نقل قول:
خرید کردن الان زوده ......برای عضو شدن پرسیدم....
Printable View
نقل قول:
خرید کردن الان زوده ......برای عضو شدن پرسیدم....
اینطوری :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
من 150 تا دارم
اینم برا من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
یعنی فعلا به هیچ دردی نمیخوره ؟؟؟نقل قول:
نمیشه باهاش پرمیوم خرید ؟؟؟
فک کردی زرنگی؟؟؟؟؟:21:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنیبال اسم تو چیه ؟
میلاد میشه ادرس شهر رو بدی ؟
Hannibal خالینقل قول:
قشنگ شده یه لطفی کن اسم hannibal رو برام روش بنویس یکمم جمو جورش کنی ممنون میشه : اون ارم دو تا اصلحه رو هم بالاش بزنی قشنگتر میشهنقل قول:
آدرس که نداره ...ولی میتونی از طریق ranking پیداش کنی....نقل قول:
این کفش و لباس رو از کجا اوردی ؟نقل قول:
منظورم همون هست دیگه اسمت رو بده ببینم نزدیک هستی ؟نقل قول:
فکر کتنم تو تنباکو کارکردم... دوروز داشتم تو تنباکو کار میکردمنقل قول:
بعد رفتم یکم بازی رو بگردم دیدم کلی ایتم دارم
کلاه رو که از کوستم گرفتم.
Pasargadنقل قول:
اسم شهره
اوه ه ه ه ه
خیلی دور هستی
تایم بالا کار کرد بهتره یا تایم کم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. منم تو بازی ثبت نام کردم
my name : vahidd
رنک چیه و به چه درد می خوره؟؟؟؟؟؟؟؟ برای هر کی یک چیزی هست مثلا برای من هزارو خورده ای هست !؟؟؟؟؟
رنک چیز مهمیه تو بازی های انلاین چطور نمیدونی؟ تعریفش یکم سخته :31:نقل قول:
با این که بازی ان لاین زیاد انجام میدم ولی تا به الان به این مورد برنخورده بودم
حالا یک جوری بگو که قابل فهم باشه
اقا میشه من به یکی پول بفرستم ؟
ببین فکر کن شما 5 نفرید اومدید یه بازی رو با هم بازی میکنید کسی که امتیازش زیاد تره میشه رنک 1 و بقیه به ترتیب..نفهمیدی بازم بگمنقل قول:
به نظر من حمله کردن یه شهر به یه شهر دیگه رو هم باید اضافه میکردن که بانک رو غارت میکنه یه شهر دیگه این خیلی جالب میکرد بازیو
گفتن کهنقل قول:
در اینده شهر ها با هم جنگ خواهد کرد .
چه خوب:31:نقل قول:
همینجوری پست دادم ببینم ساعت چنده !
عجب شغل گندیه این خوک داری .
با labor فکر کنم 8 ،4 ساعت کار کردم ، یه دونه گوشت گیرم نیومد .
من از ظهر یه دونه گوشتم گیرم نیومده 4 ساعت کار کردما حالا داره انرزیم تموم میشهنقل قول:
الان دوباره زدم نیم ساعت کار کنه با labor 16 !
اگه نشد دیگه ولش می کنم ، مگه زوریه حتما این quest ها رو برم ؟
من هم عضو شدم
saman007
ببین این کوست رو برو حتما چون بعدش باز از دختره کوست میگیری من تا ته energy ام کار میکنمنقل قول:
این کوست که گفتی چیه ؟؟؟
كسي آموزش ابتدايي در مورد منو هاي بازي داره ؟
این گوشت مشکوک میزنه
کمک :
Manhunt (The petty henchman)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sheriff John Fitzburn: Putting up the posters was really useful. I've received the tip that one of them guys is hiding in a shed here in town. He's pretty small and will only aim at your arms. I'm sure you won't have much trouble when you use your bottle to fight him. He probably won't have a weapon at all. Go there right away!
Target: Beat the little henchman.
Hint: The dueling weapon decides the damage you can do with a hit. A good weapon can make all the difference and might even give you a chance against much stronger players.
Requires:
Defeat Sidekick
من میگم حداقل 2 ساعت کار کنید باز تو میگی من زدم نیم ساعت کار کنه!!!نقل قول:
انرژی ما تموم شد !!!
باید بخوابم ؟
هیچ کاری نمیخواد بکنی.بزن complete quest.نقل قول: