من حل المسایل کتاب مقاومت مصالح بیر جانسون ویرایش 4 را میخواستم
Solution Manual of Mechanics Of Materials ,F. P. Beer, E. R. Johnston Jr ,4rd Ed
لینک داده شده در بالا کار نمیکند لطفا یک لینک جدید بزارید.
Printable View
من حل المسایل کتاب مقاومت مصالح بیر جانسون ویرایش 4 را میخواستم
Solution Manual of Mechanics Of Materials ,F. P. Beer, E. R. Johnston Jr ,4rd Ed
لینک داده شده در بالا کار نمیکند لطفا یک لینک جدید بزارید.
نقل قول:
این دو تا رو امتحان کن...بی برو برگرد پیدا می کنی...
کد:http://library.nu
کد:http://ebookee.org/
سلام.حل المسایل دینامیک پیشرفته greenwood رو میخواستم.مرسی
سلام
کتاب fluid mechanics Frank M. white 7th edition رو می خواستم ! ممنون می شم اگه کمکم کنید .
انجمن اصلی درخواست و دانلود کتاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست . به اونجا هم مراجعه کنید .
سلام وخسته نباشید به شما
من دنبال لینک دانلود کتاب تکنولوژی جوش ستاری فر هستم لطفا کمکم کنید
باتشکر
دوستان گرامی در صورت امکان حل تمرین های کتاب الاستیسیته مارتین سد رو قرار بدین
نیاز فوری فوری دارم
ممنون میشم
نقل قول:
سلام دوست عزیز. کتابی که می خوای تو بازار نیستش. ولی می تونی بری دانشکده ی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر. اونجا از قسمت انجمن علمی جزوه ای که همون کپی کتاب تکنولوژی جوش هستش رو بخری. قیمتشم خیلی مناسب هستش. البته اگه تهران نبودی هم می تونی از بچه هایی که ساخت و تولید می خونن پیداش کنی. چون واسه کنکور ارشد ساخت و تولید همه واسه مبحث جوشکاری این کتاب رو می خونن :20:
سلام کتاب انتقال حرارت هولمن(holman) رو می خواستم
فارسی باشه فقط
انگلیسیش فراوونه تو نت
تو رو خدا سریع برسونید
شنبه امتحان دارم
سلام
یه توضیح کامل میخوام در مورد چگونگی مطالعه برای کنکور ارشد
چه کتابایی یا جزواتی باید برای ارشد مکانیک خوند؟(ساخت و تولید)
چه موسسه ای باید رفت؟ اصلا باید رفت؟! فایده ای داره؟
مرسی
به لینک زیر مراجعه کنین.نقل قول:
اونجا اکثر منابع را توضیح دادم و برای ساخت و تولید هم بچه ها گفتند.
میتونین درباره اش بحث کنید.
کد:http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=36938
خدا عمرتون بدهنقل قول:
نیاز فوریه :41::41:
انتقال حرارت فارسیش به صورت pdf موجود نیست.نقل قول:
باید کتابش را بخرین.
خریدم در آخر سر
مرسی
سلاتازه اومدم دنبال حل مسایل هولمن میگردم چطوری دانلودش کنم ؟ ممنون
دوستان من این ترم درس طراحی ماشین به کمک کامپیوتر دارم
کتاب این درس رو می خواستم به صورت پی دی اف
_______
دوست عزیز توی نت سرچ کنی حل التمرین هولمن هست به زبان فارسی.پیدا نکردی بهم پخ کن لینک بدم
نقل قول:
طراحی ماشین به کمک کامپیوتر یک درس تخصصیه و هر استادی یک کتاب خاصی درس میده.
اون کتابی که درس میده چیه؟
والا کتابش رو می گفت خودم می رفتم می گرفتم
بیشتر راجع به این گره هاست که تو مقاطع مستطیلی هست یا مثلثی
عکساشو تا شب آپلود می کنم
اگه کتابی میشناسید معرفی کنید برم بگیرم حتما
مرسی
منظورت المان محدوده؟نقل قول:
نودها و گره ها در المان های مثلثی و مستطیلی و....؟
به هر حال یک مرجعی معرفی میکنه،همینطوری الله بختکی که درس نمیده.
بهتون پیام دادم
:40:
دوستان فصل 13 کتاب طراحی اجزا شیگلی رو می خواستم
تو نت به وفور هست اما این فصل 13 اشون مشکل داره
اگه امکان داره لینکشو بهم بدید برم تو کار دانلودش
ممنون از لطفت
دوستان هر کسی حل المسایل الاستیسیته مارتین ساد رو میخواد به آدرس زیر ایمیل بزنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان . یه سوال راجهع به کنکور ارشد مکانیک دارم :
توی بسته های آموزشی و کتاب هایی که موسسات مختلف می فروشن کدوم یکی از همه بهتره ؟ نصیر ؟ مدرسان شریف ؟ علوی ؟ .... ؟ چون من نمی خوام کلاس برم و می خوام خودم بخونم .
دوستان اگه کسی میدونه ما رو در جریان بزاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود دوست گرامی.نقل قول:
راستش بهتره هیچ مجموعه کاملی رو تهیه نکنید.
