفید شده :31:
نقل قول:
جون من حداقل یه کوچولو در مورد حرفی که میزنی فکر کن !!!
کدوم مو بور ؟؟؟!!! کدوم ژرمن !!!!!!!!
لابد فردوسی و کورش و ... موهاش بور بوده سفید شده
ميگه در تاريخ هرودوت. جمله رو خوب بخون بعد حرف بزن.نقل قول:
ولی در منابع تاریخی از جمله هرودوت اومده که ایرانی ها مو بور بودن و از قفقاز به ایران مهاجرت کردند و حتی در تاریخ هرودوت اومده که ایرانیها شبیه مردم ژرمانیا هستن
نقل قول:
این چرندیات را یک بار خوندم , خوش تیپ
اصلا شما ته نژاد اصیل و آریایی و ژرمن !!!!! ... برید حال کنید :27:
اولا اينكه اينها چرنديات نيست.
دوما اينكه يكم مؤدب باش.
سوما اينكه اينجا تاپيك ورزشي هست. اين بحثها جاش اينجا نيست.
پس از جذب هونتلار و ديارا رئال مادريد از يوفا در خواست كمك كرد
خبرگزاري فارس: باشگاه رئال مادريد پس از به خدمت گيري دو بازيكن جديد، از اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) درخواست كمك كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه آس، اين باشگاه اسپانيايي با ارسال نامه اي به ميشل پلاتيني، رئيس يوفا از وي خواست در قوانين مربوط به بازيكنان بازيكنان تازه واردي كه بخت حضور در مسابقات ليگ قهرمانان اروپا را نمي يابند، تجديدنظر كرده و براي اين باشگاه شرايط ويژه اي را در نظر گيرد.
رومان كالدرون، رئيس رئال در اين باره اظهار داشت: براي دور برگشت دو بازيكن خارجي همچون كلاس يان هونتلار و لاساناديارا، را به خدمت گرفتيم .مطابق قوانين موجود در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا تنها مجاز به استفاده از يكي از اين دو هستيم . در حالي كه شرايط رئال خاص و حساس است و ما انتظار توجه و كمك از جانب يوفا داريم.
عالي ترين مقام رئال مادريد افزود: قصد مداخله در امور يوفا را نداريم. اما من باز تكرار مي كنم، شرايط رئال با ساير تيم ها متفاوت است و در اين حال انتظار كمك داريم.
باشگاه رئال مادريد كه در دور رفت لاليگا درگير مشكلات عديده از جمله مصدوميت زياد بازيكنان بود، براي دور برگشت هونتلار را از آژاكس آمستردام هلند و ديارا را از پورتسموث انگليس به خدمت گرفت.
رييس يوفا براي يوونتوس آرزوي قهرماني كرد!
ميشل پلاتيني رييس اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا)، تصديق كرد از قهرماني يوونتوس در رقابتهاي فصل جاري جام قهرمانان باشگاههاي اروپا (چمپيونزليگ ) كه زماني پيراهن آن را بر تن كرده است، خوشحال ميشود. پلاتيني با صراحت به تمايل قلبي خود براي اهداي جام قهرماني چمپيونزليگ به باشگاه سابقش، يوونتوس، اعتراف كرد.
يووه در رقابتهاي فصل جاري عملكرد درخشاني داشته از جمله با دو پيروزي برابر تيم رئال مادريد، صدرنشيني گروه هشتم در مرحله نخست را بدست آورد تا به راحتي راهي مرحله يك هشتم نهايي شود آن هم در شرايطي كه با كمترين مشكل آسيب ديدگي روبروست.
با توجه به برگزاري فينال رقابتهاي امسال چمپيونزليگ در شهر رم، جايي كه يوونتوس آخرين بار در سال ۱۹۹۶جام را بدست آورد، پلاتيني بازهم آرزوي قهرماني تيم محبوبش را دارد.
وي به روزنامه لا استمپا گفت: خيلي دوست دارم جام قهرماني را به يووه بدهم پلاتيني در ادامه به تمجيد و تعريف از آلساندرو دل پيه رو كاپيتان با سابقه و با تجربه يوونتوس پرداخته و افزود گل نخست او در جريان پيروزي -۲ ۱مقابل رئال مادريد در شهر تورين، تا اين لحظه بهترين گل رقابتهاي اروپايي است.
رييس يوفا توضيح داد: وقتي دل پيه رو دروازه ايكر كاسياس را گشود، من در تورين بودم و در آن لحظه نيم خيز بودم نه فقط به خاطر اينكه يوونتوسي هستم بلكه چون فكر ميكنم بهترين گل سال ۲۰۰۸بود.
يوونتوس خود را مدعي قهرماني در اين فصل ميداند و در ماه فوريه به مصاف چلسي خواهد رفت.
در سال 2008
دورگبا: ناكامي در ليگ قهرمانان اروپا بدترين خاطره ام است
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم چلسي انگليس گفت: از دست رفتن عنوان قهرماني اروپا، بدترين خاطره من در سال 2008 است.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديديه دروگبا در گفت و گو با كانال اول تلويزيون سوئيس گفت: در سال 2008 با رويدادهاي گوناگوني روبرو شدم. براي من هيچ اتفاقي از ناكامي در بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا ناگوارتر نبود.
اين بازيكن افزود: در آن بازي همانند ساير هم تيمي هايم، از انگيزه زيادي براي كسب عنوان قهرماني برخوردار بودم. اما فشار زياد مسابقات، مرا از جريان بازي دور كرده بود. از اين رو موفق نشدم براي تيمم كار موثري انجام دهم.
وي اظهار اميدواري كرد با كسب قهرماني در سال نو ، او و هم تيمي هايش آن خاطره را از ياد ببرند.
پلاتيني: گل دلپيرو به رئال بهترين گل سال بود
رييس اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) از علاقه خود براي قهرماني اين فصل يوونتوس در ليگ قهرمانان اروپا خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم يوونتوس در اين فصل از رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا عملكرد قابل توجهي از خود نشان داده است. آنها دوبار در تورين و مادريد توانستند حريف نامدار خود رئال مادريد را شكست دهند و در نهايت به عنوان تيم نخست گروه h رقابت ها راهي مرحله يك هشتم نهايي شدند.
در حالي كه يووه اي ها آخرين قهرماني خود در ليگ قهرمانان را در سال 1996 تجربه كرده اند، ميشل پلاتيني بازي ساز اسبق يوونتوس علاقمند است تا شاهد قهرماني تيم مورد علاقه خود در اين فصل باشد.
رييس فرانسوي يوفا دراين باره گفت: «خوشحال ميشوم اگر يوونتوس جام قهرماني را از دست من دريافت كند.»
وي با اشاره با پيروزي 2 بر يك يوونتوس مقابل رئال مادريد در ديدار رفت مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا كه با گل تماشايي الساندرو دل پيرو همراه شد، گفت: «زماني كه دلپيرو در تورين ايكر كاسياس را با ضربه خود ميخكوب كرد، من به وجد آمده بودم، نه تنها به خاطر اينكه از هواداران يوونتوس هستم بلكه فكر ميكنم گل دل پيرو بهترين گل سال 2008 بود.»
يوونتوسيها در ماه فوريه 2009 در مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان به مصاف چلسي ميروند.
يوفا به رئال مادريد اجازه استفاده از هردو بازيكن جديد خود را نداد
سخنگوي يوفا تاكيد كرد : در مسابقات مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا، رئال مادريد بايد از بين كلاس -يان هونتلار و لاسانا ديارا دو بازيكن تازه وارد خود تنها يكي را انتخاب كند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد ، ويليام گيلارد در يك مصاحبه راديويي گفت : من بسيار متاسفم ولي مقررات بايد همانطور كه هستند رعايت شود و در نيم فصل نميتوان آنها را تغيير داد . اين به معناي آن است كه تنها يكي از اين دو بازيكن ميتوانند در ليگ قهرمانان بازي كنند.
وي در مصاحبه با راديو اوندا سرو افزود :اين مقررات ميتواند شامل هونتلار يا ديارا شود.
رئال مدافع قهرماني ليگ اسپانيا كه در اين فصل با مشكل شديد مصدوميت بازيكنان و عدم آمادگي مطلوب روبرو شده در اين فصل هونتلار مهاجم هلندي را از باشگاه آژاكس و ديارا هافبك فرانسوي را از باشگاه پورتسموث انگليس به خدمت گرفته است .
رئال اميدوار بود كه بتواند نهاد حاكم بر فوتبال اروپا را متقاعد كند تفسير ديگري از مقررات موجود داشته باشد تا بتواند از هردو بازيكن جديد خود استفاده كند .
اين باشگاه بايد در مرحله حذفي ليگ قهرمانان به مصاف ليورپول برود.
مقررات يوفا براي فصل ۲۰۰۸ - ۰۹ثبت سه بازيكن جديد را براي مرحله حذفي ليگ قهرمانان مجاز ميداند .
ولي تنها يكي از اين بازيكنان جديد در صورتي كه باشگاههاي قبلي آنها درگير رقابت در اروپا باشد ميتواند در مرحله حذفي براي تيم جديد خود بازي كند. آژاكس و پورتسموث هردو در اين فصل در رقابتهاي جام يوفا حضور دارند
خوب پس باید منتظر یه داوری عالی تو بازی چلسی-یوونتوس بود!:2:نقل قول:
رييس يوفا براي يوونتوس آرزوي قهرماني كرد!
مگه مثل ایران بی در و پیکره که از این کارا بکنن
شما هم یه چیزی پروندی...
من از اين ميشل پلاتيني اصلا خوشم نمياد. همه جا نخود هر اشه. يكي بگه اخه مرد حساب تو به عنوان رئيس يوفا نبايد اين حرفها رو بزني. فردا اگه يووه قهرمان بشه برات حرف در ميارن.
تورس: رئال مادريد را كنار ميزنيم
مهاجم اسپانيايي ليورپول پيشبيني كرد كه اين تيم رئال مادريد را از دور يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا كنار خواهد زد.
فرناندو تورس گفت: «همه ما ميدانيم كه قرعه رئال مادريد دشوار خواهد بود. تمايلي به صحبت در مورد اينكه كدام تيم مدعي است ندارم اما مطمئن هستم كه ما به دور بعدي رقابت ها راه پيدا خواهيم كرد.»
با اين حال، ال نينيو فاش كرد كه شخصاً تجربه خوبي از بازي مقابل رئال مادريد نداشته است. وي گفت: «زماني كه در اسپانيا فوتبال بازي مي كردم، گل هاي بسياري مقابل بارسلونا به ثمر ميرساندم اما برابر رئال مادريد كار برايم دشوارتر بود.»
تورس با اشاره به اينكه سال 2008 سالي پر از موفقيت براي او بوده است گفت: «از اينكه به پايان سال نزديك شده ايم كمي غمگين هستم. 9 ماه نخست براي من باورنكردني بود و در پايان با وجود اينكه به دليل آسيب ديدگي نمي توانستم در تركيب ثابت باشم، قرار گرفتن در جمع نامزدهاي بهترين بازيكن ليگ برتر، روزنامه اكيپ و بهترين بازيكن سال فيفا باعث خوشحالي است. پيش از اين هم گفته ام كه امسال بهترين سال من به عنوان يك فوتباليست حرفه اي بود. خيلي زودتر از آنچه تصور مي كردم در ليورپول جا افتادم و قهرماني در يورو 2008 پس از فصل 2008-2007 پايان بي نظيري بود.»
روياي حضور در رم توني: ما فوقالعاده هستيم و ميتوانيم همه را ببريم
مهاجم ايتاليايي بايرن مونيخ در گفتوگو با روزنامه ايتاليايي گاتزتا دلو اسپورت اعلام كرد، از حضور در بوندسليگاي آلمان راضي است و احساس ميكند در ايتاليا به سر ميبرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، لوكاتوني يك سال و نيم است كه در بايرن مونيخ بازي ميكند. او ميگويد در بايرن زادگاه دومش را يافته و خيال بازگشت به فوتبال ايتاليا را ندارد. آنچنان كه شايد تا پايان دوران فوتبالش و سن بازنشستگي در بوندسليگا بماند.
توني كه در سال 2006 همراه با تيم ملي ايتاليا در جام جهاني آلمان قهرماني جهان را جشن گرفت و تا پايان ژوئن 2011 با بايرن مونيخ قرارداد دارد، گفت: «اگر بيرونم نكنند، اينجا ميمانم.»
او دربارهي بايرن هم اظهار كرد: «آنها مراقب من هستند. وقتي گل نميزنم و يا آسيب ديده هستم اين مراقبت بيشتر هم ميشود.»
اين مهاجم 31 ساله دربارهي شهر مونيخ گفت: «برخلاف ايتاليا اين شهر رويايي، امن و تميز است. مردم در اينجا بسيار مهربان و محترم هستند.»
