سلام لاو در مورد pm که دادی
تا اواخر هفته بعد صبر کن داره تموم میشه.
راستی نرم افزاری که دادی سرکاری هست اصلاً روتین چک کردن شماره سریال نداره ;(
خواستی بگو برات توضیح میدم.
سلام لاو در مورد pm که دادی
تا اواخر هفته بعد صبر کن داره تموم میشه.
راستی نرم افزاری که دادی سرکاری هست اصلاً روتین چک کردن شماره سریال نداره ;(
خواستی بگو برات توضیح میدم.
سلام
من هم همین حدس رو زده بودم
با برنامه های مثل Resource Hacker یک بار برنامه رو چک کن
من فکر می کنم اصلا برنامه در کل سرکاری هست و فقط یک Gui هست ولی بازم مطمعن نیستم
در ضمن نت سورس چند ریسمانی همون برنامه هست که در اولین تایپ قرار دادم و گفتی که مهلت دانلودش تموم شده
موفق باشی
شما می تونید ترجمه کنید ؟نقل قول:
سلام
من به كار شما بسيار علاقه مند هستم براي شروع چيكار بايد بكنم
در ضمن من تمام مستندات رو از سايت شما دانلود كردم.
سلام بچه ها بخشید من مدت زیادی نبودم .ولی تا اخر کنکور نمی تونم فعلا بیام . شرمنده سرم شلوغه !!! اما دورا دور هواتونودارم . سعی می کنم هر وقت وقتم خالی شد یه چند صفحه ای رو اماده کنم براتون . همه تونو دوست دارم .بازم شرمنده ...
سلام
ديروز داشتم رو اينترنت دنبال يه مطلبي ميگشتم
چشمم به يه وبلاگ خورد بنام :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جا داره كه هميجا از ايشوم يعني از آقاي مجتبی اکبرزاده براي اينكارشون تشكر كنم.
و بزودي در سايت يك لينك به ايشون ميدهيم.
بله موافقم کر قشنگی کردن و افرین . نت جان اون مقاله ای رو که چندی پیش تحویل دادم . توسط شما چک شد ؟ شما فعلا که مقاله ای رو که تر جمه نم یکنید درسته ؟ اگر خواستید لطفا به بندهاطلا ع بدید . تا من اونو دوباره تر جمه نکنم . قربانت . حسین . لاو جان تکلیف اون برنامه چی شد با پی دی افش ؟ درستشد؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط netspc
من با سي مشكلي ندارم :)
اسمبلي رو تازه شروع كردم بنظر چنداد مشكل نمياد. :blink: :blink:
در ضمن با كامپايل برنامه مشكل زياد دارم چون چندتا ارور ميده بعدا ميزارم اينجا :ohno:
آدرس بده چی ترجمه کنم. :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط _LOVE_CODER_
درست كه درست شده اما ببينيم كه نت كي اون رو روي سايت ميزاره :blink:نقل قول:
لاو جان تکلیف اون برنامه چی شد با پی دی افش ؟ درستشد؟
من هم از ايشون تشكر مي كنمنقل قول:
سلام
ديروز داشتم رو اينترنت دنبال يه مطلبي ميگشتم
چشمم به يه وبلاگ خورد بنام :
جا داره كه هميجا از ايشوم يعني از آقاي مجتبی اکبرزاده براي اينكارشون تشكر كنم.
و بزودي در سايت يك لينك به ايشون ميدهيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آدرس بده چی ترجمه کنم.
دستت رو مي بوسه
نقل قول:
كار كتابم ديگه تمام شد انشاالله در خرداد ماه تمامي مقالات جديد آپلود ميشود :cool:
ايول به همتون كه پي ساختنشو گرفتين.
چون ويندوز هست و خوب كار مي كنه ديگه نبايد از خودمون سيستم آمل داشته باشيم؟
پس كمپاني لينوكس هم بايد بگه چون ويندوز هر ساله داره آپديت ميشه و كاربرهاي زيادي داره لينوكس ديگه نبايد فعاليتشو ادامه بده؟
خوب تلاشمونو مي كنيم شايد نتونيم بهتر از ويندوز درست كنيم ولي شبيهشو كه مي تونيم (جمع بستم منظورم خودم نيست)
اگه نمي شه پس microsoft چي جوري درست كرده؟
خاستن توانسنمه.