از هر منبعی، چند کتاب به درد بخور هست.
من توی تاپیک زیر، بهترین منابع ارشد مکانیک رو جمع آوری کردم، مطمئنم بهترین ها هستند، هم حاصل تجارب شخصی هست و هم صحبت با دیگر دانشجویان برتر.
نمونه سوال سیالات 1 و مقاومت 2 دانشگاه های شریف و تهران و امیرکبیر و خواجه نصیرو با جواب تشریحی از کجا میتونم گیر بیارم؟
به منظور دریافت تعداد زیادی جزوات مبحثی استاتیک، مکانیک سیالات، مقاومت مصالح و ... به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و بر روی لینک مطالب علمی کلیک کنید. تعدادی از جزوات موجود در زیر نشان داده شده است:
Collins Complete Plumbing and Central Heating
سال 2004 | 83 صفحه | ISBN: 9780007164417 | 22,68 MB | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات: این کتاب نسخه دوم کتاب راهنمای لولهکشی و حرارت منزل میباشد که بهطور کامل بهروزرسانی گشته و اصلاح گردیده است. این کتاب شامل جزئیترین مطالب و توصیههای بهروز در رابطه با لولهکشی خانه و حرارت مرکزی است.
این نسخه از کتاب به صورت گسترده بازنویسی شده و تمامی اطلاعات مورد نیاز در رابطه با محصولات جدید، تکنیکها و مقررات موجود را ارائه داده است. اگر به دنبال تعمیر یک نشتی آب از لوله و یا نصب یک سیستم حرارت مرکزی بهطور کامل میباشید، این کتاب تمام اطلاعات مورد نیاز شما را در بر گرفته است و میتوانید با خیال راحت و با حداقل سختی این کار را انجام دهید.
مطالب مورد بحث در این کتاب عبارتند از: تعمیرات اضطراری، شیرهای آب، وسایل آشپزخانه، توالت، حمام، دیگهای بخار، و رادیاتور، شناسایی گسل، راهنمایی ایمنی، و ابزار کار.
این کتاب با استفاده از تصاویر رنگی و دستورالعملهای گام به گام شما را در انجام این تعمیرات و نصب سیستم حرارت مرکزی ماهر خواهد نمود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جامعه وقتى فرزانگى و سعادت مىیابد که مطالعه، کار روزانهاش باشد."سقراط"
من میخوام :sq_2:
ایمیل هم زدم
سلام
حل المسای مکانیک سیالات shames
میخوام کسی سراغ نداره؟
سلام
دوستان ممکنه لطفا کتاب حل المسایل کتاب Vector Mechanics for Engineers; Statics, 8th Ed رو برای دانلود بذارید
با تشکر
سلام به همه،
کسی از دوستان pdf کتاب دینامیک مریام ویرایش هفتم رو داره؟
لطفا لینکش رو اینجا میذارید؟
خیلی ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کتاب دینامیک سیالات محاسباتی هافمن کتابی خوب در زمینه CFD که میتوانید از طریق لینک های زیر ان را دریافت نمایید:
دانلود کتاب دینامیک سیالات محاسباتی هافمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود فصل 1 تا 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فصل 4 تا 6 فصل 7 و8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فصل 9
بهترین کتب در :
برای دانلود کتاب درسی دینامیک پیشرفته دوره کارشناسی ارشد برروی لینک ها زیر کلیک کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب درسی درس دینامیک پیشرفته دوره کارشناسی ارشد
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4
کتاب مهندسی سیستم های انرژی
برای دانلود رایگان فایل pdf به لینک زیر مراجعه نمائید:
سال2012 |768صفحه | ISBN: 9780132911276 | 78,7MB | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفی: ویرایش سیزدهم کتاب مهندسی مکانیک؛ دینامیک، حاصل تجدید نظر R.C. Hibbeler از مهندسی مکانیک است که دانشجویان را برای موفقیت در تمام تجربههای یادگیری قدرتمند میکند.
Hibbeler با ارائه تجربهی هر روز کلاسهای درس و دانش خود از یادگیری دانشجویان در داخل و خارج از کنفرانسها این کتاب را به رشتهی تحریر درآورده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که میخوانید و انسانهایی که ملاقات میکنید. " مک لوهان"
سلام دوستان
دو تا PDF لطفا کمک کنید :
1- آموزش ارتعاشات و دینامیک ماشین به کمک نرم افزار Ansys
2- آموزش انتقال حرارت به کمک نرم افزار Ansys
ممنون میشم .
سلام دوستان
من رشته مکانیکم ترم اول ریاضی یک بهمون کتاب جیمز استوارت معرفی کرده استاد درخواست جزوه این کتاب که مخصوص مکانیک نیست عیبی داره؟ میشه PDF جزوات این کتاب رو بذارید جزوه استادمون اصلا خوب نیست،از رو کتاب کپی می کنه! PDF کتاب استوارت جلد یک رو هم ممنون میشم بذارید نمونه سوال برا فصل 5،6،7،8 هم بذارید ممنون میشم برا امتحان میان ترم میخوام
دانلود کتاب های تخصصی و فیلم های آموزشی مهندسی مکانیک :