او گفت خوشحال است كه هم تيميهايش در جمع آتزوري گنارو گاتوزو، ماسيمو اودو خواهان حضور در بوندسليگا بودند و "اودو" راهي فوتبال آلمان شده است.
آقاي گل فصل پيش رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي آلمان اظهار داشت: «در ابتدا نميدانست كه در بايرن ميتواند خوشبخت باشد. ولي پس از سپري شدن مشكلات اوليه همه چيز روبه راه شد.»
توني فصل پيش اگرچه با بايرن قهرماني بوندسليگا و جام حذفي آلمان را تجربه كرد ولي در جام يوفا با شكست برابر زنيت سنتپترزبورگ در مرحله نيمه نهايي از رسيدن به فينال آن رقابتها بازماند.
اين ايتاليايي دربارهي مشكلات ابتداي فصل بايرن هم گفت: «جريان جديد، بازيكنان آسيب ديده فراوان، شيوههاي جديد و تغييرات گسترده همه و همه باعث بروز مشكلاتي بودند ولي ما راه خروج از اين مشكلات را يافتيم زيرا ميدانيم كلينزمن مربي خوبي است.»
بايرن اگرچه فصل جاري را با ناكامي شروع كرد ولي رفته رفته خود را يافت و در پايان فصل هم امتياز با هوفنهايم، قهرمان نيم فصل نخست بوندسليگا در مكان دوم جدول جاي گرفت.
توني در پايان گفتوگو با معروفترين روزنامه ورزشي ايتاليا، گاتزتا دلواسپورت دربارهي ليگ قهرمانان اروپا نيز عنوان كرد: «ما تيم فوقالعاده هستيم و ميتوانيم هر حريفي را شكست دهيم.»
او كه همانند فرانك ريبري، هافبك مسلمان و فرانسوي بايرن به موفقيت باشگاهش در اروپا خوشبين بود، افزود: «روياي من رسيدن به ديدار پاياني است كه در پايتخت ايتاليا برگزار ميشود. ميخواهم تمام توانم را بكنم تا به عنوان يك ايتاليايي با بايرن به ديدار پاياني در رم برسم.»
مورينيو: قهرماني اروپا و ايتاليا را مي خواهم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم اينترميلان گفت: در سال 2009 قهرماني اروپا و ايتاليا را مي خواهم.
به گزارش خبرگزاري فارس، خوزه مورينيو در گفت و گوي به مناسبت شروع سال نو 2009 با كانال اول تلويزيون سوئيس، اظهار داشت: براي سال جديد، تمام هدف من كسب قهرماني است.
وي افزود: بر اساس هماهنگي كه با باشگاه انجام دادم و با توجه به برنامه ريزي ابتداي فصل ابتدا خواهان كسب عنوان قهرماني در ايتاليا هستيم.
وي ادامه داد: در كالچو پتانسيل اينتر از هر تيم ديگري، بيشتر است. پس بايد به مقام نخست سري A كالچو برسيم.
مورينيو عنوان كرد: در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا ، از انگيزه زيادي برخوردار هستيم. تلاش كردم تا اين باور براي بازيكنان اينتر جا افتد كه مي توانند براي قهرماني اروپا سعي و تكاپو كنند.
بالديني: رم، آرسنال را از چمپيونزليگ حذف ميكندبا توجه به رويارويي تيمهاي رم با آرسنال، يوونتوس با چلسي و اينترميلان با قهرمان اروپا و جهان يعني منچستريونايتد، مرحله يك چهارم نهايي چمپيونزليگ به يك نمايش ايتاليايي - انگليسي تبديل شده است.
دست راست سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس معتقد است، تيم آاس رم ايتاليا مي تواند آرسنال انگليس را از دور مسابقات جام قهرمانان باشگاههاي اروپا ( چمپيونزليگ) حذف كند. به گزارش روزنامه گازه تا دلو اسپورت ، فرانكو بالديني از سال ۱۹۹۹تا ۲۰۰۵به عنوان مدير در باشگاه رم حضور داشت و سال گذشته در تيم ملي فوتبال انگليس به فابيو كاپلو پيوست.
بر همين اساس بالديني گفت: به نظر من اين قرعه كشي براي تيمهاي انگليسي سخت تر است، نميتوان نتايج را پيش بيني كرد چون همه چيز ممكن است به دليل مصدوميت بازيكنان و افت عملكرد تيمها عوض شود.
رم به عنوان صدرنشين گروه و بالاتر از چلسي به مرحله حذفي صعود كرده و روي كاغذ ظاهرا كار ساده تري نسبت به بقيه تيمها دارد.
بالديني افزود: رم به خاطر شيوه بازي كه دارد، ميتواند مقابل تيمي مانند آرسنال واقعا بدرخشد، علاوه بر اين آرسن ونگر سرمربي آرسنال نميتواند روي سسك فابرگاس حساب كند در حاليكه تئو وولكات را هم به دليل انجام عمل جراحي روي شانه اش، در اختيار نخواهد داشت.
وي اظهار داشت: اما در مورد فرانچسكو توتي، من مطمئنم كه او به موقع بهبود يافته و ميتواند در اين مسابقات بازي كند.
بازي فکري مورينيو قبل از ديدار با منچستريونايتد
ظاهرا "خوزه مورينيو" سرمربي تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا تصميم گرفته در سال جديد ميلادي حتي بيشتر از گذشته به شيوه قديمي خود يعني تحريک مربيان تيم هاي حريف ادامه بدهد.
به گزارش روزنامه "گازتا دلو اسپورت"، با اينکه فصل نقل و انتقالات زمستاني اولين دغدغه هر مربي است اما سکاندار اينترميلان بيشتر به فکر فوريه و مسابقات جام قهرمانان باشگاه هاي اروپا (چمپيونزليگ) است.
اينترميلان در مرحله يک چهارم نهايي اين رقابت ها در ديداري سخت اما جذاب به مصاف منچستريونايتد مدافع عنوان قهرماني اروپا مي رود.
بر همين اساس سرمربي سابق چلسي که جنگ تازه خود را با "الکس فرگوسن" شروع کرده، گفت: در فوريه چمپيونزليگ واقعي شروع مي شود و معتقدم آخر فوريه اينترميلان پايان بهتري نسبت به سال 2008 خواهد داشت. واقعا بازي با منچستريونايتد را مي خواستم چون فرق زيادي بين آنها و بايرن مونيخ، ليورپول يا بارسلونا نمي بينم. فشار و هيجان را دوست دارم به همين دليل بي صبرانه منتظر چنين بازي هايي مقابل قهرمانان دنيا هستم.
مورينيو افزود: قبلا در مورد اينکه چگونه در خانه و سپس در اولدترافورد مقابل منچستر بازي کنيم، فکر کرده ام. هدف ارايه بازي متفاوتي خواهد بود. يونايتد قبل از ديدار با ما هيچ مسابقه سختي ندارد پس قطعا بدون آمادگي به مصاف آنها نمي رويم.
بنابراين گزارش، گمان مي رود جنگ لفظي مورينيو با فرگوسن قبل از ديدار دو تيم همچنان ادامه داشته باشد.
مورینیو برای جاسوسی به اولدترافورد می رود
سرمربی پرتغالی اینتر یکی از تماشاگران ویژه دیدار تیم های منچستریونایتد - چلسی در چارچوب رقابت های فوتبال لیگ برتر انگلستان خواهد بود.
به گزارشخبرگزاری مهر،رسانه های انگلیسی از حضور خوزه مورینیو در کنار رومن آبراموویچ، مالک باشگاه چلسی، در ورزشگاه اولدترافورد برای دیدار روز یکشنبه من یونیاتد - چلسی خبر داده اند.
اینتر در مرحله حذفی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا با منچستریونایتد روبه رو می شود و به همین منظور مورینیو در اولدترافورد حاضر می شود تا عملکرد مردان سرآلکس فرگوسن را به دقت زیر نظر بگیرد. صدرنشین سری آ در تاریخ 24 فوریه (6 اسفند) در سن سیرو میزبان من یونایتد خواهد بود.
این در حالی است که برخی ها دلیل دیگر سفر مورینیو به منچستر را گفتگو با سران عرب باشگاه منچسترسیتی برای جایگزینی مارک هیوز عنوان کرده اند هرچند که مورینیو این موضوع را رد کرده است.
به قول یکی از دوستان تو کلاب این قرعه بوی قهرمانی میده!!!
امسال دیگه سال بایرنه...
هه هه ....