××قابل توجه دوستاني كه مخالفت ميكنن××
100 در صد تایید میشه .
ببینم ما کی میتونیم یک نسخه کاربردی از این سیستوم عامل رو تست کنیم. من که سخت مشتاق آن روز هستم. لطفا یک تاریخ اعلام کنید تا افراد گروه شما با انگیزه تر کار کنند و در ضمن اگر هم تاخیر داشته باشه هیچ عیبی نداره ... مایکروسافت با اون همه ادعا تا به حال چندین بار تاریخ ورود ویستا رو به تاخیر انداخته ... امیدوارم که موفق باشید ...
ميشه از گروه طراح سيستم عامل خواهش كنم كه بگيد الان در چه مرحله اي هستيد؟
گفتم شاید براتون جالب باشه:
Microsoft Windows version 1.0
15 November 1985
5 Floppy Disk
تا انوقت هوز خيلي مونده تا سيستم عامل كاربردي بشه ايجاد كرد شايد 2-3 سالنقل قول:
ببینم ما کی میتونیم یک نسخه کاربردی از این سیستوم عامل رو تست کنیم. من که سخت مشتاق آن روز هستم. لطفا یک تاریخ اعلام کنید تا افراد گروه شما با انگیزه تر کار کنند و در ضمن اگر هم تاخیر داشته باشه هیچ عیبی نداره ... مایکروسافت با اون همه ادعا تا به حال چندین بار تاریخ ورود ویستا رو به تاخیر انداخته ... امیدوارم که موفق باشید ...
فعلا آموزشنقل قول:
ميشه از گروه طراح سيستم عامل خواهش كنم كه بگيد الان در چه مرحله اي هستيد؟
ممنوننقل قول:
گفتم شاید براتون جالب باشه
دارم دانلودش مي كنم 3.1 رو داشتم ولي اين رو نه ببينم چه جوري هست
سلام من کار ترجمه رو شروع کردم اما موقع امتحانات ممکنه کمی طول بکشه :blush:نقل قول:
سلام به همگي
دوستان من امشب پرواز دارم به سمت هندوستان احتمالاَ تا جاگير بشم كمي طول بكشه ولي فكر نكنم بيشتر از 7 روز بشه ولي
خوبي و بدي هرچي ديدي از ما بنده رو حلال كنيد خدا رو چي ديديد يهويي ديديد هواپيمامون كله پا شد.
خدا نکنه . نت جان . انشاالله به سلامت می رسی ... منم یه ماه دیگه مونده تا شاخ غولو بشکنیم . دوباره میام .
خیر پیش ..نقل قول:
سلام به همگي
دوستان من امشب پرواز دارم به سمت هندوستان احتمالاَ تا جاگير بشم كمي طول بكشه ولي فكر نكنم بيشتر از 7 روز بشه ولي
خوبي و بدي هرچي ديدي از ما بنده رو حلال كنيد خدا رو چي ديديد يهويي ديديد هواپيمامون كله پا شد.
با من در تماس باش
خدایا کی میشه من هم برم سوئد!
نت جان به سلامت رسیدند . امروز با ایشون صحبت کردم . هنوز کاملا مستقر نشدن . انشا الله تا هفته ی دیگه کاملا جایگیری می کنن . موفق و موید باشی نتجان .نقل قول:
نوشته شده توسط netspc
ببخشيد
ويندوز 1.0 را دانلود کردم
ولي نمي دانم چطور نصبش کنم
اگر بگيد ممنون مي شم
راستي
مي سه فرق نخ ها و فرآيند ها را توضيح دهيد
سلام
به همگي و با تشكر از همه دوستان كه نسبت به بنده لطف داشتند.
خدا رو شكر فعلاَ بصورت موقت جايي ساكن هستم.
خب خدمت دوست عزیز پارس:
تو پرانتز بگم میخوام یه تعریف لری بهت بدم:
ببین process یا همون فرآیند و یا همون پردازش عمل یا action ایی هست که توسط سیستم عامل به cpu داده میشه و cpu اون رو اجرا میکنه .
thread و یا نخ یک در اول خود یک process هست .
و در ضمن هر process خود میتواند به چندین thread تقسیم شود.
هر process که توسط cpu شروع میشود خود یک thread نیز هست.