زهی خیال باطل
باهات كاملا موافقم.:10:نقل قول:
خيال باطل شما داري كه فكر ميكني يوونتوس قهرمانه:27:نقل قول:
من نمیگم حتما یووه قهرمانه
میگم یا یووه میشه یا بارسا
شایدم اینا قهرمان نشدن ولی اینو بدون که بایرن عمرا قهرمان بشه
خوردین به اسپورتینگ نمی دونین چه کار کنین بس که خوشحالین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد سالي تو به قرعه خوب افتاديم. بايدم خوشحال باشيم. هر چند كه با هر تيمي هم ميخورديم جلوي بايرن نميتونست دوام بياره.
شما چون امسال ميلانت بايد تو يوفا بازي كنه ناراحتي:27::15:
ایول همین حضورش تو استادیوم واسه منچستر نحسه:27:نقل قول:
مورینیو برای جاسوسی به اولدترافورد می رود
سرمربی پرتغالی اینتر یکی از تماشاگران ویژه دیدار تیم های منچستریونایتد - چلسی در چارچوب رقابت های فوتبال لیگ برتر انگلستان خواهد بود.
به گزارشخبرگزاری مهر،رسانه های انگلیسی از حضور خوزه مورینیو در کنار رومن آبراموویچ، مالک باشگاه چلسی، در ورزشگاه اولدترافورد برای دیدار روز یکشنبه من یونیاتد - چلسی خبر داده اند.
اینتر در مرحله حذفی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا با منچستریونایتد روبه رو می شود و به همین منظور مورینیو در اولدترافورد حاضر می شود تا عملکرد مردان سرآلکس فرگوسن را به دقت زیر نظر بگیرد. صدرنشین سری آ در تاریخ 24 فوریه (6 اسفند) در سن سیرو میزبان من یونایتد خواهد بود.
این در حالی است که برخی ها دلیل دیگر سفر مورینیو به منچستر را گفتگو با سران عرب باشگاه منچسترسیتی برای جایگزینی مارک هیوز عنوان کرده اند هرچند که مورینیو این موضوع را رد کرده است.
ما که سال بعد دوباره بر میگردیم توی اروپانقل قول:
اون موقع دعا کنید که دوباره به میلان نخورید که دیگه باید صابون مرحله بعد رو به شکمتون بمالید
خاطره 4 تایی شدن توی سن سیرو فکر کنم توی ذهنت باشه
یا شکست 2 بر صفر بایرن توی الیانز ارنا....
شما که پارسال همین جام یوفا رو هم نتونستین ببرین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس برای ما کلاس نذارین که توی لیگ قهرمانان بازی می کنین
این فصل و فصل بعد می بینمتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسال اگه ما قهرمان نشدیم به خاطر این بود که اینقدر بزرگ هستیم که جام یوفا رو دست کم بگیریم و این کاملا مشخص بود که تیم انگیزه قهرمانی نداره ,وای خدا ببین واسه جام یوفا رفتن بکامو قرضی آوردن:39:
حالا امسال كه برمن حال اين ميلان عزيزتو گرفت:2: بعد ميفهمي جام يوفا يعني چي:27:نقل قول:
جولیو سزار رویای برنده شدن در لیگ قهرمانان را در سر دارد،البته بدون هیچ تلاشی از طرف خودش !
هورا اسپرت : جولیو سزار ،دروازه بان برزیلی اینتر امیدوار است امسال تیمش بالاخره طلسم را بشکند و لیگ قهرمانان را ببرد، اما دلش می خواهد بقیه بازیکنان این رویا را به حقیقت تبدیل کنند.
در حال حاضر اینتر با 6 امتیاز بیشتر از یوونتوس با خیال راحت در صدر جدول سری آ جای گرفته و قرار است بعد از تعطیلات کریسمس در سن سیرو در مقابل کالیاری تازه نفس قرار بگیرد.
در این میان جولیو سزار دروازه بان امیدوار است تیم در نیمه دوم فصل جایگاه کنونی اش را حفظ کند:" مهم است که به بهترین شکل این نیمه را شروع کنیم تا با روحیه ای عالی آماده بردن مسابقات بعدی شویم.صادقانه می گویم به نظرم سخت ترین بازی که در پیش داریم اولین بازی سال با کالیاری است."
تیم خوزه مورینیو به مرحله حذفی لیگ قهرمانان راه یافته و باید برای بردن با منچستر روبرو شود.
سزار در این باره هم گفته: "ما در حال حاضر به آنها فکر نمی کنیم چون تا زمان بازی های قهرمانان خیلی وقت داریم.توجه ما باید روی بازیهای لیگ ایتالیا متمرکز باشد.منچستر تیم فوق العاده ای است و ما در موقع لزوم تاکتیک لازم برای رویارویی با آنها را پیدا می کنیم. خیلی عالی می شود اگر بتوانیم لیگ قهرمانان را ببریم ولی امیدوارم این اتفاق به موقع رخ دهد.من دردسر نمی خواهم .حتی نمی خواهم برای این مسابقه انتخاب شوم.به این ترتیب زمان بیشتری برای لذت بردن از تعطیلاتم دارم."
هه..ههنقل قول:
اره دیدمتون رفتین از زنیت 4 تا خوردین اومدین
جام یوفا رو دست کم گرفتیم...انگار داره با بچه حرف میزنه
برو اینا رو برای خودت تعریف کن که دلت خوش باشه
بکام هم برای این اومد میلان چون میلان بزرگترین و بهترین باشگاه جهانه
یه نگاه بنداز به افتخارات میلان...حتی با این که به جام یوفا رفته خیلی از بازیکنان میلان رو انتخاب کردند
فلامینی با میلان قرار داد بست با این که توی جام یوفا بود
رونالدینیو به میلان اومد با این که پیششنهاد من سیتی2 یا 3 برابر میلان بود
کاکا از میلان نرفت با این که پیشنهاد های 100 میلیونی داشت...ببین که حتی رئال هم که اون رو میخواست به رئال نرفت
پیرلو و گتوسو هم به میلان وفادار موندند در حالی که پیرلو از بارسلون و رئال و گتوسو از بایرن پیشنهاد داشتن
و خیلی های دیگه...
اینو هم بدون که عمرا بایرنتون قهرمان بشه
فصل بعد بر می گردیم و دوباره یه رکورد جدید مقابل بایرن ثبت می کنیم
فورزا میلان
بایرنو قهرمانی...!!!!
مگه قحطی تیمه...
يه نگاه به بايرن پارسال بنداز.علي رغم اينكه در يوفا بايد شركت ميكرد ولي يكي از بهترين بازيكنهاي ايتاليا پيشنهاد خيلي از تيمهاي خوب ايتاليا رو مثل همين ميلان رد كرد و با كمال ميل به بايرن مونيخ اومد. يا فرانك ريبري بهترين بازيكن فرانسه كه پيشنهادهاي بسياري رو خصوصا از رئال مادريد رد كرد و با اين كه ميدونست بايرن مونيخ در جام يوفا بايد حاضر بشه با كمال ميل به اين تيم پيوست.نقل قول:
یه نگاه بنداز به افتخارات میلان...حتی با این که به جام یوفا رفته خیلی از بازیکنان میلان رو انتخاب کردند
بازيكنهاي رو كه گفتي به ميلان اومدن مثل فلاميني و بكهام و رونالدينهو اينا همه واخورده هاي تيمهاي ديگه بودن و چه جايي بهتر از ميلان براشون.
ااين جمله رو براي بار هزارم گفتي.:2:نقل قول:
ینو هم بدون که عمرا بایرنتون قهرمان بشه
امسال كه فيورنتينا از يك طرف مقابل بايرن لوله شد. اينتر هم از اون طرف مقابل برمن لوله شد. يووه هم در بازي پيش فصلي كه با هامبورگ داشت با چهار تا گل لوله شد.نقل قول:
فصل بعد بر می گردیم و دوباره یه رکورد جدید مقابل بایرن ثبت می کنیم
نوبت ميلان هم ميرسه. عجله نكن.:3:
اوه اوه...لوکا تونی...میلان کی به این دراز بد قواره پیشنهاد داد...