کار thread ها بدین صورت میباشد که تقسیم کار کرده و چندین عمل را بصورت پارالل در درون cpu انجام میدهند البته این عملیات که بصورت همزمان انجام میشود بصورت مجازی هست و در واقع به دلیل سرعت زیاد اینطور به نظر میرسد که کارها بصورت همزمان در حال انجام هست فقط اینکار در کامپیوترهای چند پردازنده ای بصورت واقعی انجام میشود.
در کل اگر شما process را یک ظرف در نظر بگیرید threadها محتویات آن ظرف هستند.
در مورد نصب ویندوز 1.0
شما باید حتماً ms-dos داشته باشی
تازه اونهم اگر اشتباه نکنم از نوع داس 5
راستش اون ميگه build disk را در درايو A: بگذارم
منظورش چيه؟
سلام من اين برنامه رو دانلود نكردم
چون نوت بوك من فلاپي نداره و من الان تو هند فقط همين اين نوت بوك رو دارم
دوستان ديگه كه دانلود كردن ميتونند كمكت كنند.
ولي فكر كنم ميخواد ديسكهاي اينستال را بسازه يه ديسك خالي بذار تو فلاپي و نتيجه رو ببين
دوستان راستي لاو كجاست
چرا هرچي ايميل ميدم جواب نميده
هركي ميدونه بنده رو بي خبر نذاره.
منتظرم
نمی دونم . منم بی اطلام . جواب نمیده ....
اميدوارم كه هرجا كه هستند حالشون خوب باشه و مشكلي براشون پيش نيومده باشه.
اقایون هنوز خبری از علی جان نشد؟ امکان نداشت ایشون جواب ندن ؟!!!
سلام دوستان
مي بخشيد چند روزي نبودي مشغله كاري شديدي دارم و دسترسي به اينترنت هم قطع شده
الان WBOOT_V2 رو نوشتم و میشه با این برنامه براحتی بوت سکتور های 16 یا 32 بیتی ایجاد کرد و سرعت ساخت و تست کردن سیستم عامل رو خیلی بالا می بره بزودی در سایت قرار داده میشه
الان هم در حال نوشتن یک SHELL برای یک Mini Os که نوشتم هستم تا چند وقت دیگه سورسش رو در اختیار دوستان قرار می دهم
شاید کمتر بتونم On بشم
موفق باشید
_Love_Coder_
راستی نت عکس های که فرستادی همش ویروسی بود و یاهو اجازه دانلود نداد
مستر جان لطف کن اون لفظ ملی رو از روی امضات برداری من به این کلمه حساسیت دارم چون تا حالا تقریبا هر کاری در کشور ما با نام ملی انجام شده باعث ابروریزی بوده و نمی خوام کسانی که به این کلمه حساسیت دارند با دیدن این کلمه نسبت به کارمون پیشداوری کنند و بگویند این هم مثل بقیه کارهای ملی هست (در ضمن این کار ما ملی نیست بلکه جهانی هست !!)
سلام
لاو بابا من نگرانت شدم
گفتم نكنه خدايي نكرده مشكلي برات پيش اومده هرچي هم مستر زنگ ميزد خونتون برنميداشتي
بابا بي خبر نذار مارو
راستي كدوم عكسها رو ميگي؟؟؟؟
]نقل قول:
چشم حتما . بابا تو کجایی . یه خبری چیزی؟ دق مرگمون کردی ؟ خونتون 10 بار زنگ زدم . کجایی جواب نمی دی ؟ یاهو هم شونصد تا اف گذاشتم. دریغ از یک جووواب . گفتیم خدای نکرده بلا ملایی سرت اومده ...خدا را شکر . از این به بعد هر کسی خواست جایی بره یا نمی تونه ان شه . حتما اطلاع بده . متوجه شدید دوستان ...
موفق باشید :happy:
اقا اين مترجم چي شد من منتظرم
دوست من . بنده دو ماه قبل مطلبی رو دادم که تر جمه کنید . گویا هنوز نکردید؟ هنوز متوجه فرمایشتون نشدم . ؟ (مترجم؟) :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط Dj_sam
سلام
من تمام اين 36 صفحه رو امروز ديدم و همه رو خوندم واقعا عاليه..... من كه تو مدرسه تيزهوشان شاخ ويژوال بيسيك و سي ++ و سي# و ... هستم كم اوردم....
فقط مي خواستم بپرسم تا حالا چقدر پيشرفت كردين . اگر جوابمو بدين ممنون مي شم
اميد وارم موفق باشيد حمتون