منبع رسمی بیار
الان همین رونالدینیو یکی از بهترین گلزنان سری آ و میلانه
مگه میلان مثل این تیم هاست
شما رفتین رئال رو حذف کردین و کلی دبدبه و کبکبه داشتین
رسیدین به میلان و کاری رو که باید می کردین کردین و حذف شدین
این اولین و آخرین بار بایرن نبوده که مقابل میلان تسلیم شده و تاریخ فوتبال این اتفاق رو بارها به خودش دیده که بایرن مقابل میلان هیچه...منچستری که به رم 7 تا زد توی اولدترافورد به زور و با گل دقیقه 90 رونی برد و توی جهنم سن سیرو به چهار میخ کشیده شد
میلان اگه بخواد واقعا میلانی بازی کنه هیچ تیمی جلودارش نیست
گفتمت که صبر کن تا فصل بعد روبروی هم قرار بگیریم
شما فقط تا پایان همین لیگ قهرمانان صبر کن ببین چه اتفاقی می افته
البته اگه بتونین اسپورتینگ رو ببرین
آمدن بکام دقیقا به خاطر درآمدزایی و تبلیغات هست و گرنه همه میدونن که دیگه دوره بکام تموم شده اینا همش سیاستهای برلوسکونی هست که میلان رو دستاویز مقاصد سیاسی و اقتصادیش کرده.ولی تو فوتبال آلمان اصلا این چیزها رو نمیبینیم.نقل قول:
يه نگاه به بايرن پارسال بنداز.علي رغم اينكه در يوفا بايد شركت ميكرد ولي يكي از بهترين بازيكنهاي ايتاليا پيشنهاد خيلي از تيمهاي خوب ايتاليا رو مثل همين ميلان رد كرد و با كمال ميل به بايرن مونيخ اومد. يا فرانك ريبري بهترين بازيكن فرانسه كه پيشنهادهاي بسياري رو خصوصا از رئال مادريد رد كرد و با اين كه ميدونست بايرن مونيخ در جام يوفا بايد حاضر بشه با كمال ميل به اين تيم پيوست.
بازيكنهاي رو كه گفتي به ميلان اومدن مثل فلاميني و بكهام و رونالدينهو اينا همه واخورده هاي تيمهاي ديگه بودن و چه جايي بهتر از ميلان براشون.
در مورد میلانم که بدجوری جلو هامبورگ کم آورده بود
و همونطور که هامبورگ گورخرهای تورین رو له کرد یرمن هم میلان رو لوله می کنه.
فورزا هه هه
آمدن بکام دقیقا به خاطر درآمدزایی و تبلیغات هست و گرنه همه میدونن که دیگه دوره بکام تموم شده اینا همش سیاستهای برلوسکونی هست که میلان رو دستاویز مقاصد سیاسی و اقتصادیش کرده.ولی تو فوتبال آلمان اصلا این چیزها رو نمیبینیم.نقل قول:
يه نگاه به بايرن پارسال بنداز.علي رغم اينكه در يوفا بايد شركت ميكرد ولي يكي از بهترين بازيكنهاي ايتاليا پيشنهاد خيلي از تيمهاي خوب ايتاليا رو مثل همين ميلان رد كرد و با كمال ميل به بايرن مونيخ اومد. يا فرانك ريبري بهترين بازيكن فرانسه كه پيشنهادهاي بسياري رو خصوصا از رئال مادريد رد كرد و با اين كه ميدونست بايرن مونيخ در جام يوفا بايد حاضر بشه با كمال ميل به اين تيم پيوست.
در مورد میلانم که بدجوری جلو هامبورگ کم آورده بود
و همونطور که هامبورگ گورخرهای تورین رو له کرد یرمن هم میلان رو لوله می کنه.
فورزا میلان نه فورزا هه هه
هر تیمی به فکر درآمد زایی هست
حالا اگه مخ مدیران باشگاه شما تعطیله یا این چیزا به مخشون نمیرسه یا این که بازیکنا با بایرن حال نمی کنن دیگه مشکل خودتونه
در ضمن این یه بازی دوستانه بود و دلیلی نداشت که میلان خودش رو بکشه
اصل بازی های لیگ و جام یوفاست...ممکن بود بازیکنان با مصدومیت روبرو بشن
همونطور که دیدی میلان به کاکا و یک سری دیگه بازی نداد
----------------
در مورد اون هه هه هم بگم که به موقعش جوابتون رو میدیدم
امیدوارم سال بعد بخورین به پست میلان تا ببینین سرورتون یه 4 تای دیگه میکنه توی پاچه بایرن
برید لالا کنین که هنوز برای کری خوندن برای میلان خیلی کوچکین...
هیچ توجه کردین که بایرن پتانسیل 4 تایی شدنش بالاست
میلان 4 - بایرن 1
زنیت 4 - بایرن 0
وردبرمن هم که این فصل 4 یا 5 تا بهتون زد
پس شب به خیر 4 تایی ها